Νέα

Ρωσσίδα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Παληκάρι το Μινσκ της Λευκορωσίας τι λέει από γκόμενες;Έχετε άποψη;Θα βρεθώ-μάλλον-την άλλη εβδομάδα για 2 ημέρες.Κατά πάσα πιθανότητα μόνος μου,αν και υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθει και άλλος συνάδελφος.Θα περάσουμε καλά εκεί;
Δεν εχω παει εκει αλλα θα σου πω τη ξερω απο δικες μου γνωριμιες εδω στην Ελλαδα, η Λευκορωσια ειναι ποιο φτωχη απο την Ρωσια και ποιο συντηρητικη απο την Ουκρανια μην ξεχνας οτι εκει το καθεστος ειναι σχεδον χουντα. Οι γυναικες εμφανησιακα δεν διαφερουν απο Ευρωπαιες Ρωσιδες και Ουκρανες ειναι ιδια ρατσα. Καλο ειναι να εχεις στο μυαλο σου οτι σε αυτες τις χωρες υπαρχει αρκετη μαφια αλλα και η αστυνομια που ειναι ασιδωτη και κανει οτι γουσταρει σε οποιον γουσταρει για αυτο οπου πηγαινεις να ρωτας πρωτα ντοπιους αν ειναι ασφαλες, αυτα και ελπιζω να σε βοηθησα καπως.

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Δεν εχω παει εκει αλλα θα σου πω τη ξερω απο δικες μου γνωριμιες εδω στην Ελλαδα, η Λευκορωσια ειναι ποιο φτωχη απο την Ρωσια και ποιο συντηρητικη απο την Ουκρανια μην ξεχνας οτι εκει το καθεστος ειναι σχεδον χουντα. Οι γυναικες εμφανησιακα δεν διαφερουν απο Ευρωπαιες Ρωσιδες και Ουκρανες ειναι ιδια ρατσα. Καλο ειναι να εχεις στο μυαλο σου οτι σε αυτες τις χωρες υπαρχει αρκετη μαφια αλλα και η αστυνομια που ειναι ασιδωτη και κανει οτι γουσταρει σε οποιον γουσταρει για αυτο οπου πηγαινεις να ρωτας πρωτα ντοπιους αν ειναι ασφαλες, αυτα και ελπιζω να σε βοηθησα καπως.

μουνες ειναι παληκαρι ακριβως ιδια χαρακτηριστικα με ουκρανεζες εχω φιλη απο λευκορωσια ψηλες με κατι ποδια σιδηροδρομους να ξεχνιεσαι να γλυφεις!!!ετσι ντραγκον...οχι χθες που ακουγα τις παπαριες σου οτι οι αλβανιδες ειναι μουναρες...αηδιαζα

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Παληκάρι το Μινσκ της Λευκορωσίας τι λέει από γκόμενες;Έχετε άποψη;Θα βρεθώ-μάλλον-την άλλη εβδομάδα για 2 ημέρες.Κατά πάσα πιθανότητα μόνος μου,αν και υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθει και άλλος συνάδελφος.Θα περάσουμε καλά εκεί;
για 2 μερες που λες οτι θα πας, το πιθανοτερο να κανεις μονο οφθαλμολουτρα....ειναι και η πρωτη σου φορα......
δεν ειναι καθολου επικινδυνα ουτε εχει μαφια σαν τη ρωσσια η την ουκρανια

αλλα παλι που ξερω εγω, μονο 18 φορες εχω παει απο το 2000.....ας σου πουν οι αλλοι καλυτερα που κατι εχουν ακουσει

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
μουνες ειναι παληκαρι ακριβως ιδια χαρακτηριστικα με ουκρανεζες εχω φιλη απο λευκορωσια ψηλες με κατι ποδια σιδηροδρομους να ξεχνιεσαι να γλυφεις!!!ετσι ντραγκον...οχι χθες που ακουγα τις παπαριες σου οτι οι αλβανιδες ειναι μουναρες...αηδιαζα
Μουναρες υπαρχουν παντου αυτο που αλλαζει ειναι το ποσοστο τους επι του συνολικου γυναικειου μαχιμου πληθυσμου αλλα και το τι γουστα εχει ο καθενας (δεν υπαρχουν δηλαδη ωραιες Μαυρες, Κινεζες, κτλπ), απλα εδω μιλαμε για γυναικες αρα πολιτικη και εθνικισμος δεν εχουν καμια θεση εδω, θα πρεπει να λεμε τα πραγματα οπως ειναι, αν θελουμε να βγαλουμε το οποιο μισος για τον οποιον λαο μπορουμε να το κανουμε αλλου.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
για 2 μερες που λες οτι θα πας, το πιθανοτερο να κανεις μονο οφθαλμολουτρα....ειναι και η πρωτη σου φορα......
δεν ειναι καθολου επικινδυνα ουτε εχει μαφια σαν τη ρωσσια η την ουκρανια

αλλα παλι που ξερω εγω, μονο 18 φορες εχω παει απο το 2000.....ας σου πουν οι αλλοι καλυτερα που κατι εχουν ακουσει
Οντως κατι ξερεις παραπανω απο εμενα, αυτο που θα ηθελα να σε ρωτησω ειναι αν ισχυει αυτο που μου εχουν πει για Ρωσια οτι η αστυνομια μπουζουριαζει οποιον θελει χωρις λογο και οτι εχουν βιαστει πολλες γυναικες απο αστυνομικους στα τμηματα, μπορει να κυνδυνει καποιος που συνοδευει γκομενα εκει και να μπλεξει ετσι.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Οντως κατι ξερεις παραπανω απο εμενα, αυτο που θα ηθελα να σε ρωτησω ειναι αν ισχυει αυτο που μου εχουν πει για Ρωσια οτι η αστυνομια μπουζουριαζει οποιον θελει χωρις λογο και οτι εχουν βιαστει πολλες γυναικες απο αστυνομικους στα τμηματα, μπορει να κυνδυνει καποιος που συνοδευει γκομενα εκει και να μπλεξει ετσι.
για λευκορωσσια με ρωτας?

οχι δεν ισχυει!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Για Ρωσια ξερεις?
στη ρωσσια ειναι αλλη η κατασταση...
χειροτερη.....
οι τουριστες δεν κινδυνευουν τοσο απο την αστυνομια οσο απο τους ρωσσους μικροαπατεωνες ιδιως στη Μοσχα, στην επαρχια ειναι καλυτερα...

τις γκομενες εκει τις εχουν απλα για το μπουτσο με οτι αυτο συνεπαγεται...

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
χειροτερη.....
οι τουριστες δεν κινδυνευουν τοσο απο την αστυνομια οσο απο τους ρωσσους μικροαπατεωνες ιδιως στη Μοσχα, στην επαρχια ειναι καλυτερα...

Αρκει να μην σε περασουν για Γεωργιανο η Τσετσενο γιατι εμεις οι Ελληνες ειμαστε λιγο μελαχρινοι

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
χειροτερη.....

Αρκει να μην σε περασουν για Γεωργιανο η Τσετσενο γιατι εμεις οι Ελληνες ειμαστε λιγο μελαχρινοι
Κοιταξτε.υπαρχουν αρκετοι Ελληνες που μοιαζουν με Γεωργιανους.Αυτοι θα δυσκολευτουνε πολυ να βγαλουν γκομενες.Με την αστυνομια δεν θα εχουν ιδιεταιρο προβλημα.θα τους σταματαει συνεχεια.θα δειχνουν το διαβατηριο και θα τους αφηνουν.

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μουναρες υπαρχουν παντου αυτο που αλλαζει ειναι το ποσοστο τους επι του συνολικου γυναικειου μαχιμου πληθυσμου αλλα και το τι γουστα εχει ο καθενας (δεν υπαρχουν δηλαδη ωραιες Μαυρες, Κινεζες, κτλπ), απλα εδω μιλαμε για γυναικες αρα πολιτικη και εθνικισμος δεν εχουν καμια θεση εδω, θα πρεπει να λεμε τα πραγματα οπως ειναι, αν θελουμε να βγαλουμε το οποιο μισος για τον οποιον λαο μπορουμε να το κανουμε αλλου.

φιλε μου απλως λεμε οτι οι αλβανιδες δεν λενε τιποτα σαν γκομενες! απο τις πιο ασχημες! ακομα και οι ελλεεινιδες ειναι καλυτερες! δικιο εχει ο φιλος σ αυτα που σου ειπε! τι σχεση εχει ο ρατσισμος που λες??για μουνια μιλαμε και πραγματι οι αλβανιδες ειναι χαλια μαυρα! τορα αν βρεις και καμια ομορφη αθτο γινεται και στην ελλαδα και σε καθε χωρα!

