Aν την παντρευοταν οπως ο Ανδρεας Παπανδρεου δεν θα ειχε προβλημα....πηγανε να του την φερουνε κ αυτουνου.....μολις μιλησε λιγο κατα των Δημοκρατικων,μετα απο 12 ωρες βγηκε μια αεροσυνοδος κ ειπε οτι την παρενοχλησε....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 39K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Πολυ μπροστα ο Παναγιωτης. Φοραγε το Ζ πολυ πριν το ΠουτινΤώρα τi θα λετε Μπαιντενοπουλα ;;;
Nταξει το παραξυλωσανε τα πουτανακιαδυομιση χρόνια πραγματική φυλακή έφαγε το συγκρότημα Pussy Riot για ένα τραγούδι που παρακαλούσε την Παναγία να απαλλάξει την Ρωσία από τον Πούτιν χωρίς να αναφέρει το όνομα του στον στοίχο
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.676
- Πόντοι
- 3.506
Ένταξη τυπε ξαναμπαίνω στη τρύπα μου και αφήνω τα πράγματα στα ικανά σάς χέριαΈχεις δίκιο αλλά δεν το ξέρεις...
(Επίσης δεν "τό'χεις")
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.549
- Πόντοι
- 22.266
Μήτσος über allesΈχω στείλει στην FSB τα βιντεάκια του Δημητράκι που κράζει τον Πούτιν ότι κάνει μαλακίες στον πόλεμο...
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.676
- Πόντοι
- 3.506
Του @Rebirthed Sapiens Sapiens πρέπει να του λείπουν βίδες από το κεφάλι του αλλά οι μεγάλες όχι οι μικρές σιγά μην σαν κάνουμε την χάρη να μην μιλούμε άλλος ενας βλαξ πού νομίζει ότι τα ξέρει όλα - τι ζούμε θεέ μου
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.500
- Πόντοι
- 8.846
Υποτίθεται, συ είπας, θα ξανάμπαινες στην τρύπα σου.Του @Rebirthed Sapiens Sapiens πρέπει να του λείπουν βίδες από το κεφάλι του αλλά οι μεγάλες όχι οι μικρές σιγά μην σαν κάνουμε την χάρη να μην μιλούμε άλλος ενας βλαξ πού νομίζει ότι τα ξέρει όλα - τι ζούμε θεέ μου
Έλα βοήθα το νήμα...
Κλακαδωρος του Ηλια, εισαι εσυ?Του @Rebirthed Sapiens Sapiens πρέπει να του λείπουν βίδες από το κεφάλι του αλλά οι μεγάλες όχι οι μικρές σιγά μην σαν κάνουμε την χάρη να μην μιλούμε άλλος ενας βλαξ πού νομίζει ότι τα ξέρει όλα - τι ζούμε θεέ μου
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.278
- Πόντοι
- 506
Τι παραξήλωσαν ? Μια συναυλία έκαναν ,άλλοι εδώ καίνε, σπάνε ,καταστρέφουν και τίποτα. Στην Ρωσία μια μέρα φυλακής είναι μια μέρα πραγματική φυλακή δεν έχει πληρωμές , ανασταλτικές ποινές κτλNταξει το παραξυλωσανε τα πουτανακια
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.676
- Πόντοι
- 3.506
Μου αρέσει ο ήλιος τυπε- μόνο με μπάνιο θα φύγω Ίδη έχω φορέσει και το μαγιό μουΥποτίθεται, συ είπας, θα ξανάμπαινες στην τρύπα σου.
Έλα βοήθα το νήμα...
μάλλον δεν κατάλαβες σε τι αναφέρομαι (ξαναδες τι έγραψα στη σελ.1064), προφανως στο νετ κυκλοφορουν πολλά και διάφορα τόσο από αυτόν τον πόλεμο όσο και από άλλες συγκρουσεις, αρκετά απo αυτά τα έχω δει στο reddit/combat footage.Για να ειμαστε δικαιοι υπαρχουν και βιντεο που δειχνουν Ουκρανους παραστρατιωτικους ( οχι Αζωφ) να σκοτωνουν με μαχαιρι η να πυροβολουν στα ποδια Ρωσσους αιχμαλωτους. Θα τα βρεις σε σελιδες με gore περιεχομενο.
Υποθετω κατι αναλογο θα συνεβαινε αν Ελληνες εθνοφυλακες επιαναν στα χερια τους Τουρκους στρατιωτες που ειχαν αποβιβαστει σε καποιο νησι.
Εγώ κατακρίνω τα μελη που ποστάρουν εδώ μέσα φωτο ή βίντεο με νεκρούς με μόνο σκοπό να το πανηγυρίσουν.
δεν περίμενα να σου πει κάτι.Λυπαμαι αλλα δεν μου λεει κατι το μακροσκελης ποστ σου.
ειμαι της ουσιας και οχι της εικονας ...
Ακόμη και το βασικό, πως σε αυτή την περίπτωση η ουσία είναι η ίδια η εικόνα σου διέφυγε
Διχνουμε σεβασμο στην Εκκλησια και σε τοπους με υψηλο συμβολισμο... Δεν γινομαστε ΚΚΕΤι παραξήλωσαν ? Μια συναυλία έκαναν ,άλλοι εδώ καίνε, σπάνε ,καταστρέφουν και τίποτα. Στην Ρωσία μια μέρα φυλακής είναι μια μέρα πραγματική φυλακή δεν έχει πληρωμές , ανασταλτικές ποινές κτλ
τι να το κάνει το τεστ, μετά τις 100 μαυρούλες παίρνεις τον τίτλο του απέθαντου.Μπόκολε hiv test τάχιστα...
Και επανάληψη σε λίγες βδομάδες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Α ναι, και δωσε μια λιστα με κοπελες που βλέπεις εδω...
+ αν δεν κάνω λάθος έχει γράψει πως έχει συνευρεθει με τις περισσότερες από τις ιεροδουλες τις οποίες είχε βγάλει στον τάκο ο Λοβέρδος
είσαι σίγουρος πως οι Ινκας εκαναν τέτοιες θυσίες ; μπας και εννοείς Μάγια ή Αζτέκους ;Μην μπερδευεις το τεχνολογικο επιπεδο με τον πολιτισμο.......και οι Ινκας ειχαν τεχνογνωσια να χτισουν τις πυραμιδες τους,αλλα θυσιαζαν 500-600 ατομα πανω σε αυτες,μεχρι να γινουν κοκκινες απο το αιμα (ξεριζωνοντας την καρδια)....Ετσι για να εξευμενισουν τους θεους....δεν ειναι πολιτισμος αυτο...
ολοι εκει η ιδια ρατσα ηταν.....ηταν φυλες οπως εχουμε εμεις Βλαχους,Ποντιους....αν και τωρα που το λες νομιζω οι Αζτεκοι ηταν που εκαναν τετοιες μαλακιες.....είσαι σίγουρος πως οι Ινκας εκαναν τέτοιες θυσίες ; μπας και εννοείς Μάγια ή Αζτέκους ;
Στα ικανα χερια του Δημητρη, θες να πεις....Ένταξη τυπε ξαναμπαίνω στη τρύπα μου και αφήνω τα πράγματα στα ικανά σάς χέρια
Τι μαλακίες λες πάλι ρε αμόρφωτε κρεμλινοκλώνε;
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.489
- Πόντοι
- 3.656
Καλά τους κάνανε κ εισέβαλαν. Αυτά τα μουνόπανα οι Ουκρανοί προκαλούσαν μεθοδευμένη την σύγκρουσητρεις μήνες τώρα χαμπάρι δεν έχεις πάρει ε;
έχεις ακούσει ότι γίνεται ένας πόλεμος λίγο πιο πάνω; ότι οι ρώσοι εισέβαλαν σε άλλη χώρα;
έχεις ακούσει τίποτα για βομβαρδισμό νοσοκομείων, σχολείων, σπιτιών, μαγαζιών κλπ κλπ
έχεις ακούσει τίποτα για δολοφονίες και βιασμούς αμάχων;
βαριέσαι να γυρίσεις λίγες σελίδες πίσω να διαβάσεις για τις πρώτες δίκες για εγκλήματα πολέμου στην Ουκρανία ε;
λογικά θα ήσουν απασχολημένος με πιο σημαντικά θέματα...
Σημερινό: Νέα στοιχεία για την σφαγή στην Μπούτσα
Τα περί μπούτσα ανήλικοι βομβαρδισμοί νοσοκομείων είναι Παπαρια μεντολες, τα νέα της δυτικής μπαρπυφολογιας γελοοας προπαγάνδας.
Οι ρωσσοι κάνοντας αυτόν τον συμβατικό απόλυτα δικαιολογημενο πόλεμο, έσωσαν την Ευρώπη από έναν μεταγενεστερο πυρηνικό πόλεμο.
Μεγαλύτερα μουνόπανα από. Τους ναζιστες της Ουκρανίας δεν υπάρχουνν στην Ευρώπη. Ψοφο κ στον τελευταίο. Ε οποίο τρόπο.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.489
- Πόντοι
- 3.656
ΝΑΙ αλλά είναι πασίγνωστη η ιστορία τους από τις αρχές του αιώνα. Αυτό οδηγεί σε συμπςρασματαΜε βαση αυτο που λες, δεν μπορουμε να διασταυρωσουμε ουτε οτι οι Αζωφ εκαναν εγκληματα σε Ντονμπας και οδηγησαν στην εισβολη στις 24/2/22
Για σας...
Για μένα τα ξέρω λαιβ κ τα έχω δει από το 2000 που επισκέπτομαι συχνά την Ουκρανία κ μένω αρκετό καιρό όταν πάω πάντα εκτός κιεβου...