You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρουφιάνοι σπερματολεκέδες , please Help ρε μάγκες , την γαμήσαμε !!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτσαρας_2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 81
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
μεγάλε εσύ το παράκανες. είπαμε να ονειρεύεσε οτι γαμάς αλλά εσύ το προχώρησες ακόμα παραπέρα...
γάμησες ξεκολάκι.........έχυσες παπλωματάκι......ήρθε το γκομενάκι απο ταξιδάκι....και βρήκε και καποτίδιο....και σε χώρισε.
Μάλλον βαρέθηκες το σενάριο να έχει γαμήσια και ήθελες και χωρισμούς
γάμησες ξεκολάκι.........έχυσες παπλωματάκι......ήρθε το γκομενάκι απο ταξιδάκι....και βρήκε και καποτίδιο....και σε χώρισε.
Μάλλον βαρέθηκες το σενάριο να έχει γαμήσια και ήθελες και χωρισμούς
Επισκέπτης
τι εγραψε ο ανθρωπας ρε τυπε
Καλος ειναι τυπε μου, αλλα θελει ακομα δουλεια. Δεν γινεσε απο τη μια μερα στην αλλη Σπιλμπεργκ.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και να πει οτι αντι για χυσια βγαζει μπυρα τυπε?σιγα το δυσκολο ,..
ριξε λιγο μπυρα μεσα στην καποτα και καθαρισες
Επισκέπτης
και να πει οτι αντι για χυσια βγαζει μπυρα τυπε?
Αυτο ουτε εγω δε μπορω να το κανω που πινω ενα σωρο μπυρες καθε μερα.
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
τυπε τωρα που σε βρηκακαι να πει οτι αντι για χυσια βγαζει μπυρα τυπε?
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
και να πει οτι αντι για χυσια βγαζει μπυρα τυπε?
οχι ..απλα η μπυρα ειναι καλη δικαιολογια .... σβηνει τους λεκεδες , μπορει να σβησει και την καποτα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε τωρα που σε βρηκα
http://[URL unfurl="true"]www.cosmopolitan.gr/forum/download/file.php?avatar=24843_1292357419.jpg[/img[/URL]]
[/quote]κορυφαιο τυπε :2funny:
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
εμενα να δειτε τι μου ετυχε.ελειπε η γκομενα μου και εγω φερει ενα απιστευτο μουνι που το εβγαλα στον μαναβι οταν ψωνιζα μπανανες.το βραδυ το φερνω σπιτι και αρχιζω να το γαμαω.στην ωρα του γαμησιου χτυπαει το κιν μου,ηταν η γκομενα μου και φυσικα δεν μπορουσα να μην το σηκώσω.ελα αγαπη μου της λεω τι κανεις?το μουνακι ομως εκεινη την ωρα εχυνε μιας την γαμαγα απιστευτα καλα. ακουει η γκομενα μου τα ουρλιαχτα(οχι μονο αυτη φυσικα και ολη η γειτονιά)τις λεω δεν ειναι τπτ βρε αγαπη μου,οταν ερχομουν σπιτι πατησα με το αμαξι ενα σκυλακι και του προσφερω τις πρωτες βοηθειες μιας και σφαδαζει απο τον πονο.μου λεει καλα και μου το κλεινει.λετε να με πηρε χαμπαρι?help ρε μαγκες ειναι σοβαρο το θεμα
Επισκέπτης
εμενα να δειτε τι μου ετυχε.ελειπε η γκομενα μου και εγω φερει ενα απιστευτο μουνι που το εβγαλα στον μαναβι οταν ψωνιζα μπανανες.το βραδυ το φερνω σπιτι και αρχιζω να το γαμαω.στην ωρα του γαμησιου χτυπαει το κιν μου,ηταν η γκομενα μου και φυσικα δεν μπορουσα να μην το σηκώσω.ελα αγαπη μου της λεω τι κανεις?το μουνακι ομως εκεινη την ωρα εχυνε μιας την γαμαγα απιστευτα καλα. ακουει η γκομενα μου τα ουρλιαχτα(οχι μονο αυτη φυσικα και ολη η γειτονιά)τις λεω δεν ειναι τπτ βρε αγαπη μου,οταν ερχομουν σπιτι πατησα με το αμαξι ενα σκυλακι και του προσφερω τις πρωτες βοηθειες μιας και σφαδαζει απο τον πονο.μου λεει καλα και μου το κλεινει.λετε να με πηρε χαμπαρι?help ρε μαγκες ειναι σοβαρο το θεμα
Σιγα το προβλημα που εχεις ρε μορτη.
Εχω ημουν στην Παρο και αφου δεν μπορουσα να βρω γκομενα να γαμισω, λεω δεν παω για ψαρεμα. Θα εχεις ακουσει που λενε : δε γαμας που δε γαμας δε πας για ψαρεμα. Ριχνω λοιπον την πετονια περιμενω και ξαφνικα νιωθω οτι κατι τσιμπισε. Αρχισω να τραβω αλλα που να το βγαλω εξω. Φωναζω κανα δυο αλανια που περνουσαν απο διπλα και αρχιζουμε και τραβαμε ολοι μαζι. Τραβαμε, τραβαμε να και κατι ερχετε. και τι ηταν ? Η Αντιπαρος. Κοντεψα να βρω το μπελα μου σου λεω. Ευτηχως που δε μας ειδε κανεις.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
πάλι καλά που δεν έβγαλες καμιά τουρκική ακταιωρό να έχουμε κανένα διπλωματικό πρόβλημα
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Oταν περασουν μερικεs μερεs......φερτηs ενα κοπροσκυλο και πεστηs ....να αυτο ητανε
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
Σιγα το προβλημα που εχεις ρε μορτη.
Εχω ημουν στην Παρο και αφου δεν μπορουσα να βρω γκομενα να γαμισω, λεω δεν παω για ψαρεμα. Θα εχεις ακουσει που λενε : δε γαμας που δε γαμας δε πας για ψαρεμα. Ριχνω λοιπον την πετονια περιμενω και ξαφνικα νιωθω οτι κατι τσιμπισε. Αρχισω να τραβω αλλα που να το βγαλω εξω. Φωναζω κανα δυο αλανια που περνουσαν απο διπλα και αρχιζουμε και τραβαμε ολοι μαζι. Τραβαμε, τραβαμε να και κατι ερχετε. και τι ηταν ? Η Αντιπαρος. Κοντεψα να βρω το μπελα μου σου λεω. Ευτηχως που δε μας ειδε κανεις.
πω πω ρε μαν,πακετο τρελο εφαγες!οι παριανοί θα σου καναν μανουρα η οι αντιπαριανοι? παιζει και οι 2 παντως!
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Βάλε δυνατά τον ήχο και άφησε τον Chuck Norris να καθαρίσει.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
το οζοναπολυτε!!!
σε μια εκθεση που πηγα ειδα αυτο και σε θυμηθηκα!!!
καποτε ειχε γινει σλογκαν
οζον
ασβεστης
ολλανδεζα
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166