Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (10 μέλη και 27 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686

Noam Chomsky FULL INTERVIEW: on Ukraine, Brexit and “the most dangerous time in world history”​

Πρέπει να γίνει ΕΙΡΗΝΗ !

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εμ τι άλλο θα κάνανε;Μόνο για να φάνε στην μάπα τα σόγια τους που τα βλέπουνε και ανεβάζουν πίεση θα τραβιοντουσαν στα χωριά;
Φιλε μην γελιομαστε. Οι περισσοτεροι απο αυτους που ταξιδεψαν, θα πανε να δουν ανθρωπους τους οποιους ψιλοσιχαινονται ή απλως ψιλοβαριουνται και θα μετρανε τις ωρες να γυρισουν πισω. Ολο αυτο γινεται απο ενα ειδος ψυχαναγκασμού. Ακομη και η διαδικασια να φτιαξεις αρνιά και κοκορετσια, ειναι ενας εφιαλτης (το εχω κανει και ηταν το χειροτερο Πασχα της ζωης μου). Το καλυτερο θα ηταν εκεινη τη μερα να παρεις την οικογενεια σου ή αν δεν εχεις, τους φιλους σου, να πατε σε ενα μαγαζι να φατε, να πιειτε και να γυρισεις σπιτακι σου ηρεμος και ωραιος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ποιό τσουβάλιασμα; Ποτέ δεν αρνήθηκα ότι η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία. Αναφέρω το αυταπόδεικτο γεγονός πως ότι και αν δούμε έχει μεγάλες πιθανότητες να είναι ψέμα, και από τις δύο πλευρές. Υποθέτω ότι δεν ξέχασες το ατύχημα στο Ιταλικό Μετρό το οποίο βάφτισαν τρέξιμο Ουκρανών σε καταφύγιο, από τον ΣΚΑΙ δια στόματος Σια Κοσιώνη
Αγαπητε Ιωαννη, ολοι ξερουμε οτι σε εναν πολεμο το πρωτο που πεθαινει ειναι η αληθεια. Δεν εχουμε την αξιωση απο κανεναν αντιμαχομενο να λεει την αληθεια, ούτε το περιμενουμε. Ομως ο υπερτονισμός της αμφιπλευρης ψευτιας, καπου ξεπλενει τον επιτιθεμενο, αυτο αισθανομαι.

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Μολδαβια θα θελαμε
220303184453_magia-sandou.jpg
να μην ενοχλησει γιατι εχει ωραια προεδρο
Αν οι Μολδαβοί θέλουν να εξακολουθούν να υπάρχουν ένα δημοψήφισμα να ενωθούν με την ΝΑΤΟϊκή Ρουμανία σούμπιτη ειδάλλως να ανοίγουν λάκκους από τώρα για τους δολοφονημένους αμάχους τους

Θα ήθελα να αφιερώσω σε όλους τους Πουτινιστές την έκκληση για ανθρωπιστικούς διαδρόμους στην Μαριούπολη στο αναστάσιμο μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.379
Πόντοι
22.266
Φιλε μην γελιομαστε. Οι περισσοτεροι απο αυτους που ταξιδεψαν, θα πανε να δουν ανθρωπους τους οποιους ψιλοσιχαινονται ή απλως ψιλοβαριουνται και θα μετρανε τις ωρες να γυρισουν πισω. Ολο αυτο γινεται απο ενα ειδος ψυχαναγκασμού. Ακομη και η διαδικασια να φτιαξεις αρνιά και κοκορετσια, ειναι ενας εφιαλτης (το εχω κανει και ηταν το χειροτερο Πασχα της ζωης μου). Το καλυτερο θα ηταν εκεινη τη μερα να παρεις την οικογενεια σου ή αν δεν εχεις, τους φιλους σου, να πατε σε ενα μαγαζι να φατε, να πιειτε και να γυρισεις σπιτακι σου ηρεμος και ωραιος.
Τύπε παραδοσιακός δεξιός Έλληνας βλέπω
Πατρίς θρησκεία οικογενεια:confused:

Ειδικά εσείς στο νησί όμως το γιορτάζεται πολύ δυνατά

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.379
Πόντοι
22.266
Αν τους δώσει εντολή ο κοιμώμενος Τζο γίνεται
Μολδαβία για να μπει ΝΑΤΟ θα πρέπει πρώτα να αναγνωρίσει την υπερδνειστερια σαν ανεξάρτητοι χώρα κάμερα να μπει...
Βέβαια καλά θα κάνουν να μπουν με καθεστώς όπως της Κύπρου...στην εε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τύπε παραδοσιακός δεξιός Έλληνας βλέπω
Πατρίς θρησκεία οικογενεια:confused:

Ειδικά εσείς στο νησί όμως το γιορτάζεται πολύ δυνατά
Ναι, όποτε ειμαι στο νησι βεβαια
Ισχύουν παντως και για μενα οσα ειπα παραπανω

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.379
Πόντοι
22.266
Ναι, όποτε ειμαι στο νησι βεβαια
Ισχύουν παντως και για μενα οσα ειπα παραπανω
Στείλε μαστελο να στείλω αρνίσιο κατσαμαμκ σε εσένα κ το χεχλερκ
Απο.Λαπεν αρνί για να βγάζει φωτογραφίες κ να χύνουν τα μουνάκια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Στείλε μαστελο να στείλω αρνίσιο κατσαμαμκ σε εσένα κ το χεχλερκ
Απο.Λαπεν αρνί για να βγάζει φωτογραφίες κ να χύνουν τα μουνάκια
Φιλαρακι τι σας αρεσει στο μαστελο ποτέ μου δεν το καταλαβα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.379
Πόντοι
22.266
Φιλαρακι τι σας αρεσει στο μαστελο ποτέ μου δεν το καταλαβα
Δεν έχει αλάτι όσο η φέτα .
Εγώ τρελλενομσι για βανίλια από μαστίχα κ για μαστελο.
Επίσης τα χιώτικα από την δυτική μεριά θεωρούνται εκλεκτής ποιότητας αρνιά για σούβλα

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Να τους δωσει εντολη να ανοιξουν το πορτοφολι τους και να ζησουν την Μολδαβια?

Δεν υπάρχει άλλη λύση,εκτός αν στο Πεντάγωνο νομίζουν ότι το Κρεμλίνο θα γονατίσει οικονομικά,την στιγμή όμως που η Γερμανία εμμέσως χρηματοδοτεί τον πόλεμο,αγοράζοντας ακατάπαυστα ενέργεια από Ρωσία…..

Με αλλά λόγια ούτε φέτος δεν ξεμπερδεύουμε!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.134
Πόντοι
9.297
Αν ξεκίνησες να ασχολείσαι με αρνιά και κοκορέτσια χωρίς προηγούμενη εμπειρία απλά υποκλίνομαι ανεξαρτήτως αν τρωγόταν αυτό που δημιούργησες...:kneel:

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.895
Πόντοι
456
Βλεπω ολους τους ρωσοφιλους να λενε οτι πρεπει να σταματησει αυτος ο πολεμος ,αχ κριμα να πεθαινουν τοσοι ανθρωποι (λογω της εισβολης της ρωσιας βεβαια αλλα αυτο το ξεχναμε) και πρεπει αμεσα να σταματησει αυτο το κακο μπλα μπλα μπλα και μου θυμιζει την σοβιετικη ενωση που κλαψουριζε για ειρηνη και μειωση των εξοπλισμων οταν ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ηγετης Ρηγκαν τους ειχε βαλει το πουλι του στον κωλο :takethis: και ειχε φτασει η ψωλη του μεχρι της αμυγδαλες της σοβιετιας.
Και να το αρκουδακι που κλαιει στους ολυμπιακους αγωνες και να οι κομμουνιστες δημαρχοι :vomit: με της αποπυρηνικοποιημένες ζωνες τους και να πορειες για την ειρηνη αλλα το μαγαζακι γκρεμιστηκε και τωρα μας εμεινε το κακεκτυπο της σοβιετικης απολυταρχιας υπο τον πουτιν και τους γκαγκεμπιτες του.
Αντε να παρουν τον πουλο και αυτοι να δουνε λιγη δημοκρατια και αυτοι οι καημενοι οι ρωσοι.Αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι το μονο κρατος στην ευρωπη που δεν εχει υπαρξει ποτε ως δημοκρατικη χωρα.

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Τόσο πολύ σιχαίνεσαι την εργασία ?
Πληρώνεις - Ψωνίζεις αυτό το στυλ προτιμάς, εργασία με παρέα - χαβαλές - προσπάθεια - εμπειρίες μηδέν (0).

Υποψιάζομαι ότι τον γαμπρό δεν τον έχεις ντύσει ποτέ .
Κουραστικό ..

ΥΓ
Την επόμενη φορά μην πας σε μαγαζί, κουραστικό.
Πάρε delivery

Ικανό σε έχω να πληρώνεις και να τα τρώνε άλλοι, μην κουράσεις τα σαγόνια σου και πρέπει και να πλύνεις τα δόντια, μετά.
Μερικοί έχουν ήδη πεθάνει, απλώς δεν το ξέρουνε ..

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.379
Πόντοι
22.266
Τόσο πολύ σιχαίνεσαι την εργασία ?
Πληρώνεις - Ψωνίζεις αυτό το στυλ προτιμάς, εργασία με παρέα - χαβαλές - προσπάθεια - εμπειρίες μηδέν (0).

Υποψιάζομαι ότι τον γαμπρό δεν τον έχεις ντύσει ποτέ .
Κουραστικό ..

ΥΓ
Την επόμενη φορά μην πας σε μαγαζί, κουραστικό.
Πάρε delivery

Ικανό σε έχω να πληρώνεις και να τα τρώνε άλλοι, μην κουράσεις τα σαγόνια σου και πρέπει και να πλύνεις τα δόντια, μετά.
Μερικοί έχουν ήδη πεθάνει, απλώς δεν το ξέρουνε ..
Εντάξει ο ισκεντερ μας γειώσεις όλες τις παραδόσεις .....
πο τη μια τις σιχαίνεται από την άλλη σιχαίνεται τον πλούτο ρολογια αυτοκίνητα....καλά λέω εγώ ότι είναι κρυφομομμουνιστης:confused:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Τι λογυδριο ειναι αυτο ρε Σατανα...

Τι εχετε παθει ρε τυπε ολοι εσεις...Σιγα μην μοιρασουν και i pad να παιξουν fortnight αντι να ασχολουνται με ψησιμο αρνιου...

Απλα δειχνεις ποσο μονος νιωθεις και μας το περνας για προοδευτισμο,γιατι εαν δεν ενιωθες,θα ηξερες οτι στις μερες αυτες που διανυουμε,μετα απο δυο χρονια καταναγκαστικων και αχρηστων lockdown ο ανθρωπος εχει την αναγκη να ξαναεπιστρεψει στην εξοχη,να δει ανθρωπους που θα του στεκοταν σε μια δυσκολη στιγμη και να συνεχισει τα εθιμα (σε οποιον βαθμο) καταγραφοντας εικονες στον "σκληρο δισκο" του μυαλου που θα τον γεμιζουν το υπολοιπο διαστημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom