Νέα

Ροτβάιλερ επιτέθηκε σε μωρό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PeinaleosX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 437
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επικίνδυνα τα σκυλια;

• Φταίνε οι γονείς.

Ψήφοι: 83 74,8%
  • Φταίει το σκυλί.

Ψήφοι: 11 9,9%
  • Φταίει το κράτος.

Ψήφοι: 17 15,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
Ειρωνικο ειναι.

Στην Αμερικη ισχυει Θανασιμο περιστατικο απο επιθεση σκυλου. Αμεση θανατωση του σκυλου.

Στην Ελλαδα για να το παρουν το σκυλο η φιλοζωικη, οπου μετα απο εξεταση θα αποφασιστει η τυχη του, οπως ειπε στις ειδησεις, προφανως και δεν ισχυει το ιδιο με Αμερικη. Μπορει να θανατωθει, μπορει και οχι.

Αυτη τη διαφορα κατεδειξα. Που διαφωνεις;
Δεν διαφωνώ κάπου. Όσο για την θανάτωση δεν είμαι υπέρ...

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
Οποτε φερνεις ενα μωρο στο σπιτι το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανεις ειναι να το φερνεις σε επαφη με τον σκυλο για να το μυρισει και να το θεωρησει μελος της οικογενειας...αυτοι απο οτι διαβασα επειδη ηταν μωρο ειχαν κλειδαμπαρωσει το σκυλο στο μπαλκονι για να μην εχει καμμια επαφη με το μωρο.

Ζηλεψε ο σκυλος και του επιτεθηκε...αληθεια αμα τα κανανε ολα σωστα οπως υποννοεις γιατι τρελαθηκε ο σκυλος;Μπηκε ο σατανας μεσα του;
Θέλω να σου πω το εξής, Αφού οι γονείς είδαν  οτι ο σκύλος τα παει μια χαρά με άλλα παιδιά τους υπέθεσαν ότι και με το καινούριο δεν θα είχε πρόβλημα. Που να φανταστούν και αυτοί ότι θα συνέβαινε αυτό; Στην τελική ήταν 2 μηνών το μωρό, καλά καλά δεν είχε έρθει στο σπίτι από το νοσοκομείο με το σκυλι θα το έβαζαν να παίζει?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.767
Πόντοι
41.129
.

Συνημμένα

• 69667498_1405122799634690_59789290539843584_n.jpg
    69667498_1405122799634690_59789290539843584_n.jpg
    25,7 KB · Εμφανίσεις: 16

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Καλως η κακώς πρεπει να θανατωθεί! Ο,τι ισχύει για τον άνθρωπο ισχύει και το ζώο. Μια φορά δολοφόνος, πάντα δολοφόνος. Είναι μην γίνει η αρχή...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.767
Πόντοι
41.129
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Θέλω να σου πω το εξής, Αφού οι γονείς είδαν  οτι ο σκύλος τα παει μια χαρά με άλλα παιδιά τους υπέθεσαν ότι και με το καινούριο δεν θα είχε πρόβλημα. Που να φανταστούν και αυτοί ότι θα συνέβαινε αυτό; Στην τελική ήταν 2 μηνών το μωρό, καλά καλά δεν είχε έρθει στο σπίτι από το νοσοκομείο με το σκυλι θα το έβαζαν να παίζει?
Πάνε πολλά χρόνια που είχα μάθει μια ιστορία για έναν σκυλάκο, ο οποίος μόλις ήρθε το μωρό στο σπίτι παρέλυσε στα πίσω πόδια. Η οικογένεια τον υπεραγαπούσε και τον τρέλανε στις εξετάσεις. Δεν είχε τίποτα το παθολογικό αλλά η παράλυση παρέμενε. Κάποια στιγμή ο πατέρας της οικογένειας σκέφθηκε ότι η μόνη αλλαγή στη ζωή του σκύλου ήταν το ότι δε μπορούσε να μπει στο δωμάτιο του μωρού. Μόλις τον πήρε αγκαλιά και τον πήγε δίπλα στην κούνια ο σκυλάκος συνήλθε. Από τότε σκυλάκος και μωρό μεγάλωναν μαζί. Αλλά μιλάμε για σκύλο συντροφιάς.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Να σου τη γνωμη μου επ αυτου.
Σεβομαι τους αλλους, προσπαθω παντα να το δω κι απο τη δικη τους σκοπια. Συγκαταβατικος. Να ακουσω και την αλλη αποψη, να το συζητησω. Παραδειγμα, οι καπνιστες. Εγω δε καπνιζω. Στη δουλεια μου που υπαρχει χωρος διαλειματος προσωπικου, πολλοι καπνιζουν. Ενω υπαρχει σαφης εντολη να μη καπνιζουν. Γι αυτο και βλεπει κανεις εξω απο επιχειρησεις, χωρους εργασιας, υπαλληλους να καπνιζουν. Με ζεστη, καυσωνα, κρυο, βροχη. Στον χωρο εργασιας μου λοιπον, καπνιζουν. Εκει που πας να φας για τα 15 λεπτα διαλειμα, οι συναδελφοι που κι εκεινοι κανουν το διαλειμα τους καπνιζουν κανονικα. Και ισως βολευει αυτο και τη διευθυνση να κανει τα στραβα ματια. Απο εκει που ο καθενας θα πηγαινε και θα ερχοταν εκτος επιχειρησης να καπνισει, αντε μαζεψον τον. Μπορω εγω να κανω μια καταγγελια στους παραπανω για να εφαρμοστει οτι δε θα καπνιζει κανεις; Μπορω. Δε το κανω επειδη σεβομαι τους συναδελφους που θα ξεβολευτουν. Ετσι και με τους ζωοφιλους και αυτους που προφανως υπεραγαπουν το σκυλο τους, και καθε σκυλο. Λεγοντας αυτη τη στιγμη <Να μη θανατωθει απαραιτητα ο σκυλος.> δε υπαρχει σεβασμος προς το μωρο που σκοτωθηκε. Για μενα η επιλογη θα πρεπει να ειναι αυτοματη, οπως στην Αμερικη.

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
Τι να σου πω ρε τυπε, ας αποφασίσουν οι αρμόδιοι τι θα κάνουν με το σκυλί. Εγώ από τη μεριά μου για τους λόγους που έγραψα και πιο πάνω δεν πιστεύω ότι φταίνε οι γονείς που πολλοί τους καταδικάζουν.

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
683
Πόντοι
81
Καθάρισμα ο κοπρίτης και 2-3 χρονάκια μέσα στους γονείς για να μην κάνουν μαλακίες άλλη φορά....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τι να σου πω ρε τυπε, ας αποφασίσουν οι αρμόδιοι τι θα κάνουν με το σκυλί. Εγώ από τη μεριά μου για τους λόγους που έγραψα και πιο πάνω δεν πιστεύω ότι φταίνε οι γονείς που πολλοί τους καταδικάζουν.
Τύπε σιγουρα δεν φταινε οι εξωγηινοι.
Τα πραγματα ειναι συγκεκριμενα.
Ειτε θα φταιει το μωρο (χαχα) ειτε το κρατος (χαχαχα) ειτε το σκυλι (ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ) ειτε οι γονεις.Αλλος δεν υπαρχει. Επιλεξε εσυ ποιος φταιει λοιπον.
Να φταιει καποιος περαστικος αποκλειεται.
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τον τροπο που σκεφτεσαι, σε μια περιπτωση που ο υπαιτιος ειναι κατι παραπανω απο εμφανης και ειναι φυσικα οι γονεις του παιδιου

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
Στο μωρό έβαλες λιγότερα χάχα απ ότι στο σκυλί άρα θεωρεις πιο πιθανό να φταίει ένα 2μηνο μωρό απ ότι το σκυλί? Σου ειπα και πάνω, το σκυλί μεγάλωσε μαζί με παιδιά και δεν τα πειραξε ποτε,που να φανταστούν και αυτοί ότι θα έκανε κάτι τέτοιο το σκυλί? Επισης δεν ξέρω αν ειδες ειδήσεις αλλά το σκυλί έσκισε την σιτα, μπήκε μέσα και έκανε ότι έκανε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Στο μωρό έβαλες λιγότερα χάχα απ ότι στο σκυλί άρα θεωρεις πιο πιθανό να φταίει ένα 2μηνο μωρό απ ότι το σκυλί? Σου ειπα και πάνω, το σκυλί μεγάλωσε μαζί με παιδιά και δεν τα πειραξε ποτε,που να φανταστούν και αυτοί ότι θα έκανε κάτι τέτοιο το σκυλί? Επισης δεν ξέρω αν ειδες ειδήσεις αλλά το σκυλί έσκισε την σιτα, μπήκε μέσα και έκανε ότι έκανε...
Aρα η αποψη σου ειναι οτι δεν φταιει κανενας. Οκ σεβαστο.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
με τους μαλακες που εχουν τα σκυλια στη βεραντα και τη πυλωτη και γαβγιζουν ολη μερα τι μπορουμε να κανουμε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
με τους μαλακες που εχουν τα σκυλια στη βεραντα και τη πυλωτη και γαβγιζουν ολη μερα τι μπορουμε να κανουμε?
To να ειναι αποκλεισμενο το ζωο σε μια βεραντα συνιστα κακοποιηση (για την ακριβεια παραβιαση ορων ευζωιας του ζωου).
Αρα μπορεις να το καταγγειλεις στην αστυνομια και να επεμβει αμεσως

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Η καταγγελια ειναι επωνυμη?

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
Ανθρωποκτονία – σωματική βλάβη από αμέλεια ιδιοκτητών ζώων μετά από επιθέσεις τους σε ανθρώπους

Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα, σε χωριό έξω από την Κοζάνη, με θύμα ένα 5χρονο αγοράκι το οποίο δέχθηκε επίθεση από σκύλους, ράτσας ροτβάιλερ. Εντελώς ξαφνικά, τα δυο σκυλιά, ράτσας ροτβάιλερ έριξαν την περίφραξη του χώρου στον οποίο ήταν κλεισμένα και επιτέθηκαν στον 5χρονο, με ιδιαίτερη μανία, καταφέροντάς τυυ δεκάδες δαγκώματα σε ολόκληρο το κορμί του.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας άσκησε ο εισαγγελέας Κοζάνης στον 72χρονο συνταξιούχο, ιδιοκτήτη των δύο σκύλων ράτσας ροτβάιλερ, που τραυμάτισαν θανάσιμα χθες στην αγροικία του ένα 5χρονο αγόρι που βρισκόταν εκεί μαζί με τη μητέρα του. Ο 72χρονος στην κατάθεση του στον εισαγγελέα ισχυρίστηκε ότι τα τρία ροτβάιλερ ήταν κλεισμένα σε ειδικό χώρο στο ημιυπόγειο του σπιτιού του, ενώ τα υπόλοιπα 5 σκυλιά της οικογένειας ήταν κλεισμένα σε αποθήκη της αγροικίας. Ορίστηκε προανάκριση για την έρευνα των πραγματικών περιστατικών που οδήγησαν στο θάνατο το 5χρονο αγοράκι, ενώ ο 72χρονος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Επίκουρος Καθηγητής του Ποινικού Δικαίου στη  Νομική Σχολή Θράκης κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης αναφερόμενος στο τραγικό αυτό γεγονός παρέθεσε αποφάσεις εγχώριων και αλλοδαπών δικαστηρίων σε παρόμοιες υποθέσεις. Από τις αποφάσεις αυτές αναδεικνύονται τα ζητήματα εποπτείας, επιμέλειας και φύλαξης των κατοικιδίων ζώων από τους ιδιοκτήτες και την ευθύνη τους για ανθρωποκτονία ή σωματική βλάβη από αμέλεια από την ανεξέλεγκτη δράση των ζώων αυτών.

OP
OP
PeinaleosX

PeinaleosX

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
123
Πόντοι
1
To να ειναι αποκλεισμενο το ζωο σε μια βεραντα συνιστα κακοποιηση (για την ακριβεια παραβιαση ορων ευζωιας του ζωου).
Αρα μπορεις να το καταγγειλεις στην αστυνομια και να επεμβει αμεσως

Εμενα πάντως που τα έχουν δεμενα να ουελιαζουν απέναντι τι αστυνομίες τι παρατηρήσεις, τι καντήλια, τι τσακωμοι... Τπτ κανεναε δεν τους εκανε.. Η αστυνομία έρχεται και ξαναφευγει..

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Πρέπει να θεσπιστούν κανόνες, για να επιτρέπεται κάποιος να έχει στην κατοχή του σκυλιά τέτοιας ράτσας.
Να περνάει ειδική εκπαίδευση . Και να παίρνει πιστοποίηση . Και φυσικά να τηρεί κανόνες ασφαλείας.
Όποιος τα έχει χωρίς τις παραπάνω προϋποθέσεις, να πηγαίνει φυλακή.
Όπως και όσοι τα κυκλοφορούν έξω, χωρίς λουριά και χωρίς φίμωτρο. ΦΥΛΑΚΗ ΑΜΕΣΩΣ.

Βέβαια χρειάζομαστε χιλιάδες νέες κλίνες φυλακών .

Στο μεταξύ για να είμαστε όλοι ασφαλείς και να μην κινδυνεύουμε από το μαλάκα μουσάτο τατουαζάτο με την κάπρι φόρμα, που βγαίνει στο πάρκο ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΙΔΙΑ με το ροτβάϊλερ να τρεχει δίπλα του
(ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΥΡΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΙΜΩΤΡΟ)

πρέπει να επιτρέπεται όλοι να έχουμε μαζί μας ένα τέτοιο:
150909_01_lg_0.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom