jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.628
- Πόντοι
- 3.506
παντου πουστιδες βλεπεις πιστος στα νεοταξιτικα δυτικα προτυπα βλεπωΕσύ τι πετάγεσαι μωρή πορδή; Σου θίξαμε το γκόμενο;
παντου πουστιδες βλεπεις πιστος στα νεοταξιτικα δυτικα προτυπα βλεπωΕσύ τι πετάγεσαι μωρή πορδή; Σου θίξαμε το γκόμενο;
καθαροαιμο αρσενικο εχω και 25 χρονια γραπτη εγγυηση καλης λειτουργιας απο το κατασκευαστηΑφού είστε, τι να κάνουμε συριζούλη.
Δλδ τύπε τούς εχουμε κ τους Κινέζους χαλαρα;
Εγω τυπε γιατι καποιοι το χουν παρακανει. Γραφουμε για το πολεμο εδω με σοβαρα επιχειρηματα, οδευουμε σε πυρηνικο ολοκαυτωμα, τα χρηματιστηρια καταρρεουν σα χαρτινοι πυργοι και μερικοι τυποι πχ σαββας λενε για γκομενες και για γιαουρτια χωρις λιπαρα. Καπου αγανακτεις και γινεσαι ρουφιανοςΠοιος έχει ζητήσει να μπαναριστουν κάποια άτομα από.αυτο το νημα
;; Ας μου στείλει κ πμ
Θα τους στείλουμε κ εμείς σουβλάκια για να καρδαμωσουν να πολεμάνε πιο σκληράΤωρα περιμενουν να τους στειλει ο πουτιν τεχνολογια για αεροπορικους κινητηρες και μετα θα ειναι υπερδυναμη
Μάλιστα είμαι κατά το ρουφιανοκουμποΕγω τυπε γιατι καποιοι το χουν παρακανει. Γραφουμε για το πολεμο εδω με σοβαρα επιχειρηματα, οδευουμε σε πυρηνικο ολοκαυτωμα, τα χρηματιστηρια καταρρεουν σα χαρτινοι πυργοι και μερικοι τυποι πχ σαββας λενε για γκομενες και για γιαουρτια χωρις λιπαρα. Καπου αγανακτεις και γινεσαι ρουφιανος
Και γω κατα ημουν. Η αληθεια οτι ξεκινησα με κανα δυο αλλα μετα επειδη μου αρεσε σα διαδικασια εδωσα αρκετους. Ειχα πιει κιολας δε θυμαμαι ποσους εδωσαΜάλιστα είμαι κατά το ρουφιανοκουμπο
Ποιοι μπαμαριστηκαν εδώ όμως;
Ποιους ζήτησες να μπαναριστουν;
Εγω τυπε γιατι καποιοι το χουν παρακανει. Γραφουμε για το πολεμο εδω με σοβαρα επιχειρηματα, οδευουμε σε πυρηνικο ολοκαυτωμα, τα χρηματιστηρια καταρρεουν σα χαρτινοι πυργοι και μερικοι τυποι πχ σαββας λενε για γκομενες και για γιαουρτια χωρις λιπαρα. Καπου αγανακτεις και γινεσαι ρουφιανος
Τον ξεμπλοκαρα τυπε, μολις μπει θα γραψει. Ηταν μια στιγμη αδυναμιαςτυπε απο τοσα ναυαγια στο μπου,εσενα ο σαββας σε πειραξε;
Τύπε με τρολλαρεις;Και γω κατα ημουν. Η αληθεια οτι ξεκινησα με κανα δυο αλλα μετα επειδη μου αρεσε σα διαδικασια εδωσα αρκετους. Ειχα πιει κιολας δε θυμαμαι ποσους εδωσα
Τον ξεμπλοκαρα τυπε, μολις μπει θα γραψει. Ηταν μια στιγμη αδυναμιας
Ο πολεμαρχος μητσοτακης κυρηξε τον οικονομικο πόλεμο στον πουτιν. 8εκ +2 εκ λαθρο ειμαστε. Τωρα που θα του κόψουμε και το αεριο θα τον πάμε τρενο. Μαύρο πάσχα θα κανειΨηθιριζεται στους κόλπους του ΟΗΕ ότι η Ελλάδα με την πολιτική της εχει απομονωσει την Τουρκία Ρωσία Ινδία και Κίνα!! Η Αμερική με τη συμβολή της ελληνικής κυβέρνησης καταφέρνει να παραμείνει διαγαλαξιακή δύναμη.,ενώνεται την απομόνωση της Κίνας ,η Ελλάδα επωφελειται κ αγοράζει όλο το κινέζικο χρέος
Αλλά σσσσσσσσ μην το πεις πουθενά ακόμα εδώ ......top secret
Θα έκανα like αλλά φοβάμαι μη λογοκριθω κ μπαναριστωΟ πολεμαρχος μητσοτακης κυρηξε τον οικονομικο πόλεμο στον πουτιν. 8εκ +2 εκ λαθρο ειμαστε. Τωρα που θα του κόψουμε και το αεριο θα τον πάμε τρενο. Μαύρο πάσχα θα κανει
Και ο πουτιν δημιουργημα των δυτικων ειναι, οι δυτικοι φταινε για οτι εγινε και γι εται, πιστευει κανεις οτι σοκαρονται με την πουτσα;, οι δυτικοι εχουν σηκωσει μανικια γιατι ξεκινησαν δουλειες,ψευτες και υποκριτες με τις παπατζες ποσο μακρια θα πατε?
