jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Εγώ τύπε ξέρεις αν έκανα τατουάζ τι θα έκανα ...
θα ήταν σταυρός ....
Ο αγκυλωτος;;
Εγώ τύπε ξέρεις αν έκανα τατουάζ τι θα έκανα ...
θα ήταν σταυρός ....
Έβγαλε βόλτα το… κατοικίδιό του και έσπειρε τον τρόμο
Δεν φαντάζεστε από που προήλθε ο γιγάντιος αλιγάτορας που τρομοκράτησε τους κατοίκους της κινεζικής πόλης Γούχου. Το σχεδόν δυο μέτρα ερπετό εθεάθη να κόβει βόλτες περπατώντας στους δρόμους, ενώ πίσω του περπατούσε σαν να μην τρέχει τίποτα ένας νεαρός.
Στους ανθρώπους που έτρεμαν από τον φόβο τους, ο νεαρός υποστήριξε ότι ήταν το… κατοικίδιό του που το έβγαζε βόλτα.
Γρήγορα στο σημείο έσπευσε η αστυνομία η οποία διαπίστωσε ότι ο νεαρός που είναι ακροβάτης σε τσίρκο, είχε όντως την απαραίτητη άδεια που του επέτρεπε να έχει ως κατοικίδιό του τον αλιγάτορα. Ωστόσο αφού πρώτα τον υποχρέωσαν να βάλει το ερπετό σε κλουβί, του επέβαλαν τσουχτερό πρόστιμο καθώς κυκλοφορούσε τον αλιγάτορα χωρίς… λουρί ή άλλο μέτρο προστασίας.
https://[URL unfurl="true"]www.newsbreak.gr/wp-content/uploads/2019/07/27fe076f3f9ad7a444e7c27580d112b7.jpg[/img[/URL]]
Υπαρχουν και χειροτερα
Η :jerking: ειναι παγκοσμιο φαινομενο
[/quote]
Να σε μυρίσει θέλει :S :S :S
Οι αστυνομικοί σε πολλές περιπτώσεις διαχειρίζονται παθητικά ή αδιάφορα τις καταγγελίες πολιτών, γιατί είτε αγνοούν το νόμο, είτε τεμπελιάζουν.Οι σκυλόζωοι (και όχι φιλόζωοι) στην Ελλάδα, είναι για τον πούτσο καβάλα. Αυτό εξηγεί (εν μέρει σίγουρα) και το πλήθος των αδέσποτων στη χώρα. Είναι δε τόσο τσίπηδες και ΜΑΛΑΚΕΣ (φυσικά), ώστε η λέξη εκπαίδευση να είναι χθεσινό ανέκδοτο.
Είχαμε ένα καλόπαιδο χαπάκια στην απέναντι πολυκατοικία. Ένα Σάββατο πρωΐ με ξυπνάει ο σκύλος του (παρατημένος στο μπαλκόνι). Γαύγιζε όλο το πρωΐ και ανέβαινε με τα δύο πόδια στη μπαλκονόπορτα και μπορούσα να καταλάβω ότι πραγματικά έκλαιγε.
Κατά το μεσημέρι παίρνω τηλέφωνο την αστυνομία, σε 5 λεπτά το περιπολικό ήταν κάτω από το σπίτι. Εξηγώ τι παίζει (το βλέπουν κιόλας) και μου λένε, δεν είναι δικιά μας αρμοδιότητα. Πάρε τη φιλοζωϊκή της περιοχής.
Φεύγουν και παίρνω τηλ τη φιλοζωϊκή Χαλανδρίου. Μια ευγενική κατά τ' άλλα κυρία, μου αναφέρει ότι είναι αρμοδιότητα της αστυνομίας και ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Ελλαδιστάν.
Tα τελευταία χρόνια άνθηση έχουν και τα κοντάκια, που τα προσθέτεις σε αυτόματο πιστόλι. Οι άνθρωποι έχουν τεράστια βιομηχανία και βρίσκουν συνεχώς λύσεις για πωλήσεις.Όλοι (σχεδόν) μπορούν να πάρουν. Όχι αυτόματα όμως. Αυτόματο δεν μπορεί κανείς να πάρει τώρα.
Εξαιρούνται όσα είχαν άδειες πριν το ... 1986 .... αλλά οι περισσότεροι έχουν πεθάνοι και οι άδειες δεν είναι κληρονομικές !
Τα ar15 που πωλούνται σε πολίτες, δεν έχουν full auto .
Πιστόλια και τουφέκια, παίρνεις εύκολα. Και λειόκαννα εννοείται .
Και στην τσεχία , έχουν ενθαρύνει την οπλοφορία πολιτών τελευταία για να μην πάνε σκούροι και κάνουν μαγκιές.
Αν δεν θανατωθεί ποια θα είναι η τύχη του δολοφόνου?
Τυπε σκληρή απάντηση...Θα το βαλουν να πηδαει τη Σπυροπουλου για τιμωρια...
Νομιζω ρεντ νόουζ είπε οτι έχει 35 κιλά , απλα εγω μετά το πόστ σου με την τιγρη σκέφτηκα το άλλο , 70 κιλά περιπου φτάνει max ενα ροτβάιλερ , τόσο πάνω κατω φτανει και το τσιτάχ αμα ειναι να αρχισουμε να εχουμε και τσιτάχ για κατοικίδια , φαντάζομαι οτι με την σωστη εκπαιδευση θα ειναι πιο ηρεμα και απο γάτες.-μπλα μπλα ουρητηρια ,μελισσουλες,αρχιδια,ραγου,βουτυρο,αλτανες.....ενα μονο κρατα....αν στο μαγαζι σου καμια μερα τσιτωσεις με κανα καγκουρα χωριστρακια με τατου και το τζακ ρασελ σου το ψυχανεμιστει και δειξει παρεξηγημενο και μανουριασει και πεταχτει το 60κιλο ροτβαιλερ του τυπου να καθαρισει.....μαυρα σας κουλουρια!
μην τα ξαναλεμε και εχεις και ωραιο σκυλο.....τα ροτβαιλερ ειναι κινητες ναρκες!
να μη ζητάς συγνώμη για το μεγάλο κείμενο, αλλά για την εμφανή άγνοια σε θέματα κατοικιδίων. Πρώτον άνοιξε λίγο το νόμο περί αδεσπότων και ζώων συντροφιάς για να ενημερωθείς, πριν βγάλεις άλλο πύρινο λογύδριο που σε εκθέτει και δεύτερον το Τζακ Ράσελ που ανέφερα, είναι πιο σκυλί από κάτι μαλακισμένα πιτμπουλ/ροτβάιλερ που αγοράζουν όσοι είναι μικροτσούτσουνοι και το χρειάζονται για αντιστάθμισμα μεγέθους. Επίσης δεν είναι το πρώτο σκυλί που είχα ποτέ, καθώς είχα λύκους κλπ, αλλά και πάλι το κείμενό σου είναι απογοήτευση. Μίλησα σωστά, με γεγονότα, με νόμους, με στοιχεία. Απάντησες με ένα παραλήρημα ευθιξίας, που δείχνει χαμηλό επίπεδο γνώσεων (όπως και το συντακτικό σου επίσης, εκατό προτάσεις κι ούτε ένα κεφαλαίο και μετά θες να σε πάρουν στα σοβαρά). Όσο για τα επιθετικά ζώα, τώρα καταλαβαίνω από που το παίρνουν, αν εννοείς. Και το επιθετικά και το ζώα. Κι αν δω το σκυλί σου, παρόμοιας ράτσας, χωρίς λουρί και φίμωτρο, να περνά έστω και 20 μέτρα μακριά, έχει έρθει μπατσικό σε dt και έχεις πάει μπόγια κι εσύ και το σκυλί. Έχω στείλει κι άλλους, ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος. Δεμένο, κάντο και φιλέτο μινιόν, αδιάφορο. Όσο για τη φραστική επίθεση εναντίον μου, φαίνεται ότι η παθητική σεξουαλική εμπειρία στα 6 με τη Μάγια, σου άφησε κατάλοιπα, κατι που φαίνεται από τις δηλώσεις περί δαγκώματος λαρυγγιών κλπ που τα ακούω βερεσέ, γιατί όλοι είναι γενναίοι από τον καναπέ. Όσο για αυτούς που νομίζουν ότι τα μεγάλα σκυλιά είναι φύλακες θα σας απογοητεύσω. Τίποτα δεν κάνουν απέναντι σε ένα πιστόλι ηλεκτρισμού, εκτός από το να κατουριούνται αδιάκοπα και να χορεύουν Μακαρένα σε μπρέικντανς. Να ενημερώσω ότι το πιστόλι ηλεκτρισμού είναι νόμιμο.στα 6, παραλιγο να πεθανω απο τσιμπημα μελισσας
παλι καλα που η μαμα μου ειχε μαζι της ενεση αντισταμινικη...
(ολες οι μελισσες με φιμωτρο τελικα... η παρανομα τα μελισσια)
ενα παιδακι στην γειτονια, επαθε σοβαρη αλλεργια απο τις παπαρουνες
(να ψεκασουμε η να ξεριζωσουμε ολες τις παπαρουνες)
μια γατουλα, παιζοντας, γρατζουνισε ενα παιδακι στο ματακι του
(δεν πουλαει η γαμημενη η γατουλα ρε γαμωτο)
ενα κανις... που ηταν παχουλουτσικο, ηταν πανω απο 7 κιλα, και το "εκριναν" μεγαλοσωμο σκυλο...
ατομα που ασχολουνται 30 χρονια "ερασιτεχνικα" με σκυλους,επαιδευση,ψυχολογια,κλωνοποιηση,αναπαραγωγη.... μπορουν να εχουν αποψη για τα σκυλια μας....
αυτοι που ασχολουνται "επαγγελματικα" δεν ξερουν...
και που να μαθουν?
εχουν τζακ ρασελ?
σκυλια απο εργαστηρια.... και οι αγελαδες που τρωμε, απο εργαστηρια τις εχουμε φτιαξει.
(εκτως αν εχουμε την δικια μας παραγωγη εδω και 48 γενιες)
ερωτηση στον ALEX...
ειχα κρεμασει μια ζαρντινιερα (30κιλα) με 4 πετονιες εξω απο τα καγκελα του μπαλκονιου μου. επεσε (χωρις να καταλαβω το γιατι) στο κεφαλιενος μαλακα που περναγε κατω απο το μπαλκονι. και μου ζηταει και τα ρεστα ο μαλακας.
ακου εκει μαλακιες...
ειμαι ιδιοκτητης (δεν αρμοζει ο τιτλος) ενος red nose 35 κιλων
εχω φτιαξει μια περιφραξη απο ιστο αραχνης
εχω ενα λουρι φτιαγμενο απο γρασιδι (ειδικα για pitbull)
δεν νομιζω οτι θα φταιω αν δαγκωσει κανεναν περαστικο (σωστα????)
ξεχασα να σας αναφερω οτι ακουσα ενα περιστατικο... (τραγικο)
μπαμπας, μπηκε σε δημοσιες τουαλετες να κατουρησει, και περασε ενα αρχιδι με 290χαω, και επεσε πανω στο αυτοκινητο της οικογενειας και σκοτωσε παιδι και εγκυο συζυγο
δεν ακουσα????????????????
να απαγορευσουμε...
α) τα αυτοκινητα
β) τα δημοσια ουρητηρια
γ) (πιο δραστικο) το κατουρημα
μεγαλωνω τον σκυλο μου, (απο 40 ημερων) μεσα σε ενα καταστημα που μπαινουν 500 ατομα ολων των ηλικιων καθε ημερα.
δεν μου εχει δημιουργησει κανενα προβλημα ΠΟΤΕ!!!!
