ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2020
- Like
- 1.944
- Πόντοι
- 206
παραγει.............στην θασο..........Δεν ηξερα οτι παραγει η Ελλαδα πετρελαιο για να πληρωνουμε 30 το λιτρο
παραγει.............στην θασο..........Δεν ηξερα οτι παραγει η Ελλαδα πετρελαιο για να πληρωνουμε 30 το λιτρο
Αναφερω οτι ακουγετε σε ΜΜΕ. Επειδη δεν ξερω δεν θα κανω εικασιες.μου αρεσει που τα μετρησες τα καλασνικωφ κιολας.....χαχαχαχαχα.....και που να ξερες τι εχουμε στειλει...........
Οταν ξαφνικα παιρνει 2000 ευρω και πεφτεις στα 1000 και ολος ο οικογενειακος σου προυπολογισμος τιναζετε στο αερα.... λογικο ειναι να ψαχνεις για ενοχους... δεν κατακρινω κανεναν για αυτο...Πήγαμε;;;
Τι πήγαμε να διχαστούμε ρε φίλε, με το μουνόπανο;
Από το 2012 μέχρι το 2015, έκανε πουτάνα όλη τη χώρα και πήγε να την τινάξει στον αέρα με το δημοψήφισμα.
ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑ
να ξερεις παντα οτι τα μμε ειτε δεν ξερουν ολη την αληθεια.....ειτε την ξερουν και δεν την λενε...........θεωρω οτι δεν ξερουν ουτε το ενα τεταρτο οχι απο το συγκεκριμενο θεμα αλλα και απο αλλα γενικα θεματα...........αλλα κυριως στα στρατιωτικα ξερουν ελαχιστα......Αναφερω οτι ακουγετε σε ΜΜΕ. Επειδη δεν ξερω δεν θα κανω εικασιες.
Παραγει σε μικρο βαθμο..... που δεν καλυβει την εσωτερικη παραγωγη..... για αυτο ελεγα στο Αλεξ να βγαλουμε τα πετρελαια της μεσογειουπαραγει.............στην θασο..........
Φιλε μεγαλο μερος των πουτινικων ειναι ειτε σκληροι παλαιοημερολογητες ειτε γαμιαδες ρωσιδων (τους παρασερνει το μουνι σε φιλορωσισμο..... αλλιως νο κοκο)εχει εισχωρησει κυβερνητικος δακτυλος στο σαη? Ολο οι πουτινικοι εξαφανιζονται
Εγω θα ηθελα να ξερω τον Αριθμο της Καρτας Μελους του Πιξι στην ΝΔ.....Συναγωνιστες εκατσα σημερα να διαβασω λιγακι ολα αυτα που γραφετε και πραγματικα περασε η ωρα μου ευχαριστα..
Να στε καλα
Εγω Βαγμα... παρακολουθω παντα πριν κοιμηθω το καναλι του Λαμπρου του Καλαρρυτη στο youtube που βγαζει ανθρωπους σχετικους με το θεμα....να ξερεις παντα οτι τα μμε ειτε δεν ξερουν ολη την αληθεια.....ειτε την ξερουν και δεν την λενε...........θεωρω οτι δεν ξερουν ουτε το ενα τεταρτο οχι απο το συγκεκριμενο θεμα αλλα και απο αλλα γενικα θεματα...........αλλα κυριως στα στρατιωτικα ξερουν ελαχιστα......
θα σου πω απλα ενα παραδειγμα...........ψαχνονται ακομα πολλοι που εχουν καναλια στο γιουτιουμπι......καλαρρυτες κλπ........που τους ακουω και γω λογω μαζη φιλη κλπ........για το τι θα γινουν τα υπολοιπα f16 block50 και 30 τι θα γινουν και δεν αναβαθμιζονται.........ενω εχει παρθει αποφαση εδω και 4 χρονια μαζι με τα viper(αναβαθμιση) τα απαρτια...τα ανταλλακτικα που θα βγουν απο τα βαιπερ θα μπουν στα μπλοκ 30-50.......δεν το χει αναφερει κανεις...παρα ελαχιστοι αεροποροι και η ιδια η ηγεσια.......παρολα αυτα αναρωτιουνται ακομα σχεδον ολοι..........γι αυτο λεω οτι δεν εχουν ιδεα γενικως και λενε μονο οτι θελουν οι στρατιωτικοι να βγουν προς τα εξω............καθε αποφαση της ελληνικης πολιτειας ανεξαρτητα ποιος ειναι πανω ειναι πολυ καλα σταθμισμενη........απλα εχουμε την εντυπωση οτι ειμαστε για γελια σαν χωρα λογω των πολιτικων μας.............στο στρατιωτικο κομματι ειναι εντελως διαφορετικα τα πραγματα........μας υπολογιζουν και πολυ μαλισταΕγω Βαγμα... παρακολουθω παντα πριν κοιμηθω το καναλι του Λαμπρου του Καλαρρυτη στο youtube που βγαζει ανθρωπους σχετικους με το θεμα....
