Νέα

Ρουφιάνοι σπερματολεκέδες , please Help ρε μάγκες , την γαμήσαμε !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτσαρας_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Κρατα το παπλωμα κι αλλαξε γκομενα.....Γκομενεs βρισκειs, παπλωμα ομωs.......

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
μεγάλε εσύ το παράκανες. είπαμε να ονειρεύεσε οτι γαμάς αλλά εσύ το προχώρησες ακόμα παραπέρα...
γάμησες ξεκολάκι.........έχυσες παπλωματάκι......ήρθε το γκομενάκι απο ταξιδάκι....και βρήκε και καποτίδιο....και σε χώρισε.
Μάλλον βαρέθηκες το σενάριο να έχει γαμήσια και ήθελες και χωρισμούς :)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
σιγα το δυσκολο ,..

ριξε λιγο μπυρα μεσα στην καποτα και καθαρισες  :bounce-glasses:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
και να πει οτι αντι για χυσια βγαζει μπυρα τυπε?
τυπε τωρα που σε βρηκα :grin:

file.php

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
εμενα να δειτε τι μου ετυχε.ελειπε η γκομενα μου και εγω φερει ενα απιστευτο μουνι που το εβγαλα στον μαναβι οταν ψωνιζα μπανανες.το βραδυ το φερνω σπιτι και αρχιζω να το γαμαω.στην ωρα του γαμησιου χτυπαει το κιν μου,ηταν η γκομενα μου και φυσικα δεν μπορουσα να μην το σηκώσω.ελα αγαπη μου της λεω τι κανεις?το μουνακι ομως εκεινη την ωρα εχυνε μιας την γαμαγα απιστευτα καλα. ακουει η γκομενα μου τα ουρλιαχτα(οχι μονο αυτη φυσικα και ολη η γειτονιά)τις λεω δεν ειναι τπτ βρε αγαπη μου,οταν ερχομουν σπιτι πατησα με το αμαξι ενα σκυλακι και του προσφερω τις πρωτες βοηθειες μιας και σφαδαζει απο τον πονο.μου λεει καλα και μου το κλεινει.λετε να με πηρε χαμπαρι?help  ρε μαγκες ειναι σοβαρο το θεμα  :helpplea:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εγω μια φορα καθαρισα το καλυμα του καναπε με αζαξ.
εκτος απο τα τζαμια κανει και τα χυσια αορατα. :sunglasses:

Επισκέπτης
εμενα να δειτε τι μου ετυχε.ελειπε η γκομενα μου και εγω φερει ενα απιστευτο μουνι που το εβγαλα στον μαναβι οταν ψωνιζα μπανανες.το βραδυ το φερνω σπιτι και αρχιζω να το γαμαω.στην ωρα του γαμησιου χτυπαει το κιν μου,ηταν η γκομενα μου και φυσικα δεν μπορουσα να μην το σηκώσω.ελα αγαπη μου της λεω τι κανεις?το μουνακι ομως εκεινη την ωρα εχυνε μιας την γαμαγα απιστευτα καλα. ακουει η γκομενα μου τα ουρλιαχτα(οχι μονο αυτη φυσικα και ολη η γειτονιά)τις λεω δεν ειναι τπτ βρε αγαπη μου,οταν ερχομουν σπιτι πατησα με το αμαξι ενα σκυλακι και του προσφερω τις πρωτες βοηθειες μιας και σφαδαζει απο τον πονο.μου λεει καλα και μου το κλεινει.λετε να με πηρε χαμπαρι?help  ρε μαγκες ειναι σοβαρο το θεμα  :helpplea:

Σιγα το προβλημα που εχεις ρε μορτη.
Εχω ημουν στην Παρο και αφου δεν μπορουσα να βρω γκομενα να γαμισω, λεω δεν παω για ψαρεμα. Θα εχεις ακουσει που λενε : δε γαμας που δε γαμας δε πας για ψαρεμα. Ριχνω λοιπον την πετονια περιμενω και ξαφνικα νιωθω οτι κατι τσιμπισε. Αρχισω να τραβω αλλα που να το βγαλω εξω. Φωναζω κανα δυο αλανια που περνουσαν απο διπλα και αρχιζουμε και τραβαμε ολοι μαζι. Τραβαμε, τραβαμε να και κατι ερχετε. και τι ηταν ? Η Αντιπαρος. Κοντεψα να βρω το μπελα μου σου λεω. Ευτηχως που δε μας ειδε κανεις.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
πάλι καλά που δεν έβγαλες καμιά τουρκική ακταιωρό να έχουμε κανένα διπλωματικό πρόβλημα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Oταν  περασουν μερικεs μερεs......φερτηs ενα κοπροσκυλο και πεστηs    ....να αυτο ητανε :grin:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Σιγα το προβλημα που εχεις ρε μορτη.
Εχω ημουν στην Παρο και αφου δεν μπορουσα να βρω γκομενα να γαμισω, λεω δεν παω για ψαρεμα. Θα εχεις ακουσει που λενε : δε γαμας που δε γαμας δε πας για ψαρεμα. Ριχνω λοιπον την πετονια περιμενω και ξαφνικα νιωθω οτι κατι τσιμπισε. Αρχισω να τραβω αλλα που να το βγαλω εξω. Φωναζω κανα δυο αλανια που περνουσαν απο διπλα και αρχιζουμε και τραβαμε ολοι μαζι. Τραβαμε, τραβαμε να και κατι ερχετε. και τι ηταν ? Η Αντιπαρος. Κοντεψα να βρω το μπελα μου σου λεω. Ευτηχως που δε μας ειδε κανεις.

πω πω ρε μαν,πακετο τρελο εφαγες!οι  παριανοί  θα σου καναν μανουρα  η οι αντιπαριανοι? παιζει και οι 2 παντως!

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Βάλε δυνατά τον ήχο και άφησε τον Chuck Norris να καθαρίσει.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
απολυτε!!!
σε μια εκθεση που πηγα ειδα αυτο και σε θυμηθηκα!!!

Συνημμένα

• DSC00779.JPG
    DSC00779.JPG
    165 KB · Εμφανίσεις: 30

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
όλοι στο δρόμο που χάραξε ο κινεζοκύπριος :rockon: :rockon:

heya

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Γαμώ τα γέλια όλο το θρεντ Headbaning! Headbaning!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom