Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.545
- Πόντοι
- 12.756
Υδρογόνοεσενα το εταιρικο βενζινα ειναι ή πετρελαιο;; για ενα φιλο ρωταω
Υδρογόνοεσενα το εταιρικο βενζινα ειναι ή πετρελαιο;; για ενα φιλο ρωταω
πετρελαιο...εσενα το εταιρικο βενζινα ειναι ή πετρελαιο;; για ενα φιλο ρωταω
Πες τα τύπε, οταν τα λεω εγω με λενε κακόΜαλιστα,αυτα τα ακουσες στο περιπτερο με τις μπετοβεργες που κανανε μπουκα εκεινο το βραδυ
Να το πας πίσω και να πεις να σου δώσουν με αμόλυβδηπετρελαιο...
Ναι, ρε τη ρημαδα. Βαρύ ύδωρ την εχουν καταντήσει.Ντιζελ Στοκα?
μαλακα σε λενε αλλα τελος παντων...Πες τα τύπε, οταν τα λεω εγω με λενε κακό
ε κανε καμια καλη πουλα το πετρελαιο στη μιση τιμη και τα βρισκουμε... ενισχυμενο ομως ε οχι τπτ μαμουδιεςπετρελαιο...
Βλάκα σε λέγαμε , μην μας τα μπερδεύειςΠες τα τύπε, οταν τα λεω εγω με λενε κακό
Τι γελιο κι εκεινο το βραδυ.Γενικα ειστε ωραιο διδυμο,αρπαζεστε λιγο στην αρχη αλλα μετα ρολαρει το πραγμαΠες τα τύπε, οταν τα λεω εγω με λενε κακό
δεν θελω προτιμω πετρελαιο..αν και καποια στιγμη θα μου το αλαξουν και τρεμω στην ιδεα τι μαλακια θα μου δωσουνΝα το πας πίσω και να πεις να σου δώσουν με αμόλυβδη
Πεμπτη εχει προσφορα την παουερ στην τιμη της απλης(Παλια την ειχαν 1 λεπτο πανω,τωρα την κανανε 2 τα νιαμου)Ναι, ρε τη ρημαδα. Βαρύ ύδωρ την εχουν καταντήσει.
Κανονικά θέλει κάνα 2 να τα ανατινάξεις να γίνει χαμός και να στρώσει μετά η φάσηΠεμπτη εχει προσφορα η παουερ στην τιμη της απλης(Παλια την ειχαν 1 λεπτο πανω,τωρα την κανανε 2 τα νιαμου)
δεν θελω προτιμω πετρελαιο..αν και καποια στιγμη θα μου το αλαξουν και τρεμω στην ιδεα τι μαλακια θα μου δωσουν
εσυ για το ρευμα εχεις να μας πεις κατι;;; δεν σε εχουμε ακουσει να γκρινιαζεις... μαλλον εισαι απο τους ευνοημένους που με τις μειωσεις των φορων τα τσεπωσες χοντραΑυριο νεα εμφανιση του γελωτοποιου στη Γερμανικη Βουλη...μπορει και να ντυθει Χιτλερ και να αρχισει τα Sieg Heil.
Πόλεμος στην Ουκρανία: Στη Bundestag θα μιλήσει αύριο ο Ζελένσκι
Έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 09:00 (τοπική ώρα)www.protothema.gr
Ευχαριστουμε τυπε για το gay break....ο ωραιοτερος και πιο γυμνασμενος κωλος ειναι του ζαν κλοντ βανταμ
Τυπε αν αντί για κωλοτρυπιδα δεν έχει πρίζα σουκο σε ενημερώνω ότι είσαι εκτός θέματος και τσιμπάς αναφοράο ωραιοτερος και πιο γυμνασμενος κωλος ειναι του ζαν κλοντ βανταμ
θα το καψουμε αποψε κυρ-Στεφανεεσυ για το ρευμα εχεις να μας πεις κατι;;; δεν σε εχουμε ακουσει να γκρινιαζεις... μαλλον εισαι απο τους ευνοημένους που με τις μειωσεις των φορων τα τσεπωσες χοντρα
Τυπε εγω ειμαι ο μπαμπας του Αλεξ....πληρωνω λιγοτερα απο πριν.εσυ για το ρευμα εχεις να μας πεις κατι;;; δεν σε εχουμε ακουσει να γκρινιαζεις... μαλλον εισαι απο τους ευνοημένους που με τις μειωσεις των φορων τα τσεπωσες χοντρα