Νέα

Ρωσσίδα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τώρα νά βοηθάτε καί εσείς. Λάδι, φρούτα, οικοδομικά, καί τουρισμό εδώ, έτσι;
Δεν εχεις καταλαβει κατι οτι στη Ρωσσια των 140.000.000 δυστηχως μονο η Μοσχα 12 εκατομυρια ενα μερος της Αγιας Πετρουπολης και ενα μικρο ποσοστο πλουσιων απο καθε πολη εχουν λεφτα και ζουνε μια καλη ζωη οι ΥΠΟΛΙΠΟΙ ΠΕΙΝΑΝΕ!Σε μεση  μια πολη 100.000-200.000 κατοικων συνηθως δουλευει ενα εργοστασιο και οι περισσοτεροι δουλευεουν σε αυτο ή σε καποιο μαγαζι ή επιχηριση που ανεικει στο εργοστασιο αν αυτο το εργοστασιο κλεισει τοτε ολα γινονται  :shit:οι δε μισθοι ειναι ουτε 300 Ευρω και ειναι πολυ δυσκολο να βρεις δουλεια!Στον Καυκασο η ανεργια ειναι τρομερη!Σε περιοχες του Καυκασου για μια θεση εργασιας υπαρχουν 600-700 ανεργοι! :headbang:το ονειρο ολων ειναι να πανε στη Μοσχα ή αν ειναι πιο προσγειωμενοι στην προτευουσα του νομου οπου ειναι το χωριο ή η πολη που κατοικουνε

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Είναι αρκετοί αυτοί πού τά έχουν γιά τα εξαγωγικά τής Ελλάδας, αυτοί νά βοηθάνε. Ξέρω ότι έιναι φούσκα, μέ πόλεις κράτη.
Πόσο κάνει ένα κουτάκι κόκα κόλα τώρα στή Μόσχα;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_life_expectancy[/url]

Και φυσικά μια υπερδύναμη με υψηλό βιοτικό επίπεδο έχει... υψηλό προσδόκιμο ζωής

Greece > 79,5

Russia > 65,5

Πιο κάτω από χώρες όπως : Αλβανία, Ινδονησία, Σρι Λάνκα, Δομηνικανή Δημοκρατία,Τόνγκα, και συναγωνιζόμενη... άλλες κραταιές υπερδυνάμεις όπως... το Μπουτάν, τη Δυτική Σαχαρα, τις Κομόρες Νήσους , το Μπαγκλαντές, τα Νησιά Σολομώντα και το Ανατολικό Τιμόρ.

Αυτά.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_life_expectancy[/url]

Και φυσικά μια υπερδύναμη με υψηλό βιοτικό επίπεδο έχει... υψηλό προσδόκιμο ζωής

Greece > 79,5

Russia > 65,5

Πιο κάτω από χώρες όπως : Αλβανία, Ινδονησία, Σρι Λάνκα, Δομηνικανή Δημοκρατία,Τόνγκα, και συναγωνιζόμενη... άλλες κραταιές υπερδυνάμεις όπως... το Μπουτάν, τη Δυτική Σαχαρα, τις Κομόρες Νήσους , το Μπαγκλαντές, τα Νησιά Σολομώντα και το Ανατολικό Τιμόρ.

Αυτά.

Εδώ βάλε τόν παράγοντα ψύχος. Μάς βοηθά τό κλίμα καί τα φρέσκα φρούτα-λαχανικά-λάδι εδώ. Εκεί έχουν αλκοολισμό καί αδύναμους πνεύμονες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εδώ βάλε τόν παράγοντα ψύχος. Μάς βοηθά τό κλίμα καί τα φρέσκα φρούτα-λαχανικά-λάδι εδώ. Εκεί έχουν αλκοολισμό καί αδύναμους πνεύμονες.

Στη Σουηδία δηλαδή δεν επιδρά ο παράγοντας ψύχος ή στον Καναδά. Επιλέγει το ψύχος που θα χτηπήσει, κινούμενο από μια παγκόσμια συνομωσία προφανώς...  :think: :headbang:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Είναι πολύ πιό οργανωμένες κοινωνίες εκεί, καί πλούσιες. Στή Ρωσία υπάρχει πολύς ξεχασμένος λαός καί τό ψύχος τον γαμεί. Είπαμε ή επικράτεια είναι βασικά ακόμα φτωχή. Καί μόνος σου είδες ότι φτωχότερες ζεστές χώρες πού παράθεσες έχουν μεγαλύτερο προσδόκιμο. Πορτοκάλια μέ πορτοκάλια συγκρίνουμε.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Είναι πολύ πιό οργανωμένες κοινωνίες εκεί, καί πλούσιες. Στή Ρωσία υπάρχει πολύς ξεχασμένος λαός καί τό ψύχος τον γαμεί. Είπαμε ή επικράτεια είναι βασικά ακόμα φτωχή.

Έεεελα ! Και εγώ που νόμιζα πως η Ρωσσία ήταν η υπερδύναμη με το  "υψηλό βιοτικό επίπεδο"...

eto ia

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Τωρα για τη ζωη στη Ρωσσια οι περισσοτεροι εχουν πληροφωριες απο τις αρχες της  10ετιας του '90 .Βλεπουνε τους Μολδαβους στην Ελλαδα που λενε οτι ειναι απ'τη Μοσχα  2funnyκαι σκεφτονται αφου οι Ρωσσοι ειναι τοσο χάλια και φτωχοι σκεφτονται οτι θα πεινανε στη Ρωσσια.
 σωστος!
Chevalier Fidèle πραγματικά δεν καταλαβαίνω που κωλαει το προσδοκιμο ζωης ή αεροπορικά δυστυχίματα! Για άαλο πράγμα μιλάμε! Εγω προσωπικά βλέπω ότι στην Ελλάδα (μΕΛΟς ΕΕ :2funny:) υπάρχει πείνα.Δεν έχουν κάποιοι να τα'ι'σουν τα παιδία τους! Γιατι δεν υπάρχουν δουλειες ούτε για δείγμα! Γιατι είναι απληροτοι επι 12 μήνες! Δεν υπήρχαν αυτα τα πράγματα στη Ρωσία (σορρι,μόνο για Μόσχα μιλάω) ουτε σε πιο δυσκολες υποχες!!
οι ΥΠΟΛΙΠΟΙ ΠΕΙΝΑΝΕ!
ε,οχι και πεινάνε,Δημητράκη! Ας πάνε σε μεγάλη πόλη-πάντα να βρουν δουλεια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μήτσο:
Γιά αντρικές μπότες μιλάς; Οι γυναικείες μπότες έχουν πιό μεγάλη διαφορά.
Για γυναικιες δυστηχως δεν μπορω να ξερω :2funny:για να εχω αποψη!διοτι μονο αντρικες φοραω! :2funny:
Είναι αρκετοί αυτοί πού τά έχουν γιά τα εξαγωγικά τής Ελλάδας, αυτοί νά βοηθάνε. Ξέρω ότι έιναι φούσκα, μέ πόλεις κράτη.
Πόσο κάνει ένα κουτάκι κόκα κόλα τώρα στή Μόσχα;
Για Μοσχα δεν ξερω.Και γενικα Κοκα κολα δεν πινω στα μικρα μαγαζια ενα κουτακι 0,33ml κοστιζει 25 ρουβλια περιπου.Αγια Πετρουπολη ειχα δει προσφορα 2 μπουκαλια coca cola των δυο λιτρων (αν τα παρεις μαζι)43 ρουβλια!2 στην τιμη του ενος!Τωρα με την κριση στην Ελλαδα φτηνηναν και εχει αρχισει και εχει Ελληνικες Ελιες η τιμη τους ειναι 2,5 Ευρω το γυαλινο βαζακι και στο Dute Free τοσο περιπου κοστιζουν.Οι Ισπανικες κοστιζουν 39-44 ρουβλια αλλα ειναι πολυ κατωτερης ποιοτητας!Δεν συγκρινονται με της Ελληνικες.
Δεν ειναι ακριβως ετσι.Τοτε γιατι μας αιρνανε οι Νορβηγια,Σουηδια,Καναδας,Ισλανδια?Αυτοι εχουνε οσο κρυο εχει και στη Ρωσσια και πινουνε κιολας.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Έεεελα ! Και εγώ που νόμιζα πως η Ρωσσία ήταν η υπερδύναμη με το  "υψηλό βιοτικό επίπεδο"...

Μαλακίες είναι. Τα κονομίσανε από το πετρέλαιο πρός το παρόν. Καμία αναδιοργάνωση δέν κάνανε, καμία νέα παραγωγή παρότι ξέρουν τεχνολογία κάι έχουν πρώτες ύλες. Ολιγαρχία, καί πόλεις κράτη. Στήν πρώτη στραβή καί τόν ήπιανε στεγνά πάλι.

eto ia

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Είναι πολύ πιό οργανωμένες κοινωνίες εκεί, καί πλούσιες
αααα,απ' οτι καταλαβα οι φινλανδοι δεν είναι καθολου οργανομένοι και πλούσιοι...Γιατι της πουτάνας γίνεται εκει με αλκοολισμο! Εχουν και απαγόρευση!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ε,οχι και πεινάνε,Δημητράκη! Ας πάνε σε μεγάλη πόλη-πάντα να βρουν δουλεια.
[/quote]Και οι Ελληνες αν πανε σε καποιο αλλο μερος της Ευρωπα'ι'κης Ενωσης (κρατη πια δεν υπαρχουν.Ουτε και προθυπουργοι υπαρχουν επαρχοι.Στην Ελλαδα ειναι ο Παπαδημος) να δουλεψουνε δεν θα πεινανε.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
 σωστος!
Chevalier Fidèle πραγματικά δεν καταλαβαίνω που κωλαει το προσδοκιμο ζωης ή αεροπορικά δυστυχίματα! Για άαλο πράγμα μιλάμε! Εγω προσωπικά βλέπω ότι στην Ελλάδα (μΕΛΟς ΕΕ :2funny:) υπάρχει πείνα.Δεν έχουν κάποιοι να τα'ι'σουν τα παιδία τους! Γιατι δεν υπάρχουν δουλειες ούτε για δείγμα! Γιατι είναι απληροτοι επι 12 μήνες! Δεν υπήρχαν αυτα τα πράγματα στη Ρωσία (σορρι,μόνο για Μόσχα μιλάω) ουτε σε πιο δυσκολες υποχες!! ε,οχι και πεινάνε,Δημητράκη! Ας πάνε σε μεγάλη πόλη-πάντα να βρουν δουλεια.

E αφού μιλάς για Μόσχα και εγώ μιλάω για Εκάλη και Ψυχικό. Οι αριθμοί άλλα δείχνουν και σημερα. Με την Ρωσσία στα καλύτερα και την Ελλαδα στα χειρότερα. Σε όλους τους δείκτες βιοτικού επιπέδου η Ελλάδα είναι έτη φωτός μπροστά.

Στην Ρωσσία οι δείκτες είναι επιπέδου κεντρο-αφρικανικής χώρας. Το ότι υπάρχουν κάποιοι λίγοι ολιγάρχες με συσωρευμένο υπερπλούτο και έχει συσσωρευτεί και μια προνομιακή τάξη γύρω από αυτούς δε λέει κάτι. Και στη Ζιμπάμπουε έχει λεφτάδες.

ΥΓ. Έχω πάει στην Ρωσσία για να σε προλάβω. Και την εκτιμώ πολύ ως χώρα και κουλτούρα. Απλά μου αρέσει να λέω την αλήθεια.

Για εσένα έχω μια υποψία πως όχι μόνο " ρωσίδα" δεν είσαι αλλά δε την έχεις δει τη χώρα ούτε ζωγραφιστή... Αλλά δεν με πολυαφορά αυτό , οπότε δε θα ασχοληθώ. Σημασία έχει να γράφουμε τι ισχύει και τι όχι και όχι ότι αρλούμπα μας κατεβαίνει.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Μήτσο:

Είναι πολλοί οι παράγοντες για προσδόκιμο. Πρώτα συγκρίνουμε εισόδημα. Μετά βλαβερές συνήθειες, όπως κάπνισμα, αλκοόλ. Σέ συγκρίσιμους παράγοντες, το κλίμα βαραίνει κατά. Ίδιο σαπίζει το αμάξι σου στό Πίτερ καί στήν Καλιφόρνια;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
E αφού μιλάς για Μόσχα και εγώ μιλάω για Εκάλη και Ψυχικό. Οι αριθμοί άλλα δείχνουν και σημερα. Με την Ρωσσία στα καλύτερα και την Ελλαδα στα χειρότερα. Σε όλους τους δείκτες βιοτικού επιπέδου η Ελλάδα είναι έτη φωτός μπροστά.

Στην Ρωσσία οι δείκτες είναι επιπέδου κεντρο-αφρικανικής χώρας. Το ότι υπάρχουν κάποιοι λίγοι ολιγάρχες με συσωρευμένο υπερπλούτο και έχει συσσωρευτεί και μια προνομιακή τάξη γύρω από αυτούς δε λέει κάτι. Και στη Ζιμπάμπουε έχει λεφτάδες.

ΥΓ. Έχω πάει στην Ρωσσία για να σε προλάβω. Και την εκτιμώ πολύ ως χώρα και κουλτούρα. Απλά μου αρέσει να λέω την αλήθεια.

Για εσένα έχω μια υποψία πως όχι μόνο " ρωσίδα" δεν είσαι αλλά δε την έχεις δει τη χώρα ούτε ζωγραφιστή... Αλλά δεν με πολυαφορά αυτό , οπότε δε θα ασχοληθώ. Σημασία έχει να γράφουμε τι ισχύει και τι όχι και όχι ότι αρλούμπα μας κατεβαίνει.
Δυστηχως τοτε που ερθες με τον Πίτσι δεν ειχες τον καταληλο οδηγο για να σε παει σε μερη Κουλτουρας :2funny:αλλα για Ντισκο και Σαλον δεν μπορεις να πεις τιποτα σε γυρισα παντου :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Aς μας πει ο δημητράκης πόσες αεροπορικές εταιρείες στην Ρωσία δεν έχουν άδεια να πετάνε σε ευρωπαικά αεροδρόμια. Το ότι πχ σε έναν τομέα όπως της αεροπορικής ασφάλειας είναι τόσο πισω λέει πολλά.
 Επίσης ας μας πει - μια και είναι μόνιμος κάτοικος- για την κατάσταση του οδικού δικτύου. Αλλά δε χρειάζεται να τα πει ο δημητράκης.
Ο ίδιος ο Πούτιν έχει πει πως το οδικό και σιδηροδρομικο δίκτυο είναι απαρχαιωμένα και πως χρειάζεται εκσυγχρονισμός.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
αααα,απ' οτι καταλαβα οι φινλανδοι δεν είναι καθολου οργανομένοι και πλούσιοι...Γιατι της πουτάνας γίνεται εκει με αλκοολισμο! Εχουν και απαγόρευση!

Ναί αλλά έχουν πρόνοια καί ομαλά σκαλιά στόν πλόύτο του λαού. Πολυ λιγότεροι επίσης, καί έτσι φτάνουν τά φράγκα για υγεία.

eto ia

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Και οι Ελληνες αν πανε σε καποιο αλλο μερος της Ευρωπα'ι'κης Ενωσης
Δημητράκη,παραλογίζεσε. Αλλο είναι να πας σε ΑΛΛΗ χωρα, και αλλο-στη χωρα σου απλα σε μεγαλίτερο μέρος.Αλλοστε ελληνες εδω και δεκαετιες φευγαν από τα χωρια στις πόλες.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Λοιπόν δέν είναι Ευρώπη ούτε ή Ρωσία ούτε ή Ελλάδα. Είμαστε τρελολαοί ακραίοι θερμοκέφαλοι ψώνια καί λαμόγια. Άν δέν ταιριάζαμε δέν θα συμπεθεριάζαμε. Θα βοηθάμε ό ένας τόν άλλο καί θα κάνουμε καί πολύ σέξ. Τά άλλα άς τα αφήσουμε.

eto ia

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
                                 Για εσένα έχω μια υποψία πως όχι μόνο " ρωσίδα" δεν είσαι αλλά δε την έχεις δει τη χώρα ούτε ζωγραφιστή... Αλλά δεν με πολυαφορά αυτό , οπότε δε θα ασχοληθώ.
Chevalier Fidèle γελασα με τη ψυχη μου! :2funny: :2funny: :2funny: μόνο ένας έλληνας μπορεί να πει αυτό μετα από μόνο ΜΙΑ επισκεψη στη Ρωσία. Νομίζει ότι τα ξέρει όλα πλέον! :2funny: :2funny:  Για να σου φύγει η περιέργια-είμαι γνήσια μοσχοβίτισα, δεν είμαι από Ρωσία  :2funny: :2funny: :2funny:  αλλά έχω φίλες από υπαρχία.Οι αριθμοί δεν μου λένε ΤΠΤ.Μου φτάνει που βλέπω με τα μάτια μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom