★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
Κάπου από εκεί ήρθαν όντως, γενικά όμως υπάρχει και μια διχογνωμία, δώσε βάση και στην τελευταία παράγραφο...νομίζω οι μαγυάροι ήρθαν κάπου από τα ουράλια
Κάπου από εκεί ήρθαν όντως, γενικά όμως υπάρχει και μια διχογνωμία, δώσε βάση και στην τελευταία παράγραφο...νομίζω οι μαγυάροι ήρθαν κάπου από τα ουράλια
Σοβαρα πιστευεις οτι αν ριχναμε ενα αεροπλανο τουρκικο, αυτο που θα συνεβαινε θα ηταν απλως η ληξη των παραβιασεων?ναι αλλα τοτε δεν θα υπηρχε συνεχεια των παραβιασεων. Μας εχουν ζαλισει με το θεμα αυτο, απλα τα πραγματα, συμφερει τους ελληνες πολιτικους
Λατίνα δεν έχω κουτουπώσει, είναι το απωθημένο μου. Συνάδελφος που έχει κάνει Καπετάνιος μου είχε πει ότι οι Λατίνες δεν είναι Γυναίκες, είναι θεές. Πρώτα από όλα είναι εξωπλισμένες με μεγάλα βυζιά και κώλους, λεπτές μέσες. Αυτό είναι το λιγότερο. Επειδή χορεύουν Σάμπα από βρέφη, έχουν τέλεια γυμνασμένους τους μόνους μύες που έχουν σημασία για εμάς, τους ηβοκοκκυγικούς. Η Λατίνα θα χορέψει Σάμπα πάνω στο καβλί σου, θα έρθει σε πραγματικό οργασμό, όχι προσποιητό και θα είναι φλογερή, το αντίθετο από τις γυναίκες της χώρας μαςΥποθετω εννοει οτι τα περι λατινικης αμερικης ειναι παραμυθια, και παραμενω πιστος στις παχουλές ελλεεινιδες
λέγε κι άλλα, τι άλλο φαντασιώνεσαι με μένα;Τι να γαμήσεις ρε ελλεινό ανθρωπάριο, που όλη μέρα είσαι με την ψωλή του Πούτιν στο στόμα.
όντως πολλοί βούλγαροι έχουν τέτοια χαρακτηριστικά...Κάπου από εκεί ήρθαν όντως, γενικά όμως υπάρχει και μια διχογνωμία, δώσε βάση και στην τελευταία παράγραφο...
Ειναι καταπληκτικο κοριτσι η συγκεκριμενη, της αποκαλυψα οτι ειμαι παντρεμενος για να μην την κοροιδευω αλλά δεν μασησε, λεει δεν πειραζει, προσφατως μου ανεφερε οτι σκεφτεται μηπως να ερθει Ελλαδα για καποιες μερες για να δοκιμασουμε να κανουμε ενα παιδιΛατίνα δεν έχω κουτουπώσει, είναι το απωθημένο μου. Συνάδελφος που έχει κάνει Καπετάνιος μου είχε πει ότι οι Λατίνες δεν είναι Γυναίκες, είναι θεές. Πρώτα από όλα είναι εξωπλισμένες με μεγάλα βυζιά και κώλους, λεπτές μέσες. Αυτό είναι το λιγότερο. Επειδή χορεύουν Σάμπα από βρέφη, έχουν τέλεια γυμνασμένους τους μόνους μύες που έχουν σημασία για εμάς, τους ηβοκοκκυγικούς. Η Λατίνα θα χορέψει Σάμπα πάνω στο καβλί σου, θα έρθει σε πραγματικό οργασμό, όχι προσποιητό και θα είναι φλογερή, το αντίθετο από τις γυναίκες της χώρας μας
μόλις πήρα πμ από μπόκολο να μεσολαβήσω να γίνει νονόςΕιναι καταπληκτικο κοριτσι η συγκεκριμενη, της αποκαλυψα οτι ειμαι παντρεμενος για να μην την κοροιδευω αλλά δεν μασησε, λεει δεν πειραζει, προσφατως μου ανεφερε οτι σκεφτεται μηπως να ερθει Ελλαδα για καποιες μερες για να δοκιμασουμε να κανουμε ενα παιδι
Θα παει στο Κάλι για την βαφτιση? Γιατι το σχεδιο ειναι το παιδι να μεγαλωσει στην Κολομβιαμόλις πήρα πμ από μπόκολο να μεσολαβήσω να γίνει νονός
μην το γελάς. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί σε φίλο, ο οποίος ταξιδεύει συνεχώς. Στη Βραζιλία τον πήρε από χέρι ένας σκούρος παππούς και τον παρακάλεσε να έρθει να γκαστρώσει τις κόρες του, ώστε τα εγγόνια του να έχουν πλεονέκτημα στη Χώρα, λόγω της λευκότερης επιδερμίδας. Θα το δεχτείς όμως; πως το σκέπτεσαι;Ειναι καταπληκτικο κοριτσι η συγκεκριμενη, της αποκαλυψα οτι ειμαι παντρεμενος για να μην την κοροιδευω αλλά δεν μασησε, λεει δεν πειραζει, προσφατως μου ανεφερε οτι σκεφτεται μηπως να ερθει Ελλαδα για καποιες μερες για να δοκιμασουμε να κανουμε ενα παιδι
εννοείται τα έξοδα του ταξιδιού κερασμένα από σέναΘα παει στο Κάλι για την βαφτιση? Γιατι το σχεδιο ειναι το παιδι να μεγαλωσει στην Κολομβια
Τύπε, με εκτίμηση θα στο πω.Ειναι καταπληκτικο κοριτσι η συγκεκριμενη, της αποκαλυψα οτι ειμαι παντρεμενος για να μην την κοροιδευω αλλά δεν μασησε, λεει δεν πειραζει, προσφατως μου ανεφερε οτι σκεφτεται μηπως να ερθει Ελλαδα για καποιες μερες για να δοκιμασουμε να κανουμε ενα παιδι
δεν έχω ανάγκη από μεσολαβητές. Αν ήθελα, θα του έστελνα απευθείας πμμόλις πήρα πμ από μπόκολο να μεσολαβήσω να γίνει νονός
Ειναι τεραστια συζητηση. Το θεμα ξεκινησε ελαφρια αλλά εχει σοβαρεψει αρκετα, θα ανοιξω νημα καποια στιγμη για να αναλυθει εκτενως. Ναι παντως, το σκεφτομαι. Οικονομικα δεν θα με επιβαρυνει ετσι κι αλλιως, εχει τρια μαγαζια με ρουχα και σουβενιρ και ειναι και ταξιδιωτικη πρακτορας, την εχω βρει στο Linkedin. Πιο πολλα απο μενα βγαζει.μην το γελάς. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί σε φίλο, ο οποίος ταξιδεύει συνεχώς. Στη Βραζιλία τον πήρε από χέρι ένας σκούρος παππούς και τον παρακάλεσε να έρθει να γκαστρώσει τις κόρες του, ώστε τα εγγόνια του να έχουν πλεονέκτημα στη Χώρα, λόγω της λευκότερης επιδερμίδας. Θα το δεχτείς όμως; πως το σκέπτεσαι;
ναι καλα το ειπες.....αλλα στον πολεμο,οταν κανεις αμυνα,καποια στιγμη αντεπιτιθεσαι......και εκεινο παλι αμυνα ειναι.....Η νομικη εννοια, υπακουει σε μια κοινωνικη λογικη. Νομιζω κανενας δεν μπορει να πει οτι η εννοια της αμυνας, οπως την εθεσα, δεν ειναι σωστη. Το οτι ειναι φυσικα και νομικη εννοια, ειναι δευτερογενης συνεπεια.
καλά ρε μπόκολε μην το πάιρνιες και τοις μετρητοίςδεν έχω ανάγκη από μεσολαβητές. Αν ήθελα, θα του έστελνα απευθείας πμ
Aυτα παλικαρι μου τα σκεφτομουν κι εγω τον πρωτο μηνα. Προφανως μεσολαβησαν καποια πραγματα που αναβαθμισαν την καταστασηΤύπε, με εκτίμηση θα στο πω.
Μην κάθεσαι και δίνεις βάση σε τίποτα περίεργες social εφαρμογές, οι Λατίνες έχουν στήσει καλό κόλπο μέσω αυτών.
Ενός γνωστού μου, καλή ώρα σα και σενα 50άρη παντρεμένου, τον ξεμυάλησε, τι δωράκια της έστελνε αεροπορικώς, τι κασέρια, γενικά ξέφυγε ο άνθρωπος.
Μην δινεις μεγάλη βάση, καλά είναι να καυλαντίζεις για κάνα μισάωρο μαζί τους.
Υπάρχουν και Λατινες σε διάφορα στούντιο με 50άρικο θα κάνεις το κέφι σου.
Μην σε πιάνουν κότσο.
Κανενας δεν θα πληρωσει, τα εξοδα τα βαζει η εταιρεια τηςεννοείται τα έξοδα του ταξιδιού κερασμένα από σένα
Μωρ μακαρι να'ναι έτσι, αλλά οι τύπισσες για τα λεφτά στήνουν ωραίο εργάκι.Aυτα παλικαρι μου τα σκεφτομουν κι εγω τον πρωτο μηνα. Προφανως μεσολαβησαν καποια πραγματα που αναβαθμισαν την κατασταση
Σαν αυτην τυπε
οι αμερικλανοι και οι αγγλοι εχουν ξεμπερδεψει ηδη με την υποθεση ρωσια....εχουν αφησει τους υπολοιπους ευρωπαιους να τα βγαλουν περα με τον ρωσο μπαμπουλά....εδω και αρκετο καιρο ολη η προσοχη τους ειναι στραμμενη στην νοτιονατολικη πλευρα της κινας...ενα παραπατημα αφορμη ψαχνουν για να τους γαμησουν τωρα που ακομα μπορουν ...και θα το κανουν βεβαια.....δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ανεχτουν νο1 υπερδυναμη τον κινεζο!εγω σαν αμαμητος και με το λιγοστο μυαλο που εχω θα σχολιασω οτι οι ηπα ρεαλιστικα παντα,πρεπει να ξεμπερδεψουν το συντομοτερο με την ρωσια για να μπορεσουν να ασχοληθουν με την κινα πρωτου τους καβαλησει.
ο πολεμος θα ειναι περισσοτερο οικονομικος. τωρα αν σφαχτουν μογγολια με ελληνες και αλλα τετοια θα θεωρουνται μικρης σημασιας συμβαντα