Ειναι δυσκολο να τους καταλαβεις;Θα έκανα like αλλά φοβάμαι μη λογοκριθω κ μπαναριστω
Ακόμα να βρεθεί ο ρουφιάνους του νήματος
Σε ποια πλευρα της ιστοριας ηταν σ εκεινες τις εισβολες η ελλαδα;
δεν νομιζω οτι ειναι μονο μπιζνες αυτη τη φορα η γνωμη μου ειναι οτι ειναι αλλη μια μεγαλη συγκουση δυσης-ανατολης ο καριολης ο πουτιν φαινεται αποφασισμενος και με πλατες τον ακουσα να λεει οτι οι σχεσεις με την δυση δυσκολα θα γινουν οπως πριν -εχει και τα δικαια του χρονια ολοκληρα οι δυτικες νυφιτσες κοροιδευαν χλευαζαν και υπονομευαν τους ρωσους -αν και δεν υπαρχουν μονιμες εχθρες/φιλιες αναμεσα στα κρατη αλλα μονο συμφεροντα νομιζω οτι οι ρωσοι φαινονται αποφασιμενοι να αποκαθηλωσουν την παγκοσμια αμερικανικη ηγεμονιαΚαι ο πουτιν δημιουργημα των δυτικων ειναι, οι δυτικοι φταινε για οτι εγινε και γι εται, πιστευει κανεις οτι σοκαρονται με την πουτσα;, οι δυτικοι εχουν σηκωσει μανικια γιατι ξεκινησαν δουλειες,
Τα ξαναγραφω για τα ζωα που βλεπουν ενα νεο χιτλερ και δε βλεπουν τις μπιζνες που ερχονται.
Εταιρειες ελληνικες που θα τρεξουν ουκρανια για την ανοικοδομηση
( θα ειναι στη σωστη πλευρα της ιστοριας ) οπως πηγαν βορειο ιρακ γιουγκοσλαβια κλπ
Λοκχιντ μαρτιν που οι παραγγελιες πεφτουν βροχη, εχετε δει σε τι σπιταρονες μενουν τι αμαξια οδηγανε και ποσο εχει το γαλόνι η βενζινη στις περιοχες γυρω απ τη λοκχιντ μαρτιν;
Ελληνες εφοπλιστες που προβλεψαν... την κριση με το ρωσικο φα
Γερμανια που εξοπλιζεται για το μελλον για να κυριαρχησει και στρατιωτικα,
Το διαίρει και βασιλευε κυριαρχει στη φτωχη ελλαδα .
Πρωτα μας εδωσαν ενα καλο μαθημα οι κινεζοι τωρα μας δινουν και οι ρωσοι.δεν νομιζω οτι ειναι μονο μπιζνες αυτη τη φορα η γνωμη μου ειναι οτι ειναι αλλη μια μεγαλη συγκουση δυσης-ανατολης ο καριολης ο πουτιν φαινεται αποφασισμενος και με πλατες τον ακουσα να λεει οτι οι σχεσεις με την δυση δυσκολα θα γινουν οπως πριν -εχει και τα δικαια του χρονια ολοκληρα οι δυτικες νυφιτσες κοροιδευαν χλευαζαν και υπονομευαν τους ρωσους -αν και δεν υπαρχουν μονιμες εχθρες/φιλιες αναμεσα στα κρατη αλλα μονο συμφεροντα νομιζω οτι οι ρωσοι φαινονται αποφασιμενοι να αποκαθηλωσουν την παγκοσμια αμερικανικη ηγεμονια