Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.545
- Πόντοι
- 12.756
θα πεις στο κομμα να σου παρει αεροπορικο να γυρισεις , οπως κανανε παλιαΕγώ που είμαι Έλληνας του εξωτερικού που μπορώ να ψηφίσω;
θα πεις στο κομμα να σου παρει αεροπορικο να γυρισεις , οπως κανανε παλιαΕγώ που είμαι Έλληνας του εξωτερικού που μπορώ να ψηφίσω;
Όχι στο φτηνό αέριο των Ρώσων επειδή εισέβαλαν στη Ουκρανία"Φονιαδες των λαων αμερικανοι"
"Μα οι Ρωσοι εισεβαλαν"
"Φονιαδες των λαων ηθικοι αυτουργοι"
Εγώ ψήφισα Τσίπρα σήμερα.....στήθηκαν στην ουρά τύπε τρεις ώρες αλλά άξιζε ο κοποςΕγώ που είμαι Έλληνας του εξωτερικού που μπορώ να ψηφίσω;
Εγώ που είμαι Έλληνας του εξωτερικού που μπορώ να ψηφίσω;
Δείξε μου λοίπον ένα σύμμαχο - συνέταιρο της Ρωσίας που δεν είναι ρακέντητος -φτωχοποιημενος - διεφθαρμένος, έστω κάποιον που να είναι καλύτερα από εμάς . Η θέλεις να γίνει και εδώ Βενεζουέλα ?πιο αμερικανοδουλο πολιτικο πρωσοπικο στην Ευρωπη απο το ελληνικο υπαρχει; και ο ρωσος εχει τα συμφέροντα του, οι δικοι μας ποια συμφεροντα εχουν; τα προσωπικα ή τα εθνικα;
Αρα πως κατηγορεις τον ρωσο, για κοιταξε και τα δικα μας χαλια
Δε μπορείτε να μου πληρώσετε εισιτήριο που λέει ο Νιπλης, δεν τα πάω καλά με τις on line εγγραφές...Ετσι θα ψηφίσουν 300 χιλιάδες απόδημοι: e-εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους - ΤΑ ΝΕΑ
Μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας που ξεκίνησε τη λειτουργία της οι Ελληνες του εξωτερικού θα μπορούν να εγγράφονται στους νέους εκλογικούς καταλόγους ώστε να ψηφίσουν από τον τόπο κατοικίας τουςwww.tanea.gr
Οχι δεν μπορουμε, εχουμε χρεη στις τραπεζεςΔε μπορείτε να μου πληρώσετε εισιτήριο που λέει ο Νιπλης, δεν τα πάω καλά με τις on line εγγραφές...
κόμα κι αν μου έκαναν τέτοια πρόταση, δεν θα είχα την ηλιθιότητα να αναλάβω τέτοια θέση.
Πουτσα σας επειδή είστε 10 μονάδες μπροστά... αλλά που θα πάει, στην ανάγκη θα σας πιάσω.Οχι δεν μπορουμε, εχουμε χρεη στις τραπεζες
Χτυπα το κλουβιο σου
Στην Εγκληματολογία, προκειμένου να ανακαλύψουν τον ένοχο, αρχίζουν και ελέγχουν ποιός / ποιοί κέρδισε / κέρδισαν από το φόνο. Εκτός από περιπτώσεις ψυχασθενών ή κατά συρροή δολοφόνων, όποιος κερδίζει κάνει το φόνο. Σκέψου ποιός είναι ο μόνος που κερδίζει από τον Πόλεμο και τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας και ΒΟΥΑΛΑ, αυτός είναι ο ένοχος
Η αυλη του Πουτιν αποτελειται απο ολιγαρχες με ονοματα οπως Fridman, Abramovich, Milner, Prigozhin, Rotenberg, Shvindler.. Μαντεψε την φυλη
Ηδη τα εχουν κανονισει με τα ξαδερφακια τους στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου και η Ευρωπη θα παει καποιες δεκαετιες πισω για να γεμισουν ολοι αυτοι περισσοτερο ακομα τις τσεπες τους
Έχει διάφορα, η Ουκρανία θα μπει στην ΕΕ και είναι πιο εύκολο να υποστηρίξουμε τους Έλληνες ομογενείς και την διασπορά μας στο πλαίσιο δόμησης ταυτότητας διάδοση και εκμάθηση ελληνικής γλώσσας και θεμελιώνοντας το εθιμοτυπικό χαρακτήρα του Έλληνα στης περιοχές αυτές. Για την ιστορία από τους ρώσους οι ομογενείς δεν είδαν ποτέ καλό. Εξορίες, εκτοπισμοί εκτελέσεις, διέλυσαν όλο το συμπαγές μέτωπο τον συμπολιτών μας από το 1940 ως σήμερα.Για έναν Ελληνα έχει καμιά διαφορά αν το Λουγκάνσκ,το Ντονέτσκ,η Μαριούπολη,η Χερσώνα, η Οδησσός κτλ είναι ρωσικά ή ουκρανικά?
Κι εμείς στην Ελλάδα από τους ομογενείς κάτι καλό δεν είδαμε...αν εξαιρέσεις Christo Savvidi...Έχει διάφορα, η Ουκρανία θα μπει στην ΕΕ και είναι πιο εύκολο να υποστηρίξουμε τους Έλληνες ομογενείς και την διασπορά μας στο πλαίσιο δόμησης ταυτότητας διάδοση και εκμάθηση ελληνικής γλώσσας και θεμελιώνοντας το εθιμοτυπικό χαρακτήρα του Έλληνα στης περιοχές αυτές. Για την ιστορία από τους ρώσους οι ομογενείς δεν είδαν ποτέ καλό. Εξορίες, εκτοπισμοί εκτελέσεις, διέλυσαν όλο το συμπαγές μέτωπο τον συμπολιτών μας από το 1940 ως σήμερα.
Απαλλάσσονται λόγω βλακείας.Απίθανοι άνθρωποι οι χρυσαυγίτες: Όταν οι αλβανοί δολοφονήσαν τον ομογενή Κωνσταντίνο Κατσίφα ξεσήκωσαν το σύμπαν, τώρα που οι ρώσοι δολοφονούν εκατοντάδες ομογενείς βασανιστικά και ισοπεδώνουν ελληνικές πόλεις όχι μόνο δεν λένε κουβέντα τους στηρίζουν κιόλας
Αφού είναι νεοναζί οι Χρυσαυγίτες, ρε τύπε. Τι σε εκπλήσσει;Απίθανοι άνθρωποι οι χρυσαυγίτες: Όταν οι αλβανοί δολοφονήσαν τον ομογενή Κωνσταντίνο Κατσίφα ξεσήκωσαν το σύμπαν, τώρα που οι ρώσοι δολοφονούν εκατοντάδες ομογενείς βασανιστικά και ισοπεδώνουν ελληνικές πόλεις όχι μόνο δεν λένε κουβέντα τους στηρίζουν κιόλας
Λες ο νάνος τζουτζες όταν έλεγε θα εξοντώσει τους ναζί να εννοούσε ότι θα τους στείλει Ουκρανία να εξοντωθούνΑφού είναι νεοναζί οι Χρυσαυγίτες, ρε τύπε. Τι σε εκπλήσσει;
Επειδή το μουνί ο κοντός χρησιμοποιεί σαν άλλοθι τους νεοναζί των Ουκρανών, αυτό σημαίνει ότι ισχύει κιόλας;
Γκεμπελική προπαγάνδα και προφάσεις εν αμαρτίαις είναι, ώστε να έχει ένα αφήγημα και να ρίχνει αβέρτα σανό στους χαχόλους τους δικούς του.
Μη λέμε τα ίδια. Στη Ρωσία υπάρχουν οι περισσότεροι νεοναζί από οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου.
Γιατι ρε Γιαννη ο Καγκεμπιτης πουτιν μολις επεσε η ΕΣΣΔ εγινε ξαφνου ορθοδοξος? Η μερκελ απο κομμουνι ξαφνικα ειδε ποσο σωστος ειναι ο καπιταλισμος και εγινε μελος των χριστιανοδημοκρατων?Ναι. Επισημαίνω την υποκρισία των εν λόγω που κόπτονται ΤΑΧΑ για τα ανθρώπινα δικαιώματα
Αντιλαμβανεσαι οτι το Νατο απο που ηταν εγκεφαλικα νεκρο χρειαζεται καποιο χρονο για να βαλει το μυαλο του να δουλευει....Χτυπα το κλουβιο σου μερικες φορες στον τοιχο μπας και δεις την πραγματικοτητα.
Στην ΕΕ η αποφαση για εμπαργκο και δημιουργει προστριβες μεταξυ των κρατων μελων ηδη. Οι Ουγγροι της εχουν γραψει στα παπαρια τους και αλλοι θα ακολουθησουν