Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
και μετά τσάμικο
ξεκίνα το από το '20...
ξεκίνα το από το '20...
Είναι δυνατό και γενναίο το νεοταξικό χομπιτ. Είσαι πλεμπα εσυ που να ξέρειςΈχετε ξανά δει εσείς πολεμο να σκοτώνεται γεννιά ολόκληρη, χαροκαμενες μάνες από τη μια κι από την άλλη να βλέπεις στα τικ τοκ τα κλαμπακια στο Κίεβο?
Να βλεπεις πανηγυρια για τη Γιουροβίζιον και φωτογράφιση λαιφ σταιλ για τον προεδρο?
Εγώ δεν έχω ξανά δει...
έλα ρε παπά τώρα...το αγαπημενο ΝΑΤΟ, που σιγουρα εστειλε και στη δικια μας επετειο αναλογες ευχες... τι οχι ?
η ρωσια εστειλε και σε μας ?έλα ρε παπά τώρα...
όλες οι χώρες μέλη του νατο αυτές τις εορτές τις δηλώνουν.το αγαπημενο ΝΑΤΟ, που σιγουρα εστειλε και στη δικια μας επετειο αναλογες ευχες... τι οχι ?
είδες καμία?η ρωσια εστειλε και σε μας ?
για ποντο ηξερα απο ρωσους (για ευνοητους λογους), αλλα για τη δικια μας, δεν το ηξερα.όλες οι χώρες μέλη του νατο αυτές τις εορτές τις δηλώνουν.
και ανάλογα στέλνονται οι τυπικές συγχαρητηριες επιστολές.
και σε μας στέλνουν πχ την 25μαρτιου
ρε παπά πιωμένος είσαι? τι λες?για ποντο ηξερα απο ρωσους (για ευνοητους λογους), αλλα για τη δικια μας, δεν το ηξερα.
αστο οκ, το ειδα, κομπλε, λαθος.ρε παπά πιωμένος είσαι? τι λες?
ναι αλλα τα δικα μου επιβεβαιωνονται......και σιγα-σιγα εσυ σε ολα πας κουβα....Εφιάλτης σου'χω γίνει mazo and the zoo.
Γουστάρω.
χαχαχαχα...κουβαδιαστηκες..... αρα δεν ξερεις τι σου γινεται και απλα βριζεις.... θελω να ευχαριστησω το σκατοκαναλο Σκαι που εκανε και ρεπορταζ το μεσημερι ωστε να τριψω στην μουρη του πιξι τις βλακειες που ελεγε....Καλά, μάθε πρώτα τη διαφορά μεταξύ HIMARS και Howitzer και μετά έλα με τον κηδεμόνα σου.
Νούμερο.
γιαννη τι γνωμη εχεις τωρα ?ρε παπά πιωμένος είσαι? τι λες?
καλό μήνα κύριοι (γενικά όλοι, είμαι κεφάτος)γιάννητι γνωμη εχεις τωρα ?
Μικρασιατική Καταστροφή: Το ΝΑΤΟ διέγραψε το tweet με τα "συγχαρητήρια" στην Τουρκία
"Κατέβηκε" από το twitter η ανάρτηση του Στρατηγείου του ΝΑΤΟ στη Σμύρνη για την ημέρα των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων. Η Αθήνα είχε απαντήσει με αυστηρό διάβημα προς τον Γενς Στόλντενμπεργκ.www.news247.gr
Κάτι τέτοιο δλδ θα γίνει στην alexcity?καλό μήνα κύριοι (γενικά όλοι, είμαι κεφάτος)
βρε παπά τι γνώμη να έχει ένας sapiens? εγώ απλά τιτιβίζω τα τεκταινόμενα και λέω απόψεις...
πίτσες μπλε λέω λοιπόν και ξανα-ματα-επαναλαμβάνω that this is a standard procedure.
ok, κάναμε τις διαμαρτυρίες μας και το κατέβασαν.
προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο με εξαίρεση το γεγονός ότι απειροελάχιστα "μπήκαμε στο μάτι" του ανεκδιήγητου stoltenberg.
κατά τα άλλα τι?
μπες στο SHAPE/ΝΑΤΟ και κάπου θα βρεις τις εθνικές γιορτές όλων των χωρών. θα δεις ελλάδα την 25η μαρτίου (τότε ντε που πετάξαμε όξω τους τουρκαλάδες).
εκεί να δεις κάρτα, ευχές και κακό που λαμβάνονται όταν φτάνει η μέρα.
γέμιζε το AFSOUTH στη νάπολη. και?
πάμε παρακάτω, υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα...
το project στην αλεξανδρούπολη πχ και μέχρι που θα φτάσει, είναι απείρους μεγαλύτερης σημασίας.
θα δείξει (ακόμα δεν έχει) ποιους τελικά οι αμερικανοί θεωρούν πλέον στρατηγικούς εταίρους τους στην ΝΑ μεσόγειο.
κι αυτό ίσως κρίνει τα πάντα....
Μιλάμε σοβαρα ή όχι, να ξερω...Κάτι τέτοιο δλδ θα γίνει στην alexcity?