ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.970
- Πόντοι
- 3.656
Γιατί να μην ασχοληθώ, όταν απαιτούν να μην πολεμήσουν; Επισημαίνω το ότι ζητούν διπλά κριτήριαΠάλι με τους γκέι ασχολείσαι μωρή καταπιεσμένη λούγκρα;
Γιατί να μην ασχοληθώ, όταν απαιτούν να μην πολεμήσουν; Επισημαίνω το ότι ζητούν διπλά κριτήριαΠάλι με τους γκέι ασχολείσαι μωρή καταπιεσμένη λούγκρα;
ΣΤΗΡΙΖΩ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ.....Βρωμάει...
Αλλά είναι ψυχούλα, ας ανακηρυχθεί πλέον προστατευόμενο είδος - no ban policy, αυτός, ο κμαν κι ο πούσι, γιατι αλλιώς δεν περνάει η ώρα...
Ααααα κι ο πικέρ !!
κάποιος όμως την κάνει τη βρωμοδουλειά...ΣΤΗΡΙΖΩ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ.....
απο μελη δεν το πιστευω με τιποτα..ολοι στηριζουμε Βανταμακάποιος όμως την κάνει τη βρωμοδουλειά...
ο γαμημεμος ο πικερ δεν ειναι μπαν απλα πεισματαρης ειναι και δεν μπαινειΒρωμάει...
Αλλά είναι ψυχούλα, ας ανακηρυχθεί πλέον προστατευόμενο είδος - no ban policy, αυτός, ο κμαν κι ο πούσι, γιατι αλλιώς δεν περνάει η ώρα...
Ααααα κι ο πικέρ !!
στειλε του πμ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙο γαμημεμος ο πικερ δεν ειναι μπαν απλα πεισματαρης ειναι και δεν μπαινει
και στο φουμπου τον κυνηγαω τιποταστειλε του πμ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
ρε συ τότε ποιος?απο μελη δεν το πιστευω με τιποτα..ολοι στηριζουμε Βανταμα
πραγματικα δεν εχω καταλαβει..ρε συ τότε ποιος?
οι μοντ μόνοι τους? δύσκολο...
τις τελευταίες φορές δεν έβρισε ποτέ
δωσε ινφο για τον κωλο στο αβαταρρε συ τότε ποιος?
οι μοντ μόνοι τους? δύσκολο...
τις τελευταίες φορές δεν έβρισε ποτέ
το ποιος δίνει μάχες, είναι σαφές. Εγώ δεν κυνήγησα κανένα μέλος χαρακτηρίζοντάς το πράκτορα, ή Ομοφυλόφιλο επειδή έχει άλλη άποψη από τη δικιά μου. Το ποια άτομα χρησιμοποιούν ΣΥΝΕΧΩΣ αυτή την τακτική, είναι φανερό. Δεν μπορείτε να δεχτείτε διαφορετική άποψη από τη δική σας, ή έχετε κάποιο άλλο κίνητρο; πως δικαιολογείτε αυτό το φανατισμό;Ενώ εσύ κάθε μέρα δίνεις μάχες για τη μαμά Ρωσία πίσω από το πληκτρολόγιο μωρή ξεμωραμένη πουσταρδέλα.
δεν είναι εργαζόμενα τα κορίτσια στα άβαταρδωσε ινφο για τον κωλο στο αβαταρ
έτσι κι ο σκουρλέτης το πρωί στο σκάι,Η πολιορκια του αζοφ είναι σαν του Μεσολογγίου δήλωσε ο απαράδεκτος τυπος
Εγώ δεν θυμάμαι απ την ιστορία, οι Μεσολόγγιτες να, καταπιεζαν τους Τουρκους
Άλλη ιστορία διδάχθηκε ο γόνος?
τι να πουν δεν έχουν...έτσι κι ο σκουρλέτης το πρωί στο σκάι,
περίοδο έχετε;
Ηταν επόμενο ο Πρωθυπουργός να αναφερθεί σε ένα τόσο σημαντικό άτομο, όπως εγώ. Είναι πια φανερό ότι χαίρω διεθνούς εκτίμησης, γι αυτό το λόγο άλλωστε χαρακτηρίζομαι σπουδαίος. Μπρίκια κολλάμε, ή τζιτζίκια πεταλώνουμε;
Μέσα ..Πρωτα να φυγουν οι γυφτορωσσοι απο το Königsberg που μολις το 1946 ονομαστηκε kalinigrad, και ολοι οι Ρωσσοι κατοικοι του ηρθαν ως εποικοι τοτε
Δεν πρόκειται να φύγουν από την πρωσια.....Μέσα ..
Συμφωνοι....
Φιλε εαν εχεις πανω απο 30000 εισοδημα δεν γινεται κατι
α υποθεσω οτι κανεις φορολογικη δηλωση μαζι με την γυναικα σου?
που? που????????Ο πουσι βάγκον ο δράκος του μετρό είναι εδώ?!?