Νέα

Ροτβάιλερ επιτέθηκε σε μωρό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PeinaleosX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 439
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επικίνδυνα τα σκυλια;

• Φταίνε οι γονείς.

Ψήφοι: 84 75,0%
  • Φταίει το σκυλί.

Ψήφοι: 11 9,8%
  • Φταίει το κράτος.

Ψήφοι: 17 15,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    112

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
271
Πόντοι
36
Έβγαλε βόλτα το… κατοικίδιό του και έσπειρε τον τρόμο

Δεν φαντάζεστε από που προήλθε ο γιγάντιος αλιγάτορας που τρομοκράτησε τους κατοίκους της κινεζικής πόλης Γούχου. Το σχεδόν δυο μέτρα ερπετό εθεάθη να κόβει βόλτες περπατώντας στους δρόμους, ενώ πίσω του περπατούσε σαν να μην τρέχει τίποτα ένας νεαρός.

Στους ανθρώπους που έτρεμαν από τον φόβο τους, ο νεαρός υποστήριξε ότι ήταν το… κατοικίδιό του που το έβγαζε βόλτα.

Γρήγορα στο σημείο έσπευσε η αστυνομία η οποία διαπίστωσε ότι ο νεαρός που είναι ακροβάτης σε τσίρκο, είχε όντως την απαραίτητη άδεια που του επέτρεπε να έχει ως κατοικίδιό του τον αλιγάτορα. Ωστόσο αφού πρώτα τον υποχρέωσαν να βάλει το ερπετό σε κλουβί, του επέβαλαν τσουχτερό πρόστιμο καθώς κυκλοφορούσε τον αλιγάτορα χωρίς… λουρί ή άλλο μέτρο προστασίας.

https://[URL unfurl="true"]www.newsbreak.gr/wp-content/uploads/2019/07/27fe076f3f9ad7a444e7c27580d112b7.jpg[/img[/URL]]

Υπαρχουν και χειροτερα

Η  :jerking: ειναι παγκοσμιο φαινομενο
[/quote]
Να σε μυρίσει θέλει :S :S :S

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
27
Like
12.486
Πόντοι
14.615
Οι σκυλόζωοι (και όχι φιλόζωοι) στην Ελλάδα, είναι για τον πούτσο καβάλα. Αυτό εξηγεί (εν μέρει σίγουρα) και το πλήθος των αδέσποτων στη χώρα. Είναι δε τόσο τσίπηδες και ΜΑΛΑΚΕΣ (φυσικά), ώστε η λέξη εκπαίδευση να είναι χθεσινό ανέκδοτο.

Είχαμε ένα καλόπαιδο χαπάκια στην απέναντι πολυκατοικία. Ένα Σάββατο πρωΐ με ξυπνάει ο σκύλος του (παρατημένος στο μπαλκόνι). Γαύγιζε όλο το πρωΐ και ανέβαινε με τα δύο πόδια στη μπαλκονόπορτα και μπορούσα να καταλάβω ότι πραγματικά έκλαιγε.

Κατά το μεσημέρι παίρνω τηλέφωνο την αστυνομία, σε 5 λεπτά το περιπολικό ήταν κάτω από το σπίτι. Εξηγώ τι παίζει (το βλέπουν κιόλας) και μου λένε, δεν είναι δικιά μας αρμοδιότητα. Πάρε τη φιλοζωϊκή της περιοχής.

Φεύγουν και παίρνω τηλ τη φιλοζωϊκή Χαλανδρίου. Μια ευγενική κατά τ' άλλα κυρία, μου αναφέρει ότι είναι αρμοδιότητα της αστυνομίας και ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Ελλαδιστάν.
Οι αστυνομικοί σε πολλές περιπτώσεις διαχειρίζονται παθητικά ή αδιάφορα τις καταγγελίες πολιτών, γιατί είτε αγνοούν το νόμο, είτε τεμπελιάζουν.
Η λύση είναι να πας το πρωί στον εισαγγελέα υπηρεσίας όπου θα καταγγείλεις την κατάσταση και αυτός θα παραγγείλει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής την εφαρμογή του νόμου. Σε αυτήν την περίπτωση, οι αστυνομικοί θα δράσουν με ζήλο και αποτελεσματικότητα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Όλοι (σχεδόν) μπορούν να πάρουν. Όχι αυτόματα όμως. Αυτόματο δεν μπορεί κανείς να πάρει τώρα.
Εξαιρούνται όσα είχαν άδειες πριν το ... 1986 .... αλλά οι περισσότεροι έχουν πεθάνοι και οι άδειες δεν είναι κληρονομικές !

Τα ar15 που πωλούνται σε πολίτες, δεν έχουν full auto .
Πιστόλια και τουφέκια, παίρνεις εύκολα. Και λειόκαννα εννοείται .

Και στην τσεχία , έχουν ενθαρύνει την οπλοφορία πολιτών τελευταία για να μην πάνε σκούροι και κάνουν μαγκιές.
Tα τελευταία χρόνια άνθηση έχουν και τα κοντάκια, που τα προσθέτεις σε αυτόματο πιστόλι. Οι άνθρωποι έχουν τεράστια βιομηχανία και βρίσκουν συνεχώς λύσεις για πωλήσεις.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
Αν δεν θανατωθεί ποια θα είναι η τύχη του δολοφόνου?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.302
Πόντοι
6.256
Να πω σε αυτο το σημειο οτι ενα μωρο δεν χρειαζεται να εχει δαγκωματα για να πεθανει....και απο τα ρουχα να το ειχε αρπαξει το σκυλι και να το κουνουσε βιαια μπορει να κανει εγκεφαλικη αιμορραγια και να καταληξει.

Ειναι το λεγομενο shaken baby syndrome...απο εκει και περα κλασσικα ξεκινησαν και οι βρωμες οτι το παιδι το σκοτωσε η μανα του που επασχε απο επιλοχια καταθλιψη και οχι το σκυλι.

Γενικα πριν βγουνε τα επισημα πορισματα θα ακουσουμε απειρες παπαριες οπως ειναι αλλωστε και αναμενομενο σε αυτη τη χωρα...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ο ιατροδικαστής δήλωσε πως πέθανε απο κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, καθώς το σκυλί το είχε αρπαξει απο τη μέση και το κουνούσε πέρα δώθε στο σαλόνι, οπότε το κεφαλάκι του κτυπούσε όπου εύρισκε. Για δαγκωματιές και φαγώματα δεν είπε τίποτα.

bananoflouda

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2015
Like
12
Πόντοι
0
στα 6, παραλιγο να πεθανω απο τσιμπημα μελισσας
παλι καλα που η μαμα μου ειχε μαζι της ενεση αντισταμινικη...
(ολες οι μελισσες με φιμωτρο τελικα... η παρανομα τα μελισσια)
ενα παιδακι στην γειτονια, επαθε σοβαρη αλλεργια απο τις παπαρουνες
(να ψεκασουμε η να ξεριζωσουμε ολες τις παπαρουνες)
μια γατουλα, παιζοντας, γρατζουνισε ενα παιδακι στο ματακι του
(δεν πουλαει η γαμημενη η γατουλα ρε γαμωτο)
ενα κανις... που ηταν παχουλουτσικο, ηταν πανω απο 7 κιλα, και το "εκριναν" μεγαλοσωμο σκυλο...
ατομα που ασχολουνται 30 χρονια "ερασιτεχνικα" με σκυλους,επαιδευση,ψυχολογια,κλωνοποιηση,αναπαραγωγη.... μπορουν να εχουν αποψη για τα σκυλια μας....
αυτοι που ασχολουνται "επαγγελματικα" δεν ξερουν...
και που να μαθουν?
εχουν τζακ ρασελ?
σκυλια απο εργαστηρια.... και οι αγελαδες που τρωμε, απο εργαστηρια τις εχουμε φτιαξει.
(εκτως αν εχουμε την δικια μας παραγωγη εδω και 48 γενιες)
ερωτηση στον ALEX...
ειχα κρεμασει μια ζαρντινιερα (30κιλα) με 4 πετονιες εξω απο τα καγκελα του μπαλκονιου μου. επεσε (χωρις να καταλαβω το γιατι) στο κεφαλιενος μαλακα που περναγε κατω απο το μπαλκονι. και μου ζηταει και τα ρεστα ο μαλακας.
ακου εκει μαλακιες...
ειμαι ιδιοκτητης (δεν αρμοζει ο τιτλος) ενος red nose 35 κιλων
εχω φτιαξει μια περιφραξη απο ιστο αραχνης
εχω ενα λουρι φτιαγμενο απο γρασιδι (ειδικα για pitbull)
δεν νομιζω οτι θα φταιω αν δαγκωσει κανεναν περαστικο (σωστα????)
ξεχασα να σας αναφερω οτι ακουσα ενα περιστατικο... (τραγικο)
μπαμπας, μπηκε σε δημοσιες τουαλετες να κατουρησει, και περασε ενα αρχιδι με 290χαω, και επεσε πανω στο αυτοκινητο της οικογενειας και σκοτωσε παιδι και εγκυο συζυγο
δεν ακουσα????????????????
να απαγορευσουμε...
α) τα αυτοκινητα
β) τα δημοσια ουρητηρια
γ) (πιο δραστικο) το κατουρημα
μεγαλωνω τον σκυλο μου, (απο 40 ημερων) μεσα σε ενα καταστημα που μπαινουν 500 ατομα ολων των ηλικιων καθε ημερα.
δεν μου εχει δημιουργησει κανενα προβλημα ΠΟΤΕ!!!!
υπαρχουν περιπτωσεις σπαστικων πελατων, που απλα αντιλαμβανεται το δικο μου στρες και τσιτωνει... ΜΟΝΟ
pm οποιος θελει να περασει απο το καταστημα μου για να καταλαβει αυτο που λεω
χωρις ιχνος ειρωνειας (μονο σε κατοχους τζακ ρασελ) απλα καταθετω την αποψη μου για το θεμα.
46 χρονων (ερασιτεχνης) ανθρωπος.
δεν θελω ταμπελες φιλοζωου η μισανθρωπου αλλα οποιος πειραξει τον σκυλο μου (απαγορευση η αλλες τετοιες παπαριες) θα του δαγκωσω το λαρρυγγι και θα τιναζω το κεφαλι μου σαν
ροντβαιλερ.
ζηταω συγνωμη για το μεγαλο κειμενο

RedRadar

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Συγκρίνει μέλισσες που είναι απαραίτητες για το οικοσύστημα με μια επιθετική ράτσα που βρίσκεται δεύτερη στην κατάταξη με τους περισσότερους θανάτους , πίσω απο τα πιτμπουλ. Δεν έχω τίποτα να προσθέσω. Ναι αν αφιερώνεις χρόνο και χρήμα στην εκπαίδευση τους πιθανότατα δεν θα κάνουν ποτέ κακό , αλλά γιατί να ρισκάρεις με μια ράτσα που με το παραμικρό λάθος στην ανατροφή της μπορεί να σναπάρει και να γίνει επιθετική. Επειδή έχεις μικρό πουλάκι και το λυκόσκυλο ήταν λίγο για τα γούστα σου ? Άσε μας μωρέ. Επίσης δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει προσωπικά το δικό σου σκυλί , ούτε έχει καμιά σημασία. Η αξία που έχουν τα λεγόμενα anecdotal evidences είναι μηδενική , σε αντίθετα με τα στατιστικά που φανερώνουν μια εντελώς διαφορετική ιστορία από την δικιά σου. Οπότε να είσαι καλά και εσύ και το σκυλί σου και να χαιρόσαστε ο ένας τον άλλον , αλλά μια κοινωνία οφείλει να δρα υπέρ του γενικού καλού και ελπίζω στο μέλλον να παρθούν μέτρα και να γλυτώσουμε απο τέτοιους αχρείαστους θανάτους. Για τα αυτοκινητιστικά έχεις δίκιο ~ και εκεί δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχουμε αμάξια που πιάνουν τα 200, δρόμους σε αθλία κατάσταση και διπλώματα που δίνονται νύχτα . Πάντα μετά από τροχαία βγαίνει ο Ιαβέρης και λέει τα αυτονόητα αλλά και εκεί όπως και δω κανείς δεν ακούει και δεν γίνεται τίποτα στο τέλος, βγαίνουν οι φανατικοί και λένε κανείς δεν θα με κάνει να σταματήσω να τρέχω με τον κωλοφτιαγμένο κουβά μου κτλ κτλ. Αυτό δεν θα με εμποδίσει από το να συνεχίσω να έχω τα πιστεύω μου για το τι είναι σωστό και λάθος.   

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.714
Πόντοι
2.606
-μπλα μπλα ουρητηρια ,μελισσουλες,αρχιδια,ραγου,βουτυρο,αλτανες.....ενα μονο κρατα....αν στο μαγαζι σου καμια μερα τσιτωσεις με κανα καγκουρα χωριστρακια με τατου και το τζακ ρασελ σου το ψυχανεμιστει και δειξει παρεξηγημενο και μανουριασει και πεταχτει το 60κιλο ροτβαιλερ του τυπου να καθαρισει.....μαυρα σας κουλουρια!
μην τα ξαναλεμε και εχεις και ωραιο σκυλο.....τα ροτβαιλερ ειναι κινητες ναρκες!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.743
Πόντοι
736
-μπλα μπλα ουρητηρια ,μελισσουλες,αρχιδια,ραγου,βουτυρο,αλτανες.....ενα μονο κρατα....αν στο μαγαζι σου καμια μερα τσιτωσεις με κανα καγκουρα χωριστρακια με τατου και το τζακ ρασελ σου το ψυχανεμιστει και δειξει παρεξηγημενο και μανουριασει και πεταχτει το 60κιλο ροτβαιλερ του τυπου να καθαρισει.....μαυρα σας κουλουρια!
μην τα ξαναλεμε και εχεις και ωραιο σκυλο.....τα ροτβαιλερ ειναι κινητες ναρκες!
Νομιζω ρεντ νόουζ είπε οτι έχει 35 κιλά , απλα εγω μετά το πόστ σου με την τιγρη σκέφτηκα το άλλο , 70 κιλά περιπου φτάνει max ενα ροτβάιλερ , τόσο πάνω κατω φτανει και το τσιτάχ αμα ειναι να αρχισουμε να εχουμε και τσιτάχ για κατοικίδια , φαντάζομαι οτι με την σωστη εκπαιδευση θα ειναι πιο ηρεμα και απο γάτες.

edit : Βασικα ακυρο το ρεντ νόουζ το έγραψε σαν παράδειγμα , τωρα που το ξαναδιάβασα.

