To σχολιο εχει μεγαλη σχεση.... ελπιζω να το καταλαβεις..... Η Αμερικη προσπαθει απεγνωσμενα να τραβηξει την τουρκια μακρια απο την ρωσσια..... τουλαχιστον η τουρκια να μην παει ολοτελα στην Ρωσσια ιδιαιτερα τωρα που γινεται ο ρωσσο-ουκρανικος πολεμος. Μην ξεχναμε οτι η τουρκια γειτονευει με την Τουρκια (η οποια δυνητικα θα μπορουσε να ξεσηκωσει τους τουρκοφωνους πληθυσμους της Πρωην ΕΣΣΔ εναντια στην ρωσσια - τουλαχιστον ετσι ελπιζει η ΗΠΑ). Η Ελλαδα δεν χρειαζεται να δινει ελαφρυντικα σε επικοινωνιακο επιπεδο στον τουρκο για να αποφυγει της οποιες δυνιτικα κυρωσεις απο την Ε.Ε επειδη η ΗΠΑ θελουν να χρησιμοποιησουν την τουρκια εναντια στην Ρωσσια.... Βεβαια οταν λεω ΗΠΑ εννοω το ΣΤΕΙΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ...... και οχι η γερουσια που κανει κουμαντο ο Μενεντεζ. Η Ελλαδα του Μητσοτακη εξοπλιζεται και δεν εχει παραχωρηση κατι στους τουρκους με συνθηκη. Το μονο κακο του Κυριακου ειναι οτι εχει την ψευδαισθηση οτι η Ελλαδα μπορει να γλυτωσει τον πολεμο με την Τουρκια και κανει κουβεντα με τον τουρκο ο οποιος το βλεπει σαν αδυναμια.το σχόλιό σου δεν έχει σχέση με την ουσία του γραπτού μου. Έγραψα για το σανό που μας ταίζει η Κυβέρνηση, ότι μετά τη συνάντηση με τον Ταγίπ τα πράγματα θα πήγαιναν καλύτερα στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις. Λες και με τα ψέματα θα αλλάξει κάτι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 39K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μιλησε και ο ειδικος ...Νατος ο ψαγμενος. Εχουν λυσσαξει ολοι με ρωσιδες, ουκρανες, τσεχες, ενω μακραν η κορυφη ειναι οι ουγγαρεζες
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.496
- Πόντοι
- 8.846
με φωνάξατε?Μιλησε και ο ειδικος ...
Ηταν ... εδω και πολλααα χρονια ειναι η Πραγα.Δεν είναι τυχαίο ότι η Βουδαπέστη είναι η πρωτεύουσα του ευρωπαϊκού πορνό τύπε.
ετσι και αλλιως οι μισες που γυριζουν τσοντες στην Βουδα ειναι ουκρανο-ρωσιδες και μονο ενα δεκα τοις εκατο ειναι πλεον ουγγαρεζες ενω στην Τσεχια οι ντοπιες ειναι η πλειοψηφια.
Αντε ρε βλημα που εχεις αποψη ακομη και για αυτο
Η Ελλαδα ακομα και εαν ανεπισημα υποστηριζουν την Ρωσσια, θα πρεπει για λογους τακτικης να υποστηριζουν δημοσια την ουκρανια..... οχι μονο επειδη ειμαστε μελη του ΝΑΤΟ αλλα δεν μπορει απο την μια να καταδικαζουμε την εισβολη των τουρκων στην κυπρο αλλα απο την αλλη να ειμαστε υπερ της εισβολης των τουρκων στην κυπρο.41 υπερπτήσεις από Σάμο, Ίμια, Κάλυμνο μέχρι Ρόδο και Καστελόριζο: Τουρκικά μαχητικά έκαναν «σουρωτήρι» τον ελληνικό εναέριο χώρο
Στις 21:15 καταγράφηκε η τελευταία υπέρπτηση πάνω από την Κάρπαθο - Χωρίς όριο οι τουρκικές προκλήσεις καθώς επεκτάθηκαν και σε μεγάλα νησιά Ρόδο, Κω, Κάλυμνο, Σάμο, Νίσυρο, Σύμη, Κάρπαθο, Καστελόριζο παρά το έντονο διάβημα του ΥΠΕΞ στον πρεσβευτή της Τουρκίας - Ακυρώθηκε η πρόσκληση προς την...www.protothema.gr
Δεν πειραζει ειμαστε απασχολημενοι να το παιζουμε κοκορακια υπερ της Ουκρανιας αυτη τη περιοδο.....
Ναι , δωσε τα διαπιστευτηρια σουμε φωνάξατε?
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.496
- Πόντοι
- 8.846
Έχεις δικιο...Ναι , δωσε τα διαπιστευτηρια σου
"Ο ειδικος"
Βλακειες ...Έχεις δικιο...
"Ο ειδικος"
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.496
- Πόντοι
- 8.846
Η Βουλγαρια θα επρεπε να εχει κεντρικη θεση στην ελληνικη πολιτικη εθνικης ασφαλειας μιας και 2 αντιμετωπιζουμε απειλη απο την Τουρκια....Ξεροχυνουμε με Βουλγαρία
Ο πρωθυπουργος της είναι Κίεβο στηρίζει κλοουν
Ο λαός 80% είναι με πουτιν
Η αρχηγός του δευτερου κυβερνητικού κόμματος ειναι με ρωσσια
Ο προεδρος δημοκρατίας με ρωσσια
Και όλοι αυτοί περιμενουν απο Ελλάδα φυσικό αέριο που δεν της το έχει κόψει ακόμα ο πουτιν
Αν και γνωστος μου Αλβανος μου λεει οτι η Ελλαδα θα πρεπει να προσεχει τους Βουλγαρους, δεν εχουν ξεχασει την καθοδο προς την Μακεδονια του Αιγαιου και απλα κανουν τους ψοφιους κοριους επειδη ειναι τελειωμενοι...
Βλεπεις την νοοτροπια των Βουλγαρων στην φρασεολογια που χρησιμοποιουν εναντια στους Σκοπιανους.
Τελευταία τροποποίηση:
ΔεκτονΣορυ ρε τάσο...
Ο sapiens sapiens
υγ. πλακα θα εχει να εισαι κανενας γνωστος μου με παλια διεθνη "καριερα" ως επι το πλειστον στις ΗΠΑ ...
μπορει να κανω λαθος βεβαια αλλα ετσι μου ηρθε τωρα
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.496
- Πόντοι
- 8.846
Όχι φίλε, εγώ μέχρι το γύρο της πελοποννήσουΔεκτον
υγ. πλακα θα εχει να εισαι κανενας γνωστος μου με παλια διεθνη "καριερα" ως επι το πλειστον στις ΗΠΑ ...
μπορει να κανω λαθος βεβαια αλλα ετσι μου ηρθε τωρα
Και πολλούς γύρους χοιρινούς εν αθήναις...
Μόλις καθάρισα μισό κοκορέτσι. Ήτο ακίνητο όλο το απόγευμα κσι δεν του χαρίστηκα...
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Εμεις εδω ελλαντα οδηγουσαμε ανεκαθεν Σελμπυ και Κραϊσλερ,οχι τιποτα λαντα κ Ζασταβα...Έτσι είναι οι πουτινόφιλοι
Αγαπούν τον Πούτιν, αλλά
Δεν θέλουν να ζήσουν στη Ρωσία
Δεν θέλουν να εργαστούν στη Ρωσία ουτε να πληρώνονται με ρουβλια
Ρωσικά αυτοκίνητα δεν οδηγούν ουτε αγοράζουν ρωσικά προσόντα και τεχνολογία
Γιατί αραγε ??????
Γατονι εισαι
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.255
- Πόντοι
- 506
Το δίδαγμα του πολεμου της Ουκρανίας είναι οτι και οι κλοουν μπορούν να γίνουν πρόεδροι πετυχημένοι και οι πρόεδροι να γίνουν κλοουν αποτυχημένοιΞεροχυνουμε με Βουλγαρία
Ο πρωθυπουργος της είναι Κίεβο στηρίζει κλοουν
Ο λαός 80% είναι με πουτιν
Η αρχηγός του δευτερου κυβερνητικού κόμματος ειναι με ρωσσια
Ο προεδρος δημοκρατίας με ρωσσια
Και όλοι αυτοί περιμενουν απο Ελλάδα φυσικό αέριο που δεν της το έχει κόψει ακόμα ο πουτιν
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.093
- Πόντοι
- 6.256
Νομιζω σε παρενοχλει σεξουαλικως ο ρχ.Λατίνα δεν έχω κουτουπώσει, είναι το απωθημένο μου. Συνάδελφος που έχει κάνει Καπετάνιος μου είχε πει ότι οι Λατίνες δεν είναι Γυναίκες, είναι θεές. Πρώτα από όλα είναι εξωπλισμένες με μεγάλα βυζιά και κώλους, λεπτές μέσες. Αυτό είναι το λιγότερο. Επειδή χορεύουν Σάμπα από βρέφη, έχουν τέλεια γυμνασμένους τους μόνους μύες που έχουν σημασία για εμάς, τους ηβοκοκκυγικούς. Η Λατίνα θα χορέψει Σάμπα πάνω στο καβλί σου, θα έρθει σε πραγματικό οργασμό, όχι προσποιητό και θα είναι φλογερή, το αντίθετο από τις γυναίκες της χώρας μας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
λέγε κι άλλα, τι άλλο φαντασιώνεσαι με μένα;
Καντου αναφορά
theioulis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 3.425
Δεν μιλάμε γενικά και αόριστα. Εσύ Ξυδάκο διάλεξες πλευρά. Να υποστηρίζεις τους νταβάδες-βιαστές Αμερικάνους και λοιπούς πουστρο-δυτικούς. Εμείς διαλέξαμε τους κόκκινους βιαστές και είμαστε νοσταλγοί της Σοβιετικής τάξης πραγμάτων.φοβερή η λογική σου την στιγμή ενός βιασμού να ρωτάς κινικά και αδιάφορα το θύμα και στους υποστηρικτές του που ήταν όταν βιάζονταν άλλοι για να τους βγάλεις υποκριτές. πραγματικά αξιοθαύμαστη. δε νομίζω να έχει πιο κάτω. και μπράβο σου.
Συμπέρασμα: Καλά @@μήσια. Αν δεν μπορείς να αποφύγεις το βιασμό κάτσε και απόλαυσέ τον.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Αν εληξε το συμβολαιο, και δεν φευγει ο ενοικιαστης, κάνεις ενα εξωδικο και μετα αμεσως βγαζεις διαταγη αποδοσης μισθιου χωρις να γινει δικαστηριο μεσα σε 30 μερες και εκτελεις.Πραγματικό παρά΄δειγμα.... Μια απλή έξωση λόγω λήξης συμβολαίου που θα κατατεθεί σήμερα θα πάρει δικάσιμο αρχές του 23 (αν δεν προκύψει καμιά αναβολή κατά την εκδίκαση...). Βάλε και κανένα τρίμηνο να εκδοθεί απόφαση, βάλε και τις προθεσμίες εκτέλεσης, φθάνεις στο 1 έτος (τουλάχιστον...) για κάτι απλό και αυτονόητο και που θα έπρεπε να γίνεται άμεσα και σχεδόν αυθημερόν...
Προφανως ο νομοθετης εχει προβλεψει γι αυτες τις περιπτωσεις.
Το παραδειγμα ηταν εντελως ακυρο.
ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2020
- Like
- 1.944
- Πόντοι
- 206
Μερικοί το γαμησαν το μ..νήμα....και ουσιαστική ενημέρωση για την αντιπαράθεση Ρώσων ουκρανων δεν υπάρχει....
Τι θες να μαθεις???? Εσπασαν ολες οι γραμμες αμυνας των Ουκρανων.....και παραδιδονται σωρηδον...και καλα κανουν γτ αν σπασει η γραμμη και περικυκλωθεις,τελειωσες....Μερικοί το γαμησαν το μ..νήμα....και ουσιαστική ενημέρωση για την αντιπαράθεση Ρώσων ουκρανων δεν υπάρχει....