ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.813
- Πόντοι
- 3.656
ένας άνθρωπος σαν κι εσένα ΣΙΓΟΥΡΑ γνωρίζει ότι το αυτοονομαζόμενο Σοσιαλιστικό Μπλοκ έπεσε εδώ και τρεις δεκαετίες, λόγω της ασύμφορης Οικονομικής Παραγωγής. Δεν παρήγαγε το προιόν που παρήγαγε ο Καπιταλισμός, τελεία. Όσο για την υποτιθέμενη εξουσία στο Λαό, και μόνο τον Τσαουσέσκου και τον Ζίβκωφ να αναφέρω, αρκούν. Αν ο ένας γιός του Στάλιν δεν ήταν Αλκοολικός και ο άλλος δεν πέθαινε στο Στρατόπεδο Συγκέντρωσης, όπου είχε συλληφθεί από τους Γερμανούς, ίσως είχαμε κι εκεί δυναστεία. Δεν είμαι Ρωσόφιλος, όπως δεν είμαι Αγγλόφιλος, Γαλλόφιλος ή οτιδήποτε άλλο. Την πραγματικότητα αναφέρω. Ότι το ΝΑΤΟ βρίσκεται σε επίθεση δια Ουκρανού αντιπροσώπου, η Ουκρανία καταστρέφεται όλο και περισσότερο, οι Ουκρανοί και οι Ρώσοι θα πληρώσουν με αίμα και φτώχεια, και οι Ευρωπαίοι θα πληρώσουν με φτώχεια αυτόν τον Πόλεμο. Τάδε Έφη ΜπόκολοςΔεν ξερω αγαπητε μου, εγω ειδα σφυροδρεπανα στην παρελαση.
Θα μπουμε σε αυτη τη λογικη τωρα? Και οι οπαδοι της Χρυσης Αυγης το ιδιο επιχειρημα λενε, οτι τα εμβληματα δεν εχουν σημασια, και οτι οι εποχες ειναι διαφορετικες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε ανθρωπε...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μήπως αντί για αυτό το τσιτάτο να μου έδινες λινκ για τη δήλωση που ζήτησα;Οι χειρότεροι φασίστες ψηφίζουν αριστερά...