Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Που ειναι ο...
έλεγα κι εγώ, δεν θα εμφανιστείς, ώστε σε κάθε σχόλιο που δεν σου αρέσει, να κατηγορείς το μέλος που το έγραψε σαν Ομοφυλόφιλο;
έλεγα κι εγώ, δεν θα εμφανιστείς, ώστε σε κάθε σχόλιο που δεν σου αρέσει, να κατηγορείς το μέλος που το έγραψε σαν Ομοφυλόφιλο;
Ζήτα του πληρεξούσιο αν έχει από τον px ή έστω επικυρωμένη εξουσιοδότηση αλλιώς είναι άκυρο το ποσταρισμα τουτυπε βλεπω και ο τυπος χλεχλερκ να τρωει μπαν στο τελος,και μαζι με τον px να δινουν τα ποστς τους να τα δημοσιευουν αλλοι
τι να σου πω, δεν μου αρέσει να προφητεύω. Ο Χρόνος είναι ο απόλυτος κριτήςτυπε βλεπω και ο τυπος χλεχλερκ να τρωει μπαν στο τελος,και μαζι με τον px να δινουν τα ποστς τους να τα δημοσιευουν αλλοι
υπάρχει κι άλλη εναλλακτική. Να τον δένουν πολύ δυνατοί συναισθηματικοί δεσμοί μαζί τουΖήτα του πληρεξούσιο αν έχει από τον px ή έστω επικυρωμένη εξουσιοδότηση αλλιώς είναι άκυρο το ποσταρισμα του
Ζήτα του πληρεξούσιο αν έχει από τον px ή έστω επικυρωμένη εξουσιοδότηση αλλιώς είναι άκυρο το ποσταρισμα του
Εδώ μπαναραν τον κμαν το πιο αθώο πλάσμα του μπουτυπε θα του ζητησω να υπογραψει υπευθυνη δηλωση
Εδώ μπαναραν τον κμαν το πιο αθώο πλάσμα του μπου
Ειναι ο καπιταλισμος βασικα.Οι Αμερικανοι θελανε να ξαναανακατεψουν την τραπουλα και χρησιμοποιησαν την Ουκρανια.Σου λεει μαγκεψες Γερμανε και τα εκανες πλακακια με το Ρωσο να περνατε ολοι καλα και οι λοιποι να τον πινουν?Δεν παει ετσι.Εδω ειναι καπιταλισμος.Βρισκω τον αδυναμο κρικο την Ουκρανια και σου ανατρεπω ολη την κατασταση.Δεν εχει φτηνο αεριο για να εισαι ανταγωνιστικος να να πλουτιζεις.Και αν θες κατι.πρωτα θα απευθυνεσαι στο νταβα σου.
Ενω αν χωριζαν τα τσανακια ωραια και ελεγαν οι Γερμανοι γαμα τους ρε Πουτιν ωραια,το μαγαζι να εινσι καλα,θα διελυσαν οι Αμερικανοι ολη την ΕΕ θα εστρεφαν τον εναν εναντιον του αλλου.Παντα η συνεργασια Ρωσων Γερμανων βοηθουσε και τους δυο να θεριευσουν οπως στο μεσοπολεμο αλλα τοτε τραβουσαν οι αλλες χωρες ζορι με την κατασταση.
Ποιους μπαναρανε ρε τυπε...δωσε ενα update γιατι ετρεχα ολη την εβδομαδα και εχω χασει επεισοδια.τυπε και εμας θα μπαναρουνε
ολους θα μας μπαναρουνε
ο τυπος χλεχλερκ ειναι σκληρος χυστης
Ποιους μπαναρανε ρε τυπε...δωσε ενα update γιατι ετρεχα ολη την εβδομαδα και εχω χασει επεισοδια.
Ειναι ο καπιταλισμος βασικα.Οι Αμερικανοι θελανε να ξαναανακατεψουν την τραπουλα και χρησιμοποιησαν την Ουκρανια.Σου λεει μαγκεψες Γερμανε και τα εκανες πλακακια με το Ρωσο να περνατε ολοι καλα και οι λοιποι να τον πινουν?Δεν παει ετσι.Εδω ειναι καπιταλισμος.Βρισκω τον αδυναμο κρικο την Ουκρανια και σου ανατρεπω ολη την κατασταση.Δεν εχει φτηνο αεριο για να εισαι ανταγωνιστικος να να πλουτιζεις.Και αν θες κατι.πρωτα θα απευθυνεσαι στο νταβα σου.
Ενω αν χωριζαν τα τσανακια ωραια και ελεγαν οι Γερμανοι γαμα τους ρε Πουτιν ωραια,το μαγαζι να εινσι καλα,θα διελυσαν οι Αμερικανοι ολη την ΕΕ θα εστρεφαν τον εναν εναντιον του αλλου.Παντα η συνεργασια Ρωσων Γερμανων βοηθουσε και τους δυο να θεριευσουν οπως στο μεσοπολεμο αλλα τοτε τραβουσαν οι αλλες χωρες ζορι με την κατασταση.
Πως μπαναριστηκε αυτη η σκατοψυχουλα ρε τυπε;Αφου ειχε μονιμη συνδεση το στομα του με τα αρχιδια του Αντι...τυπε ο px μπαναριστηκε και στελνει αγωνιστικους χαιρετισμους με φατσουλες και like
Εσενα ρε Kman γιατι σε μπαναρανε;Μια εβδομαδα ελειψα και εγινε τσι εκδιδομενης.....Ειναι ο καπιταλισμος βασικα.Οι Αμερικανοι θελανε να ξαναανακατεψουν την τραπουλα και χρησιμοποιησαν την Ουκρανια.Σου λεει μαγκεψες Γερμανε και τα εκανες πλακακια με το Ρωσο να περνατε ολοι καλα και οι λοιποι να τον πινουν?Δεν παει ετσι.Εδω ειναι καπιταλισμος.Βρισκω τον αδυναμο κρικο την Ουκρανια και σου ανατρεπω ολη την κατασταση.Δεν εχει φτηνο αεριο για να εισαι ανταγωνιστικος να να πλουτιζεις.Και αν θες κατι.πρωτα θα απευθυνεσαι στο νταβα σου.
Δεν ξέρω για όλα τα ban αλλά τα λίγα που θυμάμαι είναι gagauin , dmtrsxxx , kman που είπαν πιό πάνω και τελευταία ο ROB.C και ο px75 ... επίσης έχει καιρό να γράψει και ο stokadoura δεν ξέρω τι γίνεται ακριβώς , όλο και θα ξεχνάω όμως κάποιον αν θέλει κανείς να συμπληρώσει τίποτα. Τώρα ποιά είναι ban ποιά είναι mute πάλι δεν τα ξέρω καλά , μπέρδεμα η κατάσταση με το νέο siteΠοιους μπαναρανε ρε τυπε...δωσε ενα update γιατι ετρεχα ολη την εβδομαδα και εχω χασει επεισοδια.
Τυπε πολυ μπροστα ο Αντι....2022 και δεν μπορει να βαλει ενα plugin να φαινεται ποιος ειναι μπαναρισμενος.Δεν ξέρω για όλα τα ban αλλά τα λίγα που θυμάμαι είναι gagauin , dmtrsxxx , kman που είπαν πιό πάνω και τελευταία ο ROB.C και ο px75 ... επίσης έχει καιρό να γράψει και ο stokadoura δεν ξέρω τι γίνεται ακριβώς , όλο και θα ξεχνάω όμως κάποιον αν θέλει κανείς να συμπληρώσει τίποτα. Τώρα ποιά είναι ban ποιά είναι mute πάλι δεν τα ξέρω καλά , μπέρδεμα η κατάσταση με το νέο site