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
φιλε μου απλως λεμε οτι οι αλβανιδες δεν λενε τιποτα σαν γκομενες! απο τις πιο ασχημες! ακομα και οι ελλεεινιδες ειναι καλυτερες! δικιο εχει ο φιλος σ αυτα που σου ειπε! τι σχεση εχει ο ρατσισμος που λες??για μουνια μιλαμε και πραγματι οι αλβανιδες ειναι χαλια μαυρα! τορα αν βρεις και καμια ομορφη αθτο γινεται και στην ελλαδα και σε καθε χωρα!
Τα εχω πει και παραπανω εννοειται οτι οι Αλβανιδες οπως και οι Ελληνιδες δεν εχουν το ιδιο ποσοστο ωραιων γυναικων σε σχεση π.χ με Ρωσιδες η Τσεχες αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ολες μπαζα ιδιαιτερα δε αυτες που ζουν στην Ελλαδα δεν διαφερουν απο τις Ελληνιδες, ισως να ειναι και καλυτερες (προσοπικη μου γνωμη απο προσωπικες εμπειριες). Το θρεντ στο οποιο εγραψα για αυτο ειχε θεμα αν θα χωριζατε μια μουναρα γκομενα αν ηταν Αλβανιδα (και οχι εαν οι Αλβανιδες ειναι συνολικα ποιο ωραιες απο τις Ρωσιδες), και η απαντηση μου ειναι ΟΧΙ. Καποιοι ομως δεν μπορουν να χωνεψουν οτι υπαρχουν Αλβανιδες μουναρες οπως υπαρχουν και Σκοπιανες αλλα και Τουρκαλες οταν μιλαμε για γυναικες δεν υπαρχει ρατσισμος ολες οι μουναρες ειναι καλοδεχουμενες, δεν ζουμε στη Ρωσια η την Τσεχια για να απορριπτουμε ωραιες γυναικες λογο εθνικοτητας.

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τα εχω πει και παραπανω εννοειται οτι οι Αλβανιδες οπως και οι Ελληνιδες δεν εχουν το ιδιο ποσοστο ωραιων γυναικων σε σχεση π.χ με Ρωσιδες η Τσεχες αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ολες μπαζα ιδιαιτερα δε αυτες που ζουν στην Ελλαδα δεν διαφερουν απο τις Ελληνιδες, ισως να ειναι και καλυτερες (προσοπικη μου γνωμη απο προσωπικες εμπειριες). Το θρεντ στο οποιο εγραψα για αυτο ειχε θεμα αν θα χωριζατε μια μουναρα γκομενα αν ηταν Αλβανιδα (και οχι εαν οι Αλβανιδες ειναι συνολικα ποιο ωραιες απο τις Ρωσιδες), και η απαντηση μου ειναι ΟΧΙ. Καποιοι ομως δεν μπορουν να χωνεψουν οτι υπαρχουν Αλβανιδες μουναρες οπως υπαρχουν και Σκοπιανες αλλα και Τουρκαλες οταν μιλαμε για γυναικες δεν υπαρχει ρατσισμος ολες οι μουναρες ειναι καλοδεχουμενες, δεν ζουμε στη Ρωσια η την Τσεχια για να απορριπτουμε ωραιες γυναικες λογο εθνικοτητας.

τωρα μιλησες  σωστα!!!ολες οι μουναρες απο παντου ειναι καλοδεχουμενες! :rockon:

Επισκέπτης
Σαν μουναρες συμφωνω αλλα απο γαμισι το απολητο 0!!!!! :s&m_1:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
1 εξαρτατε αν ειναι εδω η αν θα ερθει απο εξω.2.απο εξω νομιμα με βιζα η μεσω γραφειου γνωριμιων για δυο μηνες επισης ειναι δικη της επιλογη μεσω γραφειου ευρεσεως εργασιας :idiot:αλλα εκει παιζουν και αλλα κολπα.3.απο εδω υπαρχουν μερικοι τροποι αρκη να εχει διαβατιριο οπως πολιτικος γαμος οπου σε ενα εξαμηνο παιρνη υποικοοτιτα και μερικοι το εχουν για εργασια,αλλα επειδη καποια πραγματα δεν μπορουν να γραφονται στο σαιτ,εποικινωνησε μαζι μου. :grin:.φυσικα οι ρωσιδες ειναι σφικτες και με ωραιες τρυπες αλλα χωριζονται αγπητε σε κατηγοριες οπως μολδαβεζες γεωργιανες προσιδες καζακστανες καθαρες ρωσιδες απο μοσχα πλευρα εσθονες κ.λ.π.χωρις αυτο να σημενη οτι δεν υπαρχουν παντου ωραιες γυναικες και εμεις δεν λεμε οχι στα ωραια μωρα απο οπου και αν ειναι. :kissass:

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Κοιταξτε.υπαρχουν αρκετοι Ελληνες που μοιαζουν με Γεωργιανους.Αυτοι θα δυσκολευτουνε πολυ να βγαλουν γκομενες.Με την αστυνομια δεν θα εχουν ιδιεταιρο προβλημα.θα τους σταματαει συνεχεια.θα δειχνουν το διαβατηριο και θα τους αφηνουν.

προτεινω να στελνουμε την φατσα μας φωτογραφια στον Δημητρακη να μας λεει τι πιθανοτητες παιζουνε.
Τι λες Δημητρη;

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Δεν αμφιβαλλω για αυτα που λες αλλα θελω να επισημανω δυο πραγματα για να ειμαστε απλα σωστοι. 1)Καμακι στη δουλεια μπορει να συμβει με οποιαδηποτε γυναικα οποιασδηποτε εθνικοτητας αρκει να ειναι λιγο εμφανισιμη, μπορω να σου πω περιπτωση γυναικας ετοιμης για γαμο και Ελληνιδας που εκανε ακριβως τα ιδια [size=12pt]με το διευθηντη της[/size] 2) Δεν ξερεις τη σχεση μεταξυ της Ουκρανης και του αντρα της δηλαδη ποσο μαλακας η οχι ηταν αυτος απεναντι της με τα δικα της κριτηρια και οχι με τα δικα σου η τα δικα μου.

Η Ελλεηνίδα, ακόμα και στο καμάκι ζόρι τράβηξε :2funny: :2funny: :2funny:
Να ειναι  "διευθυντής" ο καμάκιας  :uglystupid:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
προτεινω να στελνουμε την φατσα μας φωτογραφια στον Δημητρακη να μας λεει τι πιθανοτητες παιζουνε.
Τι λες Δημητρη;
κοιτα απο φωτογραφια δεν μπορει κανεις να κρινει κανεις.παντος προβλεψα παρα πολλα.οπως την επυτηχια του Πιτσιλιστη στην Αγια Πετρουπολη.οι γκομενες τον γουσταρανε και τον κοιταζανε.ειχα πει οτι θα εχει επυτηχια πριν παει.προβλεψα και την αποτυχια τους στο ταξηδι στη Μολδαβια.μου λεγαν οτι θα βγαλουν γκομενες αλλα τελικα μονο πουτανες  :knockinb:.τους το ειχα πει πριν πανε.

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Η Ελλεηνίδα, ακόμα και στο καμάκι ζόρι τράβηξε :2funny: :2funny: :2funny:
Να ειναι  "διευθυντής" ο καμάκιας  :uglystupid:

Γενικα με την ελλεεινιδα δε βγαζεις ακρη:

-Την στην πεφτεις, εισαι "πεφτουλας" λεει.  :jerking:
-Δεν την πεφτεις, δεν υπαρχουν αντρες,ειναι ολοι gay,δεν πλησιαζουν πλεον και οι λοιπες  :jerking:
-Την πεφτεις  εντονα, εισαι γυφτουλας,λιγουρι,καφρος-ελληναρας καμακιας του 80, και και και
Την πεφτεις ήρεμα και ρομανιτικα, εισαι φλωρος,μαλακος,εγω θελω τον αντρα πολλα βαρυ και αρχιδια ταραμα...

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Η δεύτερη ερώτηση που κάνουν οι γκόμενες μετά το "πώς σε λένε",είναι "τι επαγγέλεσαι".Ένας φίλος μου,στέλεχος σε μεγάλη πολυεθνική με 5ψήφιες μηνιαίες αποδοχές,δηλώνει πάντα άεργος!Είχαμε βρεθεί σε μια παρέα όπου υπήρχαν 2 μουνάρες.Μιλάμε για μοντέλα οι γκόμενες,περιπου στα 23-26.Αυτός έχει περάσει τα 37,εγώ προσεγγίζω!Έχει έρθει με το πορσικό (911 carera turbo)ακριβό κοστούμι το οποίο κάνει μπαμ ότι είναι καλό,και ένα ρολόι εξαιρετικό (έχει πάθος με τα ρολόγια) του οποίου τη μάρκα δεν ξέρω!Οι γκόμενες έχουν πάθει πλάκα.Κάποια στιγμή η μία τον πλησιάζει και τον ρωτάει εν ψυχρώ "τι επάγγελμα κάνεις;" και απαντάει "Κυφήνας" :2funny: Η γκόμενα νόμιζε ότι έκανε πλάκα,και γέλασε οπότε με σοβαρό ύφος της λέει "δεν αστειεύομαι ποτέ για τα επαγγελματικά μου"  :2funny: :2funny: :2funny: Η γκόμενα "έκοψε λάσπη" και η άλλη ούτε διανοήθηκε να πλησιάσει...Να σημειώσω ότι ο τύπος έχει ένα πάθος με τις Γαλλίδες!Τώρα συζεί-και μάλλον θα την παντρευτεί-με μια από τη Μασσαλία.Εξαιρετικό μωρό,και μορφωμένη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom