athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.015
- Πόντοι
- 12.756
για να τελειωνουμε με το παραμυθι για ενα χρονο τουλαχιστον θα εχουμε ακριβη ενεργεια
κανένα αγχος , ειδικα συγκρινοντας με το δικο σου οταν σου ηρθε το ρευμα και εψαχνες να δεις τι συμβολαιο ειχες , ενω μεχρι εκεινη την στιγμη μας ελεγες οτι λεγαμε μαλακιες και εσενα σου εχει ερθει 150 ευρω παραπανωOταν θα γινουν τα συμβολαια Μαρτιου για το ρευμα, θα το δουμε, παλι βιαζεστε
Πολυ αγχος βλεπω, θα γερασετε νωρις μερικοι
Θελω να μου πεις κατι.Το εννοεις αυτο που λες ή τρολαρεις?Να ξερω αν θα γελαω ως το πρωιγια να τελειωνουμε με το παραμυθι για ενα χρονο τουλαχιστον θα εχουμε ακριβη ενεργεια
Τυπε σε λιγες μερες οχι απλα θα εχει πεσει η τιμη στη βενζινα αλλα θα μας πληρωνουν να βαζουμε....να τον ακους τον Αλεξ!!!καλα μπορει να παει και σαν τον Μαρτιο που θα επεφτε η ενεργεια και οι λογαριασμοι θα ηταν παλι οπως παλια
Ο μονος λογος που θα χαρω αν επαληθευθει αυτο το ακραιο σεναριο, ειναι οτι θα πληρωνεις εσυ ακριβαγια να τελειωνουμε με το παραμυθι για ενα χρονο τουλαχιστον θα εχουμε ακριβη ενεργεια
το εννοω για ενα χρονο τουλαχιστον θα μας πηγαινει γαμιωντας...δεν το λεω εγω ολοι στην ευρωπη το λενε...καλα και μετα δεν θα ειναι φθηνη αλλα τουλαχιστον οχι οπως τωραΘελω να μου πεις κατι.Το εννοεις αυτο που λες ή τρολαρεις?Να ξερω αν θα γελαω ως το πρωι
θα πηγαινεις για πλυσιμο το αυτοκινητο και θα σου λενε κερδισες και 2 τονους πετρελαιο θερμανσης με το μεσα-εξωΤυπε σε λιγες μερες οχι απλα θα εχει πεσει η τιμη στη βενζινα αλλα θα μας πληρωνουν να βαζουμε....να τον ακους τον Αλεξ!!!
Τσιμπουκια θα μου παιρνει ο βενζινας για να του κανω τη χαρη να φουλαρω τη κουρσαρα μου σε αυτον....ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ!!!θα πηγαινεις για πλυσιμο το αυτοκινητο και θα σου λενε κερδισες και 2 τονους πετρελαιο θερμανσης με το μεσα-εξω
Ο τσιφ ειπε θα κρατησει κανα 2 χρονακια.Εσυ ρε γιγαντα πως το μειωσες τοσοτο εννοω για ενα χρονο τουλαχιστον θα μας πηγαινει γαμιωντας...δεν το λεω εγω ολοι στην ευρωπη το λενε...καλα και μετα δεν θα ειναι φθηνη αλλα τουλαχιστον οχι οπως τωρα
ρε παπαρα δικηγορισκε δεν το λεω εγω ολοι οι αξιωματουχοι της ευρωπης τα λενε..κομπλεξικος εισαι καργα ρε παπαρα για αυτο θα πεθανεις με αλλο ενα 1500 αν σου ερθειΟ μονος λογος που θα χαρω αν επαληθευθει αυτο το ακραιο σεναριο, ειναι οτι θα πληρωνεις εσυ ακριβα
Ο μονος λογος που θα χαρω αν επαληθευθει αυτο το ακραιο σεναριο, ειναι οτι θα πληρωνεις εσυ ακριβα
εγω για ενα χρονο διαβασα...μιλαω για ενεργεια..αν τα αλλαξαν παλι τι να πω εχασα επεισοδια..Ο τσιφ ειπε θα κρατησει κανα 2 χρονακια.Εσυ ρε γιγαντα πως το μειωσες τοσο
μαλλον οι αξιωματουχοι δεν διαβαζουν μπου... κριμα την pravda των μπουρδελωνεγω για ενα χρονο διαβασα...μιλαω για ενεργεια..αν τα αλλαξαν παλι τι να πω εχασα επεισοδια..
καλα εδω οι δικοι μας τα αστροπελεκια σαν τον αλεξουκο ελεγαν ειναι παροδικο 3 μηνες θα κρατησειμαλλον οι αξιωματουχοι δεν διαβαζουν μπου... κριμα την pravda των μπουρδελων
κατσε να γινει καλα , γιατι για να μας δειξει οτι ειναι αρρωστος βγηκε αξυριστος ρε μαλακα στην τηλεοραση , και ελεγε για την γραβατα του αλλου , που βγηκε σαν να κανει συνδεση με αστεγο στην σταδιου που κοιμαται εξω απο τα ΖαραΜην αγχωνεστε ρε πλεμπες....θα κανει 3-4 προτασεις ο Κουλης στο Eurogroup και αμεσως θα πεσουν οι τιμες στο πατωμα.
Πες του εχει δικιο να κοιμηθει , ειναι ανίκητοςτο μονο αφηγημα εδω μεσα ειναι το δικό σου ,και οχι μονο αφηγημα αλλά κανονικο παραμυθι
στα 2,50 στεναχωρηθηκαμε ενω στο 2,05 κάναμε πάρτι ? τι λες μωρε θεόμουρλε
Εκατο χιλιαδες να μου ερθειρε παπαρα δικηγορισκε δεν το λεω εγω ολοι οι αξιωματουχοι της ευρωπης τα λενε..κομπλεξικος εισαι καργα ρε παπαρα για αυτο θα πεθανεις με αλλο ενα 1500 αν σου ερθει