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
607
Πόντοι
5.845
στα 6, παραλιγο να πεθανω απο τσιμπημα μελισσας
παλι καλα που η μαμα μου ειχε μαζι της ενεση αντισταμινικη...
(ολες οι μελισσες με φιμωτρο τελικα... η παρανομα τα μελισσια)
ενα παιδακι στην γειτονια, επαθε σοβαρη αλλεργια απο τις παπαρουνες
(να ψεκασουμε η να ξεριζωσουμε ολες τις παπαρουνες)
μια γατουλα, παιζοντας, γρατζουνισε ενα παιδακι στο ματακι του
(δεν πουλαει η γαμημενη η γατουλα ρε γαμωτο)
ενα κανις... που ηταν παχουλουτσικο, ηταν πανω απο 7 κιλα, και το "εκριναν" μεγαλοσωμο σκυλο...
ατομα που ασχολουνται 30 χρονια "ερασιτεχνικα" με σκυλους,επαιδευση,ψυχολογια,κλωνοποιηση,αναπαραγωγη.... μπορουν να εχουν αποψη για τα σκυλια μας....
αυτοι που ασχολουνται "επαγγελματικα" δεν ξερουν...
και που να μαθουν?
εχουν τζακ ρασελ?
σκυλια απο εργαστηρια.... και οι αγελαδες που τρωμε, απο εργαστηρια τις εχουμε φτιαξει.
(εκτως αν εχουμε την δικια μας παραγωγη εδω και 48 γενιες)
ερωτηση στον ALEX...
ειχα κρεμασει μια ζαρντινιερα (30κιλα) με 4 πετονιες εξω απο τα καγκελα του μπαλκονιου μου. επεσε (χωρις να καταλαβω το γιατι) στο κεφαλιενος μαλακα που περναγε κατω απο το μπαλκονι. και μου ζηταει και τα ρεστα ο μαλακας.
ακου εκει μαλακιες...
ειμαι ιδιοκτητης (δεν αρμοζει ο τιτλος) ενος red nose 35 κιλων
εχω φτιαξει μια περιφραξη απο ιστο αραχνης
εχω ενα λουρι φτιαγμενο απο γρασιδι (ειδικα για pitbull)
δεν νομιζω οτι θα φταιω αν δαγκωσει κανεναν περαστικο (σωστα????)
ξεχασα να σας αναφερω οτι ακουσα ενα περιστατικο... (τραγικο)
μπαμπας, μπηκε σε δημοσιες τουαλετες να κατουρησει, και περασε ενα αρχιδι με 290χαω, και επεσε πανω στο αυτοκινητο της οικογενειας και σκοτωσε παιδι και εγκυο συζυγο
δεν ακουσα????????????????
να απαγορευσουμε...
α) τα αυτοκινητα
β) τα δημοσια ουρητηρια
γ) (πιο δραστικο) το κατουρημα
μεγαλωνω τον σκυλο μου, (απο 40 ημερων) μεσα σε ενα καταστημα που μπαινουν 500 ατομα ολων των ηλικιων καθε ημερα.
δεν μου εχει δημιουργησει κανενα προβλημα ΠΟΤΕ!!!!
υπαρχουν περιπτωσεις σπαστικων πελατων, που απλα αντιλαμβανεται το δικο μου στρες και τσιτωνει... ΜΟΝΟ
pm οποιος θελει να περασει απο το καταστημα μου για να καταλαβει αυτο που λεω
χωρις ιχνος ειρωνειας (μονο σε κατοχους τζακ ρασελ) απλα καταθετω την αποψη μου για το θεμα.
46 χρονων (ερασιτεχνης) ανθρωπος.
δεν θελω ταμπελες φιλοζωου η μισανθρωπου αλλα οποιος πειραξει τον σκυλο μου (απαγορευση η αλλες τετοιες παπαριες) θα του δαγκωσω το λαρρυγγι και θα τιναζω το κεφαλι μου σαν
ροντβαιλερ.
ζηταω συγνωμη για το μεγαλο κειμενο
να μη ζητάς συγνώμη για το μεγάλο κείμενο, αλλά για την εμφανή άγνοια σε θέματα κατοικιδίων. Πρώτον άνοιξε λίγο το νόμο περί αδεσπότων και ζώων συντροφιάς για να ενημερωθείς, πριν βγάλεις άλλο πύρινο λογύδριο που σε εκθέτει και δεύτερον το Τζακ Ράσελ που ανέφερα, είναι πιο σκυλί από κάτι μαλακισμένα πιτμπουλ/ροτβάιλερ που αγοράζουν όσοι είναι μικροτσούτσουνοι και το χρειάζονται για αντιστάθμισμα μεγέθους. Επίσης δεν είναι το πρώτο σκυλί που είχα ποτέ, καθώς είχα λύκους κλπ, αλλά και πάλι το κείμενό σου είναι απογοήτευση. Μίλησα σωστά, με γεγονότα, με νόμους, με στοιχεία. Απάντησες με ένα παραλήρημα ευθιξίας, που δείχνει χαμηλό επίπεδο γνώσεων (όπως και το συντακτικό σου επίσης, εκατό προτάσεις κι ούτε ένα κεφαλαίο και μετά θες να σε πάρουν στα σοβαρά). Όσο για τα επιθετικά ζώα, τώρα καταλαβαίνω από που το παίρνουν, αν εννοείς. Και το επιθετικά και το ζώα. Κι αν δω το σκυλί σου, παρόμοιας ράτσας, χωρίς λουρί και φίμωτρο, να περνά έστω και 20 μέτρα μακριά, έχει έρθει μπατσικό σε dt και έχεις πάει μπόγια κι εσύ και το σκυλί. Έχω στείλει κι άλλους, ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος. Δεμένο, κάντο και φιλέτο μινιόν, αδιάφορο. Όσο για τη φραστική επίθεση εναντίον μου, φαίνεται ότι η παθητική σεξουαλική εμπειρία στα 6 με τη Μάγια, σου άφησε κατάλοιπα, κατι που φαίνεται από τις δηλώσεις περί δαγκώματος λαρυγγιών κλπ που τα ακούω βερεσέ, γιατί όλοι είναι γενναίοι από τον καναπέ. Όσο για αυτούς που νομίζουν ότι τα μεγάλα σκυλιά είναι φύλακες θα σας απογοητεύσω. Τίποτα δεν κάνουν απέναντι σε ένα πιστόλι ηλεκτρισμού, εκτός από το να κατουριούνται αδιάκοπα και να χορεύουν Μακαρένα σε μπρέικντανς. Να ενημερώσω ότι το πιστόλι ηλεκτρισμού είναι νόμιμο.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.714
Πόντοι
2.606
Νομιζω ρεντ νόουζ είπε οτι έχει 35 κιλά , απλα εγω μετά το πόστ σου με την τιγρη σκέφτηκα το άλλο , 70 κιλά περιπου φτάνει max ενα ροτβάιλερ , τόσο πάνω κατω φτανει και το τσιτάχ αμα ειναι να αρχισουμε να εχουμε και τσιτάχ για κατοικίδια , φαντάζομαι οτι με την σωστη εκπαιδευση θα ειναι πιο ηρεμα και απο γάτες.

edit : Βασικα ακυρο το ρεντ νόουζ το έγραψε σαν παράδειγμα , τωρα που το ξαναδιάβασα.
τα τσιταχ δυστυχως δεν ειναι γατες....σε καθεστως αιχμαλωσιας -συνηθως -υποφερουν ενα, μαξ δυο χρονια και μετα ψοφανε....για να ζησουν θελουν περιβαλλον και απλες σαβανας...τζακ ρασελ ειπε οτι εχει ο μελισσουλας...ωραιο σκυλι...

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
607
Πόντοι
5.845
Οι Ρώσοι έχουν φτάσει στο σημείο να θεωρούν κατοικίδια τις αρκούδες. Μέχρι που ένα 'κατοικίδιο' άφησε τον ιδιοκτήτη του μπριζόλες και μόνο το κεφάλι βρέθηκε σχεδόν αναγνωρίσιμο. Είμαι σίγουρος ότι και αυτός πίστευε ότι ήταν ήσυχο και πράο, μέχρι τη στιγμή που η αρκούδα έβαλε πετσέτα στο λαιμό και πήρε μαχαιροπήρουνο...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.714
Πόντοι
2.606
Οι Ρώσοι έχουν φτάσει στο σημείο να θεωρούν κατοικίδια τις αρκούδες. Μέχρι που ένα 'κατοικίδιο' άφησε τον ιδιοκτήτη του μπριζόλες και μόνο το κεφάλι βρέθηκε σχεδόν αναγνωρίσιμο. Είμαι σίγουρος ότι και αυτός πίστευε ότι ήταν ήσυχο και πράο, μέχρι τη στιγμή που η αρκούδα έβαλε πετσέτα στο λαιμό και πήρε μαχαιροπήρουνο...
δεν θα της εδειχνε την απαιτουμενη αγαπη προφανως

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
607
Πόντοι
5.845
τα τσιταχ δυστυχως δεν ειναι γατες....σε καθεστως αιχμαλωσιας -συνηθως -υποφερουν ενα, μαξ δυο χρονια και μετα ψοφανε....για να ζησουν θελουν περιβαλλον και απλες σαβανας...τζακ ρασελ ειπε οτι ο μελισσουλας...ωραιο σκυλι...
Το Τζακ Ράσελ όπως και το Νταχσουντ (το λουκάνικο), είναι 2 μικρές ράτσες, που δεν κολώνουν πουθενά και επιτίθενται σε οποιαδήποτε ράτσα τους ξυνίσει. Η δικιά μου έχει βουτήξει μια φορά θηλυκό λυκόσκυλο από τη μύτη και παραλίγο να χαμε δράματα. Μπορεί να μη γεμίζουν το μάτι, αλλά είναι ιδιαίτερα εριστικά και δύσκολα να τα ελέγξεις. Σαν παρέα βέβαια, είναι πολύ καλά και πολύ παιχνιδιάρικα, ενώ σπάνια έχουν θέματα με ανθρώπους. Μόνο με άλλα σκυλιά και κυρίως τα αρσενικά.

dicktator0251

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Ναι το ροτβαιλερ φταίει που είναι κακιά ράτσα... οι γονείς οι οποίοι αφήνουν χωρίς το μωρό μόνο του με έναν σκύλο 30+ κιλά είναι οκ. Και είναι επίσης οκ που πήραν ένα τόσο απαιτητικό σκυλί και δεν το βγάζουν ούτε μία βόλτα καθώς οι γείτονες δεν ήξεραν καν ότι υπήρχε. Τεσπα, δεν έχει νόημα να χτυπάμε τους γονείς...η ανευθυνότητα τους του χτύπησε πιο δυνατά και αλύπητα απ'όσο θα μπορούσαμε ποτέ εμείς. Αλλά μην κατηγορούμε το σκυλί...ζώο είναι και σαν ζώο φέρεται. Από αρπακτικό προέρχεται το είδος του και αν δεν το εκπαιδεύεις και δεν το σέβεσαι αυτά ακριβώς θα έχεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom