Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Και έχεις και το κουνάς; Κουναγιέν έχεις τυπε;οχι φιλε αν και φτωχος κοιτα να δεις κατι περιεγα πραγματα εχω αμαξι και το κουναω...ακουσον ακουσον
Και έχεις και το κουνάς; Κουναγιέν έχεις τυπε;οχι φιλε αν και φτωχος κοιτα να δεις κατι περιεγα πραγματα εχω αμαξι και το κουναω...ακουσον ακουσον
Μου χει τυχει σε πρατηριο σελ το εξηςΚανονικά θέλει κάνα 2 να τα ανατινάξεις να γίνει χαμός και να στρώσει μετά η φάση
και εσεις εκτος θεματος ειστε κ.καθυστερημενε.σειρε και γαμησου τωρα αδερφηΤυπε αν αντί για κωλοτρυπιδα δεν έχει πρίζα σουκο σε ενημερώνω ότι είσαι εκτός θέματος και τσιμπάς αναφορά
ειναι πολλα τα αλογα πρεπει να τρεχουν να ξεσκασουν τι να τα κανω;;;Και έχεις και το κουνάς; Κουναγιέν έχεις τυπε;
Τον εχω αγχωσει τον μπαμπα τωρα που περιμενει και τον επομενο λογαριασμο, ολο του λεω να φανει ψυχραιμος και οσο του το λεω τοσο αγχωνεταιΤυπε εγω ειμαι ο μπαμπας του Αλεξ....πληρωνω λιγοτερα απο πριν.
Έχω να πάω αρχές Απριλίου έχεις κατά τιπ ;Επ,tλτινεχουμε εδώ;;
Μπουλιγκ στον Άλεξ;;;;
Είπε Φλεβάρη ότι το Μάρτη θα πέσουν οι τιμές στη κιλοβατώρα και έπεσε....
Είπε στα καύσιμα σε δέκα μέρες κ έπεσαν κ αυτες
Είπε θα φάει τρία η Γιουβέντους σήμερα κ έγινε
Είπε θα έρθει διπλό στην Λιλ κ ηρθε
Αχάριστοι είστε
Ένα μαντη έχουμε κ εσείς αντί να τον εκμεταλλευτείτε ,τον πειράζετε
Είστε ζηλιάρηδες
Άλεξ θα βρέξει μεθαύριο στο Νεπάλ;; Θα πέσει η τιμή της μπανάνας στη Κουάλα λαμπουρ;για λεγε
Ποια πελωρια εσωτερικη αναγκη σε εκανε να μας ποσταρεις γυμνασμενο ανδρικο κωλαρακι στα καλα καθουμενα?και εσεις εκτος θεματος ειστε κ.καθυστερημενε.σειρε και γαμησου τωρα αδερφη
ο φουκαρας ο τζιμυς την πατησεΈχω να πάω αρχές Απριλίου έχεις κατά τιπ ;
αρα γιαυτο δεν γκρινιαζει γτ τα βγαζει απο το στοιχημα γτ μονο εκει επεσε μεσαΕπ, τι εχουμε εδώ;;
Μπουλιγκ στον Άλεξ;;;;
Αχάριστοι είστε
Είστε ζηλιάρηδες
Άλεξ θα βρέξει μεθαύριο στο Νεπάλ;; Θα πέσει η τιμή της μπανάνας στη Κουάλα λαμπουρ;για λεγε
Ναι σαι καλά μπροκαι εσεις εκτος θεματος ειστε κ.καθυστερημενε.σειρε και γαμησου τωρα αδερφη
Πες του θα του δωκει κουπονι ο Κουλης...μην αγχωνεται ο ανθρωπας.Τον εχω αγχωσει τον μπαμπα τωρα που περιμενει και τον επομενο λογαριασμο, ολο του λεω να φανει ψυχραιμος και οσο του το λεω τοσο αγχωνεται
Με πονεσες τωρα, ειχα παιξει τριαδα Λιλ, Βιγιαρεαλ και Τοτεναμ σημερα και περιμενα την Λιλ να κανει το 2-1 για να παρω χοντρο πακετο και το εφαγε τελικα η πουταναΕπ, τι εχουμε εδώ;;
Μπουλιγκ στον Άλεξ;;;;
Αχάριστοι είστε
Είστε ζηλιάρηδες
γτ του κανεις τετοια καψωνια δεν θα ειναι μικροτερος ο επομενος;;; πες μας μην τα κρατας για την παρτη σουΤον εχω αγχωσει τον μπαμπα τωρα που περιμενει και τον επομενο λογαριασμο, ολο του λεω να φανει ψυχραιμος και οσο του το λεω τοσο αγχωνεται
ΣωραιοςΝαι σαι καλά μπρο
Γιατί αυτα τα βρηκε;αρα γιαυτο δεν γκρινιαζει γτ τα βγαζει απο το στοιχημα γτ μονο εκει επεσε μεσα
τι τζεντλεμανΝαι σαι καλά μπρο
Εδώ βρήκε το κωλο του βαν νταμΓιατί αυτα τα βρηκε;
Κατα βαση παιζω λάιβ μπασκετ. Σπανιως ποδοσφαιροαρα γιαυτο δεν γκρινιαζει γτ τα βγαζει απο το στοιχημα γτ μονο εκει επεσε μεσα
Αν το μυριστει ο Ερντογάν ότι έχει πετρέλαιο στο Λυκαβηττό, θα φτάσουμε τα χωρικά ύδατα στη Λειβαδιά.μεχρι να πεσουν οι τιμες πιο πιθανο ειναι να βγει πετρελαιο στον Λυκαβητο