Νέα

Ρωσσίδα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκη,παραλογίζεσε. Αλλο είναι να πας σε ΑΛΛΗ χωρα, και αλλο-στη χωρα σου απλα σε μεγαλίτερο μέρος.Αλλοστε ελληνες εδω και δεκαετιες φευγαν από τα χωρια στις πόλες.
Ωραια ας παρουμε μια κοπελα απο ενα χωριο που θα φυγει απ'το χωριο της και θα παει στην πρωτευουσα του νομου.Θα παιρνει μισθο 12-000-15.000 ρουβλια να νοικιασει διαμερισμα απο 12.000 ρουβλια (1 δωματιο) στην καλητερη περιπτωση να νοικιασουνε ενα διαμερισμα 2 κοπελες στην μεση περιπτωση 3ης στη χειροτερη 4ης μαζι!Ε,ειναι υψηλο επιπεδο αυτο 3 ατομα σε 28-35 τετραγωνικα σπιτι!Να κοιμουνται και οι τρεις τους σε ενα δωματιο 13-16 τετραγωνικα :rockon:!

eto ia

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν δέν είναι Ευρώπη ούτε ή Ρωσία ούτε ή Ελλάδα. Είμαστε τρελολαοί ακραίοι θερμοκέφαλοι ψώνια καί λαμόγια. Άν δέν ταιριάζαμε δέν θα συμπεθεριάζαμε. Θα βοηθάμε ό ένας τόν άλλο καί θα κάνουμε καί πολύ σέξ. Τά άλλα άς τα αφήσουμε.
:grin: :grin: :2funny: :2funny: :boobies: :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Chevalier Fidèle γελασα με τη ψυχη μου! :2funny: :2funny: :2funny: μόνο ένας έλληνας μπορεί να πει αυτό μετα από μόνο ΜΙΑ επισκεψη στη Ρωσία. Νομίζει ότι τα ξέρει όλα πλέον! :2funny: :2funny:  Για να σου φύγει η περιέργια-είμαι γνήσια μοσχοβίτισα, δεν είμαι από Ρωσία  :2funny: :2funny: :2funny:  αλλά έχω φίλες από υπαρχία.Οι αριθμοί δεν μου λένε ΤΠΤ.Μου φτάνει που βλέπω με τα μάτια μου.

Τι σου έγραψα πωςψ έκρινα από μια επίσκεψη όπως που ξέρεις πόσες έκανα και που πήγα?

Άλλα δεδομένα παρέθεσα για να κανω σύγκριση. Αλλα αμφιβάλω πολύ αν ξέρεις τι έχω βάλει για άβαταρ.
Αλλά τι να λέμε τώρα. Οι αριθμοί εσένα δεν σου λένε τίποτα και σου φτάνουν όσα βλέπουν τα μάτια σου. Δε το ξερα ότι συνομιλούμε με τον " Παντεπόπτη Οφθαλμό" που δε του ξεφεύγει τίποτα και είναι πανταχού παρών και τα πάντα πληρών...  :headbang:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Chevalier Fidèle Οι αριθμοί δεν μου λένε ΤΠΤ.Μου φτάνει που βλέπω με τα μάτια μου.

Καί μάς δέν μάς λέγανε, βλέπαμε μόνο ανθρώπους στήν Γλυφάδα με τζίπ. Καί τήν κάτσαμε. Μήπως είμαστε εντελώς ίδιοι σέ νοοτροπία Ρώσοι καί Έλληνες;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καί μάς δέν μάς λέγανε, βλέπαμε μόνο ανθρώπους στήν Γλυφάδα με τζίπ. Καί τήν κάτσαμε. Μήπως είμαστε εντελώς ίδιοι σέ νοοτροπία Ρώσοι καί Έλληνες;

Τι σχέση έχει αυτό? Οι αριθμοί πάντως δε λένε τίποτα. Όσο για το μια επισκεψη και έτσι ναναι , ωραία μήπως άμα κάνω καμιά κατοσταριά και μείνω καμια 30αρια χρόνια θα βγάλω το συμπέρασμα ότι πήγα στην Καλιφόρνια ή στο Μόντε Κάρλο?

eto ia

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
dimitrakis29 είπα εγώ για υψηλό επίπεδο???
αλλά μια ελληνίδα από χωριό που να παει? ο πότε-το ιδιο είναι.
Τουλαχιστον εκεί υπάρχει προοπτική. Ειναι αρκετοι που ηρθαν στη Μόσχα με 25000 αρχικά και μετά από 1 χρόνο πέρναν 50! Υπαρχουν παρα-παρα πολλες ευκαιρίες! Αλλα.. πάλη για τη Μόσχα λεω... :idiot: :idiot:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Τι σχέση έχει αυτό? Οι αριθμοί πάντως δε λένε τίποτα. Όσο για το μια επισκεψη και έτσι ναναι , ωραία μήπως άμα κάνω καμιά κατοσταριά και μείνω καμια 30αρια χρόνια θα βγάλω το συμπέρασμα ότι πήγα στην Καλιφόρνια ή στο Μόντε Κάρλο?

Έχει ότι ενώ είχαμε ανώμαλους αριθμούς λέγαμε παπαριές, έλα μωρέ, έχουμε πολλά φράγκα δέν βλέπεις τζίπ; Τά ίδια λένε καί οι Ρώσοι τώρα. Ίδια μυαλά.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
dimitrakis29 είπα εγώ για υψηλό επίπεδο???
αλλά μια ελληνίδα από χωριό που να παει? ο πότε-το ιδιο είναι.
Τουλαχιστον εκεί υπάρχει προοπτική. Ειναι αρκετοι που ηρθαν στη Μόσχα με 25000 αρχικά και μετά από 1 χρόνο πέρναν 50! Υπαρχουν παρα-παρα πολλες ευκαιρίες! Αλλα.. πάλη για τη Μόσχα λεω... :idiot: :idiot:
Στη Μοσχα 25.000 παιρνουν οι Τατζίκοι!υπολογιζε απο 40.000 για Ρωσσους υπηκοους.Δεν ειναι ομως και τοσο ευκολο για μια κοπελα να παει στη Μοσχα :think:Και να παει ομως και να παιρνει 40.000 θα εχει ενοικιο 30.000 οποτε παλι θα πρεπει να μενει με καποια κοπελα για να μοιραζεται το ενοικιο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Στη Μοσχα 25.000 παιρνουν οι Τατζίκοι!υπολογιζε απο 40.000 για Ρωσσους υπηκοους.Δεν ειναι ομως και τοσο ευκολο για μια κοπελα να παει στη Μοσχα :think:Και να παει ομως και να παιρνει 40.000 θα εχει ενοικιο 30.000 οποτε παλι θα πρεπει να μενει με καποια κοπελα για να μοιραζεται το ενοικιο.

Στην μόσχα όσες μένουν από τα χωριά συγκατοικούν τουλάχιστον με 1 άτομο. Και με το μισθό που παίρνουν , στέλνουν και κάτι στο χωριό στους γονείς , οπότε τους μένει συνήθως να φάνε τίποτα λαζάνια ή πατάτες βραστές. Γιατί αυτές από τα χωριά δε πάνε στην Μόσχα για κάνα επίπεδο ζωής ανώτερο αλλά μπας και στείλουν τίποτα στο σπίτι.

eto ia

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
εεε,ενταξει,κάπου-κάπου.Οχι εντελως,αλλά κάτι κοίνο έχουμε. τι μαλακία μαλλον :2funny: :2funny:
η διαφορά ξερεις ποια είναι? η Ρωσια ζει με τα λεφτά της. η Ελλάδα ολλα αυτα τα χρόνια- με τα ξένα. Ο πότε ο ρώσος δεν εχει να επιστρέψει το δζιπ στον χτηματοδότη...ο ελληνας όμως έχει.. Βασικά δεν είναι μόνο η Ελλάδα που χρωστά. Ηταν το σχέδειο να γίνει ο έλληνας σαν τον βούλγαρο. Το σχέδειο πέτυχε.

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ηταν το σχέδειο να γίνει ο έλληνας σαν τον βούλγαρο. Το σχέδειο πέτυχε.

και εντάξει...ο έλληνας έγινε σαν το βουλγαρο...και οι έλληνες γαμούσαν τις βουλγάρες...(και τις γαμάνε)...τις ελληνίδες ποιός θα τις γαμήσει ;;;;;;

θέτω ένα πολύ βασικό ερώτημα...και θέλω να με προσέξετε...βήχω και στο μικρόφωνο αμα γουστάρετε....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
εεε,ενταξει,κάπου-κάπου.Οχι εντελως,αλλά κάτι κοίνο έχουμε. τι μαλακία μαλλον :2funny: :2funny:
η διαφορά ξερεις ποια είναι? η Ρωσια ζει με τα λεφτά της. η Ελλάδα ολλα αυτα τα χρόνια- με τα ξένα. Ο πότε ο ρώσος δεν εχει να επιστρέψει το δζιπ στον χτηματοδότη...ο ελληνας όμως έχει.. Βασικά δεν είναι μόνο η Ελλάδα που χρωστά. Ηταν το σχέδειο να γίνει ο έλληνας σαν τον βούλγαρο. Το σχέδειο πέτυχε.

Καί ο Ρώσος χρωστά. Τής Μιχαλούς! Αυτοκαταστρέφεται! Δέν έχει ανάγκη ξένο δάκτυλο! Είναι πολύ τρελός αυτός ό Ρώσος! Βάλε ότι έμαθε γράμματα από τόν Έλληνα. Καί μέ όποιον δάσκαλο καθήσεις... :jerking:

eto ia

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
υπολογιζε απο 40.000 για Ρωσσους υπηκοους
για να λέμε την αλήθεια,δεν παίρνουν ολοι παλλά. Ακόμα και 20000 παιρνου καποιοι-μοσχοβιτες.Ανάλογα πάντα με το επαγγελμα και την εμπειρια. Εγω-μετά από μισή ζωη στην Ελλάδα-δεν μπορω να καταλάβω πως μπορεις να ζεις σε μια πόλη με τρομερες ευκαιριες και αν αρκεσε με 20000 και να κλαιγεσε χωρίς καν να συκώσεις το κώλο σου για να κάνεις κάτι!

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
και εντάξει...ο έλληνας έγινε σαν το βουλγαρο...και οι έλληνες γαμούσαν τις βουλγάρες...(και τις γαμάνε)...τις ελληνίδες ποιός θα τις γαμήσει ;;;;;;

θέτω ένα πολύ βασικό ερώτημα...και θέλω να με προσέξετε...βήχω και στο μικρόφωνο αμα γουστάρετε....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πλάκα πλάκα οί ξένοι το 2004 πού ήρθαν στούς Ολυμπιακούς είχαν γαμηθεί στα σχόλια τί ωραίες που έβλεπαν τίς Ελληνίδες. Απλά το ξένο είναι πιό γλυκό. Άστες αυτές, εμάς δέν μάς γαμάει ούτε γύφτος άν δέν κρατάμε χαρτζιλίκι. Θά τήν βγάζουμε μέ κτήνη. :zfuck:

eto ia

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Αυτοκαταστρέφεται!
από το ποτό και μόνο!! τα αλλά είναι μία χαρά! αλλά ο ρώσος πηνει εδώ και αιώνες. ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟΣ-μεγαλητερο προβλημα της Ρωσιας.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
για να λέμε την αλήθεια,δεν παίρνουν ολοι παλλά. Ακόμα και 20000 παιρνου καποιοι-μοσχοβιτες.Ανάλογα πάντα με το επαγγελμα και την εμπειρια. Εγω-μετά από μισή ζωη στην Ελλάδα-δεν μπορω να καταλάβω πως μπορεις να ζεις σε μια πόλη με τρομερες ευκαιριες και αν αρκεσε με 20000 και να κλαιγεσε χωρίς καν να συκώσεις το κώλο σου για να κάνεις κάτι!

Για τόν ίδιο λόγο πού ή Ελλάδα είναι μία πολύ αξιοποιήσημη χώρα καί δέν κάναμε κάτι. Γιατί μάς μαλακίσανε οι εξουσίες μας κορίτσι. Εσείς φανερό σοβιέτ, εμείς κρυφό. Πολλά ψέματα, πολύ κράτος. ΙΔΙΟΙ ήμαστε μέ άλλο κλιματιστικό. :rockon: :rockon:

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Πλάκα πλάκα οί ξένοι το 2004 πού ήρθαν στούς Ολυμπιακούς είχαν γαμηθεί στα σχόλια τί ωραίες που έβλεπαν τίς Ελληνίδες. Απλά το ξένο είναι πιό γλυκό. Άστες αυτές, εμάς δέν μάς γαμάει ούτε γύφτος άν δέν κρατάμε χαρτζιλίκι. Θά τήν βγάζουμε μέ κτήνη. :zfuck:

εμενα μ'αρεσουν οι ελληνιδες παιχτη...τωρα περασα εξω απ'τα μαγαζακια της πολης...και ηταν τιγκα στα μωρακια...και ολα με μουνοβοσκο... :rockon: :rockon: :rockon:

το ξενο ειναι μαλακια....απλα νομιζεις οτι το κοροιδευεις πιο ευκολα...γιατι ειναι ευαλωτο...

ολοκληρωνω λεγοντας πως ειμαι αξιογαμητο τεκνο...οποτε δεν θα εχω θεμα...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
από το ποτό και μόνο!! τα αλλά είναι μία χαρά! αλλά ο ρώσος πηνει εδώ και αιώνες. ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟΣ-μεγαλητερο προβλημα της Ρωσιας.

Έ, όχι μόνο... Βγάζει καί καμμιά κοσμοθεωρία, τήν εφαρμόζει, μετά τήν γκρεμίζει πάνω στ τσακίρ κέφι, δέν προβλέπει, αράζει, μαφιοζοζεί, κάνει διάφορα.

eto ia

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Πλάκα πλάκα οί ξένοι το 2004 πού ήρθαν στούς Ολυμπιακούς είχαν γαμηθεί στα σχόλια τί ωραίες που έβλεπαν τίς Ελληνίδες. Απλά το ξένο είναι πιό γλυκό.
δεν είναι οι ελληνίδες ασχημες (νεες). Ειναι σεξι και μιάζουν με γυναικες (οχι σαν τις αγγλίδες ή γερμανίδες.  μπρρρ)
αλλά η νοοτροπία τους... :uglystupid: αυτος είναι ο λόγος που δεν έχω καμία φίλη ελληνίδα...μόνο γνωστες.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
εμενα μ'αρεσουν οι ελληνιδες παιχτη...τωρα περασα εξω απ'τα μαγαζακια της πολης...και ηταν τιγκα στα μωρακια...και ολα με μουνοβοσκο... :rockon: :rockon: :rockon:

το ξενο ειναι μαλακια....απλα νομιζεις οτι το κοροιδευεις πιο ευκολα...γιατι ειναι ευαλωτο...

ολοκληρωνω λεγοντας πως ειμαι αξιογαμητο τεκνο...οποτε δεν θα εχω θεμα...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άμα είναι καλή ή Ελληνίδα, καί όλες οί μεσόγειες, γαμάνε! Πιο ζεστές σέ χρώματα καί ανώμαλες μουτσούνες. Για τούς ξένους έλεγα ότι βλέπουν καί τίς μέτριες για καλές, λόγω διαφορετικού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom