Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Χαχα όχι σε μένα αυτά, όπως στον άλλον που γράφει για το δημοσιονομικό κόστος μιας μείωσης του ΕΦΚ και πας την συζήτηση στον Άδωνι.

Σας έχω μάθει εγώ τι καπνό φουμάρετε.
Τι έχεις μάθει ρε καψερε, που ήρθες κι εσύ να πουλήσεις πνεύμα;
Ποιός μου μιλάει για το δημοσιονομικό κόστος κι εγώ γυρνάω τη συζητηση στον Αδωνι; Εγώ έκανα ενα σχόλιο για τον Άδωνι. Κι έβαλα τη δηλωση της Γέλεν. Ουτε παρέθεσα κανέναν ουτε απευθύνθηκα σε κανέναν. Αν θίχτηκε κάποιος για τον Άδωνι, δικό του πρόβλημα, οχι δικό μου. Δε συζητούσα με κανέναν.
Να σε ενημερώσω πως απο τον Ιούλιο του 2019 έχουμε κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, η οποία εξελέγη για να διορθώσει τις ανοησίες του ΣΎΡΙΖΑ. Ότι και να ψήφισε η κυβέρνηση Τσίπρα, όφειλε να το διορθώσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη εφόσον ήταν λάθος. Μέχρι και Ειδικό τέλος Δικαιωμάτων Εκτέλεσης Τελωνειακών Εργασιών πληρώνουμε στην τιμή των καυσίμων. Νισαφι.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556
Ποιός μου μιλάει για το δημοσιονομικό κόστος κι εγώ γυρνάω τη συζητηση στον Αδωνι; Εγώ έκανα ενα σχόλιο για τον Άδωνι. Κι έβαλα τη δηλωση της Γέλεν. Ουτε παρέθεσα κανέναν ουτε απευθύνθηκα σε κανέναν. Αν θίχτηκε κάποιος για τον Άδωνι, δικό του πρόβλημα, οχι δικό μου. Δε συζητούσα με κανέναν.
Να σε ενημερώσω πως απο τον Ιούλιο του 2019 έχουμε κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, η οποία εξελέγη για να διορθώσει τις ανοησίες του ΣΎΡΙΖΑ. Ότι και να ψήφισε η κυβέρνηση Τσίπρα, όφειλε να το διορθώσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη εφόσον ήταν λάθος. Μέχρι και Ειδικό τέλος Δικαιωμάτων Εκτέλεσης Τελωνειακών Εργασιών πληρώνουμε στην τιμή των καυσίμων. Νισαφι.
Κάτσε κι εσύ σε μια 4ετια τα θες να τα φιξάρει όλα, δεν φτάνει ο χρόνος, δεν προλαβαίνει ο ηγέτης να φτιάχνει. Βέβαια αν κρίνουμε από τα όσα διαρρέονται για τα μέτρα που σκέφτονται για τα καύσιμα, ούτε σε 2-3 4ετιες δεν θα έχει φτιάξει κάτι

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Τα παραμύθια όχι σε μένα. Απέφυγες να απαντήσεις ευθέως στην ερώτηση.

Αυτή η κυβέρνηση είναι η μόνη μεταπολιτευτικά που δεν αύξησε ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ φόρο.

Μόνο μειώνει, και προφανώς αυτό γίνεται έτσι ώστε να βγαίνει και ο προϋπολογισμός του κράτους, άντε λαϊκιστή σαχλαμάρα...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.115
Πόντοι
6.256
Τι του εξηγεις του κλώνου, απλα δεν υπάρχει

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Καλά ρε bro, εσύ δεν μου τα έχωνες που μάλωνα στα πολιτικά; :2funny: :2funny:

Κι από ένα σωρό παράσιτα εδώ, βρωμερά τρισάθλια αριστεροπουτα(ι)νάκια, με τον stokadoura μαλώνεις;
Ρώτα να σου πω ποιοί χρειάζονται σκληρό μερεμέτισμα… :hammer::s&m_1:
Εκτός από ιατρικές συμβουλές της συμφοράς για να στείλεις κοσμάκη στον τάφο, κάνεις και τον μέντορα για το ποιοι χρήζουν μομφών και εποικοδομιτικής κριτικής;

Δεν πας να σώσεις κανέναν ασθενή εκεί στο Μπουρδέλο ΕΣΥ, που το κατάντησε έτσι η σκατο-Κυβέρνηση που υποστηρίζεις;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Τα παραμύθια όχι σε μένα. Απέφυγες να απαντήσεις ευθέως στην ερώτηση.

Αυτή η κυβέρνηση είναι η μόνη μεταπολιτευτικά που δεν αύξησε ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ φόρο.

Μόνο μειώνει, και προφανώς αυτό γίνεται έτσι ώστε να βγαίνει και ο προϋπολογισμός του κράτους, άντε λαϊκιστή σαχλαμάρα...Α
Aν κατι με εντυπωσιάζει σε κάτι κουτοπόνηρους σαν εσένα είναι το θράσος. Για βαλε μου λίγο το ποστ που αποδεικνύει αυτο που λες.
Τενεκέ που θα μιλησεις και για λαϊκισμό.
Χαχα όχι σε μένα αυτά, όπως στον άλλον που γράφει για το δημοσιονομικό κόστος μιας μείωσης του ΕΦΚ και πας την συζήτηση στον Άδωνι.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Εκτός από ιατρικές συμβουλές της συμφοράς για να στείλεις κοσμάκη στον τάφο, κάνεις και τον μέντορα για το ποιοι χρήζουν μομφών και εποικοδομιτικής κριτικής;

Δεν πας να σώσεις κανέναν ασθενή εκεί στο Μπουρδέλο ΕΣΥ, που το κατάντησε έτσι η σκατο-Κυβέρνηση που υποστηρίζεις;

Δεν δουλεύω στο ΕΣΥ ρε χαζούλη.

Ιδιωτεύω, ό,τι μισείτε δηλαδή αριστερά σαπρόφυτα.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Τσακωθείτε ελευθέρα εσείς.
Το μωράκι μου η Ζαχάροβα με περιμένει με τις χαριτωμένες πιτζάμες της στο εξοχικό της στο μαγευτικό Στάλινγκραντ ακούγοντας το άσμα -Κομμαντάντε Τσε Γκεβάρα- του Παπακωνσταντίνου.

20220313_191937.jpg

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
σε κάτι κουτοπόνηρους σαν εσένα

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα…

Τενεκέ που θα μιλησεις και για λαϊκισμό.

The pot calling the kettle black

Για βαλε μου λίγο το ποστ που αποδεικνύει αυτο που λες.

Συγκεντρώσου λίγο κι διάβαζε.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.099
Πόντοι
2.356

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα…

The pot calling the kettle black

Συγκεντρώσου λίγο κι διάβαζε.
Το ποστ ρε κακομοίρη που μου μιλάει ο άλλος για το δημοσιονομικό κόστος κι εγώ γυρίζω τη συζήτηση στον Άδωνη.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.767
Πόντοι
2.306
Τσακωθείτε ελευθέρα εσείς.
Το μωράκι μου η Ζαχάροβα με περιμένει με τις χαριτωμένες πιτζάμες της στο εξοχικό της στο μαγευτικό Στάλινγκραντ ακούγοντας το άσμα -Κομμαντάντε Τσε Γκεβάρα- του Παπακωνσταντίνου.

20220313_191937.jpg
τυπε απο που βρηκες τη φωτο μπροστα σε κουκλοσπιτο κιολας?
και με πυζαμακι με ντεκολτε?
μην πεις απο την προσωπικη σου συλλογη, θα με ξενερωσεις.
ασχετως πολιτικης, την θεωρω μακραν την πιο ομορφη εκπροσωπο Τυπου που εχουμε δει ποτε.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: fil69

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
τυπε απο που βρηκες τη φωτο μπροστα σε κουκλοσπιτο κιολας?
και με πυζαμακι με ντεκολτε?
μην πεις απο την προσωπικη σου συλλογη, θα με ξενερωσεις.
ασχετως πολιτικης, την θεωρω μακραν την πιο ομορφη εκπροσωπο Τυπου που εχουμε δει ποτε.
Την βρήκα στο Facebook, πετάχτηκε τυχαία στην αρχική μου από πόστ φίλου.
Η Ζαχάροβα είναι το τρελό Milf που όλοι οι νεαροί θέλουμε διακαώς να παστελώσουμε.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.767
Πόντοι
2.306
Ο Κυπριος Ιγνατιου αναπολει στο Open την υπαρξη Κισιντζερ στην Αμερικανικη εξωτερικη πολιτικη.
και οι Αμερικανοι προστρεχουν στην βοηθεια των Κινεζων για καταδικασμο της Ρωσιας.
περιεργα πραγματα.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736
Πέσαμε από τα σύννεφα πάλι. :2funny:

γφξρξηδφ.jpg
Μπορεί να ήταν φιλειρηνιστές , όπως εσχάτως μας προέκυψε και ο Ερντογάν :P

Πώς το κατάλαβαν οτι επρόκειτω για αντι - εμβολιαστές :think:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.115
Πόντοι
6.256
Μπορεί να ήταν φιλειρηνιστές , όπως εσχάτως μας προέκυψε και ο Ερντογάν :P

Πώς το κατάλαβαν οτι επρόκειτω για αντι - εμβολιαστές :think:
Ησουν και συ στην πορεία σάββα;

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Το ποστ ρε κακομοίρη που μου μιλάει ο άλλος για το δημοσιονομικό κόστος κι εγώ γυρίζω τη συζήτηση στον Άδωνη.

Από εκείνο τον post που έκανα πριν μια ώρα, με έχεις παραθέσει πολύ πιο πριν, και τώρα επανέρχεσαι στο αρχικό για να το ρωτήσεις αυτό;

Με καθυστέρηση δουλεύεις;

Ούτε να πας λίγο πιο πάνω να κάνεις παράθεση το κομμάτι δεν μπορείς και θέλεις να πάω εγώ πριν πόσες σελίδες να βρω δική σου συζήτηση με άλλον.

Πέταξες ξεκάρφωτα το όνομα του Άδωνι όπως πριν μου πέταξες του Οικονόμου.

Άντε, γελοίε.

• Like
Αντιδράσεις: kinks

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Από εκείνο τον post που έκανα πριν μια ώρα, με έχεις παραθέσει πολύ πιο πριν, και τώρα επανέρχεσαι στο αρχικό για να το ρωτήσεις αυτό;

Με καθυστέρηση δουλεύεις;

Ούτε να πας λίγο πιο πάνω να κάνεις παράθεση το κομμάτι δεν μπορείς και θέλεις να πάω εγώ πριν πόσες σελίδες να βρω δική σου συζήτηση με άλλον.

Πέταξες ξεκάρφωτα το όνομα του Άδωνι όπως πριν μου πέταξες του Οικονόμου.

Άντε, γελοίε.
Το ποστ νούμερο. Με κατηγορησες για κάτι, που δεν ισχυει. Και ως κλασσικός αναρχιδος, γράφεις συνεχόμενες παπαριες γιατί δε μπορείς να αποδείξεις την παπαρια που πεταξες, αντί να πεις ενα "λάθος, δεν καταλαβα, πάμε παρακάτω".
Το ποστ με αυτό που μου προσαπτεις, γελοίο υποκείμενο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom