Ναι βριζω κανοντας μια δικη μου διαπιστωση περι ψυχοπαθειας για αυτον που μας ευχεται να ψοφησουμε
δεν θυμαμαι παντως να ειχες αναφερει κατι για το συγκεκριμενο ποστ μια και σε βρισκω τοσο ευθικτο για τους σχολιασμους μεταξυ των μελων ...
Οχι δεν εισαι καθολου υποκριτης
στην ηλικία σου είναι λίγο ξεφτίλα να κάνεις τον κουτοπόνηρο. Για το Ιλοβαισκ ρωτούσα και επισήμανα στον Μαρκήσιο πως αντί να απαντήσεις γράφεις για άσχετα και βρίζεις τον px μέσα στο γενικό "κόλπο" που του αναλύω στο ποστ. Δεν έγραψα πως θίχτηκα που τον βρίζεις...... μου κάνεις και κήρυγμα τρομάρα σου
και επειδή έχεις προϊούσα άνοια* έχω γράψει τουλάχιστον δύο φορές, εδώ αλλά και στο νήμα του κορώνα πως δεν συμφωνούσα που καθόταν και έγραφε συνεχώς μπινελίκια μια εποχή. Μάλιστα είμαι σχεδόν σίγουρος πως τη μία φορά απαντούσα πάλι σε σενα.... Η διαφωνία μου βέβαια αφορά μόνο την συχνότητα, όχι το περιεχόμενο. Αυτό (μέσα στο χαλαρό πνεύμα του επικρατεί στο μπου) το βρίσκω τουλαχιστον ευρηματικό.
Άλλωστε έχει αποδείξει πως μπορέι και γράφει μια χαρά όπως το ποστ παραπάνω για τις δυνατότητες αντεπίθεσης των ουκρανων.
Αντιθέτως με κάτι νούμερα που όλη μέρα κράζουν κάτι για διαγωνισμό mr... και από ουσία 0, zero που θα έλεγαν και οι αγγλομαθείς
*σεβαστα βέβαια τα προβήματα της ηλικίας, όλοι κάποτε θα τα αντιμετωπίσουμε