Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.280
Πόντοι
6.256
Κλααααααα΄ψε πουτινάκι.
Ρε μαλακα ανθρωπε σοβαρα τωρα....δεν βαριεσαι συνεχεια να γινεσαι ρεζιλι και να συμπεριφερεσαι σαν 15χρονο που το μονο που ξερει ειναι να βριζει και να τσακωνεται;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.484
Πόντοι
6.515
Σας γλεντάει ο Μπόρις με 140 δολ το Μπρεντ
Ξεχάστηκαν και τα, κορωνοπαρτυ του και τα Brexit
Σε λίγο ετοιμάστηκε για διακοπές ρευματος και δοξαστε το μέγα ηγέτη Κουλη που θάβει τον λιγνίτη

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.280
Πόντοι
6.256

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.069
Πόντοι
26.141

:2funny: :2funny: :2funny:
Πες μου ότι είναι ψέμα κ ότι κάποιος έφτιαξε το άρθρο για να τρολλαρει
Διότι αν είναι αλήθεια κ περιμένει η Ουκρανία λύση από αυτόν τον παλιάτσο τότε σύντομα στο τσίρκο Μόσχας στο κλουβί με τις αρκούδες για να χορεύει

Θεέ μου τι Διαβαζουμε;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.280
Πόντοι
6.256
Διότι αν είναι αλήθεια κ περιμένει η Ουκρανία λύση από αυτόν τον παλιάτσο τότε σύντομα στο τσίρκο Μόσχας στο κλουβί με τις αρκούδες για να χορεύει

Θεέ μου τι Διαβαζουμε;
Τσου αληθεια ειναι....

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.704
Πόντοι
6.256
Εχουμε και τον κλώνο της συμφορας σημερα

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Καλώς τα πουτανάκια της Ζαχάροβα.
Αφού λοιπόν δεν ξέρεις αγγλικά και δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις να στο μεταφράσω εγώ.
Η Shell πλήρωσε περίπου 28,50 δολάρια το βαρέλι χαμηλότερα από την ημερήσια τιμή του Brent, τα 139 δολάρια πχ. τα σημερινά.
Και παρακάτω γράφει "This is the first deal since Russia invaded Ukraine on 24 February and a sign of the steep discount Russia must sell its oil at the moment".
Να το μεταφράσω κι αυτό για σένα αμόρφωτο ηλίθιο σκουπιδαριό.
"Αυτή ήταν η πρώτη συμφωνία από τότε που η Ρωσσία εισέβαλε στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου και είναι δείγμα της σημαντικής έκπτωσης που η Ρωσσία πρέπει να πουλήσει το πετρέλαιό της αυτή τη στιγμή."
Μας παρέθεσες ένα αρθρο που ακόμα και στον τίτλο γράφει για έκπτωση, αλλά σαν αυθεντικός ηλίθιος κατάλαβες ότι το 28,50 δολάρια που γράφει μέσα είναι η τιμή ανά βαρέλι.
Τόσο ηλίθιος.

Τελευταία τροποποίηση:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496

Ο Γερμανος καγκελαριος Σολτς λεει οτι η ρωσικη ενεργεια προς την Ευρωπη πρεπει να συνεχισει απροσκοπτα καθως ειναι ουσιωδης για την λειτουργια των δημοσιων υπηρεσιων και την καθημερινη ζωη των πολιτων.

Εχει ενημερωσει καποιος τον πρωθυπουργο μας Μητσοτακη και την κυβερνηση για ολα αυτα η η παμπλουτη Γερμανια θα εξακολουθησει να παιρνει ρωσικη ενεργεια κανονικα, η Τουρκια θα κανει τα δικα της παιχνιδια για τα συμφεροντα της, και η Ελλαδα ξανα στον κοσμο της; Αρχιζει και γινεται επικινδυνο το πραγμα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.704
Πόντοι
6.256

Θεέ μου τι Διαβαζουμε;
Πολυ σωστα διαβαζεις.
Παλιάτσος ειναι ο ανθρώπος

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αυτά που λέμε εμείς πάρα πέντε εσύ τα παίρνεις χαμπάρι ακριβώς μεγάλε αναλυτή. Πες μας τώρα και σε τι τιμή αγόρασε η Shell το ρωσικό πετρέλαιο να γελάσουμε.
Και για να γυρίσουμε στην αρχή της κουβέντας μας, εσύ και παρά πέντε και ακριβώς και και πέντε, ένα αμόρφωτο ηλίθιο σκουπιδαριό παραμένεις.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Και για να γυρίσουμε στην αρχή της κουβέντας μας, εσύ και παρά πέντε και ακριβώς και και πέντε, ένα αμόρφωτο ηλίθιο σκουπιδαριό παραμένεις.
για να σε επαναφερω στα της στρτατιωτικης πλευρας των γεγονοτων
Εστω μια πόλη της Ουκρανιας πεφτει/συνθηκολογει με τους Ρωσους . Οι αμαχοι που ειναι μεσα στις πόλεις και μαλλλον ειναι μεγαλος αριθμος σε ποιον πεφτει η επισητιση και η περιθαλψη ?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
για να σε επαναφερω στα της στρτατιωτικης πλευρας των γεγονοτων
Εστω μια πόλη της Ουκρανιας πεφτει/συνθηκολογει με τους Ρωσους . Οι αμαχοι που ειναι μεσα στις πόλεις και μαλλλον ειναι μεγαλος αριθμος σε ποιον πεφτει η επισητιση και η περιθαλψη ?
Tυπικά σε αυτόν που κατέχει την πόλη. Ουσιαστικά ο καθένας μόνος του.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.704
Πόντοι
6.256
GIF by SB Nation
Τη νιωθεις την ανασα του κοντου στο κόκκινο σβερκο σου;

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Tυπικά σε αυτόν που κατέχει την πόλη. Ουσιαστικά ο καθένας μόνος του.
Στους Ρωσους αρα. Εχει την δυνατοτητα αυτη την στιγμη να υποστηριξει μια πολη την Οδησσο για παραδειγμα ή θα υπάρξει ανθρωπιστικη κρίση με οποιο επακολουθο ?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Στους Ρωσους αρα. Εχει την δυνατοτητα αυτη την στιγμη να υποστηριξει μια πολη την Οδησσο για παραδειγμα ή θα υπάρξει ανθρωπιστικη κρίση με οποιο επακολουθο ?
Πραγματικά αγνοώ. Θεωρώ πως δε θα ασχοληθεί καν, δεδομένου ότι δεν εξασφάλισε τον εφοδιασμό των δικών του δυνάμεων. Προφανώς θα στηριχτεί στο εμπόριο του είδους που ανθεί σε εμπόλεμες καταστάσεις. Ανθρωπιστική κρίση θα υπαρξει σύντομα στις κοινωνίες μας με τις τρέχουσες τιμές αερίου και καυσίμων. Προτιμώ να δώσω βαρύτητα σε αυτή.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.704
Πόντοι
6.256
Τα καλυτερα ερχονται

• Like
Αντιδράσεις: cool11

petroscat100

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
458
Πόντοι
21
Καλα οι Ουκρανοι ειναι τοσο ηλιθιοι που αντι να κανουν το απλο και να δωσουν διαβεβαιωσεις οτι δεν θα μπουν στο ΝΑΤΟ προτιμησαν να μπουν σε ενα πολεμο που σιγουρα θα χασουν και οπου διακυβεύεται η υπαρξη του κρατους τους. Αν συνεχίσουν με τον κλοουν Ζελενσκι τους βλεπω να καταληγουν να χωριζονται σε 3-4 κρατη

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.704
Πόντοι
6.256
Ο δικος μας ο τσαρλατανος βγηκε να μας πει για το παραδειγμα κυπρου;
Εχουμε λινκ;

petroscat100

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
458
Πόντοι
21
Σκασμός πουτινόσπερμα.
Ελα πουτανακι μου. Μου φαινεται σε βιασαν οι Νατοικοι οταν ησουν μικρος και σου αρεσε. Τωρα ψαχνεις να βρεις τους βιαστες σου να ξαναγαμησουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom