You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρουφιάνοι σπερματολεκέδες , please Help ρε μάγκες , την γαμήσαμε !!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτσαρας_2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 81
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
ρε συ δε βγαινει ευκολα το σπερμα ρωτα και τον κλιντον ετσι την πατησε
Καλά ασε την βρωμιαρα τη Μονικα, ουτε μια μπουγαδα δεν πηγε να βαλει.
Μαλλον ομως οι γυναικες εχουν καποιο ειδος φετιχ να κρατανε το σπερμα.
Καποτε πηγα στο σπιτι μιας παντρεμενης φιλης και καταληξαμε να πηδιομαστε στον καναπε...
Οταν εφυγε μια χυσιά πανω στα καθισματα του καναπε, εκεινη δεν χολοσκασε...γυρισε το καθισμα αναποδα. Ακομη εκει θα ειναι ο λεκες. Τωρα πια ομως εχει χωρισει και δεν εχω τυψεις οτι καθεται ο αντρας της πανω στο λεκε.
Πουτσαρας_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Προφανως μας δουλευεις.
Οι λεκεδες απο σπερμα ειναι οι πιο ευκολοι να βγουν με απλο τριψιμο με νερο. Τι διαολο, ασβεστη χυνεις?
Αλλά ας σε παρω σοβαρα.
Το ενδεχομενο να πας αυριο πρωι πρωι σε ενα καθαριστηριο το παπλωμα, και να ζητησεις να στο εχουν ετοιμο μεχρι το μεσημερι, δεν το σκεφτηκες?
Δεν μπορω να διανοηθω οτι εχεις θολωσει τοσο που δεν σκεφτεσαι κατι τοσο απλο.
Εγω καποτε γεμισα λεκεδες το πισω καθισμα του αυτοκινητου, και απλα το πηγα σε ενα πλυντηριο αυτοκινητων, εδωσα ενα δεκαευρο στη ρωσιδα που δουλευε εκει και της ειπα "κουκλιτσα μου ειδικα το πισω καθισμα να λαμψει" και της εκλεισα το ματι. Εκεινη χαμογελασε και σε δυο ωρες το αμαξι ηταν σαν καινουργιο.
Εσυ με ενα παπλωμα θολωσες?
μα ειναι να μην θολονω με το γαμημενο , τοσα χρωματα υπηρχαν , κρεμ πηγα και πηρα ο μαλακας!!!
και το παραμικρο υγρο να πεσει επανο φαινεται και δεν φευγει εαν δεν πλυθει
και η μαλακεια ειναι οτι το πλακωσα με το αβα καυα μηκος του λεκε και εχει γινει τριμπουρδελο,
εντομεταξυ αυριο δουλευω 7 το πρωι με 5 μισι , και δεν προλαβαινω οχι καθαριστιριο να το παω αλλα
και δεν παιζει να παρω ολιγολεπτη αδεια διοτι θα με απολυσουν εκει οι μαλακες :S
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
μα ειναι να μην θολονω με το γαμημενο , τοσα χρωματα υπηρχαν , κρεμ πηγα και πηρα ο μαλακας!!!
και το παραμικρο υγρο να πεσει επανο φαινεται και δεν φευγει εαν δεν πλυθει
και η μαλακεια ειναι οτι το πλακωσα με το αβα καυα μηκος του λεκε και εχει γινει τριμπουρδελο,
εντομεταξυ αυριο δουλευω 7 το πρωι με 5 μισι , και δεν προλαβαινω οχι καθαριστιριο να το παω αλλα
και δεν παιζει να παρω ολιγολεπτη αδεια διοτι θα με απολυσουν εκει οι μαλακες :S
Ωραια.
Προτεινω κι αλλη λυση.
Καψε το σημειο αυτο με τσιγαρο.
Πες οτι καπνιζες στο κρεβατι και επεσε το τσιγαρο απο το τασακι.
Θα πεταξεις ενα παπλωμα βεβαια, αλλά θα ησυχασεις.
Μην μου πεις οτι δεν καπνιζεις????
Πουτσαρας_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Μπορει απλα να ηθελα να πω την ιστορια μου με τη ρωσιδα στο πλυντηριο, δεν σκεφτηκες αυτο το ενδεχομενο?
Δηλαδη ρε φιλαρακι σου κοστισε 10 ευρω για να της ανοιγωκλησεις το ματι , δηλαδη για να την πηδηξεις τι θα ηθελε ? να πουλησεις το αυτοκινητο ?????
Πουτσαρας_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Ωραια.
Προτεινω κι αλλη λυση.
Καψε το σημειο αυτο με τσιγαρο.
Πες οτι καπνιζες στο κρεβατι και επεσε το τσιγαρο απο το τασακι.
Θα πεταξεις ενα παπλωμα βεβαια, αλλά θα ησυχασεις.
Μην μου πεις οτι δεν καπνιζεις????
Εαν σου πω οτι δεν καπνιζω :S που να βγω με 700 ευρω το μηνα και με ενοικιο ? για τσιγαρα και για καινουργια παπλωματα ειμαστε ??
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
ρε φιλε εισαι μαλακας η κανεις τον μαλακα?Εαν σου πω οτι δεν καπνιζω :S που να βγω με 700 ευρω το μηνα και με ενοικιο ? για τσιγαρα και για καινουργια παπλωματα ειμαστε ??
ριξε ρε μαλακα πανω στο κολοσπερμα καφε και πετα το παπλωμα μεσα στο πλυντηριο και αντε γαμησου.
και πες στην αραβωνιαστικια σου οτι επινες καφε στο κρεβατι και σου επεσε ο καφες.
αντε με το καθε βλακα εδω μεσα.
giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 156
- Πόντοι
- 16
εχει και μερεντα μαζι με τα χθσια?Μαγκες μια βοηθεια ρε :S
Χτες γαμουσα ενα πρωτης ταξεως ξεκολιδι και εχυσα πανω της και δύστυχος πανω στο παπλωμα,
ρε μαλακες , το παπλωμα εγινε κολος, δοκιμασα με το AVA και ολα αυτα τα καθαριστικα αλλά
η χυσιά "κανει μπαμ" και φαινεται απο χιλιομετρα.
ως διαολο να το καθαρισω αφου αυριο το βραδι ερχεται η αραβονιαρα μου απο ταξιδι και αμα το δει (που θα το δει :S)
θα γινει της πουτανας εδω ?
Πως διαλο να πλυνω παπλωμα και πρεπει να ειναι στεγνο και καθαρο μεχρι αυριο το βραδι ??
helpppppp ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε την "πουτσισαααααααααα":S :S :S :S
σε ρωταω διοτι παιζει ρολο τι θα καμεισ!
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.329
- Πόντοι
- 506
Μαγκες μια βοηθεια ρε :S
Χτες γαμουσα ενα πρωτης ταξεως ξεκολιδι και εχυσα πανω της και δύστυχος πανω στο παπλωμα,
ρε μαλακες , το παπλωμα εγινε κολος, δοκιμασα με το AVA και ολα αυτα τα καθαριστικα αλλά
ως διαολο να το καθαρισω αφου αυριο το βραδι ερχεται η αραβονιαρα μου απο ταξιδι και αμα το δει (που θα το δει :S)
Πως διαλο να πλυνω παπλωμα και πρεπει να ειναι στεγνο και καθαρο μεχρι αυριο το βραδι ??
...Όλο γαμάς γκόμενες εσύ, και πού σε βρίσκουμε πού σε χάνουμε στο site με τις πουτάνες είσαι...
petran21
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
πραγματικα ειναι για γελια και για κλαματα εισαι πολλυ ατυχοσ ρε πουτσαρα ενταξει βρεσ κατι να πεισ πεσ οτι βαρεσεσ μια μαλακια ειχεσ τρελεσ καυλεσ ενταξει μην τρελενεσαι αγορι μου!!!!!!!!!!Μαγκες μια βοηθεια ρε :S
:
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
το σαιτ δεν ειναι μονο για οσους δεν γαμουν οπως εσυ,και εμεις οι γαμιαδες εχουμε δικαιωμα να μπενουμε,να κανουμε τον χαβαλε μας....Όλο γαμάς γκόμενες εσύ, και πού σε βρίσκουμε πού σε χάνουμε στο site με τις πουτάνες είσαι...
petran21
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
σωστοσ!!!!!!!!!!!!το σαιτ δεν ειναι μονο για οσους δεν γαμουν οπως εσυ,και εμεις οι γαμιαδες εχουμε δικαιωμα να μπενουμε,να κανουμε τον χαβαλε μας.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
την πεμπτη δεν πιστευω να μην πας στην αρωστια τυπε.σωστοσ!!!!!!!!!!!!
petran21
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
μεσα θα ειμαι ενοειται παμε μωρη αρωστιατην πεμπτη δεν πιστευω να μην πας στην αρωστια τυπε.
Εαν σου πω οτι δεν καπνιζω :S που να βγω με 700 ευρω το μηνα και με ενοικιο ? για τσιγαρα και για καινουργια παπλωματα ειμαστε ??
Παίρνεις 700 ευρώ, Με ενοίκιο, ΚΑΙ πήδαγες και ξεκωλάκι και έχεις ΚΑΙ γκόμενα!!!
Εσύ φίλε μου, είσαι έχων και κατέχων!!! Πρέπει να φορολογηθείς πάρ'αυτα!