Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.374
Πόντοι
22.266
Ποιος έχει ζητήσει να μπαναριστουν κάποια άτομα από.αυτο το νημα
;; Ας μου στείλει κ πμ

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Ποιος έχει ζητήσει να μπαναριστουν κάποια άτομα από.αυτο το νημα
;; Ας μου στείλει κ πμ
Εγω τυπε γιατι καποιοι το χουν παρακανει. Γραφουμε για το πολεμο εδω με σοβαρα επιχειρηματα, οδευουμε σε πυρηνικο ολοκαυτωμα, τα χρηματιστηρια καταρρεουν σα χαρτινοι πυργοι και μερικοι τυποι πχ σαββας λενε για γκομενες και για γιαουρτια χωρις λιπαρα. Καπου αγανακτεις και γινεσαι ρουφιανος

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.374
Πόντοι
22.266
Τωρα περιμενουν να τους στειλει ο πουτιν τεχνολογια για αεροπορικους κινητηρες και μετα θα ειναι υπερδυναμη
Θα τους στείλουμε κ εμείς σουβλάκια για να καρδαμωσουν να πολεμάνε πιο σκληρά

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.374
Πόντοι
22.266
Εγω τυπε γιατι καποιοι το χουν παρακανει. Γραφουμε για το πολεμο εδω με σοβαρα επιχειρηματα, οδευουμε σε πυρηνικο ολοκαυτωμα, τα χρηματιστηρια καταρρεουν σα χαρτινοι πυργοι και μερικοι τυποι πχ σαββας λενε για γκομενες και για γιαουρτια χωρις λιπαρα. Καπου αγανακτεις και γινεσαι ρουφιανος
Μάλιστα είμαι κατά το ρουφιανοκουμπο
Ποιοι μπαμαριστηκαν εδώ όμως;
Ποιους ζήτησες να μπαναριστουν;:think:

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Μάλιστα είμαι κατά το ρουφιανοκουμπο
Ποιοι μπαμαριστηκαν εδώ όμως;
Ποιους ζήτησες να μπαναριστουν;:think:
Και γω κατα ημουν. Η αληθεια οτι ξεκινησα με κανα δυο αλλα μετα επειδη μου αρεσε σα διαδικασια εδωσα αρκετους. Ειχα πιει κιολας δε θυμαμαι ποσους εδωσα

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.793
Πόντοι
3.656

τυπε απο τοσα ναυαγια στο μπου,εσενα ο σαββας σε πειραξε; :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.374
Πόντοι
22.266
Και γω κατα ημουν. Η αληθεια οτι ξεκινησα με κανα δυο αλλα μετα επειδη μου αρεσε σα διαδικασια εδωσα αρκετους. Ειχα πιει κιολας δε θυμαμαι ποσους εδωσα
Τύπε με τρολλαρεις;:confused:
Σε αφήνω τότε πάω για βουτιά

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.793
Πόντοι
3.656
Τον ξεμπλοκαρα τυπε, μολις μπει θα γραψει. Ηταν μια στιγμη αδυναμιας

τυπε αμα θες να μπαναρεις σαν να μην υπαρχει αυριο εχει κατι εκατονταδες ψυχοπαθεις τελειωμενους κλωνους ο ντοπας :confused: :confused: :confused:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.694
Πόντοι
506
Ψηθιριζεται στους κόλπους του ΟΗΕ ότι η Ελλάδα με την πολιτική της εχει απομονωσει την Τουρκία Ρωσία Ινδία και Κίνα!! Η Αμερική με τη συμβολή της ελληνικής κυβέρνησης καταφέρνει να παραμείνει διαγαλαξιακή δύναμη.,ενώνεται την απομόνωση της Κίνας ,η Ελλάδα επωφελειται κ αγοράζει όλο το κινέζικο χρέος
Αλλά σσσσσσσσ μην το πεις πουθενά ακόμα εδώ ......top secret
Ο πολεμαρχος μητσοτακης κυρηξε τον οικονομικο πόλεμο στον πουτιν. 8εκ +2 εκ λαθρο ειμαστε. Τωρα που θα του κόψουμε και το αεριο θα τον πάμε τρενο. Μαύρο πάσχα θα κανει

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.374
Πόντοι
22.266
Ο πολεμαρχος μητσοτακης κυρηξε τον οικονομικο πόλεμο στον πουτιν. 8εκ +2 εκ λαθρο ειμαστε. Τωρα που θα του κόψουμε και το αεριο θα τον πάμε τρενο. Μαύρο πάσχα θα κανει
Θα έκανα like αλλά φοβάμαι μη λογοκριθω κ μπαναριστω

Ακόμα να βρεθεί ο ρουφιάνους του νήματος

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.111
Πόντοι
6.256
ψευτες και υποκριτες με τις παπατζες ποσο μακρια θα πατε?
277522044_10159802907268493_3855533928393193730_n.jpg
Και ο πουτιν δημιουργημα των δυτικων ειναι, οι δυτικοι φταινε για οτι εγινε και γι εται, πιστευει κανεις οτι σοκαρονται με την πουτσα;, οι δυτικοι εχουν σηκωσει μανικια γιατι ξεκινησαν δουλειες,

Τα ξαναγραφω για τα ζωα που βλεπουν ενα νεο χιτλερ και δε βλεπουν τις μπιζνες που ερχονται.
Εταιρειες ελληνικες που θα τρεξουν ουκρανια για την ανοικοδομηση
( θα ειναι στη σωστη πλευρα της ιστοριας ) οπως πηγαν βορειο ιρακ γιουγκοσλαβια κλπ
Λοκχιντ μαρτιν που οι παραγγελιες πεφτουν βροχη, εχετε δει σε τι σπιταρονες μενουν τι αμαξια οδηγανε και ποσο εχει το γαλόνι η βενζινη στις περιοχες γυρω απ τη λοκχιντ μαρτιν;
Ελληνες εφοπλιστες που προβλεψαν... την κριση με το ρωσικο φα
Γερμανια που εξοπλιζεται για το μελλον για να κυριαρχησει και στρατιωτικα,

Το διαίρει και βασιλευε κυριαρχει στη φτωχη ελλαδα .

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.111
Πόντοι
6.256

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.628
Πόντοι
3.506
Και ο πουτιν δημιουργημα των δυτικων ειναι, οι δυτικοι φταινε για οτι εγινε και γι εται, πιστευει κανεις οτι σοκαρονται με την πουτσα;, οι δυτικοι εχουν σηκωσει μανικια γιατι ξεκινησαν δουλειες,

Τα ξαναγραφω για τα ζωα που βλεπουν ενα νεο χιτλερ και δε βλεπουν τις μπιζνες που ερχονται.
Εταιρειες ελληνικες που θα τρεξουν ουκρανια για την ανοικοδομηση
( θα ειναι στη σωστη πλευρα της ιστοριας ) οπως πηγαν βορειο ιρακ γιουγκοσλαβια κλπ
Λοκχιντ μαρτιν που οι παραγγελιες πεφτουν βροχη, εχετε δει σε τι σπιταρονες μενουν τι αμαξια οδηγανε και ποσο εχει το γαλόνι η βενζινη στις περιοχες γυρω απ τη λοκχιντ μαρτιν;
Ελληνες εφοπλιστες που προβλεψαν... την κριση με το ρωσικο φα
Γερμανια που εξοπλιζεται για το μελλον για να κυριαρχησει και στρατιωτικα,

Το διαίρει και βασιλευε κυριαρχει στη φτωχη ελλαδα .
δεν νομιζω οτι ειναι μονο μπιζνες αυτη τη φορα η γνωμη μου ειναι οτι ειναι αλλη μια μεγαλη συγκουση δυσης-ανατολης ο καριολης ο πουτιν φαινεται αποφασισμενος και με πλατες τον ακουσα να λεει οτι οι σχεσεις με την δυση δυσκολα θα γινουν οπως πριν -εχει και τα δικαια του χρονια ολοκληρα οι δυτικες νυφιτσες κοροιδευαν χλευαζαν και υπονομευαν τους ρωσους -αν και δεν υπαρχουν μονιμες εχθρες/φιλιες αναμεσα στα κρατη αλλα μονο συμφεροντα νομιζω οτι οι ρωσοι φαινονται αποφασιμενοι να αποκαθηλωσουν την παγκοσμια αμερικανικη ηγεμονια

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.111
Πόντοι
6.256
δεν νομιζω οτι ειναι μονο μπιζνες αυτη τη φορα η γνωμη μου ειναι οτι ειναι αλλη μια μεγαλη συγκουση δυσης-ανατολης ο καριολης ο πουτιν φαινεται αποφασισμενος και με πλατες τον ακουσα να λεει οτι οι σχεσεις με την δυση δυσκολα θα γινουν οπως πριν -εχει και τα δικαια του χρονια ολοκληρα οι δυτικες νυφιτσες κοροιδευαν χλευαζαν και υπονομευαν τους ρωσους -αν και δεν υπαρχουν μονιμες εχθρες/φιλιες αναμεσα στα κρατη αλλα μονο συμφεροντα νομιζω οτι οι ρωσοι φαινονται αποφασιμενοι να αποκαθηλωσουν την παγκοσμια αμερικανικη ηγεμονια
Πρωτα μας εδωσαν ενα καλο μαθημα οι κινεζοι τωρα μας δινουν και οι ρωσοι.
Βεβαια υπαρχουν και οι καθυστερημενοι που σε τετοια γεγονοτα ψαχνουν να βρουν νικητες και ηττημένους.
Ας ψαχνουν, δε θα βρουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom