kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Ειναι απο χρόνια λεσβιαΠήρε κανέναν μελαψό στην Εκάλη αυτή;
Ειναι απο χρόνια λεσβιαΠήρε κανέναν μελαψό στην Εκάλη αυτή;
Ο ρχ μονο μουσταφάΤυπε να βαζεις σωστη φωτογραφια αμα θελεις να κανεις ψυχικο...
Χωρίς καμμια πηγή λέει ο κάθε πικραμένος ότι φαντάζεται...Οχι τύπε, ελεος πια με αυτο.
Δυο πραγματα εχω βαρεθει να διαβαζω. Οτι ο Κουλης ειναι γιος της Ντορας και οτι ο Βενιζελος λεγοταν Τουρκογλου. Ειναι μαλακίες ολκής αμφότερα. Δηλαδη πεταει καποιος, καπου, καποτε μια μαλακια και το αναπαραγουν μετα επι χρονια διαφοροι.
Οι αντίπαλοί του έχουν κατασκευάσει πολλές ψευδείς ειδήσεις για να τον πλήξουν. Μία από αυτές είναι ότι το πραγματικό του επώνυμο είναι «Τούρκογλου» και ότι το άλλαξε για να θυμίζει τον Ελευθέριο Βενιζέλο. Η αλήθεια είναι το ακριβώς αντίθετο. Η πατρική του οικογένεια κατάγεται από την επαρχία Καρυστίας της Εύβοιας κοντά στην Κύμη και είχε το ίδιο επώνυμο όπως αποδεικνύουν τα μητρώα αρρένων και τα κληρικολόγια του νομού. Η οικογένεια μετακόμισε στην Εύβοια από τη λακωνική Μάνη στα τέλη του 18ου ή στις αρχές του 19ου αιώνα. Eνα άλλο παρακλάδι της ίδιας οικογένειας περίπου την ίδια εποχή μετακόμισε από τη Μάνη στα Χανιά. Είναι η οικογένεια του Ελευθερίου Βενιζέλου.
Καλα δεν ειχα πει οτι ειναι Αμερικη ουτε λεω για τους καφεδες ...E που το είδες το ακριβο στο Μινσκ
Καφές αμερικανό 2,5 λευκ ρούβλια δλδ 90 σεντσ
Ο καφές στο grand cafe kαi hilton κόστιζε 6 ρούβλια Λευκορωσία
Εμένα φτηνή μου φάνηκε τασος3 η Λευκορωσία πάντως
Σε αφήνω πάω για μπάνιο
Σφύρα μου να βγω από την πισίνα όταν μόνο καταλάβουμε κ την Οδησσό
Επισης καποιοι εχουν φαγωθει και αναπαράγουν παντού οτι ο Χρυσοχοιδης αλλαξε το επωνυμο του από "Κοεμτζογλου". Και η μονη πηγη ειναι μια συνεντευξη ενος γραφικού σε ενα τοπικο καναλι. Και το πηραν ολοι και το αναπαραγουν, μαζι με διάφορες κορώνες περί προδοτών, περί ανθελληνων κλπ. Εμετός.Χωρίς καμμια πηγή λέει ο κάθε πικραμένος ότι φαντάζεται...
Άκου Τούρκογλου...
Να συμπληρώσω ότι η οικογένεια καταγεται πιθανότατα από τον Μυστρά.
Αυτη ειναι η ελληνικη αριστερα.Η ρωσόδουλη γραφική ελληνική αριστερά σε δύο φωτό.
Λίγα λόγια για την κ. Αναγούλα σε παρακαλώΑυτη ειναι η ελληνικη αριστερα.
Ό,τι πιο σιχαμενο υπαρχει. Αναγούλα σού προκαλούν.
Εγω παλι επειδη εχω καλη μνημη πρωτα θεωρω σιχαμενους αυτους που χρεοκωπησαν την ελλαδα, πασοκ νδ , και μετα την ' ελληνικη αριστερά'Αυτη ειναι η ελληνικη αριστερα.
Ό,τι πιο σιχαμενο υπαρχει. Αναγούλα σού προκαλούν.
Ειναι της μοδας,Έτσι για να γελάσουμε...
Σλάβα Ουκραίνι και σλάβα κόκα!
Αυτός λοιπόν προσκλήθηκε από τον Γελοίο να μιλήσει στο ελληνικό κοινοβούλιο.
Εύβοια ( για τον Βενιζέλο)Χωρίς καμμια πηγή λέει ο κάθε πικραμένος ότι φαντάζεται...
Άκου Τούρκογλου...
Να συμπληρώσω ότι η οικογένεια καταγεται πιθανότατα από τον Μυστρά.
Εύβοια μεταγενεστερα.Εύβοια ( για τον Βενιζέλο)
Edit: τώρα είδα ότι έχει ήδη γραφτεί
Γαμημένο ΠΟΥΤΙΝΟΣΠΕΡΜΑ πάλι ψέμματα λες.Tώρα που η Μαριούπολη ελευθερώθηκε από τους ναζί θα δούμε ποιοί χτύπαγαν άμαχους ή ποιοί κρύβονταν πίσω από αυτούς (στο τέλος του βίντεο).