Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
9 στις 10 ειδήσεις που έρχονται από τα ουκρανικά ΜΜΕ είναι φεικ νιουζ αλλά ευτυχώς μπλοκάραμε τα ρωσικά ΜΜΕ που 9 στις 10 ειδήσεις που παίζουν είναι κι αυτα φεικ νιουζ.

(Το μωράκι μου η Ζαχάροβα μου είπε να κάνω ρωσικη προπαγάνδα αλλιώς δεν έχει τσιριμπιμπίμ)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.546
Πόντοι
12.756
Οταν φτασει Σαλαμίνα ο Πουτιν να μας ειδοποιήσετε να κανουμε καμιά ναυμαχία και να του γαμησουμε τα πρέκια του μουνοπανου..
Και οπως ερχετε προς τα κατω ας του πει και καποιος να φερει μαζι του πεσκεσι κανα μπετόνι 100αρα αμολυβδη

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.153
Πόντοι
6.256
9 στις 10 ειδήσεις που έρχονται από τα ουκρανικά ΜΜΕ είναι φεικ νιουζ αλλά ευτυχώς μπλοκάραμε τα ρωσικά ΜΜΕ που 9 στις 10 ειδήσεις που παίζουν είναι κι αυτα φεικ νιουζ.

(Το μωράκι μου η Ζαχάροβα μου είπε να κάνω ρωσικη προπαγάνδα αλλιώς δεν έχει τσιριμπιμπίμ)
Εσύ τονυ εισαι με τον κοντό;

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Το ποστ με αυτό που μου προσαπτεις, γελοίο υποκείμενο.

Ρε βλαμμένε σε παραθέτω με ερώτηση για τον νόμο με βάσει τον οποίο υπολογίζονται σήμερα οι τιμές των καυσίμων. Και πετάς έναν τον Οικονόμου ρωτάς και ακόμα δεν έχεις απαντήσει.

Screenshot_2.jpg

Screenshot_4.jpg

Ποιον Οικονόμου ρε σαχλαμάρα, τον αριστεροβλάκα-πουτινοκλαυλιάρη ρωτώ, σούργελο.

• Like
Αντιδράσεις: kinks

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Εσύ τονυ εισαι με τον κοντό;
Καπιταλες της πουτσας είναι και οι 2 πλευρές, μάχεται ο ενας καπιταλισμός τον άλλο και την πληρώνει αθώος κοσμάκης, αυτο που συγχέουν την αριστερά με τον Πουτιν επειδή είναι Ρώσος δεν έχει καμία λογική.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ρε βλαμμένε σε παραθέτω με ερώτηση για τον νόμο με βάσει τον οποίο υπολογίζονται σήμερα οι τιμές των καυσίμων. Και πετάς έναν τον Οικονόμου ρωτάς και ακόμα δεν έχεις απαντήσει.

Screenshot_2.jpg

Screenshot_4.jpg

Ποιον Οικονόμου ρε σαχλαμάρα, τον αριστεροβλάκα-πουτινοκλαυλιάρη ρωτώ, σούργελο.
Βρε γελοίο υποκείμενο, παρεθεσες το κομμάτι των δηλώσεων του Οικονομου από το ποστ μου. Τόσο ηλίθιος που ουτε καν κατάλαβες ποιού είναι το αποσπασμα που παραθέτεις. Τόσο ηλίθιος. Και σου απάντησα ότι
Να σε ενημερώσω πως απο τον Ιούλιο του 2019 έχουμε κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, η οποία εξελέγη για να διορθώσει τις ανοησίες του ΣΎΡΙΖΑ. Ότι και να ψήφισε η κυβέρνηση Τσίπρα, όφειλε να το διορθώσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη εφόσον ήταν λάθος. Μέχρι και Ειδικό τέλος Δικαιωμάτων Εκτέλεσης Τελωνειακών Εργασιών πληρώνουμε στην τιμή των καυσίμων. Νισαφι.
Αναμένουμε το δικό σου ποστ που να αποδεικνύει ότι μου μιλούσαν για δημοσιονομικό κόστος κι εγώ έστρεψα τη συζήτηση στον Άδωνι.
Το ποστ γελοίο υποκείμενο.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.961
Πόντοι
1.056
Τσακωθείτε ελευθέρα εσείς.
Το μωράκι μου η Ζαχάροβα με περιμένει με τις χαριτωμένες πιτζάμες της στο εξοχικό της στο μαγευτικό Στάλινγκραντ ακούγοντας το άσμα -Κομμαντάντε Τσε Γκεβάρα- του Παπακωνσταντίνου.

20220313_191937.jpg
Την Καλησπερα Φιλε Tony....δεν μου αρεσει να φερνω ασχημα μαντατα στους Φιλους....πιστεψε με....αλλα εκανα την ερωτικη συναστρια με το Μαρακι.....αν το φερει η μοιρα και συναντηθουμε γιατι ως γνωστο"Βουνο με βουνο δεν σμιγει"θα ειναι κεραυνοβολος ερωτας και απο τις 2 μεριες.....θα λιωσουν τα στρωματα....νυχτες καυτου παθους και ερωτισμου.....αλλα θελει πολυ δουλεια να προχωρησουμε σε ποιο σταθερη βαση.....
Καλα να περνας και παλι συγγνωμη αν σε στεναχωρησα......

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Καπιταλες της πουτσας είναι και οι 2 πλευρές, μάχεται ο ενας καπιταλισμός τον άλλο και την πληρώνει αθώος κοσμάκης, αυτο που συγχέουν την αριστερά με τον Πουτιν επειδή είναι Ρώσος δεν έχει καμία λογική.
Οπως το οτι κυνηγαει φασιστες και τον εχουν κανει εικονισμα οι εδω φασιστες !!!!
Αντε βγαλε ακρη

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Βρε γελοίο υποκείμενο, παρεθεσες το κομμάτι των δηλώσεων του Οικονομου από το ποστ μου.

Χαζός είσαι ρε;

Ρε χέστηκα για την ξύλινη γλώσσα του Οικονόμου, αυτή είναι η δουλειά του.

Εσένα ρωτώ, βάσει ποιού νόμου υπολογίζονται σήμερα οι τιμές στα καύσιμα;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Την Καλησπερα Φιλε Tony....δεν μου αρεσει να φερνω ασχημα μαντατα στους Φιλους....πιστεψε με....αλλα εκανα την ερωτικη συναστρια με το Μαρακι.....αν το φερει η μοιρα και συναντηθουμε γιατι ως γνωστο"Βουνο με βουνο δεν σμιγει"θα ειναι κεραυνοβολος ερωτας και απο τις 2 μεριες.....θα λιωσουν τα στρωματα....νυχτες καυτου παθους και ερωτισμου.....αλλα θελει πολυ δουλεια να προχωρησουμε σε ποιο σταθερη βαση.....
Καλα να περνας και παλι συγγνωμη αν σε στεναχωρησα......
Αξιότιμε συναγωνιστή Μοντιλιάνι, πολύ λυπάμαι αλλά το μωράκι μου έχει κάνει ήδη την επιλογή της.
Φωτογραφίζεται πλέον με την μπλούζα μου Τσε Γκεβάρα που της έκανα δώρο όταν έκανε τη μούρη κρέας στον γιο του βρυκόλακα, Μητσοτάκη.

Λατρεύει λέει αυτή την μπλούζα διότι νιώθει το κορμί μου απάνω της.
20220313_201548.jpg

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Χαζός είσαι ρε;

Ρε χέστηκα για την ξύλινη γλώσσα του Οικονόμου, αυτή είναι η δουλειά του.

Εσένα ρωτώ, βάσει ποιού νόμου υπολογίζονται σήμερα οι τιμές στα καύσιμα;
Ειλικρινά είσαι ανοϊκός; Γιατί άλλη εξήγηση δεν υπάρχει.
Ποιός κυβερνά ρε ηλίθιε, πόσο καιρό, τίνος είναι ευθύνη να αλλάξει έναν λανθασμένο νόμο; Του Σταθακη;
Το ποστ καραγκιόζη.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.961
Πόντοι
1.056
Αυτο που βλεπω με τους σειριους ειναι οτι στην αρχη τους εκπαιδευσαν και τους εμαθαν την γλωσσα, 2-3 χρονια. Η εκπαιδευση αφορουσε και οσους ειχαν πανεπ πτυχια αλλα δεν ειχαν επαγγελμ εμπειρια. Οπως συμβαινει αλλωστε με την συντρηπτικη πλειοψηφια των ελληνων.
Ομως, η Γερμανια θελει εργατικα χερια με μυαλο. Οι Ουκρανοι που ηρθαν εαν βρουν δουλεια θα μεινουν, επειδη θα τους θελουν. Ελληνες δεν θελουν επειδη οι περισσοτεροι ειναι ηλικιας 45++ και εργατες κουζινας. Μαθετε ρε μια τεχνη!

Αυτο με τους επιστημονες κοψτετο! Δεν...οι Γερμανοι δεν θελουν επιστημονες, δεν τους χρειαζονται αλλο..Θελουν οπως εγραψα εργατες, απελπισμενους, με τεχνικο πτυχιο πανεπ και με οικογενεια.
Καλησπερα Madrach.....πηγε γιος γειτονισσας για εργασια με 5-10 πτυχια...τρελλο διαβασμα απο οτι λεει η ιδια...και καπου εκανε συνεντευξη και του ειπανε να παει σαν εξειδικευμενος Εργατης....χαχαχαχχαχα....εφυγε τρεχοντας....και η πλακα ειναι οτι κορδωνοτανε....ο γιος μου με τα πτυχια...κλπ...καλα να περνας.....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.546
Πόντοι
12.756
Αξιότιμε συναγωνιστή Μοντιλιάνι, πολύ λυπάμαι αλλά το μωράκι μου έχει κάνει ήδη την επιλογή της.
Φωτογραφίζεται πλέον με την μπλούζα μου Τσε Γκεβάρα που της έκανα δώρο όταν έκανε τη μούρη κρέας στον γιο του βρυκόλακα, Μητσοτάκη.

20220313_201548.jpg
αμα πω οτι ξέρω Τσίπρα λες να εχω καμιά πιθανότητα να γαμησω τυπε ?

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.961
Πόντοι
1.056

20220313_201548.jpg
ειδες Φιλε μου που λεω αληθεια.....η σχεση μου με το Μαρακι θελει δουλεια.....

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.546
Πόντοι
12.756
3σαμ καταστάσεις με Ζαχάροβα Νίπλη Τσιπρα στην βίλα στο Σούνιο καπνιζοντας απο τα τσιγάρα του Πολάκη μετά.
βάλε και Παππα μέσα , ειναι φίλος , και στα ντεκς με τα τσιγαρα και το λαδι χασις ο Καρανικας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom