Νέα

Ρώσσικη Μουσική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 471
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Η Ρωσσικη Μουσικη σας αρεσει?

• ναι

Ψήφοι: 70 59,8%
  • οχι

Ψήφοι: 11 9,4%
  • μερικες φορες

Ψήφοι: 25 21,4%
  • καθολου

Ψήφοι: 8 6,8%
  • δεν ξερω δεν απαντω

Ψήφοι: 3 2,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    117
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
επειδη εγω σε ανεφερα αγαπητε κ καθ ολα συμπαθη,
τα ποστ σου παντως,δεν ξερω αν ισχυουν για εσενα,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ,αλλα εισαι ο μονος που ζει κ περιγραφει τετοιες καταστασεις,ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ Κ ΗΜΙ-ΣΧΕΤΙΚΟΙ,τα ακριβως αντιθετα βιωνουν,,,,
ελπιζω να μην παρεξηγηθεις αλλα αυτα ,χωρις παντα να θελω να σε θιξω πιστευω κ γι αυτο,κατα καιρους και τα αναφερω για την - KΑΙ  ISXYOYN ΓΙΑ ΤΗΝ  ΑΠΟΛΥΤΗ,κατα τη γνωμη μου,πλειοψηφια ξενων στο βουκουρεστι,K ΞΕΡΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥς ΑΠ ΟΛΕς ΤΙς ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕς Κ ΠΟΛΕΙς.....
ΑΥΤΑ,ακομα κ το τελευταιο,οτι δηλ βγαινεις με μουναρα η μετρια ρουμανα κι αυτη πληρωνει τα ποτα κ το φαγητο της,ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ,και ποτε απο κανενα αλλον ουτε ακουσει κ φυσικα ουτε ταχω δει!!!
φιλικα
RED
προφανως κανεις λαθοις γιατι ειμαι ο προεδρος των ρωσσοφιλων ουδεμια σχεση εχω με ρουμανια,αν πας στις σχεσεις ελληνων θα βρεις κι αλλους που περιγραφουν πως ζουν ακομα και απο ταιβαν!!!!!!!!!επειδη βλεπω λιγα μηνυματα συμπεραινω οτι καπου μπερδευτικες!!!!!!!!!!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
χαιρετω την παρεα!!!!!!!!!!!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ντομπρυι βετσερ!!!!!!!!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
φυσικα δεν διαφωνω αλλα σε αυτο το θρεντ δεν μπαινη τετοια μουσικη,υπαρχει σεβασμος σε αυτο το ειδος και σκεπτομουν να φτιαξω ενα θρεντ ειδικα για τους λατρεις αυτης της μουσικης!!!καλησπερα!!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
φυσικα δεν διαφωνω αλλα σε αυτο το θρεντ δεν μπαινη τετοια μουσικη,υπαρχει σεβασμος σε αυτο το ειδος και σκεπτομουν να φτιαξω ενα θρεντ ειδικα για τους λατρεις αυτης της μουσικης!!!καλησπερα!!

ντιρινταχτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom