Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Δεν ξέρω για όλα τα ban αλλά τα λίγα που θυμάμαι είναι gagauin , dmtrsxxx , kman που είπαν πιό πάνω και τελευταία ο ROB.C και ο px75 ... επίσης έχει καιρό να γράψει και ο stokadoura δεν ξέρω τι γίνεται ακριβώς , όλο και θα ξεχνάω όμως κάποιον αν θέλει κανείς να συμπληρώσει τίποτα. Τώρα ποιά είναι ban ποιά είναι mute πάλι δεν τα ξέρω καλά , μπέρδεμα η κατάσταση με το νέο site
Ο dmtrioisijxxjjs γιατι μπαναριστηκε τυπε;Εφτυσε τιποτα μουνοζουμα στο προσωπο κανενος διαχειριστη;τυπε δεν εχει σημασια.ολοι οι τυποι με κλωνους θα ξαναμπουνε στο σαη
πώς κατάλαβες ότι είναι ο κμαν ρε φίλε?Εσενα ρε Kman γιατι σε μπαναρανε;Μια εβδομαδα ελειψα και εγινε τσι εκδιδομενης.....
Εχω κληρονομικο χαρισμα.....πώς κατάλαβες ότι είναι ο κμαν ρε φίλε?
Ο dmtrioisijxxjjs γιατι μπαναριστηκε τυπε;Εφτυσε τιποτα μουνοζουμα στο προσωπο κανενος διαχειριστη;
Λοιπον μαλακες παω να δω κατι ταραντουλες....κανονιστε να μπαναριστειτε οι μισοι μεχρι να γυρισω.
Ποιοι τυπε σε φαγανε;Οι περηφανοι Ουκρανομαχοι του τικινταγκα Χομπιτ;Γιατι δεν μπορουσαν να με αντιμετωπισουνε.Τους ειχα ρςζιλεψει και ζητησαν να μπαναριστω.
Ναι ρε ηλίθιο ΠΟΥΤΙΝΟΣΠΕΡΜΑ.Ειναι ο καπιταλισμος βασικα.Οι Αμερικανοι θελανε να ξαναανακατεψουν την τραπουλα και χρησιμοποιησαν την Ουκρανια.
έμβρυο πάπιας ωμό.Μπορείς να μάθεις τι είναι το κίτρινο που τρώνε οι αυστρονησιοι εκεί
Απίστευτο! Έκλεψαν με τρικ το πανάκριβο ρολόι του Leclerc, αξίας 300.000 ευρώ, χωρίς να το πάρει χαμπάρι
Εσένα δεν σε πήραν οι ψιχάλες ?
σημαίνει πολλά όταν το νέο πατριωτικό σλόγκαν που πλασάρεται είναι το 'I’m Not Ashamed'...
δεν βρέχει, σας φτύνει όλος ο πλανήτης
Τυπε βαλε τον εισαγγελεα να τανε γαμησει τα Πουτινακια μονο ετσι καταλαβαινουν....Ναι ρε ηλίθιο ΠΟΥΤΙΝΟΣΠΕΡΜΑ.
Ενώ στην Ρωσία του ΠΟΥΤΙΝΟΥ έχει σοσιαλισμό.
Ηλίθιε.
Εντάξει,το είχε κάψει 24/7 online εδώ μέσα.το νήμα εχει χασει αίγλη με την απουσία του πιεξαρου
Γνωστον οτι εχει ως επι το πλειστον σκατο-φαι και μπαζο-χοντρες ρε χαζουλη ...Τι να βάλω ρε βρωμιάρη, να γίνουμε ρόμπα στα κομμούνια;
Ντράπηκα ρε μπούφο δεν καταλαβαίνεις, μικρές μερίδες και πανάκριβα… χάλι στην Μητρόπολη τη Δύσης…
Η Μέρκελ ήταν προσωπικοτητα, δεν θα την έσερνε ένας, γέρο μπισμπικης να διάλυση την οικονομία της ΕΕΒρίζουμε τη σκατομερκελ αλλά πιστεύω με αυτή στο τιμόνι της Ευρώπης δε θα είχαμε πόλεμο τωρα
Έδωσε αυξηση κατώτερου μισθου ο Κουλης το έλυσε το θεμαΚ στην τελικη στην τσέπη μας ή στη τσέπη του τούρκου δεν θα μπει σεντς
Στην Τουρκία από 0,65 πήγε 1,15 η βενζινη και στις ΗΠΑ 1,09
Για Ελλάδα ούτε να δω θέλω τις τιμές στα βενζιναδικα