Νέα

Ρουμανίδια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
έχω ακούσει ότι οι Ουκρανίδες είναι πιο ντόμπρες από τις Ρουμάνες ισχύει;

Οι Ρουμάνες λέει μπορεί να κολλήσουν και να σου βγάλουν την πίστη, σαν τις δικές μας ισχύει;

ναι ισχύει μπορεί να γίνουν σαν τις δικές μας !!!

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.380
Πόντοι
456
Μα ακριβώς για αυτό απολογήθηκα. Επειδή εν προκειμένω συνειδητά κάνω αντιδεοντολογική συμπεριφορά. Όχι ότι έχω και τίποτα φοβερό να πω ούτως ή άλλως.
Επαναλαμβάνω, κατ΄εμέ η παροικία παρακμάζει. Συνοπτικά:

-Επαγγελματίες: πουτάνες δεν ξέρω, στιποκωλομπαρούδες/περιστασιακές-βίζιτες πνέουν τα λοίσθια. Οι καλές φύγανε οι κακές σαπίζουν εδώ και όσες τις πήραν τα χρόνια είτε ζουν στην ανωνυμία κάπου στην καλλιθέα είτε βρήκαν κανέναν -ότι χειρότερο ως άνδρα από ΚΑΘΕ άποψη- για να γεροκομήσουνε

-Εποχικές που έρχονταν παλιά λόγο χρήματος: Κατηγορία που περιλαμβάνει νέες γυναίκες έως 25, με πάσης φύσεως επάγγελμα και βρίσκονται στη χώρα λιγότερο από 2 χρόνια: Παίζουν σε ειδικά ρουμάνικα στέκια. Το μπούλο όλες. Για Αγγλία οι καλές, κάποιες για Ιταλία, Γερμανία αλλά και Ρωσία, η συντριπτική όμως πλειοψηφία Ρουμανία.

-ΕλληνοΡουμάνες: Γάματα με κεφαλαία γράμματα. Έχουν Ελληνοποιηθεί όλες. Δεν εργάζονται σε επαγγέλματα μεταναστών με εξαίρεση καφετέριες, μιλάνε άπταιστα ελληνικά, έχουν αμοιγώς Ελληνική νοοτροπία. Ζουν κέντρο, πλατεία αττικής, ν.σμυρνη καλλιθεα και περιξ κυρίως. Δεν συχνάζουν σε στέκια. Θες παρέα και εργασιακό χώρο.

Αδερφέ τα έχουμε ξαναπεί στο νήμα που είχες κάνει και μας μάθαινες Ρουμάνικα  :grin: Να τα ξαναλέμε;
Κατέθεσε μας εσύ τη μέθοδο σου και το πως θα κάνεις επωφελή χρήση της Ρουμανικής και άμα είναι εγώ ανακαλώ.

Γειτονοπουλες δλδ :grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αδερφέ τα έχουμε ξαναπεί στο νήμα που είχες κάνει και μας μάθαινες Ρουμάνικα  :grin: Να τα ξαναλέμε;
Κατέθεσε μας εσύ τη μέθοδο σου και το πως θα κάνεις επωφελή χρήση της Ρουμανικής και άμα είναι εγώ ανακαλώ.

ό,τι ξέρεις στην ζωή καλό είναι.

εγώ δίδαξα λίγα Ρουμάνικα που μπορεί, μπορεί, δεν μπορώ να εγγυηθώ, οτι θα κάνουν καλύτερη μια συνεύρεση στη Φυλής. αν πετύχω έστω και αυτό κάποιο λιθαράκι έβαλα.

από κει και πέρα εσύ κάνεις μια μακροσκελή κοινωνιολογική ανάλυση των Ρουμάνων στην Ελλάδα επί της οποίας δεν έχω λόγο να διαφωνήσω.

ξαναλέω, ό,τι ξέρεις καλό κάνει, κακό δεν κάνει.  :cheesy:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Stories