Κανω και εγω εμετο με τους Δημοσιοκαφρους των πρωιναδικων που στην καλυτερη περιπτωση (Αναστασοπουλου, Σιωμοπουλος, αυτιας) ειναι μονοθεματικοι
Δεν καταλαβα τι λες, και δεν με ενδιαφερει να σου πω την αληθεια..Εγω θα ηθελα να ξερω τον Αριθμο της Καρτας Μελους του Πιξι στην ΝΔ.....
Μιλαμε για μεγαλη μεταλλαξη.... ΜΠΡΑΒΟ.... Βρηκε την εσωτερικη δυναμη να καταλαβει....
οτι φτωχος μενεις εαν σκεφτεσαι σαν φτωχος.... κομμουνιστης μενεις εαν σκεφτεσαι σαν κομμουνιστης...
Eiναι θεμα τι θα γινει με τα block 30.... πρεπει να γινει η αναβαθμιση.... απλα εγω αναμενω διοτι υπαρχουν και αλλες πιεστικες αναγκες και στο στρατο ξηρας.... η αεροπορια εχεις μπει σε μια σειρα.... και προσθετω οτι πλεον τα μιραζ 2005 απο εκει που ηταν καθηλωμενα και δεν πεταγανε.... υπογραφτηκε συμβαση υποστηριξης .... εχουν ερθει τα ανταλλακτικα απο Γαλλια και πετανε..... Ναι, μπορει ο Μαζης να υπερβαλλει καπου αλλα ξερει τι λεει..... Δεν ειναι Αλεξης, Κουτσουμπας και Γιανηςθα σου πω απλα ενα παραδειγμα...........ψαχνονται ακομα πολλοι που εχουν καναλια στο γιουτιουμπι......καλαρρυτες κλπ........που τους ακουω και γω λογω μαζη φιλη κλπ........για το τι θα γινουν τα υπολοιπα f16 block50 και 30 τι θα γινουν και δεν αναβαθμιζονται.........ενω εχει παρθει αποφαση εδω και 4 χρονια μαζι με τα viper(αναβαθμιση) τα απαρτια...τα ανταλλακτικα που θα βγουν απο τα βαιπερ θα μπουν στα μπλοκ 30-50.......δεν το χει αναφερει κανεις...παρα ελαχιστοι αεροποροι και η ιδια η ηγεσια.......παρολα αυτα αναρωτιουνται ακομα σχεδον ολοι..........γι αυτο λεω οτι δεν εχουν ιδεα γενικως και λενε μονο οτι θελουν οι στρατιωτικοι να βγουν προς τα εξω............καθε αποφαση της ελληνικης πολιτειας ανεξαρτητα ποιος ειναι πανω ειναι πολυ καλα σταθμισμενη........απλα εχουμε την εντυπωση οτι ειμαστε για γελια σαν χωρα λογω των πολιτικων μας.............στο στρατιωτικο κομματι ειναι εντελως διαφορετικα τα πραγματα........μας υπολογιζουν και πολυ μαλιστα
Αξιοπρεπής ενημέρωση από καλαρυτη και φυσικά, οχι στην κομματική τηλεορασηΕγω Βαγμα... παρακολουθω παντα πριν κοιμηθω το καναλι του Λαμπρου του Καλαρρυτη στο youtube που βγαζει ανθρωπους σχετικους με το θεμα....
Κανω και εγω εμετο με τους Δημοσιοκαφρους των πρωιναδικων που στην καλυτερη περιπτωση (Αναστασοπουλου, Σιωμοπουλος, αυτιας) ειναι μονοθεματικοι
Βασικά απο τότε που μπήκε το ευρώ και η βενζίνη είχε γύρω στα 60-62 λεπτά απο οτι θυμάμαι , πόσος ηταν τότε ο βασικός μισθός ;Δεν ηξερα οτι παραγει η Ελλαδα πετρελαιο για να πληρωνουμε 30 το λιτρο
τα block30 ισως δεν αναβαθμιστουν αμεσα λογω επιχειρησιακων αναγκων.......εξυπηρετουν διαφορετικες τακτικες στο πεδιο μαχης..........τα block 50 θα γινουν 52 μετα απαρτια των 52..........συν πιθανως αγορα καποιων μιραζ-9 απο τα ΗΑΕ αν δεν κανω λαθος λογω κοντινης διαμορφωσης μετα δικα μας -5..........ο στρατος εχει παρει πολυ υλικο και ερχεται ακομα...το θεμα ειναι το πυροβολικο......τα ντροουνς και η αμυνα των νησων με ισραηλινα πραγματα........Eiναι θεμα τι θα γινει με τα block 30.... πρεπει να γινει η αναβαθμιση.... απλα εγω αναμενω διοτι υπαρχουν και αλλες πιεστικες αναγκες και στο στρατο ξηρας.... η αεροπορια εχεις μπει σε μια σειρα.... και προσθετω οτι πλεον τα μιραζ 2005 απο εκει που ηταν καθηλωμενα και δεν πεταγανε.... υπογραφτηκε συμβαση υποστηριξης .... εχουν ερθει τα ανταλλακτικα απο Γαλλια και πετανε..... Ναι, μπορει ο Μαζης να υπερβαλλει καπου αλλα ξερει τι λεει..... Δεν ειναι Αλεξης, Κουτσουμπας και Γιανης
O Λαμπρος δεν κανει ξεπετες, δινει χρονο στους καλεσμενους... τους αφηνει να μιλησουν και απο την μερια τους ειναι ειδικοι....Αξιοπρεπής ενημέρωση από καλαρυτη και φυσικά, οχι στην κομματική τηλεοραση
Το πετρελαιο ειναι χρηματιστηριο... σημερα εχει 10 δολλαριο και αυριο εχει 100 δολλαρια....Βασικά απο τότε που μπήκε το ευρώ και η βενζίνη είχε γύρω στα 60-62 λεπτά απο οτι θυμάμαι , πόσος ηταν τότε ο βασικός μισθός ;
Πολλαπλασιάστηκε αντίστοιχα ο μισθός με το πόσο πολλαπλασιάστηκε η βενζίνη ; Δεν νομίζω.
Έχεις και τον πορτοσάλτε να λέει οτι αμάξι πρέπει να οδηγούν μόνο οι πλούσιοι.
Άσε που κανονικά επίδομα βενζίνης θα έπρεπε να είχε δοθεί προ πολλού λόγω κορωνοιού , για να αποσυμφορηθούν τα λεωφορεία. Η αν όχι επίδομα κάπως να κατέβαινε απο το 1,70 1,60 πόσο ηταν τότε.
Το παν οι σκυλλακακηδες. Αμαξι οι πλουσιοι.Βασικά απο τότε που μπήκε το ευρώ και η βενζίνη είχε γύρω στα 60-62 λεπτά απο οτι θυμάμαι , πόσος ηταν τότε ο βασικός μισθός ;
Πολλαπλασιάστηκε αντίστοιχα ο μισθός με το πόσο πολλαπλασιάστηκε η βενζίνη ; Δεν νομίζω.
Έχεις και τον πορτοσάλτε να λέει οτι αμάξι πρέπει να οδηγούν μόνο οι πλούσιοι.
Άσε που κανονικά επίδομα βενζίνης θα έπρεπε να είχε δοθεί προ πολλού λόγω κορωνοιού , για να αποσυμφορηθούν τα λεωφορεία. Η αν όχι επίδομα κάπως να κατέβαινε απο το 1,70 1,60 πόσο ηταν τότε.