Νέα

Ροτβάιλερ επιτέθηκε σε μωρό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PeinaleosX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 437
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επικίνδυνα τα σκυλια;

• Φταίνε οι γονείς.

Ψήφοι: 83 74,8%
  • Φταίει το σκυλί.

Ψήφοι: 11 9,9%
  • Φταίει το κράτος.

Ψήφοι: 17 15,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
AMPELOFISOPHIES .....το σωστο ροτβαιλερ ειναι μονο το γδαρμενο και τεντωμενο πανω απο το τζακι....αν το χεις πιασει και με γυμνα χερια,αντε το πολυ μαχαιρι,θα χεις και ωραια ιστορια να λες μεχρι τα βαθεια σου γεραματα...του τυπου...."εκει στον σκοτεινο βαλτο,ερχοταν ενα σα θεριο,καθε νυχτα,μολις τελειωνε το παιχνιδι του με τις κοτες και ετρωγε τα σουβλακια του μαλακοκαβλι αφεντικου του,ερχοταν να ξαποστασει και να πιει νερο...εκει το παραφυλαξα νυχτιες και ενα βραδυ το ανταμωσα  με το θανατο"......αυτο να το διαβασει ο μαλακας του διπλανου νηματος που δεν του πατανε λαικ στο ινσταγκραμ οι θηλυκες και εχει καταθλιψη,με κατι τετοια ολο και καμια θα πουτσαρει!
πιπες...

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Λεω να παρω κανα μεγαλο φιδι κ να σκασω μυτη εκει που μαζευονται με τους κοπρους
Σαν το ψαλτη!!!

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
ΛΕΥΤΕΡΙΆ στα ζώα ...
Πιο κακοί και βασανιστές  :badair: ζώων από τους ... φιλόζωους  :vomit: δεν υπάρχουν

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
To 2015 στις Η.Π.Α 34 άνθρωποι απεβίωσαν μετά από επίθεση σκύλου ή σκύλων. 14 από αυτούς ήταν παιδιά. Οι φυλές που ευθύνονται για τους θανάτους είναι Pit Bull, Rottweiler και διασταύρωση αυτών των φυλών με άλλες.

Ποτέ δεν αφήνουμε παιδιά και σκυλιά στον ίδιο χώρο χωρίς επίβλεψη.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Να έχεις το κωλόσκυλο μαζί με το αφεντικό του κρεμασμένους ανάποδα και να τους γδέρνεις σιγά-σιγά για ημέρες. Με θέα το σκοτωμένο μωρό και το φαγωμένο προσωπάκι του. Ετσι όπως γίνεται σε ταινίες θρίλερ  :cool2:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
κλαιν μαιν...εισαι στοχαστης φιλοσοφας
προτιμω το αστοχαστης αμπελοφιλοσοφος...για πες μας τα δικα σου....εκφρασε μας την αγαπη σου για τα συμπαθη εξηντακιλα κτηνη με σαγονια σα κουρτινες...ποσο αδικημενη ρατσα ειναι ποσο αγαπη νιωθουν για τους γυρω τους απο τη φυση τους...κα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
τι χωριστρα πρεπει να εχει ο ιδιοκτητης ενος βαιλερ,ποια ειναι τα σωστα τατουαζ που ταιριαζουν μεταξυ αφεντικου και κτηνους,που εχουν το σωστο καλαμακι για φρεντο καπουτσινο κρεμα ,να μασας οσο πας βολτα το κτηνακι.......δωσε φηντμπακ

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
προτιμω το αστοχαστης αμπελοφιλοσοφος...για πες μας τα δικα σου....εκφρασε μας την αγαπη σου για τα συμπαθη εξηντακιλα κτηνη με σαγονια σα κουρτινες...ποσο αδικημενη ρατσα ειναι ποσο αγαπη νιωθουν για τους γυρω τους απο τη φυση τους...κα
παλι σουρωμενος εισαι...ασε μας ρε κλο και μην βγαζεις συμπερασματα γιατι δεν τοχεις

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

γιατι αδικεις τον εαυτο σου τωρα??  ξερεις πολυ καλα ποιοι κανουν τις γενικευσεις

πες την αποψη σου αλλα μην τον κοροιδευεις τον τρουμπακη δεν υπαρχει λογος

αδικεις πολυ τον εαυτο σου να ξερεις

με αποψεις οπως να σκοτωσουμε ολα τα σκυλια αυτης της ρατσας

δεν λυνεται ποτε ετσι ενα προβλημα και το ξερεις

και σταματα να αδικεις τον εαυτο σου

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.167
Πόντοι
2.606
γιατι αδικεις τον εαυτο σου τωρα??  ξερεις πολυ καλα ποιοι κανουν τις γενικευσεις

πες του και να μην αδικεί τον ευατό του... :S :S :S

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.336
Πόντοι
28.246
Κι εγώ έχω ράτσα "φύλακα", βελγικό, δεν την πήρα όμως γιαυτό. Ήρθα κάποτε σε επαφή για αρκετό διάστημα με τη συγκεκριμένη φυλή και τη λάτρεψα. Κοινωνικοποίηση από πολύ μικρή, με φουλ πολύωρες βόλτες και με άπειρο κόσμο να μπαινοβγαίνει στο σπίτι. Γενικά ζούμε δραστήρια και η σκυλίτσα είναι μέλος της οικογένειας. Και με τα παιδιά, ειδικά τα μικρά είναι υπερπροστατευτική και πολύ προσεκτική. Δε θα μου φαινόταν καθόλου παράξενο να τα "τραυματίσει" στην προσπάθεια να τα προστατεύσει. Παρόλα αυτά τη βλέπω πως αντιδράει όταν κάτι στον περίγυρο της δημιουργεί αίσθηση συναγερμού. Δεν έχει κάνει ποτέ κάτι απρόβλεπτο ή επικίνδυνο παρουσία μας, αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν θα είναι το ίδιο ήσυχη αν μπει κάποιος στην αυλή μας και είναι μόνη της. Τα ροτβάιλερ τα θεωρώ πολύ πιο επικίνδυνα. Είχε πολύ καλός μου φίλος και αρκετοί γνωστοί. Όσα επεισόδια ξέρω με τέτοιου είδους επιθέσεις και τραυματισμούς είναι με τη φυλή αυτή. Ακόμα και από ζώα που ζούσαν πολλά χρόνια με την οικογένεια. Όταν βλέπω δε να τα βγάζουν βόλτα χωρίς φίμωτρο,απορώ για το αν έχουν επίγνωση οι ιδιοκτήτες τους τι ζώο έχουν στην κατοχή τους. Το ότι η ράτσα δεν είναι για τον καθένα βέβαια δε σημαίνει ότι φταίει το ζωντανό αν κάτι πάει στραβά. Ο ψυχάκιας που το παίρνει δίπλα του ενώ είναι ακατάλληλος φταίει.
Πες τα χρυσοστομε! Όλα είναι να ξέρεις τι ζωο σκοπεύεις να πάρεις, να μάθεις από πριν το πάρεις το θέλει αυτό τι ζωο και τι απαιτήσεις έχει και πάνω από όλα ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ με ανθρώπους, κυρίως παιδιά, και με άλλα ζώα!

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Για τις επιθεσεις σκυλων φταιμε ολοι μας που δεν καλουμε την αστυνομια για τον καθε μαλακογκακουρα που βγαζει το σκυλι εξω χωρις φιμωτρο
Προβλεπεται απο την νομοθεσια σκυλοι ανω καποιων κιλων να φερουν υποχρεωτικα φιμωτρο

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.905
Πόντοι
9.931
Καθε απογευμα παω για τζοκιν
Ρε πουστη μου ολοι με ενα σκυλο
Μικροι μεγαλοι νεοι γεροι ανδρες γυναικες
Κ οτι σκυλο μπορεις να φανταστεις
Χθες ζευγαρι με 2 μωρα ειχε μαζι κ 2 τεραστια σκυλια >:(

Έγινε μόδα τύπε στις αρχες της δεκαετίας να έχουμε ενα σκύλο ακομα και αν ζουμε σε δυάρι.
Και εγω θα ηθελα να εχω εναν γερμανικό ποιμενικό αλλα ποτε δεν θα αναγκάσω ενα σκύλο να μεινει μεσα σε ενα σπιτι ακομα και αν είναι σχετικά μεγάλο σαν το δικό μου και να περιμένει μια φορα την ημερα να τον βγαλω βόλτα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
γιατι αδικεις τον εαυτο σου τωρα??  ξερεις πολυ καλα ποιοι κανουν τις γενικευσεις

πουσι ,πες κατι ακομα ρε συ ,στο τσακ ειμαι να αλλαξω γνωμη τελικα για τα γαμημενα τα ροτβαιλερ και να παω να παρω ενα....τι τατου νομιζεις θα ταιριαζει?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.845
Πόντοι
41.129
Και αυτοι οι Ελληναρες οι γονεις δε μαθαινουν με τιποτα... τοσα περιστατικα εχουν γινει με ροτβαιλερ και αυτοι

επιμενουν να τα εχουν μεσα στα σπιτια τους μαζι με τα παιδια. Δυστυχως θα γινουν και αλλα τετοια γιατι ο Ελληνας

δεν μαθαινει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom