Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (7 μέλη και 18 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
man

εδω και καιρο απο αυτον τον "ιο" εχουν φυγη αρκετοι .....

Εμβολιο να βγαλουν ?
έρχεται νεα παραλλαγή που θα μας απαλλάξει από την παλιά αλλά είναι χειρότερη.
κινεζικη...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.434
Πόντοι
27.261
καλό μήνα κύριοι :hi: (γενικά όλοι, είμαι κεφάτος)

βρε παπά τι γνώμη να έχει ένας sapiens? εγώ απλά τιτιβίζω τα τεκταινόμενα και λέω απόψεις...
πίτσες μπλε λέω λοιπόν και ξανα-ματα-επαναλαμβάνω that this is a standard procedure.
ok, κάναμε τις διαμαρτυρίες μας και το κατέβασαν.
προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο με εξαίρεση το γεγονός ότι απειροελάχιστα "μπήκαμε στο μάτι" του ανεκδιήγητου stoltenberg.
κατά τα άλλα τι?
μπες στο SHAPE/ΝΑΤΟ και κάπου θα βρεις τις εθνικές γιορτές όλων των χωρών. θα δεις ελλάδα την 25η μαρτίου (τότε ντε που πετάξαμε όξω τους τουρκαλάδες).
εκεί να δεις κάρτα, ευχές και κακό που λαμβάνονται όταν φτάνει η μέρα.
γέμιζε το AFSOUTH στη νάπολη. και?

πάμε παρακάτω, υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα...
το project στην αλεξανδρούπολη πχ και μέχρι που θα φτάσει, είναι απείρους μεγαλύτερης σημασίας.
θα δείξει (ακόμα δεν έχει) ποιους τελικά οι αμερικανοί θεωρούν πλέον στρατηγικούς εταίρους τους στην ΝΑ μεσόγειο.
κι αυτό ίσως κρίνει τα πάντα....
ενα παιχνιδακι αμερικανων ηταν, λεω εγω παντως.
και εφοσων το κατεβασανε, βρωμισε περισσοτερο... ΓΙΑΝΝΗ !!!

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
ενα παιχνιδακι αμερικανων ηταν, λεω εγω παντως.
και εφοσων το κατεβασανε, βρωμισε περισσοτερο... ΓΙΑΝΝΗ !!!
ενώ αν δεν το είχαν κατεβάσει νο πρόμπλεμ... :confused:
παπά μην τρελαίνεσαι. σου εξήγησα...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.434
Πόντοι
27.261
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
αν δεν το κατεβαζαν θα ισχυε αυτο που ειπες αρχικα και εκει που εκανα λαθος και στο ειπα... ΓΙΑΝΝΗ.
(κοντεύω να το πιστεψω)
ότι πεις παπά. δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε τη συζήτηση επ'αυτού...:dunno:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.434
Πόντοι
27.261
(κοντεύω να το πιστεψω)
ότι πεις παπά. δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε τη συζήτηση επ'αυτού...:dunno:
ελα ρε ΓΙΑΝΝΗ, λαδακι στη φωτια ηταν...
λιγο παραπανω απλα ενεκα κρισιμης περιοδου και καλα, να φουντωσουν και οι α/ρ/δ λιγακι κατιτις.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
ελα ρε ΓΙΑΝΝΗ, λαδακι στη φωτια ηταν...
λιγο παραπανω απλα ενεκα κρισιμης περιοδου και καλα, να φουντωσουν και οι α/ρ/δ λιγακι κατιτις.
τοπιστεψακαιθελωχρονονατοχωνέψω

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
το ΓΙΑΝΝΗ που δεν εσβησες η' το αμερικανικο παιχνιδακι... ΓΙΑΝΝΗ? :tooth:
ποιο παιχνιδάκι ρε παπά? ονειρεύεσαι...
αν νομίζεις ότι αγχώνομαι με το όνομα-παιχνιδάκι είσαι γελασμένος.
αν αγχωνόμουν απλά δεν θα συνέχιζα για να έχεις να λες γράφεις

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.434
Πόντοι
27.261
ποιο παιχνιδάκι ρε παπά? ονειρεύεσαι...
αν νομίζεις ότι αγχώνομαι με το όνομα-παιχνιδάκι είσαι γελασμένος.
αν αγχωνόμουν απλά δεν θα συνέχιζα για να έχεις να λες γράφεις
οκ γιαννη οτι πεις... οτι πεις ΓΙΑΝΝΗ !!!

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.057
Πόντοι
6.256
Κε το ρώσικο χαβιάρι οξύρρυγχου της Κασπίας τι θα γίνει;;; Κ σε αυτό εμπάργκο;:confused:
Με τι θα τρέφεται ο αριστοκράτης γιωργαρος πλέον?
Μην κάνει καμία μαλακια μόνο ο κοντός κ κάνει εμπάργκο στις Ρωσίδες ιερόδουλες τότε είμαι που θα χαρμανιασουμε ολοι:confused:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Ισως αναφερθηκε και πιο πριν αλλα δεν εχω χρονο για τοσες σελ. Οι πολιτες δεν νοιαζονται ουτε για παρακολουθησεις ουτε για οικολογια. Νοιαζονται για την τσεπη τους και αν πεσουν κυβερνησεις απο αυτο θα πεσουν, οτι πειραξαν τον κοσμο στην τσεπη του. Αν και εδω ειμαστε τοσο ζωα που και με αυτα παλι στα αυγα μας να καθομαστε μας βλεπω αντι να κανουμε οπως οι πολιτες στη Σρι Λανκα. Σε αυτα που γινονται δε χωραει δεξιος αριστερος κλπ. Ουτε καν πλουσιος φτωχος. Ακομα και μυρια να ειχα δε γουσταρω να πληρωνω το ρευμα χρυσο και να με περνανε για μαλακα να με επιδοτουν απο τη τσεπη μου και μετα να μου τα τρωνε με φορους για να παρουν πισω. Σκεφτειτε εγω ημουν απο τους τυχερους που ειχαν συμβολαιο με λιγο πιο ακριβή kwh αλλά χωρις ρητρα οποτε δεν με εχει επηρεασει προς το παρον και για λιγους ακομα μηνες. Αλλα και παλι νευριαζω με το δουλεμα.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.836
Πόντοι
9.931

Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε Νο7; 8; Έχουμε χάσει την μπάλα :2funny:

Θερίζει η βαρια κατάθλιψη τους Ρωσους ολιγαρχες, ειναι δύσκολο πράγμα να εχεις δισεκατομμύρια :buck2:

Αλλος περνει ενα οπλο καθαρίζει ολοι του την οικογένεια και αυτοκτονεί, αλλος παιρνει βαλεριάνα και παει απο ανακοπή, αλλος πηδάει απο το παράθυρο του εκτου ορόφου... καλα αυτος μπορει απλος να άνοιξε το παράθυρο για να πάρει αερα και απλος να παραπάτησε :buck2: :2funny:

Υ.Γ. Τωρα που το σκέφτομαι μαλλον ολοι αυτοι απο το εμβόλιο πέθαναν!!! :2funny: :2funny:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Εμεις εδω θα παγωσουμε τον χειμωνα κανοντας εμπαργκο στους Ρωσσους για να βοηθησουμε την Ουκρανια....και ο Ζελες,ο Ουκρανος προεδρος νοικιαζει την βιλα για 50.000, σε Ρωσσους..... Αντε καλα....
Ο-ΚΟΣΜΟΣ-ΣΑΣ-ΠΗΡΕ-ΧΑΜΠΑΡΙ.jpg

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.468
Πόντοι
2.606
Θυμάστε που ο Ιβάν πανηγύριζε γι'αυτή την εξέλιξη και προέβλεπε κατάρευση των Ουκρανών;
Τρεις βδομάδες μετά (και βάλε) η ασταμάτητη Ρωσική πολεμική μηχανή είναι ακόμη κολλημένη στο συγκεκριμένο εργοστάσιο και δεν έχει καταφέρει να πλησιάσει καν το κέντρο του Σόλενταρ.
καλα καλα ,βαλε μεμες ,τραβελοπουτσες ,εικονιτσες,βιντεο απο ανατιναγμενους...πουλα τρελιτσα,να ξες παντως εισαι το ιδιο με αυτους που κραζεσαι ολημερα και ολη νυχτα.....τα χαιρετισματα μου στους παντοφλατους κελεμπιες κολλητους σου που ειναι με την σωστη πλευρα της ιστοριας......

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
τεράστιο Κούβα πήγε η ουκρανική αντεπίθεση στην Χερσωνα (αναμενόμενο)
και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά και οι δυσμοιροι πατριώτες Ουκρανοί γίνονται κιμάς στο μέτωπο στο Κίεβο στα κλαμπ δεν πέφτει καρφίτσα και διασκεδάζουν μέχρι τελικής πτώσης

και αντί να πάει ο κόσμος να ξεβρσκωσειε τα μαλακιστηρια που μπεκροπινουν στα κλαμπ και να τα διαπομπευσει δημόσια όπως αξίζει σε προδότες αντ αυτού πιάνουν κάτι κακομοιριδεε πλιάτσικολόγους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και κλέβουν κάνα σαλάμι να φάνε . τους δένουν δημόσια σε στύλους φωτισμού και τους εξευτελίζουν μαστιγωνοντας τους.

χώρα παρωδια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom