You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρώσσικη Μουσική
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 471
- Εμφανίσεις 82K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
προφανως κανεις λαθοις γιατι ειμαι ο προεδρος των ρωσσοφιλων ουδεμια σχεση εχω με ρουμανια,αν πας στις σχεσεις ελληνων θα βρεις κι αλλους που περιγραφουν πως ζουν ακομα και απο ταιβαν!!!!!!!!!επειδη βλεπω λιγα μηνυματα συμπεραινω οτι καπου μπερδευτικες!!!!!!!!!!!επειδη εγω σε ανεφερα αγαπητε κ καθ ολα συμπαθη,
τα ποστ σου παντως,δεν ξερω αν ισχυουν για εσενα,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ,αλλα εισαι ο μονος που ζει κ περιγραφει τετοιες καταστασεις,ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ Κ ΗΜΙ-ΣΧΕΤΙΚΟΙ,τα ακριβως αντιθετα βιωνουν,,,,
ελπιζω να μην παρεξηγηθεις αλλα αυτα ,χωρις παντα να θελω να σε θιξω πιστευω κ γι αυτο,κατα καιρους και τα αναφερω για την - KΑΙ ISXYOYN ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ,κατα τη γνωμη μου,πλειοψηφια ξενων στο βουκουρεστι,K ΞΕΡΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥς ΑΠ ΟΛΕς ΤΙς ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕς Κ ΠΟΛΕΙς.....
ΑΥΤΑ,ακομα κ το τελευταιο,οτι δηλ βγαινεις με μουναρα η μετρια ρουμανα κι αυτη πληρωνει τα ποτα κ το φαγητο της,ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ,και ποτε απο κανενα αλλον ουτε ακουσει κ φυσικα ουτε ταχω δει!!!
φιλικα
RED
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
δραστιτσι!!για πολυ παγο λεμε
αυτο ειναι δροσια!!
και ωραιο κομματι, οχι ποπ αηδιες.
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
φυσικα δεν διαφωνω αλλα σε αυτο το θρεντ δεν μπαινη τετοια μουσικη,υπαρχει σεβασμος σε αυτο το ειδος και σκεπτομουν να φτιαξω ενα θρεντ ειδικα για τους λατρεις αυτης της μουσικης!!!καλησπερα!!
ντιρινταχτα
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
ξεκινας καλα και μετα ................ντιρινταχτα