υπαρχουν περιπτωσεις σπαστικων πελατων, που απλα αντιλαμβανεται το δικο μου στρες και τσιτωνει... ΜΟΝΟ
pm οποιος θελει να περασει απο το καταστημα μου για να καταλαβει αυτο που λεω
χωρις ιχνος ειρωνειας (μονο σε κατοχους τζακ ρασελ) απλα καταθετω την αποψη μου για το θεμα.
46 χρονων (ερασιτεχνης) ανθρωπος.
δεν θελω ταμπελες φιλοζωου η μισανθρωπου αλλα οποιος πειραξει τον σκυλο μου (απαγορευση η αλλες τετοιες παπαριες) θα του δαγκωσω το λαρρυγγι και θα τιναζω το κεφαλι μου σαν
ροντβαιλερ.
ζηταω συγνωμη για το μεγαλο κειμενο
τα τσιταχ δυστυχως δεν ειναι γατες....σε καθεστως αιχμαλωσιας -συνηθως -υποφερουν ενα, μαξ δυο χρονια και μετα ψοφανε....για να ζησουν θελουν περιβαλλον και απλες σαβανας...τζακ ρασελ ειπε οτι εχει ο μελισσουλας...ωραιο σκυλι...Νομιζω ρεντ νόουζ είπε οτι έχει 35 κιλά , απλα εγω μετά το πόστ σου με την τιγρη σκέφτηκα το άλλο , 70 κιλά περιπου φτάνει max ενα ροτβάιλερ , τόσο πάνω κατω φτανει και το τσιτάχ αμα ειναι να αρχισουμε να εχουμε και τσιτάχ για κατοικίδια , φαντάζομαι οτι με την σωστη εκπαιδευση θα ειναι πιο ηρεμα και απο γάτες.
edit : Βασικα ακυρο το ρεντ νόουζ το έγραψε σαν παράδειγμα , τωρα που το ξαναδιάβασα.
δεν θα της εδειχνε την απαιτουμενη αγαπη προφανωςΟι Ρώσοι έχουν φτάσει στο σημείο να θεωρούν κατοικίδια τις αρκούδες. Μέχρι που ένα 'κατοικίδιο' άφησε τον ιδιοκτήτη του μπριζόλες και μόνο το κεφάλι βρέθηκε σχεδόν αναγνωρίσιμο. Είμαι σίγουρος ότι και αυτός πίστευε ότι ήταν ήσυχο και πράο, μέχρι τη στιγμή που η αρκούδα έβαλε πετσέτα στο λαιμό και πήρε μαχαιροπήρουνο...
Το Τζακ Ράσελ όπως και το Νταχσουντ (το λουκάνικο), είναι 2 μικρές ράτσες, που δεν κολώνουν πουθενά και επιτίθενται σε οποιαδήποτε ράτσα τους ξυνίσει. Η δικιά μου έχει βουτήξει μια φορά θηλυκό λυκόσκυλο από τη μύτη και παραλίγο να χαμε δράματα. Μπορεί να μη γεμίζουν το μάτι, αλλά είναι ιδιαίτερα εριστικά και δύσκολα να τα ελέγξεις. Σαν παρέα βέβαια, είναι πολύ καλά και πολύ παιχνιδιάρικα, ενώ σπάνια έχουν θέματα με ανθρώπους. Μόνο με άλλα σκυλιά και κυρίως τα αρσενικά.τα τσιταχ δυστυχως δεν ειναι γατες....σε καθεστως αιχμαλωσιας -συνηθως -υποφερουν ενα, μαξ δυο χρονια και μετα ψοφανε....για να ζησουν θελουν περιβαλλον και απλες σαβανας...τζακ ρασελ ειπε οτι ο μελισσουλας...ωραιο σκυλι...
μάλλον είχε μουστάρδα στα χέρια ή στα χείλη και το κακόμοιρο το ζωντανό μπερδεύτηκε...δεν θα της εδειχνε την απαιτουμενη αγαπη προφανως