Νέα

Ρουφιάνοι σπερματολεκέδες , please Help ρε μάγκες , την γαμήσαμε !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτσαρας_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ALIITALIA

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
30
Πόντοι
1
Δεν θα καταλαβει τιποτα αφου λες εριξες ava το πολυ πολυ ριξε και fairy και στο κατω κατω ενας λεκες θα φαινεται,λεκεδες μπορουν να προκλιθουν κι απο αλλα πραγματα μην τρελενεσαι,βρες κατι και πες της

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
ρε συ δε βγαινει ευκολα το σπερμα ρωτα και τον κλιντον ετσι την πατησε :tooth: :tooth: :tooth:

Καλά ασε την βρωμιαρα τη Μονικα, ουτε μια μπουγαδα δεν πηγε να βαλει.
Μαλλον ομως οι γυναικες εχουν καποιο ειδος φετιχ να κρατανε το σπερμα.
Καποτε πηγα στο σπιτι μιας παντρεμενης φιλης και καταληξαμε να πηδιομαστε στον καναπε...
Οταν εφυγε μια χυσιά πανω στα καθισματα του καναπε, εκεινη δεν χολοσκασε...γυρισε το καθισμα αναποδα. Ακομη εκει θα ειναι ο λεκες. Τωρα πια ομως εχει χωρισει και δεν εχω τυψεις οτι καθεται ο αντρας της πανω στο λεκε.

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Προφανως μας δουλευεις.
Οι λεκεδες απο σπερμα ειναι οι πιο ευκολοι να βγουν με απλο τριψιμο με νερο. Τι διαολο, ασβεστη χυνεις?
Αλλά ας σε παρω σοβαρα.
Το ενδεχομενο να πας αυριο πρωι πρωι σε ενα καθαριστηριο το παπλωμα, και να ζητησεις να στο εχουν ετοιμο μεχρι το μεσημερι, δεν το σκεφτηκες?
Δεν μπορω να διανοηθω οτι εχεις θολωσει τοσο που δεν σκεφτεσαι κατι τοσο απλο.
Εγω καποτε γεμισα λεκεδες το πισω καθισμα του αυτοκινητου, και απλα το πηγα σε ενα πλυντηριο αυτοκινητων, εδωσα ενα δεκαευρο στη ρωσιδα που δουλευε εκει και της ειπα "κουκλιτσα μου ειδικα το πισω καθισμα να λαμψει" και της εκλεισα το ματι. Εκεινη χαμογελασε και σε δυο ωρες το αμαξι ηταν σαν καινουργιο.
Εσυ με ενα παπλωμα θολωσες?

μα ειναι να μην θολονω με το γαμημενο , τοσα χρωματα υπηρχαν , κρεμ πηγα και πηρα ο μαλακας!!!

και το παραμικρο υγρο να πεσει επανο φαινεται και δεν φευγει εαν δεν πλυθει

και η μαλακεια ειναι οτι το πλακωσα με το αβα καυα μηκος του λεκε και εχει γινει τριμπουρδελο,

εντομεταξυ αυριο δουλευω 7 το πρωι με 5 μισι , και δεν προλαβαινω οχι καθαριστιριο να το παω αλλα

και δεν παιζει να παρω ολιγολεπτη αδεια διοτι θα με απολυσουν εκει οι μαλακες  :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
μα ειναι να μην θολονω με το γαμημενο , τοσα χρωματα υπηρχαν , κρεμ πηγα και πηρα ο μαλακας!!!

και το παραμικρο υγρο να πεσει επανο φαινεται και δεν φευγει εαν δεν πλυθει

και η μαλακεια ειναι οτι το πλακωσα με το αβα καυα μηκος του λεκε και εχει γινει τριμπουρδελο,

εντομεταξυ αυριο δουλευω 7 το πρωι με 5 μισι , και δεν προλαβαινω οχι καθαριστιριο να το παω αλλα

και δεν παιζει να παρω ολιγολεπτη αδεια διοτι θα με απολυσουν εκει οι μαλακες  :S

Ωραια.
Προτεινω κι αλλη λυση.
Καψε το σημειο αυτο με τσιγαρο.
Πες οτι καπνιζες στο κρεβατι και επεσε το τσιγαρο απο το τασακι.
Θα πεταξεις ενα παπλωμα βεβαια, αλλά θα ησυχασεις.
Μην μου πεις οτι δεν καπνιζεις????

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Μπορει απλα να ηθελα να πω την ιστορια μου με τη ρωσιδα στο πλυντηριο, δεν σκεφτηκες αυτο το ενδεχομενο?

Δηλαδη ρε φιλαρακι σου κοστισε 10 ευρω για να της ανοιγωκλησεις το ματι , δηλαδη για να την πηδηξεις τι θα ηθελε ? να πουλησεις το αυτοκινητο ????? :dancing:

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Οι μαλακίες, μάλλον θέλουν μαλακτικό για να φύγουν!

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Ωραια.
Προτεινω κι αλλη λυση.
Καψε το σημειο αυτο με τσιγαρο.
Πες οτι καπνιζες στο κρεβατι και επεσε το τσιγαρο απο το τασακι.
Θα πεταξεις ενα παπλωμα βεβαια, αλλά θα ησυχασεις.
Μην μου πεις οτι δεν καπνιζεις????

Εαν σου πω οτι δεν καπνιζω  :S  που να βγω με 700 ευρω το μηνα και με ενοικιο ? για τσιγαρα και για καινουργια παπλωματα ειμαστε ??

ALIITALIA

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
30
Πόντοι
1
Θυμαμαι σε αλλο θρεντ που ειχε γινει μια συζητηση και ειχα πει ποτε στο σπιτι με εκδιδομενη οπου αλλου αλλα αφου λες οτι δεν βγαινεις αλλη φορα να εχεις εφεδρικο σετ σεντονιων κ.τ.λ. για τετοιες περιπτωσεις

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Εαν σου πω οτι δεν καπνιζω  :S  που να βγω με 700 ευρω το μηνα και με ενοικιο ? για τσιγαρα και για καινουργια παπλωματα ειμαστε ??
ρε φιλε εισαι μαλακας η κανεις τον μαλακα?
ριξε ρε μαλακα πανω στο κολοσπερμα καφε και πετα το παπλωμα μεσα στο πλυντηριο και αντε γαμησου.
και πες στην αραβωνιαστικια σου οτι επινες καφε στο κρεβατι και σου επεσε ο καφες.
αντε με το καθε βλακα εδω μεσα.

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Μαγκες μια βοηθεια ρε  :S

Χτες γαμουσα ενα πρωτης ταξεως ξεκολιδι και εχυσα πανω της και δύστυχος πανω στο παπλωμα,

ρε μαλακες , το παπλωμα εγινε κολος, δοκιμασα με το AVA και ολα αυτα τα καθαριστικα αλλά

η χυσιά "κανει μπαμ" και φαινεται απο χιλιομετρα.

ως διαολο να το καθαρισω αφου αυριο το βραδι ερχεται η αραβονιαρα μου απο ταξιδι  και αμα το δει (που θα το δει :S)

θα γινει της πουτανας εδω ?

Πως διαλο να πλυνω παπλωμα και πρεπει να ειναι στεγνο και καθαρο μεχρι αυριο το βραδι ??

helpppppp ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε την "πουτσισαααααααααα":S :S :S :S
εχει και μερεντα μαζι με τα χθσια?
σε ρωταω διοτι παιζει ρολο τι θα καμεισ!

Tsarkas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
27
Like
498
Πόντοι
291
Μπορείς απλά να πλύνεις ρε μεγάλε το πάπλωμα. Και αν σου πεί τι έγινε, επειδή θα είναι βρεγμένο, πες πως α) απλά το έπλυνες γιατί ήταν καιρό βρώμικο ή β) πως έπεσε κάτι πάνω του (μπύρα, φαγητό κάτι)

Απλό....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυποι για λαθος σπερματολεκε μιλατε...
για αυτο δεν καθαριζει τοση ωρα
δεν ειναι αυτος στο παπλωμα...
ο ιδιος ο "πουτσαρας" ειναι....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.329
Πόντοι
506
Μαγκες μια βοηθεια ρε  :S

Χτες γαμουσα ενα πρωτης ταξεως ξεκολιδι και εχυσα πανω της και δύστυχος πανω στο παπλωμα,

ρε μαλακες , το παπλωμα εγινε κολος, δοκιμασα με το AVA και ολα αυτα τα καθαριστικα αλλά

ως διαολο να το καθαρισω αφου αυριο το βραδι ερχεται η αραβονιαρα μου απο ταξιδι  και αμα το δει (που θα το δει :S)

Πως διαλο να πλυνω παπλωμα και πρεπει να ειναι στεγνο και καθαρο μεχρι αυριο το βραδι ??

...Όλο γαμάς γκόμενες εσύ, και πού σε βρίσκουμε πού σε χάνουμε στο site με τις πουτάνες είσαι...

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
Μαγκες μια βοηθεια ρε  :S

ως διαολο να το καθαρισω αφου αυριο το βραδι ερχεται η αραβονιαρα μου απο ταξιδι  και αμα το δει (που θα το δει :S)

:

πραγματικα ειναι για γελια και για κλαματα εισαι πολλυ ατυχοσ ρε πουτσαρα ενταξει βρεσ κατι να πεισ πεσ οτι βαρεσεσ μια μαλακια ειχεσ τρελεσ καυλεσ ενταξει μην τρελενεσαι αγορι μου!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
...Όλο γαμάς γκόμενες εσύ, και πού σε βρίσκουμε πού σε χάνουμε στο site με τις πουτάνες είσαι...
το σαιτ δεν ειναι μονο για οσους δεν γαμουν οπως εσυ,και εμεις οι γαμιαδες εχουμε δικαιωμα να μπενουμε,να κανουμε τον χαβαλε μας.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166

Παίρνεις 700 ευρώ, Με ενοίκιο, ΚΑΙ πήδαγες και ξεκωλάκι και έχεις ΚΑΙ γκόμενα!!! :new_shocked: :new_shocked:

Εσύ φίλε μου, είσαι έχων και κατέχων!!! Πρέπει να φορολογηθείς πάρ'αυτα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom