Νέα

Ρωσσίδα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 120K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Ευστοχα τα τελευταια 7-8 posts, πώς και ετσι εντυπωση μου κανει, σπανιο πραμα σε τοσα ποστς να μην πει καποιος μαλακας καποια μαλακια.

Λοιπον οπως εχω πει πολλες φορες τα ειχα με μια ουκρανη 3 χρονια.Και οπως μου πε η ιδια, και οπως εβλεπα και γω βεβαια σταβος δεν ειμαι, γινοταν ακριβως αυτη η φαση που λετε.
Απο κει που ζουσε σε ενα νορμαλ περιβαλλον κρουσεων απ τα αρσενικα εδω ζουσε σε ενα μονιμο καταιγισμο κρουσεων απο πασης φυσεως αρσενικα.Βασικα ειναι οπως με την ιστορια του Superman.Οταν ο σουπερμαν ηταν στον πλανητη Krypton,πριν αυτος καταστραφει, ήταν ενας απλος μεσος πολιτης,επειδη ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ.Οταν τον διεσωσαν, στελνοντας τον στη Γη,εγινε αμεσα υπερήρωας.Ετσι ειναι και μη τις ανατολικες γυναικες στη δυση.

Τωρα το αν θα αποκρουει αυτο τον καταιγισμο λιγουριασης εδω και θα παραμενει Κυρια και πιστη σε σενα, ειναι καθαρα θεμα ανθρωπου και χαρακτηρα.Εξαρταται ποσο σημαντικος θα εισαι για αυτην και απο το ποιόν της. Αλλα και παλι, οσο και επιρρεπη να ειναι στην αμαρτια,θα προτιμησω μια ανατολικια απο μια ελλεεινιδα.Γιατι πολυ απλα, οι πιθανοτητες να ευτυχησεις με μια ανατολικια-δεδομενου οτι εχει ξεκινησει μια σοβαρη σχεση μαζι της- ειναι αντικειμενικα υψηλοτερες, απ αυτες με μια ελλεεινιδα,τελος.Ειτε εδω, ειτε αλλου,ειτε οπου στον πουτσο θελετε.Και σας μιλα καποιος,που λογω εμπειριας,ξερει τι λεει.

Υ.Γ: Oσο αφορα εμενα,οι λογοι χωρισμου δεν ειχαν καμια σχεση με το θεμα αφοσιωσης που εθιξα πιο πανω, αν αναρωτιεται καποιος.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
...και συμπεριφορά ελληνίδας γκόμενας αφού έχουν μάθει τα κόλπα απο μικρές εδώ :grin:  :think: :think:Ερώτηση:Tο πρώτο 24ώρο στην Ελλάδα,ξέρεις πόσοι θα τη πέσουν στα κορίτσια αυτά που έρχονται μόνα τους? :grin: :grin:Δυστύχως φίλε,χωρίς να θέλω να σε ξενερώσω, στη ζωή τίποτα δε κερδίζεται εύκολα.Οι βίζες και τα χαρτιά είναι σκοτουρα,αλλά δυστυχώς οι ενναλακτικές που περιγράφεις είναι ακόμα πιο δύσκολες εώς απίθανες.Προσωπική άποψη πάντα
Απο προσωπικη εμπειρια συμπεριφορα Ελληνιδας δεν εχουν με τιποτα μπορει να ειναι ποιο ξεψαρωμενες απο μια καινουργια στη χωρα μας αλλα σκεψου και οτι αν σε γουσταρει μια τετοια γκομενα δεν το κανει για τα χαρτια.
Τωρα για αυτες που ερχονται σαν φοιτητριες συμφωνω μαζι σου το καμακι ειναι ανελεητο, εχω κανει σε κολλεγιο εδω στην Ελλαδα 4 χρονια και τα εχω δει αυτα σκεψου οτι οι πρωτοι γκομενοι αυτων των κοριτσιων στην Ελλαδα ηταν αρχικα οι πρωτοι ανδρες που γνωριζαν σαν συμμαθητες στις ταξεις τους πολλοι απο αυτους αποδειχθηκαν μαλακες για αυτες και σειρα πηραν αλλοι, οι Ανατολικες γενικα δεν γουσταρουν τους ζηλιαρηδες αντρες και θελουν να ντυνονται προκλητικα κατι που δεν αρεσει στον μεσο Ανατολιτη Ελληνα αντρα ασε που δεν θελει και η μαμα ξενη νυφη στο σπιτι της. Αρα αν δεν εισαι αρρωστα ζηλιαρης και μαμακιας εχεις καποιεις πιθανοτητες ετσι δεν ειναι? Γενικα εμενα μου αρεσουν πολυ οι Ανατολικες και παντα εχω τετοιες γνωριμιες αλλα ποτε δεν μου εκανε αναγκη να φερω καποια απο εξω, προς το παρον με καλυπτει το εγχωριο προιον.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Ευστοχα τα τελευταια 7-8 posts, πώς και ετσι εντυπωση μου κανει, σπανιο πραμα σε τοσα ποστς να μην πει καποιος μαλακας καποια μαλακια.

Λοιπον οπως εχω πει πολλες φορες τα ειχα με μια ουκρανη 3 χρονια.Και οπως μου πε η ιδια, και οπως εβλεπα και γω βεβαια σταβος δεν ειμαι, γινοταν ακριβως αυτη η φαση που λετε.
Απο κει που ζουσε σε ενα νορμαλ περιβαλλον κρουσεων απ τα αρσενικα εδω ζουσε σε ενα μονιμο καταιγισμο κρουσεων απο πασης φυσεως αρσενικα.Βασικα ειναι οπως με την ιστορια του Superman.Οταν ο σουπερμαν ηταν στον πλανητη Krypton,πριν αυτος καταστραφει, ήταν ενας απλος μεσος πολιτης,επειδη ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ.Οταν τον διεσωσαν, στελνοντας τον στη Γη,εγινε αμεσα υπερήρωας.Ετσι ειναι και μη τις ανατολικες γυναικες στη δυση.

Τωρα το αν θα αποκρουει αυτο τον καταιγισμο λιγουριασης εδω και θα παραμενει Κυρια και πιστη σε σενα, ειναι καθαρα θεμα ανθρωπου και χαρακτηρα.Εξαρταται ποσο σημαντικος θα εισαι για αυτην και απο το ποιόν της. Αλλα και παλι, οσο και επιρρεπη να ειναι στην αμαρτια,θα προτιμησω μια ανατολικια απο μια ελλεεινιδα.Γιατι πολυ απλα, οι πιθανοτητες να ευτυχησεις με μια ανατολικια-δεδομενου οτι εχει ξεκινησει μια σοβαρη σχεση μαζι της- ειναι αντικειμενικα υψηλοτερες, απ αυτες με μια ελλεεινιδα,τελος.Ειτε εδω, ειτε αλλου,ειτε οπου στον πουτσο θελετε.Και σας μιλα καποιος,που λογω εμπειριας,ξερει τι λεει.

Υ.Γ: Oσο αφορα εμενα,οι λογοι χωρισμου δεν ειχαν καμια σχεση με το θεμα αφοσιωσης που εθιξα πιο πανω, αν αναρωτιεται καποιος.
Εννοειται φιλε μου οτι η Ανατολικη θα ειναι σαν τον Σουπερμαν οταν η μεση Ελληνιδα ειναι ενα παρτυ κυτταριτιδας μονιμως κακοντυμενη, μπουζουκοβια με μια φωνη σαν ταριφας απο τα τσιγαρα και τους μπαφους και με μια μυτη μεχρι τον πλανητη του Σουπερμαν. Συμφωνω απολυτα μαζι σου Ανατολικες παντου

Επισκέπτης

χινο ανελειτα τσιτσιναρα μου!!!!!!!!!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Να ρωτησω τους πιο εμπειρους απο εμενα:
οτι στην ελλαδα οι ελληναρες ειναι λιγουρια, ειναι γνωστο...
στο εξωτερικο, σε καλες χωρες, τηρουνται απο τον ανδρικο πληθυσμο τα προσχηματα για την μελλοντικη ρωσιδα συντροφο μας;
Εννοω οτι δεν την πεφτουν αισχρα οπως ελλαδα...
..απο τη Δυση μόνο οι Ιταλοί είναι επικινδυνοι
Εξαρταται ποσο σημαντικος θα εισαι
..Κυρίως αυτό
  Αλλα και παλι, οσο και επιρρεπη να ειναι στην αμαρτια,θα προτιμησω μια ανατολικια απο μια ελλεεινιδα.Γιατι πολυ απλα, οι πιθανοτητες να ευτυχησεις με μια ανατολικια-δεδομενου οτι εχει ξεκινησει μια σοβαρη σχεση μαζι της- ειναι αντικειμενικα υψηλοτερες, απ αυτες με μια ελλεεινιδα,τελος.Ειτε εδω, ειτε αλλου,ειτε οπου στον πουτσο θελετε.Και σας μιλα καποιος,που λογω εμπειριας,ξερει τι λεει.
...εντάξει,δυστυχως κάπως έτσι είναι τα πράγματα
Αρα αν δεν εισαι αρρωστα ζηλιαρης και μαμακιας εχεις καποιεις πιθανοτητες ετσι δεν ειναι?
Σίγουρα.Δε σημαίνει όμως ότι με τη πρώτη ευκαιρία που της φανείς ζόρικος δε θα σκεφτει να σε αλλάξει με έναν απο τους δεκάδες που θα κάνουν ούρα.Η ελλάδα για αυτές,είναι οτι οι χώρες τους για μας τους άντρες.
Γενικα εμενα μου αρεσουν πολυ οι Ανατολικες και παντα εχω τετοιες γνωριμιες αλλα ποτε δεν μου εκανε αναγκη να φερω καποια απο εξω, προς το παρον με καλυπτει το εγχωριο προιον.
Παίχτη τότε είσαι απο τους τυχερούς :thumbsup: :thumbsup:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Το θεμα δεν ειναι η μια Ρωσσιδα.

Το θεμα ειναι να παμε σε μια χωρα που να εχει γυναικαρες αλλα και να ειμαστε [size=12pt]υπερτιμημενοι οπως αυτες εδω.[/size]

Εδώ είναι υπερτιμημένες οι κάτι Ελληνίδες που σούρνουνε τους κώλους τους στα πεζοδρόμια, δε θα είναι αυτές;

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
πολυ το κουρασατε.

γαμηστε τις ΟΛΕΣ και παντρευτείτε εκεινη με την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΙΚΑ.

:2funny:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
..απο τη Δυση μόνο οι Ιταλοί είναι επικινδυνοι..Κυρίως αυτό...εντάξει,δυστυχως κάπως έτσι είναι τα πράγματαΣίγουρα.Δε σημαίνει όμως ότι με τη πρώτη ευκαιρία που της φανείς ζόρικος δε θα σκεφτει να σε αλλάξει με έναν απο τους δεκάδες που θα κάνουν ούρα.Η ελλάδα για αυτές,είναι οτι οι χώρες τους για μας τους άντρες.Παίχτη τότε είσαι απο τους τυχερούς :thumbsup: :thumbsup:
Εννοειται οτι μια σχεση καποια στιγμη τελειωνει για χιλιους δυο λογους, αλλα παρολαυτα καλο ειναι να ξερουμε τα εξης για τα κοριτσια αυτα:
- Εκτιμουν πολυ το ρομαντισμο σε μια σχεση αρα λουλουδια κτλπ επιβαλονται, οπως και οτι ποτε δεν πληρωνει η γυναικα για εμας ισως να ακουγεται λιγο περιεργο αλλα για αυτους ειναι τροπος ζωης.
- Δεν αντεχουν τη ζηλια και ιδιαιτερα οσον αφορα το ντυσιμο τους που για εμας φαινεται προκλητικο σκεψου ομως και κατι αλλο στις χωρες τους το καλοκαιρι δεν υπαρχει καν, περαν του οτι ζεσταινονται υπερβολικα στο δικο μας ειναι και μια ευκαιρια για αυτες να φορεσουν ρουχα που δεν μπορουν στις χωρες (Σλοβακα που γνωρισα στη Ροδο μου ελεγε οτι γουσταρει την Ελλαδα γιατι μπορει και φοραει πεδιλα)
- ΠΟΤΕ ΕΧΑΣΕΣ: Αν την χτυπισεις, αν σε δει μεθυσμενο τετοιους ανδρες εχει και στην χωρα της.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης

Φιλε μου πιο ευστοχο παραδειγμα δεν γινετε! Μπραβο  ειναι χαρακτηριστικοτατο,θα το θυμαμε παντα.Και φυσικα συνφωνο απολυτα με τα υπολοιπα που λες.
Επιτελους διαβαζουμε και κατι σωστο.
Τα χουμε ξαναπει, το να βρεις κατι καλο και Ελληνιδα ειναι απο αρκετα δυσκολο εως ειδος προς εξαφανιση στην χωρα μας.Ευτιχως η δυστιχως την τυχη τους με αυτες κανουν και θα κανουν Αλβανοι και γενικα Αλλοδαποι γαμπροι.Ο καθε ενας απο εμας εαν θελει να κανει πραγματικη οικογενεια  και οχι  οικογενειακη επιχειρηση.... στρεφετε στις Αλλοδαπες και κατεπεκταση σε ανατολικες ,Ρωσιδες κλπ   που ειναι πανεμορφες συν τα αλλα χαρακτηριστικα που διαθετουν  που εχουν γραφτει κατα πολλου.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
jimmy77 συμφωνω μαζι σου
αλλα στην ελλαδα μια αλοδαπη εστω και παντρεμενη κινδυνευει 24 ορες το 24ορο
στη δουλεια που ειμαι εχουμε 2-3 ουκρανιδες(η μια παντρεμενη οι αλλες με γκομενους)
περαν οτι τις την εχουν πεσει ολοι απο το θυρωρο μεχρι τους μανατζερ τη μια την παντρεμενη επειτα απο ασφυκτικο πρεσινγκ,παλαμουτι κτλ ο ενας συναδελφος της στο ιδιο ποστο ενα βραδυ μετα τη βαρδια τους την ειχε παρει και χορευανε,την παλαμουτιαζε και φυγανε μαζι
την επομενη ηταν ολο ματιες και γελακια μεταξυ τους
και εντωμεταξυ ο αντρας της ουκρανης(μαλλον ελληνας) την επαιρνε χτες τα ξημερωματα τηλεφωνο να δει αμα εχει σχολασει και γιατι αργει να απει σπιτι(ημουν διπλα και ακουγα το τηλεφωνημα που δεχτηκε)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
jimmy77 συμφωνω μαζι σου
στη δουλεια που ειμαι εχουμε 2-3 ουκρανιδες(η μια παντρεμενη οι αλλες με γκομενους)
περαν οτι τις την εχουν πεσει ολοι απο το θυρωρο μεχρι τους μανατζερ τη μια την παντρεμενη επειτα απο ασφυκτικο πρεσινγκ,παλαμουτι κτλ ο ενας συναδελφος της στο ιδιο ποστο ενα βραδυ μετα τη βαρδια τους την ειχε παρει και χορευανε,την παλαμουτιαζε και φυγανε μαζι
και εντωμεταξυ ο αντρας της ουκρανης(μαλλον ελληνας) την επαιρνε χτες τα ξημερωματα τηλεφωνο να δει αμα εχει σχολασει και γιατι αργει να απει σπιτι(ημουν διπλα και ακουγα το τηλεφωνημα που δεχτηκε)
Χωρις να θέλω να είμαι ισοπεδωτικός,αλλά όντως τέτοιες ιστορίες είναι ο κανόνας κυρίως όμως για τις Ουκρανές οι οποίες διαφέρουν απο τα Ρωσσίδια τα οποία είναι κομμάτι πιο σοβαρά.
Τα Ουκρανεζάκια είναι τελείως τρελλά ρε γαμώτο,δε μαζευόνται με τίποτα τα άτιμα :2funny: :2funny:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ρε παιδια ολες οι γυναικες θελουν προσοχη. Οποιας εθνικοτητας και να ειναι μια κοπελα αν δεν ειναι συνειδητοποιημενη στο τι θελει ανα πασα στιγμη μπορει να την κανει...αρκει να βρει την ευκαιρια. Γι αυτο δεν θελει ποτε πιεση. Αν θελει να ειναι μαζι σου καλως. Αλλιως αστην να φυγει. Καλυτερα τωρα παρα αργοτερα...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Ρε παιδια ολες οι γυναικες θελουν προσοχη. Οποιας εθνικοτητας και να ειναι μια κοπελα αν δεν ειναι συνειδητοποιημενη στο τι θελει ανα πασα στιγμη μπορει να την κανει...αρκει να βρει την ευκαιρια. Γι αυτο δεν θελει ποτε πιεση. Αν θελει να ειναι μαζι σου καλως. Αλλιως αστην να φυγει. Καλυτερα τωρα παρα αργοτερα...

respect. ετσι απλά.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
jimmy77 συμφωνω μαζι σου
Δεν αμφιβαλλω για αυτα που λες αλλα θελω να επισημανω δυο πραγματα για να ειμαστε απλα σωστοι. 1)Καμακι στη δουλεια μπορει να συμβει με οποιαδηποτε γυναικα οποιασδηποτε εθνικοτητας αρκει να ειναι λιγο εμφανισιμη, μπορω να σου πω περιπτωση γυναικας ετοιμης για γαμο και Ελληνιδας που εκανε ακριβως τα ιδια με το διευθηντη της 2) Δεν ξερεις τη σχεση μεταξυ της Ουκρανης και του αντρα της δηλαδη ποσο μαλακας η οχι ηταν αυτος απεναντι της με τα δικα της κριτηρια και οχι με τα δικα σου η τα δικα μου.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δεν αμφιβαλλω για αυτα που λες αλλα θελω να επισημανω δυο πραγματα για να ειμαστε απλα σωστοι. [size=10pt]1)Καμακι στη δουλεια μπορει να συμβει με οποιαδηποτε γυναικα οποιασδηποτε εθνικοτητας αρκει να ειναι λιγο εμφανισιμη, μπορω να σου πω περιπτωση γυναικας ετοιμης για γαμο και Ελληνιδας που εκανε ακριβως τα ιδια με το διευθηντη της[/size] 2) Δεν ξερεις τη σχεση μεταξυ της Ουκρανης και του αντρα της δηλαδη ποσο μαλακας η οχι ηταν αυτος απεναντι της με τα δικα της κριτηρια και οχι με τα δικα σου η τα δικα μου.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Ακριβώς έτσι φίλε μιλάω απο προσωπική εμπειρία με δικές μου υπαλληλους νεαρής ηλικίας και αρραβωνιασμένες έτοιμες προς γάμο αλλά η καύλα τους καύλα να ξενοπηδηχτούν μαζί μου και μαλιστα μου την πέφταν αυτές και όχι εγώ η μία έφτασε σε σημείο να μου το ζητηση να πηδηχτή οπότε τι μου λέτε τώρα δεν παίζη ρόλο η εθνικότητα ούτε η ηλικία αλλά το πως σκέφτετε η κάθε γυναίκα και τι επιδιώκη. Μιλάω για δικές μας Ελληνίδες και αραβωνιασμένες με παρα πολύ ωραία παιδιά  εμφανήσιμα και νεαρά της ηλικίας τους ενω μαζί μου υπήρχε τουλάχιστον μια δεκαετία έως δεκαπενταετία διαφορά ηλικίας.

ΥΓ. μετά την ως άνω εμπειρία μου στάμάτησα να προσλαμβάνω αρραβωνιασμένες
    διοτι όσο και να είθελα να αποφυγω το πειρασμό μου ήτα αδυνατο να 
    αντισταθώ στο διαθεση νεαρών ωμορφων - σεξομωρών.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Eλα μωρε,δουλειες και μαλακιες.

Εχεις εσυ το χρημα και δεν την αφηνεις να δουλευει.........

Καλυτερα να ειναι <<δουλα>> στο σπιτι παρα δουλα στη δουλεια.

Να ειναι με τον καθε μαλακοφλωρο λιγουρι προισταμενο-διευθυντη και μαλακιες.

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Παληκάρι το Μινσκ της Λευκορωσίας τι λέει από γκόμενες;Έχετε άποψη;Θα βρεθώ-μάλλον-την άλλη εβδομάδα για 2 ημέρες.Κατά πάσα πιθανότητα μόνος μου,αν και υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθει και άλλος συνάδελφος.Θα περάσουμε καλά εκεί;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom