You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 39K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.743
- Πόντοι
- 2.306
Portofino!Leader καιρός να βάλει μια τάξη ο Βλαδίμηρος
Η δύση διέφθειρε την σλαβιλα
Έλεγες την Ουκρανή να σε φέρω Ελλάδα κ έλεγε εγώ μόνο Μονακό και πορτοφινο παω
Γιατί τι έχει η Λούτσα;;;
Η φασιστικη κουραδα ο Στεπαν,ηταν Ελληνικης καταγωγης Ουκρανος.....Οι οπαδοι της Λβιβ εχουν ενα πανο με αυτον και το ανεβαζουν σε καθε αγωνα...κ ειδικα οταν παιζουν με την Σαχταρ Ντονετσκ....Τεσπα,λεπτομερειες....
ο Στεπαν συνεργαστηκε με τους Ναζι...αλλα επειδη ηταν ανεξελεγκτος και εκανε φρικαλεοτητες,τον επιασαν τα ιδια τα SS και τον εκλεισαν φυλακη!!!...φαντασου για να σε θεωρησουν οι Ναζι εγκληματια,τι μαλακας ηταν....
αυτο ακριβως οι μεγαλες δυναμεις στις αρχες του 20 αιωνα κανονισαν να μην συμβαινει γιατι διαφορετικα θα υπηρχε βυζαντινη αυτοκρατορια η οθωμανικη. ετσι τωρα εμεις εχουμε αιγαιο και δυτικη θρακη ενω η βαρβαροι ανατολικη θρακη και μικρα ασιαΗ Ελλάδα από ανέκαθεν ήταν ένα σταυροδρόμι ανάμεσα σε δύση και ανατολή από αρχαιοτάτων χρόνων με το ένα πόδι στη δύση και το άλλο στη ανατολή (μικρά Ασία) στο Βυζάντιο τα ίδια ο δικέφαλος ως έμβλημα το ένα κεφάλι να κοιτά δύση και το άλλο ανατολή το ανοικουμε μόνο στη δύση δεν νομίζω να συνάπτει με την γεωπολιτική θέση της χώρας η ιστορία αυτό δείχνει
ΥΣ : ρούβλια δεν δέχομαι μόνο ευρω
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.688
- Πόντοι
- 506
‘Nothing can be done’ about placing sanctions on Russia: Turkey’s Erdogan
Turkish President Recep Tayyip Erdogan said that “nothing can be done” about placing sanctions on Russia due to Turkey’s energy needs, Reuters reports,
english.alarabiya.net
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.611
- Πόντοι
- 3.506
Για βαρβάρους δεν ξέρω όμως όταν η Ελλάδα πατούσε στα δύο της πόδια δύση και ανατολή πάντα γίνονταν και αυτοκρατορία κάποιοι την θέλουν κουτση φταίμε και εμείς βέβαια που έχουμε το μικρόβιο της διχόνοιαςαυτο ακριβως οι μεγαλες δυναμεις στις αρχες του 20 αιωνα κανονισαν να μην συμβαινει γιατι διαφορετικα θα υπηρχε βυζαντινη αυτοκρατορια η οθωμανικη. ετσι τωρα εμεις εχουμε αιγαιο και δυτικη θρακη ενω η βαρβαροι ανατολικη θρακη και μικρα ασια
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Κουκιά μωρέ. Εσύ δεν ξέρω που τα βρίσκεις.Ρακάδικο εννοείς δεν βρίσκεις ή κουκκιά??
Και στα 2 τσι πουτάνας γίνεται.
Όσο για τις ρακές εμείς εδώ επάνω αναγκαζόμαστε να πίνουμε μπύρες του Νορβηγού και του Χάος.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Όλοι εσείς που ρωτάτε γιατί οι Ουκρανοί και ο Ζελένσκι δεν παραδίδονται στον ΠΟΥΤΙΝΟ για να μην γίνει αιματοχυσία ένα μόνο έχω να σας πω:
«Καλλιό ’ναι μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνοι σκλαβιά και φυλακή!»
«Καλλιό ’ναι μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνοι σκλαβιά και φυλακή!»
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
οι ιδιοι που λένε οτι ειχε καθε δικαιωμα η Ουκρανια να θελει να μπει στο Νατο και κακως η Ρωσια το ειδε σαν πρόκληση σου λενε μη παμε 12 μιλια γιατι θα προκαλεσουμε την Τουρκια,σωστο απο μια αποψη γιατι εχουμε σταθμισει τις αντιδρασεις της Τουρκιας και τις δικες μας,οι Ουκρανοι και αυτο το πιονι ο Ζελενσκι που κατεστρεψε τη χωρα του αραγε σταθμισαν τίποτα ή όλα στη καραπουτσακλάρα τους και τωρα απλά πληρωνουν τις συνέπειες?
ARAVOTOURKOS(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2020
- Like
- 1.336
- Πόντοι
- 206
ΓΙΟΥΝΑΝΙΑ ΜΟΥ αγαπημένα μου, λατρευτά μου
Η πουτινόπουτσα είναι τεράστια
Ησυχια ταξη ασφαλεια ...Να μπει μια τάξη επιτέλους στο μπουρδέλο της Ουκρανίας
Πήγα Λευκορωσία πρόσφατα κ ζηλεψα την σοβιετικά ατμόσφαιρα
Κ το Κίεβο πήγε να γίνει far west
ειχα βρει και ενα ωραιο μολδαβικο κρασαδικο
Συνημμένα
Έφαγε και πιτσα ο παππους
Θέλει να δείξει οτι είναι ταπεινός και τρώει μαζί με τους φαντάρους.Η οτι το φαί του Αμερικανού φαντάρου είναι άλφα κλάσης.Πώς και δε δάγκωσε κανάν Γκοτζίλα.
ναι, αυτο ακριβως λεω. οτι αυτος που ελεγχει αιγαιο και δαρδανελια ειναι αυτοκρατοριαΓια βαρβάρους δεν ξέρω όμως όταν η Ελλάδα πατούσε στα δύο της πόδια δύση και ανατολή πάντα γίνονταν και αυτοκρατορία κάποιοι την θέλουν κουτση φταίμε και εμείς βέβαια που έχουμε το μικρόβιο της διχόνοιας
Ρε μουχαμέτη, εσυ μας έλειπες........ΓΙΟΥΝΑΝΙΑ ΜΟΥ αγαπημένα μου, λατρευτά μου
Πότε φεύγεις για Κίεβο?
Άμα θες να σε φύγουμε εμείς, συστημένο κιόλας.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Ναι και Γεωργιανους...Από πληρώματα; Φιλιππινέζους;
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Ρε τυπε τον σιχαίνομαι αλλά ποια ειναι πηγή που λέει ότι ήταν Τούρκογλου?Ελευθεριος Βενιζέλος: Καταγωγή από Χανιά
Ευάγγελος Βενιζέλος: Καταγωγή από Εύβοια. Το πραγματικό του επώνυμο είναι Τούρκογλου αλλά το άλλαξε ο πάτερας του.
Δεν ισχύει.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Και για να γίνω κατανοητός .Κουκιά μωρέ. Εσύ δεν ξέρω που τα βρίσκεις.
Όσο για τις ρακές εμείς εδώ επάνω αναγκαζόμαστε να πίνουμε μπύρες του Νορβηγού και του Χάος.
Νορβηγός:
Χάος:
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Θα ξεράσω...
Σλάβοι δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε με το έτσι θέλω.
Ομοδοξο και μαλακιες...
Οι Ρώσοι πολλά χρόνια υποσκάπτουν την Ορθοδοξία και τα πατριαρχεία για να τα ελέγξουν πλήρως από τους Ελληνες.
Οι Σλάβοι και ειδικά οι Ρώσοι είναι εχθροί μας πριν από τους Τούρκους...
Για το θεαθήναι πάντα έλεγαν ομοδοξοι κτλ....
Τους είδαμε ιστορικά....
Πάντα τρικλοποδιές και πάντα απεναντι....
Οι ηλιθιοι μέχρι και εκστρατευτικο σωμα στείλαμε στον Κριμαικο πολεμο...
Πάντα ελπίζαμε στον Μόσχοβο...
Ο Μόσχοβος μας φτύνει αιώνες τώρα....
Αν υπάρχει ξανθό γένος αυτό δεν είναι οι Ταταρομογγολοσλάβοι Ρώσοι....
Οι Ουκρανοί είναι και λίγο Πολωνοί και Σκανδιναβοί εκτός από ταταρομογγολοσλάβοι...
Ανήκουμε στις θαλάσσιες δυνάμεις.
Τις δυνάμεις που εχουν νικησει σε όλους τους σημαντικούς πολέμους.
Η γεωγραφία μας καταδικάζει να ισχύει στο διηνεκές...
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.496
- Πόντοι
- 34.538
Παλι καλα που δεν του εφυγε η μασελα να εχουμε κι αλλα..Θέλει να δείξει οτι είναι ταπεινός και τρώει μαζί με τους φαντάρους.Η οτι το φαί του Αμερικανού φαντάρου είναι άλφα κλάσης.Πώς και δε δάγκωσε κανάν Γκοτζίλα.