http://[URL unfurl="true"]www.texemarrs.com/images/excerpt_el_diablo_large.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Theodo, η αφίσα που ποστάρησες έχει διάφορα σήματα που είναι "διαδεδομένα" και "κατοχυρωμένα" σε πολλές περιπτώσεις δραστηριότητας.
Δεν μπορώ να διαβάσω με άνεση τα κείμενα, μπορώ να διαβάσω τις επικεφαλίδες τους όμως.
Επίσης νομίζω ότι έχει και λάθη (γιατί μερικά σήματα τα ξέρω), όπως το "PEACE" (το 4) που ενώ λέει ότι το έκανε γνωστό ο Τσώρτσιλ στον πόλεμο (αληθές αυτό), το ονομάζει "peace" (ειρήνη), ενώ η σωστή έννοια του δεν είναι piece, είναι Victory (νίκη), και το σχήμα των δακτύλων είναι ακριβώς το "V" της νίκης.
Το 2, (το "ΟΚ") είναι γνωστό "σήμα" που χρησιμοποιείται σε περιπτώσρεις που οι άνθρωποι δεν μπορούν να μιλήσουν, όπως π.χ οι αυτοδύτες. Το θυμάμαι από τότε που πήρα το πτυχίο (μας τα έμαθαν), ενώ δεν θυμάμαι πια όλα όσα χρησιμοποιούνται στο βυθό. (Και είναι πολλά).
Το 10 (thumbs up) είναι γενικώς και ευρύτατα χρησιμοποιούμενο, ακόμα και στα smilies εδώ υπάρχει (αλλά και στις καταδύσεις) : :thumbsup: και σημαίνει "όλα καλά".
Θέλω να πω, ότι το δημοσίευμα μάλλον μαλακίες λέει (περί σατανά και ανοησίες), και δυστυχώς όταν υπάρχει τέτοια παραφιλολογία για ΚΑΘΕ θέμα που σηκώνει έρευνα και πληροφόρηση, το κοινό δεν πληροφορείται, αλλά ΠΑΡΑπληροφορείται.
Δυστυχώς, ο μόνος κριτής τέτοιων θεωριών και δημοσιευμάτων μπορεί να είναι μόνο το ίδιο το κοινό, και για να έχει την ικανότητα να κρίνει, το κοινό χρειάζεται ΠΑΙΔΕΙΑ και καλλιέργεια, που δυστυχώς λείπει απ' τον κόσμο στην εποχή μας.