Νέα

Ροτβάιλερ επιτέθηκε σε μωρό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PeinaleosX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 437
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επικίνδυνα τα σκυλια;

• Φταίνε οι γονείς.

Ψήφοι: 83 74,8%
  • Φταίει το σκυλί.

Ψήφοι: 11 9,9%
  • Φταίει το κράτος.

Ψήφοι: 17 15,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Ο Alex71, απλά περιγράφει το νομικό πλαίσιο. :boobies:

Δηλ αν είναι φάση Die Hard λίγο πριν σε σκοτώσει ο σκούρος, τότε όπως ο Bruce Willis μπορεί να του ρίξεις μια κεφαλιά και να τον αφήσεις στον τόπο. :headbaning2:

Πάλι θα πρέπει να έχεις μάρτυρες βέβαια. :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
εχετε δίκιο θα του ανοίξουμε και την πόρτα για να φύγει.
Εγω ειπα αυτο που ισχυει νομικα.

Τωρα οποιος θελει να ειρωνευθει ή να ισχυρισθει οτι τα ξερει καλυτερα, be my guest.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
στην ηπα ο καθενας μπορει να παρει καλασνικοφ και να γαζωνει κοσμο τι μου λες τωρα? ποια ασφαλεια των πολιτων?

ΑΚ-47 δεν μπορεί να πάρει κανένας στις ΗΠΑ. Στην ελλάδα παίρνει όποιος θέλει από παζάρια όπως στο σχιστό .
Οι κακοποιοί , όπως ξέρεις στην ελλάδα, έχουν όλοι καλάζνικοφ , ακόμη και οι κλέφτες περίπτερων !

Η διαφορά είναι εδώ, όταν όταν στην πέσουν με το καλάζνικοφ, δεν έχεις όπλο να τους γαμήσεις !!!!!

Αυτό λέει η NRI στο αμέρικα !!!!

the only thing that stops a bad guy with a gun
is a good guy with a gun !!!!!

Στις ΗΠΑ, αν έχεις παράνομο όπλο ή και νόμιμο όπλο , σε μέρος που δεν επιτρέπεται , πας 3 χρόνια φυλακή.
Δεν εξαγοράζεται αυτή η ποινή , ούτε αναστέλλεται . Π.χ. έχεις νόμιμα όπλο στη βιρτζίνια, που έχει και όπεν κάρυ !
Παίρνεις το αμάξι σου και οδηγείς μέχρι τη ΝΥ !!! Δεν σε σταματάει κανείς.
Αν βγεις με το όπλο στη ζώνη εμφανές, κάτι απόλυτα νόμιμο στη βιρτζίνια (επιτρέπεται όπεν κάρυ), στη ΝΥ, σε μπουζουριάζουν οι μπάτσοι και τρως 3 χρόνια. Θα κάτσεις τουλάχιστον ένα μέσα, χωρίς μαλακίες.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Εγω ειπα αυτο που ισχυει νομικα.

Τωρα οποιος θελει να ειρωνευθει ή να ισχυρισθει οτι τα ξερει καλυτερα, be my guest.
Και εγω σου απαντάω στα κενά η στη βρωμιά όπως θες πάρτο της νομικής.
Δυστυχλως όλα είναι κατά του νομοταγή και υπέρ του κακοποιού.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
ΑΚ-47 δεν μπορεί να πάρει κανένας στις ΗΠΑ. Στην ελλάδα παίρνει όποιος θέλει από παζάρια όπως στο σχιστό .
Ρε τύπε, δε νοείται στις ΗΠΑ συμμορία Μεξικάνων χωρίς AK-47. Είναι εκ των ουκ ανευ. :grin:

Απ' όσο ξέρω, τα όπλα στην Αμερική είναι για το σπίτι. Όλοι έχουν.

Το θέμα είναι ότι ο άλλος το παίρνει μαζί του και στ' αρχίδια του, μπορεί να αγοράσει τα πάντα από το net και αν στραβώσει επειδή απολύθηκε ή τον παράτησε η γκόμενα, να μπει σ' ένα Γυμνάσιο και ν' αρχίσει να ρίχνει.

Αλλά, 2nd Amendment θα σου πει ο άλλος. Κάτι δηλ που φτιάχτηκε το 1791! Πραγματικά για κλάματα δηλ. :uglystupid:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δυστυχλως όλα είναι κατά του νομοταγή και υπέρ του κακοποιού.

Eγω παλι ξερω οτι η Ευρωπη πολυ συχνα μας εγκαλει για υπερβολικη αυστηροτητα (οπως π.χ. για υπερβολικες προφυλακίσεις).

Οσον αφορα δε τη συζητηση για το αν μπορεις να πυροβολεις οποιον μπαινει στο σπιτι σου ατιμωρητα, αφενος με εχει κουρασει, αφετερου θεωρω οτι προσβαλλει τη νοημοσυνη μου και δεν θα την ξανακανω

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Πιστεύω πως αν έχουμε άλλα 2 τέτοια περιστατικά μάξιμουμ θα γίνει κάποια τροποποίηση στην νομοθεσία, α και κάτι άλλο, να μπει πρόστιμο σε όσους δεν μαζεύουν τα περιττώματα των σκύλων στο δρόμο

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ρε τύπε, δε νοείται στις ΗΠΑ συμμορία Μεξικάνων χωρίς AK-47. Είναι εκ των ουκ ανευ. :grin:

Απ' όσο ξέρω, τα όπλα στην Αμερική είναι για το σπίτι. Όλοι έχουν.

Όλοι (σχεδόν) μπορούν να πάρουν. Όχι αυτόματα όμως. Αυτόματο δεν μπορεί κανείς να πάρει τώρα.
Εξαιρούνται όσα είχαν άδειες πριν το ... 1986 .... αλλά οι περισσότεροι έχουν πεθάνοι και οι άδειες δεν είναι κληρονομικές !

Τα ar15 που πωλούνται σε πολίτες, δεν έχουν full auto .
Πιστόλια και τουφέκια, παίρνεις εύκολα. Και λειόκαννα εννοείται .

Και στην τσεχία , έχουν ενθαρύνει την οπλοφορία πολιτών τελευταία για να μην πάνε σκούροι και κάνουν μαγκιές.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Πιστεύω πως αν έχουμε άλλα 2 τέτοια περιστατικά μάξιμουμ θα γίνει κάποια τροποποίηση στην νομοθεσία, α και κάτι άλλο, να μπει πρόστιμο σε όσους δεν μαζεύουν τα περιττώματα των σκύλων στο δρόμο

Το φίμωτρο , πρέπει να γίνει υποχρεωτικό σε δημόσιους χώρους, για μεγάλα σκυλιά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αυτο μου θυμιζει την περιπτωση που καθε φορα που συμβαινει ενα θανατηφορο τροχαιο ατυχημα, βγαινουν μερικοι και ζητανε να μπαινει φυλακη ο οδηγος ισοβια.
Νομοθετικες τροποποιησεις που γινονται μετα απο "συμβαντα" και υπο την πιεση της κοινης γνωμης (μη χεσω) ειναι καταδικασμενες σε αποτυχια

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Νομοθετικες τροποποιησεις που γινονται μετα απο "συμβαντα" και υπο την πιεση της κοινης γνωμης (μη χεσω) ειναι καταδικασμενες σε αποτυχια

Δεν πρέπει να επιβληθεί ΦΙΜΩΤΡΟ δηλαδή γαμώ το φελέκι μου ;;;;;
Να κυκλοφορούν ροτβάϊλερ , πιτμπουλ και ντόμπερμαν στα πεζοδρόμια, ανάμεσα στα παιδιά ;;;;;

Βάλτε την κοινή λογική στο ΟΝ πριν γράψετε κάτι !!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δεν πρέπει να επιβληθεί ΦΙΜΩΤΡΟ δηλαδή γαμώ το φελέκι μου ;;;;;
Να κυκλοφορούν ροτβάϊλερ , πιτμπουλ και ντόμπερμαν στα πεζοδρόμια, ανάμεσα στα παιδιά ;;;;;

Βάλτε την κοινή λογική στο ΟΝ πριν γράψετε κάτι !!!!!
Αλλο ειπα εγω, αλλο λες εσυ

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Αυτο μου θυμιζει την περιπτωση που καθε φορα που συμβαινει ενα θανατηφορο τροχαιο ατυχημα, βγαινουν μερικοι και ζητανε να μπαινει φυλακη ο οδηγος ισοβια.
Χα! Είμαι σίγουρος ότι το λες αυτό για το χοντρό περιστατικό που συνέβη στα Τέμπη.

1. Υπάρχουν τα media στη μέση. Καταλαβαίνεις τι εννοώ.

2. Ακόμα και τώρα όμως, είναι σίγουρος ότι υπάρχουν οδηγοί φορτηγών που οδηγούν άπειρες ώρες, με ψυχολογικά-οικονομικά προβλήματα κάποιοι κ.ο.κ. Ποιος ελέγχει αν κάποιος είναι κίνδυνος-θάνατος να διαλύσει κανα πούλμαν με παιδιά πάλι.

Έχουν γίνει περιστατικά με ταχύπλοα τα τελευταία χρόνια. Τι ακριβώς έχει αλλάξει μέχρι το επόμενο; :huh:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αλλο ειπα εγω, αλλο λες εσυ

Αμφισβητεί κανείς ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ;;;;;

Και να πηγαίνουν αυτόφωρο οι παραβάτες.

άϊ στο διάολο ο κάθε μαλάκας .......

συνέχεια βλέπω μουσάτους τατουαζάτους με κάπρι φόρμες που βγάζουν τέτοια σκυλιά στο δρόμο δίπλα τους λυμμένα !

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Χα! Είμαι σίγουρος ότι το λες αυτό για το χοντρό περιστατικό που συνέβη στα Τέμπη.

1. Υπάρχουν τα media στη μέση. Καταλαβαίνεις τι εννοώ.

2. Ακόμα και τώρα όμως, είναι σίγουρος ότι υπάρχουν οδηγοί φορτηγών που οδηγούν άπειρες ώρες, με ψυχολογικά-οικονομικά προβλήματα κάποιοι κ.ο.κ. Ποιος ελέγχει αν κάποιος είναι κίνδυνος-θάνατος να διαλύσει κανα πούλμαν με παιδιά πάλι.

Έχουν γίνει περιστατικά με ταχύπλοα τα τελευταία χρόνια. Τι ακριβώς έχει αλλάξει μέχρι το επόμενο; :huh:
Πραγματικα με εντυπωσιασες, που αντιληφθηκες οτι στο μυαλο μου ειχα τα Τεμπη

Και να ξερεις εντυπωσιαζομαι πολυ δυσκολα

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
 για να μην ξεφεύγουμε περί οπλοκατοχής κλπ. αυτό που ρώτησα για νόμιμη άμυνα αφορά μόνο την περίπτωση εμπλοκής σκύλου. Πχ. αν ο κλέφτης μπει στον ιδιωτικό χώρο κάποιου που έχει σκύλο και ο σκύλος του επιτεθεί (όχι απαραίτητα κατ' εντολή ή παρουσία του ιδιοκτήτη του) διώκεται ο ιδιοκτήτης ; με ποιό σκεπτικό; επιπλέον αν έχει ο χώρος σήμανση για παρουσία σκύλου ;
πχ. αν εγώ δω μια μάντρα με 2-3 "καλά" σκυλάκια μέσα και πηδήξω τα φράκτη θα φταίει ο ιδιοκτήτης τους αν με κάνουν κιμά ;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Στα τέμπη , δεν είχε ο άλλος στο αίμα φουλ THC ;

Δεν έκανε νόμιμο ο αλέξης χασίσι σε σακούλα και καλά 22% στα περίπτερα με 35 ευρώ ;;;;;

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Πραγματικα με εντυπωσιασες, που αντιληφθηκες οτι στο μυαλο μου ειχα τα Τεμπη

Και να ξερεις εντυπωσιαζομαι πολυ δυσκολα
Έλα τώρα! Αφού κάνει μπαμ! :grin:

Τεσπα - κωλοσυζήτηση! :-

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Τι παραπάνω να μάθουμε, ρε τύπε;

Άφησε το μωρό μόνο του στο σαλόνι, το ροντβάϊλερ έσκισε τη σίτα στη μπαλκονόπορτα, μπήκε μέσα και το κατασπάραξε.

No-brainer που λένε.

Μονο που δεν ειχε δαγκωματιες συμφωνα με τον ιατροδικαστη μηπως το "δαγκωσε" ενα ζωο που λεγετε ανθρωπος

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Δηλ είναι συνωμοσία κατά των σκύλων, τύπε;

Έχει δημοσιευθεί η ιατρο-δικαστική έκθεση;