PETERaths
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2020
- Like
- 221
- Πόντοι
- 21
manέχει πέσει επιδημία...
εδω και καιρο απο αυτον τον "ιο" εχουν φυγη αρκετοι .....
Εμβολιο να βγαλουν ?
manέχει πέσει επιδημία...
έρχεται νεα παραλλαγή που θα μας απαλλάξει από την παλιά αλλά είναι χειρότερη.man
εδω και καιρο απο αυτον τον "ιο" εχουν φυγη αρκετοι .....
Εμβολιο να βγαλουν ?
ενα παιχνιδακι αμερικανων ηταν, λεω εγω παντως.καλό μήνα κύριοι (γενικά όλοι, είμαι κεφάτος)
βρε παπά τι γνώμη να έχει ένας sapiens? εγώ απλά τιτιβίζω τα τεκταινόμενα και λέω απόψεις...
πίτσες μπλε λέω λοιπόν και ξανα-ματα-επαναλαμβάνω that this is a standard procedure.
ok, κάναμε τις διαμαρτυρίες μας και το κατέβασαν.
προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο με εξαίρεση το γεγονός ότι απειροελάχιστα "μπήκαμε στο μάτι" του ανεκδιήγητου stoltenberg.
κατά τα άλλα τι?
μπες στο SHAPE/ΝΑΤΟ και κάπου θα βρεις τις εθνικές γιορτές όλων των χωρών. θα δεις ελλάδα την 25η μαρτίου (τότε ντε που πετάξαμε όξω τους τουρκαλάδες).
εκεί να δεις κάρτα, ευχές και κακό που λαμβάνονται όταν φτάνει η μέρα.
γέμιζε το AFSOUTH στη νάπολη. και?
πάμε παρακάτω, υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα...
το project στην αλεξανδρούπολη πχ και μέχρι που θα φτάσει, είναι απείρους μεγαλύτερης σημασίας.
θα δείξει (ακόμα δεν έχει) ποιους τελικά οι αμερικανοί θεωρούν πλέον στρατηγικούς εταίρους τους στην ΝΑ μεσόγειο.
κι αυτό ίσως κρίνει τα πάντα....
ενώ αν δεν το είχαν κατεβάσει νο πρόμπλεμ...ενα παιχνιδακι αμερικανων ηταν, λεω εγω παντως.
και εφοσων το κατεβασανε, βρωμισε περισσοτερο...ΓΙΑΝΝΗ!!!
αν δεν το κατεβαζαν, θα ισχυε αυτο που ειπες αρχικα και εκει που εκανα λαθος και στο ειπα... ΓΙΑΝΝΗ.ενώ αν δεν το είχαν κατεβάσει νο πρόμπλεμ...
παπά μην τρελαίνεσαι. σου εξήγησα...
(κοντεύω να το πιστεψω)αν δεν το κατεβαζαν θα ισχυε αυτο που ειπες αρχικα και εκει που εκανα λαθος και στο ειπα...ΓΙΑΝΝΗ.
ελα ρε ΓΙΑΝΝΗ, λαδακι στη φωτια ηταν...(κοντεύω να το πιστεψω)
ότι πεις παπά. δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε τη συζήτηση επ'αυτού...
τοπιστεψακαιθελωχρονονατοχωνέψωελα ρε ΓΙΑΝΝΗ, λαδακι στη φωτια ηταν...
λιγο παραπανω απλα ενεκα κρισιμης περιοδου και καλα, να φουντωσουν και οι α/ρ/δ λιγακι κατιτις.
το ΓΙΑΝΝΗ που δεν εσβησες τωρα ' το αμερικανικο παιχνιδακι... ΓΙΑΝΝΗ?τοπιστεψακαιθελωχρονονατοχωνέψω
ποιο παιχνιδάκι ρε παπά? ονειρεύεσαι...το ΓΙΑΝΝΗ που δεν εσβησες η' το αμερικανικο παιχνιδακι...ΓΙΑΝΝΗ?
οκ γιαννη οτι πεις... οτι πεις ΓΙΑΝΝΗ !!!ποιο παιχνιδάκι ρε παπά? ονειρεύεσαι...
αν νομίζεις ότι αγχώνομαι με το όνομα-παιχνιδάκι είσαι γελασμένος.
αν αγχωνόμουν απλά δεν θα συνέχιζα για να έχεις ναλεςγράφεις
οκ γιαννη οτι πεις... οτι πεις ΓΙΑΝΝΗ !!!
Κε το ρώσικο χαβιάρι οξύρρυγχου της Κασπίας τι θα γίνει;;; Κ σε αυτό εμπάργκο;
Με τι θα τρέφεται ο αριστοκράτης γιωργαρος πλέον?
Μην κάνει καμία μαλακια μόνο ο κοντός κ κάνει εμπάργκο στις Ρωσίδες ιερόδουλες τότε είμαι που θα χαρμανιασουμε ολοι
καλα καλα ,βαλε μεμες ,τραβελοπουτσες ,εικονιτσες,βιντεο απο ανατιναγμενους...πουλα τρελιτσα,να ξες παντως εισαι το ιδιο με αυτους που κραζεσαι ολημερα και ολη νυχτα.....τα χαιρετισματα μου στους παντοφλατους κελεμπιες κολλητους σου που ειναι με την σωστη πλευρα της ιστοριας......Θυμάστε που ο Ιβάν πανηγύριζε γι'αυτή την εξέλιξη και προέβλεπε κατάρευση των Ουκρανών;
Τρεις βδομάδες μετά (και βάλε) η ασταμάτητη Ρωσική πολεμική μηχανή είναι ακόμη κολλημένη στο συγκεκριμένο εργοστάσιο και δεν έχει καταφέρει να πλησιάσει καν το κέντρο του Σόλενταρ.