- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.610
- Πόντοι
- 42.697
good morningΕίμαι τόσο αγενής. Δεν είπα καλημέρα στα γλυκά μου πουτινάκια.
good morningΕίμαι τόσο αγενής. Δεν είπα καλημέρα στα γλυκά μου πουτινάκια.
A Ukrainian Su-24 bomber, a Su-27 fighter, 3 Mi-8 helicopters with troops and 2 Bayraktar-TB2 UAVs were shot down in the vicinity of the island of Zmeiny. The Ukrainian assault ship "Stanislav" was also destroyed
λες ότι πέθανε όταν την γαμούσε άλογο.... σου λέω είναι εντελώς μούφα και πιστεύεις βλακείες.... μου βάζεις ως απάντηση λινκ που γράφει «Η Μεγάλη Αικατερίνη δεν συνεθλίβη, όπως λένε οι επικριτές της, από ένα προικισμένο άλογο-επιβήτορα...»Μιλάμε για μεγάλη πουτάνα, από κει έχουν πάρει όλες οι Ρωσίδες...
Πώς πέθανε η Μεγάλη Αικατερίνη; Οι φήμες ότι τη σκότωσε το άλογο με το οποίο προσπάθησε να συνευρεθεί ερωτικά. Οι εξωφρενικές φήμες για την αυτοκράτειρα που άφησε σημαντικό έργο - ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Είχε πολλούς εραστές, ορισμένοι εκ των οποίων φαίνεται πως δοκιμάζονταν πρώτα από τις κυρίες επί των τιμών.www.mixanitouxronou.gr
Τα πορνογραφικά έπιπλα της αυτοκράτειρας Αικατερίνης που άφησαν εποχή [εικόνες] - iefimerida.gr
Η ισχυρή τσαρίνα της Ρωσίας (1729-1796), γνωστή ως Μεγάλη Αικατερίνη, έμεινε στην ιστορία για τον ρόλο που έπαιξε στη μοίρα της ρωσικής αυτοκρατορίας, αλλά και για τη σεξουαλική της μανία.www.iefimerida.gr
Ουρολαγνεια σαν τρελοί γουστάρουν και οι ρώσοι Τάσο. Στην παρέλαση αύριο θα ξελαρυγίζονται φωνάζοντας ΟΥΡΆΓερμανιδα βρωμιαρα ...
ολες οι ανωμαλιες απο αυτον τον λαο ξεκινανε ... ζωοφιλια ουρολαγνεια
Χαχα καλο ...Ουρολαγνεια σαν τρελοί γουστάρουν και οι ρώσοι Τάσο. Στην παρέλαση αύριο θα ξελαρυγίζονται φωνάζοντας ΟΥΡΆ
Πως πέθανε ρε τύπε η παλιοπουτάνα τέλος πάντων...διαφώτισε μας γιατί το έχω έννοια...λες ότι πέθανε όταν την γαμούσε άλογο.... σου λέω είναι εντελώς μούφα και πιστεύεις βλακείες.... μου βάζεις ως απάντηση λινκ που γράφει «Η Μεγάλη Αικατερίνη δεν συνεθλίβη, όπως λένε οι επικριτές της, από ένα προικισμένο άλογο-επιβήτορα...»
και εντελώς ανιστόρητος και εντελώς χαζός;
Τελευταίες μελέτες και έρευνες λένε ότι συνευρεθεί ερωτικά με τον Κιγκ-Κονγκ. Ήθελε μετά να δοκιμάσει και με το Γκοτζίλα αλλά δεν πρόλαβε άφησε την τελευταία της πνοή με το γορίλαΠως πέθανε ρε τύπε η παλιοπουτάνα τέλος πάντων...διαφώτισε μας γιατί το έχω έννοια...
Στην Ρωσία απαγορεύεται;Χαχα καλο ...
Σαν τους Γερμανους νυκτερε ομως κανενας , οχι μονο ουραλαγνεια αλλα και η σκατολαγνεια ειναι επιτρεπτη στην χωρα τους
Ναι εκει ειναι παρανομο ...Στην Ρωσία απαγορεύεται;
Είναι ο Δημητράκις παράνομος;
good morning
Τον πούστη τον Μήτσο μια ζωή επαναστάτης...Ναι εκει ειναι παρανομο ...
Γερμανια ανετα χεζεις οποιον θελεις το τραβας σε βιντεο και τα πουλας νομιμοτατα
δεν αμφισβητώ καθόλου τον ηρωισμό την μαχητικότητα και την αυταπάρνηση των Ουκρανών που υπερασπίζονται την πατρίδα τους . θλίβομαι όμως που λόγω του πρεζακια ζελενσκι και όλων των φαρισαίων δυτικών πολιτικών που γλύφουν τον κωλο των Αμερικανών μακελευονται ενώ η πορεία της χώρας είναι προδιαγεγραμμένη. τραγικά αναλώσιμα πιόνια. κρίμα στα παιδάκια που μένουν ορφαναΜάλλον δεν έχεις καταλάβει κάτι. οι τεράστιες απώλειες των Ουκρανών ήταν δεδομένες εξαρχής, η υπεροπλία της Ρωσίας είναι αναμφισβήτητή, απ την αρχή του πολέμου όλοι λέγαμε ότι η Ουκρανία δεν έχει καμία τύχη. Και ενώ περιμέναμε να πέσει το Κίεβο σε τρεις μέρες, είμαστε ήδη στην 73η...
Ακριβώς γι αυτό θεωρούμε ήρωες και υποστηρίζουμε μια χώρα και έναν λαό που ήξερε εξαρχής ότι οι αριθμοί και οι συσχετισμοί δυνάμεων είναι εναντίον του. Παρόλα αυτά δεν υπέκυψε σε ιμπεριαλιστικούς μετασοβιετικούς εκβιασμούς ούτε και συνθηκολόγησε τις πρώτες μέρες όπως ήλπιζαν πολλοί ότι θα κάνει ο 'Κλόουν'.
Αντιθέτως δίνει μαθήματα ηρωισμού, αντίστασης, γενναιότητας και υπεράσπισης της πατρίδας τους απέναντι σε ορδές καθαρμάτων από κάθε γωνία της ρωσίας. Γι αυτό λοιπόν χαιρόμαστε για την ΚΑΘΕ ρωσική απώλεια είτε είναι ένα μικρό τζιπάκι είτε ένα ελικόπτερο.
Η δικιά σας χαρά να βλέπετε πτώματα ανθρώπων που αμύνονται για την πατρίδα τους από που ακριβώς πηγάζει και τι ακριβώς εκφράζει; τι ακριβώς πανηγυρίζετε;
Επικεντρωθείτε στην εικόνα 3 λεπτά και πείτε από μέσα σας συνεχόμενα Αμερική, Αμερική, Αμερική, Αμερική....
Τι να του πείτε και εσείς γατάκια του Μήτσου ο τύπος έχει φάει τόνους σκατά στην ΡωσίαΤον πούστη τον Μήτσο μια ζωή επαναστάτης...
Εντύπωση μου έχει κάνει που τα χώνει στον Πούτιν στα βιντεάκια του.
δεν αμφισβητώ καθόλου τον ηρωισμό την μαχητικότητα και την αυταπάρνηση των Ουκρανών που υπερασπίζονται την πατρίδα τους . θλίβομαι όμως που λόγω του πρεζακια ζελενσκι και όλων των φαρισαίων δυτικών πολιτικών που γλύφουν τον κωλο των Αμερικανών μακελευονται ενώ η πορεία της χώρας είναι προδιαγεγραμμένη. τραγικά αναλώσιμα πιόνια. κρίμα στα παιδάκια που μένουν ορφανα
Φίλε βολκάνο δεν δύναμαι να διαβάσω πάνω από 3 γραμμές, σε παρακαλώ στείλε σε ηχογραφημένο μήνυμα στο viber...
Βλέπω μια νέα επανάσταση να ξεκινά αυτή τη φορά όχι από τα ανάκτορα της Αγίας Πετρούπολης αλλά από το δυάρι του μητσαραΤον πούστη τον Μήτσο μια ζωή επαναστάτης...
Εντύπωση μου έχει κάνει που τα χώνει στον Πούτιν στα βιντεάκια του.
Ελπίζω μην τον βρούνε πνίγμενο με καμιά κουράδα δίπλα στα νεκρά γατάκια σαν τους Ρώσους ολιγάρχες που φεύγουν ένας ένας...Βλέπω μια νέα επανάσταση μα ξεκινά αυτή τη φορά όχι από τα ανάκτορα της Αγίας Πετρούπολης αλλά από το δυάρι του μητσαρα