Νέα

Rotary

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Νομίζω μπερδεύεις τη Μασονεία (στοά τεκτονισμού) με το Rotary Club.
Είναι τελείως διαφορετικά πράματα.
Το οποίο βέβαια δεν αποκλείει κάποιον από το να είναι μέλος και στα δυο.

Όπως π.χ. να είναι κάποιος και πασοκ και ολυμπιακός.

URL]]

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Δεν ξέρω παιδες.Πολύ ιντριγκα..Από τη μία σκέφτεσαι ότι για να ναι μέλη χωρίς να το κρύβουν τόσοι πολιτικοί δεν πρέπει να ναι κάτι το πολύ κακό..Από την άλλη είναι αυτό το δαιμόνιο που έχουμε οι Ελληνες να σκεφτόμαστε μα καλά κάνουν υποτίθεται τόσοες φιλανθρωπίες με ποιο όμως αντάλαγμα;;Γιατί αν τους ενδιαφέρει το καλό του κόσμου ας αρχίσουν από τη χώρα τους που από τα έδρανα της βουλής δεν κάναν τίποτα..

Το ενστικτό μου λέει ότι κάτι σκοτεινό παίζει..Ξάδερφός μου πάνω στην απελπισία του άρχισε να πηγαίνει στο Ζάπειο που έχουν συναθροίσεις μπας και γνωρίσει καναν επιχειρηματία ή μήπως κάνει καμια γνωριμία που μπορεί να τον συστήσει και να βρει καμαι δουλειά σε μεγάλη εταιρία..Τώρα με αυτόν τον ξέδερφο έχω να μιλήσω πάνω από χρόνο και δεν ξέρω τι παίζει..

Αλήθεια αυτοί βοηθούν τα μέλη τους;;Δεν έχω ιδέα..Πάντως σχετικά με το μασωνισμό απλά μακρυά..Παίζει πολύ ίντριγκα από πίσω και αν είσαι χριστιανός θα μπλέξεις..

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Οι ροταριανοι ειναι σκατομασονοι του κερατα. Ολα τα λαμογια κλεφταραδες που ρημαξανε τον τοπο ειναι μελη εκει μεσα. Και εχουν βαλει και τα σκατοπαιδα τους εκει απο 13-15 χρονων τα κανουν μελη. Κατι βουτυροπαιδα που πανε στα αμερικανικα κολλεγια και οταν μεγαλωσουν σκορπανε εκατονταδες ευρα στα μπουζουκια την ωρα που κοσμοςτρωει απο τους καδους στο δρομο. Και περα απο αυτο οι σεκτες αυτες εχουν και θρησκευτικες προεκτασεις με κανονικοτατο τελετουργικο. Λατρευουν λεει το μεγαλο αρχιτεκτονα του συμπαντος και πουτσες μπλε.
Το γεγονος ειναι οτι οι σιωνιστες εφτιαξαν τη μασονια για τους πλουσιους και τον κουμουνισμο για τους φτωχους.

Στην ελευθερη εθνικιστικη Ελλαδα που προσευχομαστε να ανατειλει τετοιες σεκτες λαμογιων δεν θα εχουν θεση. Και τα μελη τους θα αντιμετωπιστουν οπως πρεπει :s&m_3:

Νομίζω συνοψίζεις σε 5 σειρές την μπουρδοσυνωμοσιολογία του σύγχρονου Έλληνα εθνικιστή-αγανακτισμένου-μας κλέψαν τα όνειρά μας-να καεί το μπουρδέλο η βουλή. Στείλε πλήρες βιογραφικό στο site της Χρυσής Αυγής, την αρχισυνταξία την έχεις στο τσεπάκι!

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.texemarrs.com/images/excerpt_el_diablo_large.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Theodo, η αφίσα που ποστάρησες έχει διάφορα σήματα που είναι "διαδεδομένα" και "κατοχυρωμένα" σε πολλές περιπτώσεις δραστηριότητας.
Δεν μπορώ να διαβάσω με άνεση τα κείμενα, μπορώ να διαβάσω τις επικεφαλίδες τους όμως.
Επίσης νομίζω ότι έχει και λάθη (γιατί μερικά σήματα τα ξέρω), όπως το "PEACE" (το 4) που ενώ λέει ότι το έκανε γνωστό ο Τσώρτσιλ στον πόλεμο (αληθές αυτό), το ονομάζει "peace" (ειρήνη), ενώ η σωστή έννοια του δεν είναι piece, είναι Victory (νίκη), και το σχήμα των δακτύλων είναι ακριβώς το "V" της νίκης.
Το 2, (το "ΟΚ") είναι γνωστό "σήμα" που χρησιμοποιείται σε περιπτώσρεις που οι άνθρωποι δεν μπορούν να μιλήσουν, όπως π.χ οι αυτοδύτες. Το θυμάμαι από τότε που πήρα το πτυχίο (μας τα έμαθαν), ενώ δεν θυμάμαι πια όλα όσα χρησιμοποιούνται στο βυθό. (Και είναι πολλά).

Το 10 (thumbs up) είναι γενικώς και ευρύτατα χρησιμοποιούμενο, ακόμα και στα smilies εδώ υπάρχει (αλλά και στις καταδύσεις) :  :thumbsup:  και σημαίνει "όλα καλά".

Θέλω να πω, ότι το δημοσίευμα μάλλον μαλακίες λέει (περί σατανά και ανοησίες), και δυστυχώς όταν υπάρχει τέτοια παραφιλολογία για ΚΑΘΕ θέμα που σηκώνει έρευνα και πληροφόρηση, το κοινό δεν πληροφορείται, αλλά ΠΑΡΑπληροφορείται.

Δυστυχώς, ο μόνος κριτής τέτοιων θεωριών και δημοσιευμάτων μπορεί να είναι μόνο το ίδιο το κοινό, και για να έχει την ικανότητα να κρίνει, το κοινό χρειάζεται ΠΑΙΔΕΙΑ και καλλιέργεια, που δυστυχώς λείπει απ' τον κόσμο στην εποχή μας.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Νομίζω συνοψίζεις σε 5 σειρές την μπουρδοσυνωμοσιολογία του σύγχρονου Έλληνα εθνικιστή-αγανακτισμένου-μας κλέψαν τα όνειρά μας-να καεί το μπουρδέλο η βουλή. Στείλε πλήρες βιογραφικό στο site της Χρυσής Αυγής, την αρχισυνταξία την έχεις στο τσεπάκι!

ΦΙΛΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ  :cheesy:

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ελαχιστους που ξερω και ειναι σε τετοιες οργανωσεις ειναι ολοι πιο πλουσιοι απο τον μεσο ελληνα.Καποτε παλι μου ειχαν πει για εναν που γνωριζα εξ'οψεως,ο οποιος ηταν ανεπαγγελτος και στοκος αλλα ο πατερας του φραγκατος,οτι τον πιεζαν οι μασονοι να μπει στην στοα.Δεν ειναι τυχαιο που ολοι ειναι φραγκατοι,πιστευω οτι παιζει μεγαλη λαμογια εκει μεσα με ολες τις φιλανθρωπιες.Ξεπλυμα χρηματος και τετοια.Το αν πινουν αιμα δεν το ξερω αλλα και η εκκλησια που τους κατηγορει τα ιδια σκατα ειναι.με καλυμμα μια φιλανθρωπη θεωρια παρομοιες δουλειες κανει.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
ηταν ανεπαγγελτος και στοκος αλλα ο πατερας του φραγκατος, οτι τον πιεζαν οι μασονοι να μπει στην στοα. Δεν ειναι τυχαιο που ολοι ειναι φραγκατοι, πιστευω οτι παιζει μεγαλη λαμογια εκει μεσα με ολες τις φιλανθρωπιες. Ξεπλυμα χρηματος και τετοια.
Στο Άγιον Όρος να δεις πως κάνουν οι παπάδες, άμα δουν στόκο και φραγκάτο να ταλαντεύεται να πάει να μπει.... Πάρτυ προς τιμήν του οργανώνουν!
Όσο για το ξέπλυμα, θυμήσου:  Βατοπέδι, Εφραίμ, Βουλγαράκης, κλπ... (Και πόσα δεν μαθαίνουμε δηλαδή!)

Homo_Eroticus

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μασονία, στοά τεκτονισμού, Ροταριανοί.

Μυστικιστικά φληναφήματα για αδαείς.

Ισχυρός εχθρός έχει και ονοματεπώνυμο.

Λογοτέχνες του ρεαλιστικού φανταστικού υποθάλπουν την άγνοια σας.

Τα μυστικά είναι για τις γκόμενες, άντε και για την Εδέμ στο μέγκα.

Ζωή σας ο παραλογισμός ενός άλλου εγκεφάλου. Ύπνωση μακράς διαρκείας με όλες τις αισθήσεις εν λειτουργία.

Ασχοληθείτε με μπάλα και γυναίκες. Υπάρχουν.

Μυστικά που τα ξέρετε εσείς, συντρίβουν το συκώτι των "ισχυρών" μελών τέτοιων αστείων λεσχών. Εικάζεται πως υψηλόβαθμοι ίσως έχουν πεθάνει. Όχι από τον τρόμο τους που τους ανακαλύψατε, αλλά από τα γέλια.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Προθάλαμος είναι για να εισέλθει κάποιος στην Μασωνία

Stories