Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
ενώ αν δεν έμπαιναν τώρα σε 5 χρόνια θα καναν πυρηνικό πόλεμο με τους ήλιθιος ουκρανους
Ολοκάθαρα…
ενώ αν δεν έμπαιναν τώρα σε 5 χρόνια θα καναν πυρηνικό πόλεμο με τους ήλιθιος ουκρανους
Ποιον εννοείς τυπε?Ο πόλεμος αυτός είναι πολύ δυσάρεστος.
Είναι πόλεμος ανάμεσα στους Ρώσους Ολιγάρχες και
τους Ουκρανούς Ολιγάρχες.
Έχουμε και τους προπαγανδιστές του Σόρος
να κάνουν εδώ προπαγάνδα π.χ. ο 65χρονος
κρυφός γκέϋ παρλαπίπας, που παριστάνει τον φιλο-Ουκρανό,
ενώ δεν έχει πάει ποτέ του στην Ουκρανία (!) ,
και διάφοροι άλλοι φαιδροί τύποι .
Επ' ευκαιρία του πολέμου αυτού, είναι
δήθεν υπέρ των προσφύγων, η λούγκρα.
Ο 65χρονος κρυφός γκέϋ θέλει να γεμίσει η Ελλάδα
με Ισλαμιστές άντρες, διότι τέτοιους βρίσκει
να του περιποιούνται τη σούφρα !
Τράβα ρε γέρικη 65χρονη λούγκρα, φοβική να σε πηδάνε
οι Ισλαμιστές στα Κράτη τους, δίπλα σε μιναρέδες,
εμείς θέλουμε να έρθουν ωραίες γυναίκες
μετανάστριες,
Το ακούς κουνιστή μπαμπόγρια ;
Που παριστάνεις ότι συγκινήθηκες από τον πόλεμο
Ρωσίας -Ουκρανίας.
Όταν ο Κλίντον βομβάρδιζε τη Γιουγκοσλαβία
χωρίς κανένα δικαίωμα, εσύ λούγκρα έπαιρνες πίπες
σε γιαχαμπίμπηδες, και δεν έλεγες τίποτα !
Ξουτ , γέρικη λούγκρα,
την προπαγάνδα του Σόρος να την κάνεις
στην Κίνα, να σε κάνουν πάπια Πεκίνου
οι Κινέζοι !
Το γιατί αρνήθηκε να χρησιμοποιησει το πεδίο βολής της Άνδρου είναι το θέμα εδώ.
Μαριουπολη τα βρίσκουν ζόρικα μ αυτους τους αζιφΜέχρι τωρα η κατάσταση....Από θέμα ΑΝΣΚ,πιστεύω ότι εχει επιτευχθεί...
και εγω σαφεστατος ημουνΉμουν σαφής.
Έως το 1979 είχαν καλύτερο βιοτικό επίπεδο από Ελλάδα
Σχολεία θέατρα κινηματογράφους σπίτια πολυκατοικίες σούπερ μάρκετ διακοπές νοσοκομεία
Δεν είχαν ελευθερία λογου
Την ξέρει κι ο Φλώρος. Είναι διαχρονική η στάση των Αμερικανών σε αυτό.Το αρχίδι ο Αποστολάκης θα ξέρει την απάντηση.
Αμα θελουν τους εξαερωνουνε σε μια ωρα..αλλα δεν το κανουνε λογω των αμαχων..Μαριουπολη τα βρίσκουν ζόρικα μ αυτους τους αζιφ
Κρατάνε τους αμαχους
Οι Ουκρανοί μέλη του σβομποντα πραβισεκτορ κλπ είναι άνω του 15% και έχουν τα κουμάντα σε όλη την χώρα
Το τάγμα του αζοφ προβάλλεται επειδη είναι τα χειρότερα πανιά, σαν παράδειγμα απλά.
Εμένα δεν θα με ενοχλούσαν οι ναζί Ουκρανοί αν στρέφονται εναντίον Τούρκων γυφτων μαυριδερων και δεν τους ήθελαν στην χώρα
Με ενοχλεί που στρέφονται εναντίον ευρωοακλικωμ μειονοτήτων όπως Ούγγροι Έλληνες ρωσσοι που ζουν στην χώρα
Κι επειδή έχω πέσει στο διάβα τους κάνα δυο φορές νομίζω ότι όσους πιο πολλούς φυτέψουν τόσο το καλύτερο. Για την Ουκρανία και για μας συνολικά
Τυπε η σοβιετική Ένωση παρήγαγε τα πάντα τοτε....και εγω σαφεστατος ημουν
μεχρι το 1979 ετρεχαν απο ολοκληρο τον κοσμο (και απο την ελλαδα) στις χωρες του παραπετασματος, για να απολαυσουν το καλυτερο βιοτικο επιπεδο
(οπως ελεγαν και οι ιδιοι οι σοβιετικοι ... στελνουμε πυραυλους στο διαστημα και δεν εχουμε να προσφερουμε στους πολιτες μας οδοντοκρεμα)
Τυπε είσαι γραφικός, μας διασκεδάζεις σε έχουμε πραγματικα ανάγκη, αλλά δεν μπορουμε να ασχολουμαστε όλη την ώρα με σέναΠοιούς Αζόφ ρε ξεφτίλα; Τις ίδιες πουστιές κάνανε οι φίλοι σου οι Ρώσου και στο Αλέπο με τους άμαχους.
Άντε, ηλίθιο πουτινάκι.
Καταγγελία: Συνδικαλιστές του ΚΚΕ εμπόδισαν την Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων να παίξουν τον εθνικό ύμνο της Ουκρανίας
Το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας ζήτησε να παίξουν τον εθνικο ύμνο της Ουκρανιας ως μια πράξη αλληλεγγύης εν μέσω του πολεμου - Σφοδρή ήταν η αντίδραση συνδικαλιστών του ΚΚΕ - Τι λέέι σε αναρτηση του ο γνωστός τσελίστας, Μάνος Επιτροπάκηςwww.protothema.gr
Κάνει και μια φορά στα 100 χρονια κατι καλο το ΚΚΕ.
Πες τα βολκάνο. Και αστους να σε λενε πουτινάκιΕγώ το έχω γράψει ότι όσοι έχουμε σχέση με ανατ μπλοκ δλδ δουλειές σεξοτουριστες σπουδές συχνές διακοπές,ομογενεις είμαστε όλοι υπέρ της Ρωσίας
Τυχαίο;;;
Πολύ απλά επειδή έχουμε επαφές με Ρώσους Ουκρανούς ξέρουμε ότι στην ουσία οι δυτικοί έκαναν πλύση εγκεφάλου δημιουργοντσς τεχνητή συνείδηση στους ουκρανους
Τα έχω ξαναγράψει για τα Ναι μεν Αλλα αλλά ενα copy/paste δεν βλάπτει.Τροφή για σκέψη όντως, αλλά αν το καλοσκεφτεί κανείς μπορεί να καταλήξει σε τίποτα ναι μεν, αλλα
Εχθρός του Πούτιν διότι. Οικονομμικα απέτυχε να ανεβάσει μισθούςΠες τα βολκάνο. Και αστους να σε λενε πουτινάκι
Στηρίζουμε ρχΤυπε είσαι γραφικός, μας διασκεδάζεις σε έχουμε πραγματικα ανάγκη, αλλά δεν μπορουμε να ασχολουμαστε όλη την ώρα με σένα
στα καναλια ελεγαν οτι ο μεσος Ρωσος υποφερει γτ παιρνει μισθο περιπου 500 ευρω....Εχθρός του Πούτιν διότι. Οικονομμικα απέτυχε να ανεβάσει μισθούς
Μερικοί Έλληνες ξεχχναν πως ζούσε. Ο Έλληνας
1979 δεν είχανε ούτε σούπερ μάρκετ να στην Ελλάδα. Παρά μόνο μπακάλικα
Σήμερα μόλις μπήκα Ελλάδα έπαθα σοκστα καναλια ελεγαν οτι ο μεσος Ρωσος υποφερει γτ παιρνει μισθο περιπου 500 ευρω....
αλλα δεν μας λενε.....ποσο πλερωνει την κιλοβατωρα ο Ρωσος???
με ενα γρηγορο τσεκ παντως,η βενζινη παει 0.60/λιτρο....