Νέα

Ρουφιάνοι σπερματολεκέδες , please Help ρε μάγκες , την γαμήσαμε !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτσαρας_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Μαγκες μια βοηθεια ρε  :S

Χτες γαμουσα ενα πρωτης ταξεως ξεκολιδι και εχυσα πανω της και δύστυχος πανω στο παπλωμα,

ρε μαλακες , το παπλωμα εγινε κολος, δοκιμασα με το AVA και ολα αυτα τα καθαριστικα αλλά

η χυσιά "κανει μπαμ" και φαινεται απο χιλιομετρα.

ως διαολο να το καθαρισω αφου αυριο το βραδι ερχεται η αραβονιαρα μου απο ταξιδι  και αμα το δει (που θα το δει :S)

θα γινει της πουτανας εδω ?

Πως διαλο να πλυνω παπλωμα και πρεπει να ειναι στεγνο και καθαρο μεχρι αυριο το βραδι ??

helpppppp ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε την "πουτσισαααααααααα":S :S :S :S

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Μαγκες μια βοηθεια ρε  :S

Χτες γαμουσα ενα πρωτης ταξεως ξεκολιδι και εχυσα πανω της και δύστυχος πανω στο παπλωμα,

ρε μαλακες , το παπλωμα εγινε κολος, δοκιμασα με το AVA και ολα αυτα τα καθαριστικα αλλά

ως διαολο να το καθαρισω αφου αυριο το βραδι ερχεται η αραβονιαρα μου απο ταξιδι  και αμα το δει (που θα το δει :S)

Πως διαλο να πλυνω παπλωμα και πρεπει να ειναι στεγνο και καθαρο μεχρι αυριο το βραδι ??

δε θες καθαρισμα τακτικη θελεις,με το που θα ρθει βαλτην μεσα και ξρκινα μετα ριχτα πανω στο παπλωμα καλυψη αποκρυψη :tooth:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
οι μοντς βαζουν τους κλωνους τους να ανεβασουν την πεσμενη τηλεθεαση :jerking:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Πανε παρε δωρο και καλα ενα αλλο και αυτο πες οτι το εδωσες σε εναν πακη που κοιμονταν στο παγκακι

ALIITALIA

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
30
Πόντοι
1
Γυρνα το αναποδα και πως θα καταλαβει δηλαδη οτι ειναι σπερμα ενας λεκες θα φαινετε θα το παει για αναλυση να δει τι ειναι πες οτι ετρωγες και σου επεσε κατι επανω

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Πανε παρε δωρο και καλα ενα αλλο και αυτο πες οτι το εδωσες σε εναν πακη που κοιμονταν στο παγκακι
ενα πακη με παπλωματακι
που κοιμονταν στο παγκακι
εζεσατθηκε λιγακι
και ας ειχε λεκεδακι
:tooth: :tooth:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
πες ρε οτι την σκεφτοσουνα και τον επαιζες και σου ξεφυγαν απο την πολυ τη καυλα
:tooth: :tooth: :tooth:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παλι αυτος ο μαλακας ανοιξε θρεντ με τις μουφες του?  :uglystupid: :uglystupid:
βαραει εγκεφαλο η πολλη μαλακια τελικα
ειναι το ζωντανο μας πειραμα ο τυπος.

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
πες της μωρο μου μου ελειψες και τραβαγα μαλακια για παρτη σου ολη νυχτα

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
βρασε οριζα.

τα εχω σκευτει και τα δυο ενδεχωμενα ηδη και εχω ριξει Χ  :S

αυριο δουλευω μεχρι αργα και δεν προλαβαινω να αγορασω ενα ιδιο, απλα μετα την δουλεια παω καπακια αεροδρομιο :S

το δευτερο ενδεχμενο οτι να την πλακωσω στο γαμισι με το που μπει σπιτι , δυσκολο, διοτι ετσι θα το ψιλιαστει , εφοσσον δεν
την εχω συνιθησμενη να την γαμαω με τοπου μπει σπιτι  :S

τιν "πουτσισα" βραδιατικα ρε γαμοτο μου  :S :S :S :S :S :S :S

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
παλι αυτος ο μαλακας ανοιξε θρεντ με τις μουφες του?  :uglystupid: :uglystupid:
βαραει εγκεφαλο η πολλη μαλακια τελικα
ειναι το ζωντανο μας πειραμα ο τυπος.

χαζοβιολη , πρωτο μου θεμα ειναι ... σαλτα και γαμισου εαν δεν γουσταρις να διαβαζεις

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
βρασε οριζα.

τα εχω σκευτει και τα δυο ενδεχωμενα ηδη και εχω ριξει Χ  :S

αυριο δουλευω μεχρι αργα και δεν προλαβαινω να αγορασω ενα ιδιο, απλα μετα την δουλεια παω καπακια αεροδρομιο :S

το δευτερο ενδεχμενο οτι να την πλακωσω στο γαμισι με το που μπει σπιτι , δυσκολο, διοτι ετσι θα το ψιλιαστει , εφοσσον δεν
την εχω συνιθησμενη να την γαμαω με τοπου μπει σπιτι  :S

τιν "πουτσισα" βραδιατικα ρε γαμοτο μου  :S :S :S :S :S :S :S
ε τοτε πλακωσου σημερα και χυσε ολο το παπλωμα να του κανεις νεο σχεδιο

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
ε τοτε πλακωσου σημερα και χυσε ολο το παπλωμα να του κανεις νεο σχεδιο

καμια συμβουλει εχεις να δωσεις , και ας αφισουμε του δουλεμα για αλλη μερα και αφου ξεμπλεξω πρωτα :S

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
καμια συμβουλει εχεις να δωσεις , και ας αφισουμε του δουλεμα για αλλη μερα και αφου ξεμπλεξω πρωτα :S
πηγαινε σε κανα καθαρηστηριο το πρωι το βραδυ θα ειναι οκ και μη το στρωσεις την ιδια μερα αλλο παπλωμα δεν εχεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μαγκες μια βοηθεια ρε  :S

ως διαολο να το καθαρισω αφου αυριο το βραδι ερχεται η αραβονιαρα μου απο ταξιδι  και αμα το δει (που θα το δει :S)

Προφανως μας δουλευεις.
Οι λεκεδες απο σπερμα ειναι οι πιο ευκολοι να βγουν με απλο τριψιμο με νερο. Τι διαολο, ασβεστη χυνεις?
Αλλά ας σε παρω σοβαρα.
Το ενδεχομενο να πας αυριο πρωι πρωι σε ενα καθαριστηριο το παπλωμα, και να ζητησεις να στο εχουν ετοιμο μεχρι το μεσημερι, δεν το σκεφτηκες?
Δεν μπορω να διανοηθω οτι εχεις θολωσει τοσο που δεν σκεφτεσαι κατι τοσο απλο.
Εγω καποτε γεμισα λεκεδες το πισω καθισμα του αυτοκινητου, και απλα το πηγα σε ενα πλυντηριο αυτοκινητων, εδωσα ενα δεκαευρο στη ρωσιδα που δουλευε εκει και της ειπα "κουκλιτσα μου ειδικα το πισω καθισμα να λαμψει" και της εκλεισα το ματι. Εκεινη χαμογελασε και σε δυο ωρες το αμαξι ηταν σαν καινουργιο.
Εσυ με ενα παπλωμα θολωσες?

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
Προφανως μας δουλευεις.
Οι λεκεδες απο σπερμα ειναι οι πιο ευκολοι να βγουν με απλο τριψιμο με νερο. Τι διαολο, ασβεστη χυνεις?
Αλλά ας σε παρω σοβαρα.
Το ενδεχομενο να πας αυριο πρωι πρωι σε ενα καθαριστηριο το παπλωμα, και να ζητησεις να στο εχουν ετοιμο μεχρι το μεσημερι, δεν το σκεφτηκες?
Δεν μπορω να διανοηθω οτι εχεις θολωσει τοσο που δεν σκεφτεσαι κατι τοσο απλο.
Εγω καποτε γεμισα λεκεδες το πισω καθισμα του αυτοκινητου, και απλα το πηγα σε ενα πλυντηριο αυτοκινητων, εδωσα ενα δεκαευρο στη ρωσιδα που δουλευε εκει και της ειπα "κουκλιτσα μου ειδικα το πισω καθισμα να λαμψει" και της εκλεισα το ματι. Εκεινη χαμογελασε και σε δυο ωρες το αμαξι ηταν σαν καινουργιο.
Εσυ με ενα παπλωμα θολωσες?
καλα,εσυ καθεσαι κι απαντας σοβαρα τωρα?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Μπορει απλα να ηθελα να πω την ιστορια μου με τη ρωσιδα στο πλυντηριο, δεν σκεφτηκες αυτο το ενδεχομενο?
ρε συ δε βγαινει ευκολα το σπερμα ρωτα και τον κλιντον ετσι την πατησε :tooth: :tooth: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom