Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.678
- Πόντοι
- 3.936
Σε λίγα χρόνια κ ο Κώστας Μπακογιάννης sequelΓελάνε..
Ένα ακόμη έπος μετά την κατάληψη του νομισματοκοπείου,τα go back κυρία Μέρκελ,το όχι που έγινε ναι,
τα σχεδια του μπαρουφάκη που αποδομούσαν ακόμη και πρωτοετείς φοιτητές του Οικονομικού...
Και μόνο που(μετά από ένα διάλειμμα με άεργους μπαφοκατσαπλιάδες) μας κυβερνάει ακόμη
η γνωστή οικογένεια, ξέρουν ότι είμαστε εκλογικό σώμα για το πέος...
Τώρα απασφαλιζει ο ισκεντερ κ ξεκινάει ...Μόνος του σας γλεντάει ο @alex71 ...όλους σας...
H πλάκα είναι πως σε όλα έχει δίκιο....Τώρα απασφαλιζει ο ισκεντερ κ ξεκινάει ...
Κλέβεται φόρους ..
Δεν πάτε να δουλέψετε.
Είμαστε με τη μεριά του αμυνόμενου
Σωστή μεριά ιστορίας
Έχει κύρος στο εξωτερικό ο Κούλης
Σταθερή κυβέρνηση
Δύο τρεις τέσσερεις μπορεί κ δέκα τετραετίες ο Κούλης
Αύξησε μισθούς
Αύξησε επιδόματα
Αύξησε τις χοντρές Ελληνίδες στην. Ελλάδα
Τι άλλο παραπάνω να κάνει ο Κούλης
Νισαφι πια
Μπορεί να έχουμε και Καραμανλή, επιτέλους μια αλλαγή για τον τόποΣε λίγα χρόνια κ ο Κώστας Μπακογιάννης sequel
Τα έχουμε ξαναπεί ..δεν υπάρχει σωστή μεριά της ιστορίας αφού η ίδια ιστορία είναι ο κμανH πλάκα είναι πως σε όλα έχει δίκιο....
o "Γκανι" ηταν πραγματικος εκπαιδευτης πεζοναυτων κ ξεκινησε να εργαζεται σαν συμβουλος στην ταινια....αλλα ηθελαν αυτη η σκηνη να ειναι ρεαλιστικη....τοτε προτεινε στον Στανλει Κιουμπρικ να κανει αυτος την σκηνη....κ του ειπε ο Κιουμπρικ "Εγω θα τραβαω,εσυ κανε οτι ξερεις".....οτι λεει, κ οτι κανει, ειναι εκτος σεναριου....
Να επιβληθει να γραφουν και να εχουν αποψη μονο οσοι εχουν ψηφισει σε μια απο τις δυο χωρες ...εκ των οποίων οι περισσότεροι ούτε καν έχουν επισκεφθεί ποτέ την Ουκρανία η την Ρωσία πόσο μάλλον να έχουν συναναστραφεί με ρωσοουκρανους.
ΚλαιωωωωωωωΝα επιβληθει να γραφουν και να εχουν αποψη μονο οσοι εχουν ψηφισει σε μια απο τις δυο χωρες ...
Τρεις .όνο μπορεί να έχουν βασιλικό τίτλοΤσιμπάτε πελατάκια....
Τις έχω ψηφίσει eurovision....πιάνεται;Να επιβληθει να γραφουν και να εχουν αποψη μονο οσοι εχουν ψηφισει σε μια απο τις δυο χωρες ...
Λείπει φιλε ο χρηματοπιστωτικός σύμβουλοςEμενα μου λεειπει ο μπαρμπαπηδουλσς που όταν δεν είχε να πει τίποτα έλεγε...κ πως θες να φτιάξει η οικονομία όταν κλέβεις φόρους κ φοροδιαφευγεις
Εννοείται ....πιο σοβαρή η ψήφος εκεί από ότι στις προεδρικες εκλογές των δύο αυτών μπουρδέλωνΤις έχω ψηφίσει eurovision....πιάνεται;
Εχει παρασημα και στην πλατη αυτος; Απο την υποχωρηση;Τσιμπάτε πελατάκια....
Ειναι ενας καυλιαρης Βοσνιος ο οποιος ζει Γερμανια και βγαζει κωμικα βιντεακια στα γερμανικα.Το telegram έχει γεμίσει πτώματα Ουκρανών. Έτσι όπως πάει κάποια στιγμή θα ξεμείνει απο άντρες ο κοκακιας και μετα θα σταματήσει να ζητάει λεφτά και όπλα και θα ζητήσει εθελοντές δυτικούς … τότε να σας δω Μπαιντενοπουλα ….. θα πάτε ;;; Όλοι εσείς που μας ζαλίσατε τα @@