Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.114
- Πόντοι
- 1.686
Noam Chomsky FULL INTERVIEW: on Ukraine, Brexit and “the most dangerous time in world history”
Πρέπει να γίνει ΕΙΡΗΝΗ !
Φιλε μην γελιομαστε. Οι περισσοτεροι απο αυτους που ταξιδεψαν, θα πανε να δουν ανθρωπους τους οποιους ψιλοσιχαινονται ή απλως ψιλοβαριουνται και θα μετρανε τις ωρες να γυρισουν πισω. Ολο αυτο γινεται απο ενα ειδος ψυχαναγκασμού. Ακομη και η διαδικασια να φτιαξεις αρνιά και κοκορετσια, ειναι ενας εφιαλτης (το εχω κανει και ηταν το χειροτερο Πασχα της ζωης μου). Το καλυτερο θα ηταν εκεινη τη μερα να παρεις την οικογενεια σου ή αν δεν εχεις, τους φιλους σου, να πατε σε ενα μαγαζι να φατε, να πιειτε και να γυρισεις σπιτακι σου ηρεμος και ωραιος.Εμ τι άλλο θα κάνανε;Μόνο για να φάνε στην μάπα τα σόγια τους που τα βλέπουνε και ανεβάζουν πίεση θα τραβιοντουσαν στα χωριά;
Αγαπητε Ιωαννη, ολοι ξερουμε οτι σε εναν πολεμο το πρωτο που πεθαινει ειναι η αληθεια. Δεν εχουμε την αξιωση απο κανεναν αντιμαχομενο να λεει την αληθεια, ούτε το περιμενουμε. Ομως ο υπερτονισμός της αμφιπλευρης ψευτιας, καπου ξεπλενει τον επιτιθεμενο, αυτο αισθανομαι.ποιό τσουβάλιασμα; Ποτέ δεν αρνήθηκα ότι η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία. Αναφέρω το αυταπόδεικτο γεγονός πως ότι και αν δούμε έχει μεγάλες πιθανότητες να είναι ψέμα, και από τις δύο πλευρές. Υποθέτω ότι δεν ξέχασες το ατύχημα στο Ιταλικό Μετρό το οποίο βάφτισαν τρέξιμο Ουκρανών σε καταφύγιο, από τον ΣΚΑΙ δια στόματος Σια Κοσιώνη
Αν οι Μολδαβοί θέλουν να εξακολουθούν να υπάρχουν ένα δημοψήφισμα να ενωθούν με την ΝΑΤΟϊκή Ρουμανία σούμπιτη ειδάλλως να ανοίγουν λάκκους από τώρα για τους δολοφονημένους αμάχους τουςΜολδαβια θα θελαμενα μην ενοχλησει γιατι εχει ωραια προεδρο
Τους Ρουμανους τούς ρωτησες?Αν οι Μολδαβοί θέλουν να εξακολουθούν να υπάρχουν ένα δημοψήφισμα να ενωθούν με την ΝΑΤΟϊκή Ρουμανία
Αν τους δώσει εντολή ο κοιμώμενος Τζο γίνεταιΤους Ρουμανους τούς ρωτησες?
Τύπε παραδοσιακός δεξιός Έλληνας βλέπωΦιλε μην γελιομαστε. Οι περισσοτεροι απο αυτους που ταξιδεψαν, θα πανε να δουν ανθρωπους τους οποιους ψιλοσιχαινονται ή απλως ψιλοβαριουνται και θα μετρανε τις ωρες να γυρισουν πισω. Ολο αυτο γινεται απο ενα ειδος ψυχαναγκασμού. Ακομη και η διαδικασια να φτιαξεις αρνιά και κοκορετσια, ειναι ενας εφιαλτης (το εχω κανει και ηταν το χειροτερο Πασχα της ζωης μου). Το καλυτερο θα ηταν εκεινη τη μερα να παρεις την οικογενεια σου ή αν δεν εχεις, τους φιλους σου, να πατε σε ενα μαγαζι να φατε, να πιειτε και να γυρισεις σπιτακι σου ηρεμος και ωραιος.
Μολδαβία για να μπει ΝΑΤΟ θα πρέπει πρώτα να αναγνωρίσει την υπερδνειστερια σαν ανεξάρτητοι χώρα κάμερα να μπει...Αν τους δώσει εντολή ο κοιμώμενος Τζο γίνεται
Ναι, όποτε ειμαι στο νησι βεβαιαΤύπε παραδοσιακός δεξιός Έλληνας βλέπω
Πατρίς θρησκεία οικογενεια
Ειδικά εσείς στο νησί όμως το γιορτάζεται πολύ δυνατά
Να τους δωσει εντολη να ανοιξουν το πορτοφολι τους και να ζησουν την Μολδαβια?Αν τους δώσει εντολή ο κοιμώμενος Τζο γίνεται
Στείλε μαστελο να στείλω αρνίσιο κατσαμαμκ σε εσένα κ το χεχλερκΝαι, όποτε ειμαι στο νησι βεβαια
Ισχύουν παντως και για μενα οσα ειπα παραπανω
Φιλαρακι τι σας αρεσει στο μαστελο ποτέ μου δεν το καταλαβαΣτείλε μαστελο να στείλω αρνίσιο κατσαμαμκ σε εσένα κ το χεχλερκ
Απο.Λαπεν αρνί για να βγάζει φωτογραφίες κ να χύνουν τα μουνάκια
Δεν έχει αλάτι όσο η φέτα .Φιλαρακι τι σας αρεσει στο μαστελο ποτέ μου δεν το καταλαβα
Να τους δωσει εντολη να ανοιξουν το πορτοφολι τους και να ζησουν την Μολδαβια?
Αν ξεκίνησες να ασχολείσαι με αρνιά και κοκορέτσια χωρίς προηγούμενη εμπειρία απλά υποκλίνομαι ανεξαρτήτως αν τρωγόταν αυτό που δημιούργησες...Φιλε μην γελιομαστε. Οι περισσοτεροι απο αυτους που ταξιδεψαν, θα πανε να δουν ανθρωπους τους οποιους ψιλοσιχαινονται ή απλως ψιλοβαριουνται και θα μετρανε τις ωρες να γυρισουν πισω. Ολο αυτο γινεται απο ενα ειδος ψυχαναγκασμού. Ακομη και η διαδικασια να φτιαξεις αρνιά και κοκορετσια, ειναι ενας εφιαλτης (το εχω κανει και ηταν το χειροτερο Πασχα της ζωης μου). Το καλυτερο θα ηταν εκεινη τη μερα να παρεις την οικογενεια σου ή αν δεν εχεις, τους φιλους σου, να πατε σε ενα μαγαζι να φατε, να πιειτε και να γυρισεις σπιτακι σου ηρεμος και ωραιος.
Τόσο πολύ σιχαίνεσαι την εργασία ?Φιλε μην γελιομαστε. Οι περισσοτεροι απο αυτους που ταξιδεψαν, θα πανε να δουν ανθρωπους τους οποιους ψιλοσιχαινονται ή απλως ψιλοβαριουνται και θα μετρανε τις ωρες να γυρισουν πισω. Ολο αυτο γινεται απο ενα ειδος ψυχαναγκασμού. Ακομη και η διαδικασια να φτιαξεις αρνιά και κοκορετσια, ειναι ενας εφιαλτης (το εχω κανει και ηταν το χειροτερο Πασχα της ζωης μου). Το καλυτερο θα ηταν εκεινη τη μερα να παρεις την οικογενεια σου ή αν δεν εχεις, τους φιλους σου, να πατε σε ενα μαγαζι να φατε, να πιειτε και να γυρισεις σπιτακι σου ηρεμος και ωραιος.
Εντάξει ο ισκεντερ μας γειώσεις όλες τις παραδόσεις .....Τόσο πολύ σιχαίνεσαι την εργασία ?
Πληρώνεις - Ψωνίζεις αυτό το στυλ προτιμάς, εργασία με παρέα - χαβαλές - προσπάθεια - εμπειρίες μηδέν (0).
Υποψιάζομαι ότι τον γαμπρό δεν τον έχεις ντύσει ποτέ .
Κουραστικό ..
ΥΓ
Την επόμενη φορά μην πας σε μαγαζί, κουραστικό.
Πάρε delivery
Ικανό σε έχω να πληρώνεις και να τα τρώνε άλλοι, μην κουράσεις τα σαγόνια σου και πρέπει και να πλύνεις τα δόντια, μετά.
Μερικοί έχουν ήδη πεθάνει, απλώς δεν το ξέρουνε ..
Τι λογυδριο ειναι αυτο ρε Σατανα...Φιλε μην γελιομαστε. Οι περισσοτεροι απο αυτους που ταξιδεψαν, θα πανε να δουν ανθρωπους τους οποιους ψιλοσιχαινονται ή απλως ψιλοβαριουνται και θα μετρανε τις ωρες να γυρισουν πισω. Ολο αυτο γινεται απο ενα ειδος ψυχαναγκασμού. Ακομη και η διαδικασια να φτιαξεις αρνιά και κοκορετσια, ειναι ενας εφιαλτης (το εχω κανει και ηταν το χειροτερο Πασχα της ζωης μου). Το καλυτερο θα ηταν εκεινη τη μερα να παρεις την οικογενεια σου ή αν δεν εχεις, τους φιλους σου, να πατε σε ενα μαγαζι να φατε, να πιειτε και να γυρισεις σπιτακι σου ηρεμος και ωραιος.