Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (3 μέλη και 4 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ρε ΠΟΥΤΙΝΟΣΠΕΡΜΑ πότε θα σταματήσεις να γεμίζεις τα νήματα με τις ανόητες "αναλύσεις" σου;

Επειδή δεν ξεχνάμε:

1646565784309.png

Αντισθένη, μην τους αφήσεις να σβήσουν όλα τα ηλίθια προφητικά ποσταρίσματα των "αναλυτών".

Άλλωστε έχω πάρει screen shots.
Είπε ο τύπος που μας ρώτησε τι θα εξάγουν οι Ρωσσοι στους Κινέζους, αγνοώντας ότι η Κίνα είναι στην πρώτη θέση των χωρών που εισάγουν προϊόντα από Ρωσσια. Ότι έχουν συναλλαγές αξίας 140 δις και σύμφωνα με τους Κινέζους μετά τις συμφωνίες που υπέγραψαν το Φεβρουάριο αυτές αναμένονται να φτάσουν 220δις.
Ο τύπος που μας είπε οτι σε 5 χρόνια στην ΕΕ δε θα χρησιμοποιούμε πετρέλαιο.
Εγω πάλι δε χρειάζομαι σκρην σοτ. Θυμάμαι άριστα όλες τις μαλακίες που έχεις γράψει.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Πόσο γελοίοι είστε ρε πουτινολάγνοι. Στην αρχή λέγατε ότι οι Ουκρανοί θα καταρεύσουν και οι Ρώσοι θα μπουν στο Κίεβο σε 24 ώρες. Τώρα που φάγατε το παλούκι μας λέτε για σχέδια και μεγαλοφυείς στρατηγικές περικύκλωσης. Ευτυχώς που είστε και σεις να γελάμε τώρα που χάσαμε την Κασσιανή.
Ο Ζανκλώ όντως μεγάλη απώλεια. Αλλά έχουμε εσένα που είσαι ο δευτερος αγαπημένος χαζούλης και αναπληρώνεις επάξια το κενό. Πες μας καλύτερα για τη μειονότητα και το φιλελληνισμό της. Γράψε μας κανένα καλό σαν το παρακάτω.
Δηλαδή οι μουσουλμάνοι της Θράκης που ψηφίζουν Τουρκόφωνους βουλευτές θέλουν να ενωθούν με την Τουρκία;

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Όταν ποτέ απαντήσεις επί της ουσίας σε ότι γράφω αντί να κάνεις τον έξυπνο τα ξαναλέμε, πουτινάκι.
Ο μόνος που κάνει άσχετα, ηλίθια και εντελώς εξυπνακίστικα σχόλια εισαι εσύ. Ή μάλλον όχι μόνον εσύ. Έχουμε και δεύτερο αστέρα εσχατως.
Βρες μου ένα ποστ που έγραψα ότι οι Ρώσσοι θα καταλάβουν το Κίεβο σε 24 ώρες. Μέχρι και το ποστ μου που παρέθεσατε λέει ότι αναμένονται βαριές απώλειες και από τις δύο πλευρές, οπότε η διπλωματική είναι η μόνη λύση. Τι αλλαξε μεταξύ τους και μπούκαραν οι Ρώσσοι θα μαθευτει εν καιρώ. Βρες μου ένα ποστ που δεν έγραψα ότι η εισβολή είναι απαράδεκτη. Ένα ποστ που δεν έγραψα ότι οι κυρώσεις είναι αυτονόητες όσο σκληρές και να είναι αλλά όχι η αποστολή οπλων γιατί σε κάνει μέρος της συμπλοκής.
Μέχρι να τα βρεις και να μου τα ποστάρεις τράβα παρακάτω χαζοπούλι.
Α! Κρατα και το σημερινό σου ποστ κι ελπίζω να το τηρήσεις.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Είπε ο τύπος που μας ρώτησε τι θα εξάγουν οι Ρωσσοι στους Κινέζους, αγνοώντας ότι η Κίνα είναι στην πρώτη θέση των χωρών που εισάγουν προϊόντα από Ρωσσια. Ότι έχουν συναλλαγές αξίας 140 δις και σύμφωνα με τους Κινέζους μετά τις συμφωνίες που υπέγραψαν το Φεβρουάριο αυτές αναμένονται να φτάσουν 220δις.
Ο τύπος που μας είπε οτι σε 5 χρόνια στην ΕΕ δε θα χρησιμοποιούμε πετρέλαιο.
Εγω πάλι δε χρειάζομαι σκρην σοτ. Θυμάμαι άριστα όλες τις μαλακίες που έχεις γράψει.
Παπαριές καμαρωτές.

Στον ύπνο σου οι συναλλαγές είναι 140 δισ.

Η Κίνα είναι η πρώτη χώρα, η δεύτερη είναι η Ολλανδία, η τρίτη είναι η Αγγλία. Αν αθροίσεις όλες τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου θα δεις που είναι η Κίνα.

1646568979135.png

Επίσης οι αξία των αγαθών που εισάγουν οι Κινέζοι από την Ρωσία είναι ψίχουλα:
chinas-exports-imports-trade-balance-im-d13b.jpg

Ακόμη και το Βιετνάμ εξάγει περισσότερα στην Κίνα από την Ρωσία.

Έρχεται πείνα πρακτορίσκε.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Φροντίζεις να σβήνεις όπως βλέπω τα ποστ σου οπότε μη μας το παίζεις τώρα μάγκας και καραμπουζουκλής. Θυμάμαι πολύ καλά τι γράφατε όλα τα πουτινάκια και πως αλλάξατε κασέτα τώρα που ο αγαπημένος σας Βλαδίμηρος έφαγε το αγγούρι.
Δεν έχω σβήσει ποτέ κανένα ποστ μου. Δεν έχω βάλει ποτέ σε απόκρυψη το προφίλ μου ούτε περιορισμό σε όποιον το επισκέπτεται. Άλλωστε είναι γνωστό ότι μετά τα 60 λεπτά δε μπορείς να ούτε να επεξεργαστείς ούτε να διαγράψεις ποστ. Μπορεί να το βεβαιώσει ο καθενας εδώ μέσα και ο Αντισθένης.
Και μόνο που λες αυτή τη βρωμιά για να καλύψεις τις ψευτιές σου είσαι ένας σκουπιδιασμένο τίποτα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.947
Πόντοι
6.256
S500 επιστρατευει ο πουτιν.

o τιτλος λεει σχετικα για τις επιπτώσεις του πολέμου στην Ελλαδα αλλα εδω ασχολούνται με τις επιπτώσεις στη Ρωσσια. Κοιτα μεχρι τέλος του χρονου ποσες επιχειρήσεις θα κλεισουν. Αλλα ο μητσο θα δωσει εικονική μειωση ενφια και κανα 100ρίκο επιδομα φτώχειας και θα πει ότι καθάρισε
Αφου εχεις μπραβοκουληδες να λενε οτι η κυβερνηση δεν εχει καμια ευθυνη σε τιποτα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.947
Πόντοι
6.256
Δεν έχω σβήσει ποτέ κανένα ποστ μου. Δεν έχω βάλει ποτέ σε απόκρυψη το προφίλ μου ούτε περιορισμό σε όποιον το επισκέπτεται. Άλλωστε είναι γνωστό ότι μετά τα 60 λεπτά δε μπορείς να ούτε να επεξεργαστείς ούτε να διαγράψεις ποστ. Μπορεί να το βεβαιώσει ο καθενας εδώ μέσα και ο Αντισθένης.
Και μόνο που λες αυτή τη βρωμιά για να καλύψεις τις ψευτιές σου είσαι ένας σκουπιδιασμένο τίποτα.
Ο ρχ ειναι ψυχακιας . Νομιζει οτι εφαγε πούτσα

• Χαχα

mimmo

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Like
107
Πόντοι
1
Νεκρός Ουκρανός διαπραγματευτής .Εαν το συμβάν γίνονταν στη Μόσχα τώρα θα ήταν κύριο θέμα στα ΜΜΕ.
Μούγκα στη στρούγκα τώρα.
Η σχετική ανακοίνωση των Ουκρανικών :

“Κατά την εκτέλεση των ειδικών καθηκόντων, τρεις κατάσκοποι σκοτώθηκαν: υπάλληλοι της κύριας διεύθυνσης πληροφοριών του Υπουργείου Εσωτερικών: Οι Αλεξέι Ιβάνοβιτς, Τσιμπίνεφ Βαλέρι Βικτόροβιτς, Ντένις Μπορίσοβιτς Κιρέεφ. Πέθαναν υπερασπιζόμενοι την Ουκρανία και η συμπεριφορά τους μας έφερε πιο κοντά στη νίκη!”

Δεν βγαίνει νόημα. Ούτε το μαντείο των Δελφών να ήταν .

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Παπαριές καμαρωτές.

Στον ύπνο σου οι συναλλαγές είναι 140 δισ.

Η Κίνα είναι η πρώτη χώρα, η δεύτερη είναι η Ολλανδία, η τρίτη είναι η Αγγλία. Αν αθροίσεις όλες τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου θα δεις που είναι η Κίνα.

1646568979135.png

Επίσης οι αξία των αγαθών που εισάγουν οι Κινέζοι από την Ρωσία είναι ψίχουλα:
chinas-exports-imports-trade-balance-im-d13b.jpg

Ακόμη και το Βιετνάμ εξάγει περισσότερα στην Κίνα από την Ρωσία.

Έρχεται πείνα πρακτορίσκε.
Τι κρίμα που ο Π΄ροεδρος της Κίνας δε σε ρώτησε και λέει κουταμάρες στον αέρα. Συνέχισε να μας καταθέτεις τις "έγκυρες" ανοησίες σου.

Το εμπόριο μεταξύ Κίνας και Ρωσίας τα τρία πρώτα τρίμηνα του 2021 ξεπέρασε τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια για πρώτη φορά, δήλωσε ο Κινέζος πρόεδρος Xi Jinping (την Τετάρτη) κατά τη συνάντηση που είχε με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν μέσω βιντεοσύνδεσης.

Ωστόσο, για ολόκληρο το έτος (2021), το διμερές εμπόριο φαίνεται να φτάσει σε υψηλό ρεκόρ, όπως είπε ο Πρόεδρος Xi. Επίσης, ανάφερε ότι η ολόπλευρη πρακτική συνεργασία μεταξύ Κίνας και Ρωσίας έχει επιδείξει τεράστιες πολιτικές δυνάμεις και τεράστιες δυνατότητες.
china-russia.jpg

Το συνολικό εμπόριο μεταξύ Κίνας και Ρωσίας εκτινάχθηκε κατά 35,9% πέρυσι και διαμορφώθηκε στα 146,9 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τα κινεζικά δεδομένα, με τη Ρωσία να λειτουργεί για την Κίνα ως κύρια πηγή πετρελαίου, φυσικού αερίου, άνθρακα και αγροτικών προϊόντων, και να καταγράφει εμπορικό πλεόνασμα στις συναλλαγές της με την ασιατική χώρα.

• Like
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αυτό το πράγμα συνεχώς να μην καταλαβαίνουμε τι γράφεις. Ούτε ο Τσίπρας να ήσουν δε θα παρερμηνεύαμε τόσο συχνά όσα λες.
:2funny:
Τράβα παρακάτω ρε σκουπίδι να πεις τις ψευτιές σου.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Τι κρίμα που ο Π΄ροεδρος της Κίνας δε σε ρώτησε και λέει κουταμάρες στον αέρα. Συνέχισε να μας καταθέτεις τις "έγκυρες" ανοησίες σου.

Το εμπόριο μεταξύ Κίνας και Ρωσίας τα τρία πρώτα τρίμηνα του 2021 ξεπέρασε τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια για πρώτη φορά, δήλωσε ο Κινέζος πρόεδρος Xi Jinping (την Τετάρτη) κατά τη συνάντηση που είχε με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν μέσω βιντεοσύνδεσης.

Ωστόσο, για ολόκληρο το έτος (2021), το διμερές εμπόριο φαίνεται να φτάσει σε υψηλό ρεκόρ, όπως είπε ο Πρόεδρος Xi. Επίσης, ανάφερε ότι η ολόπλευρη πρακτική συνεργασία μεταξύ Κίνας και Ρωσίας έχει επιδείξει τεράστιες πολιτικές δυνάμεις και τεράστιες δυνατότητες.
china-russia.jpg

Το συνολικό εμπόριο μεταξύ Κίνας και Ρωσίας εκτινάχθηκε κατά 35,9% πέρυσι και διαμορφώθηκε στα 146,9 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τα κινεζικά δεδομένα, με τη Ρωσία να λειτουργεί για την Κίνα ως κύρια πηγή πετρελαίου, φυσικού αερίου, άνθρακα και αγροτικών προϊόντων, και να καταγράφει εμπορικό πλεόνασμα στις συναλλαγές της με την ασιατική χώρα.

Α καλά, εγώ εδώ σταματώ.

Πρόκειται περί εμφανώς ηλιθίου.

Τα νούμερα αυτά λένε ότι ακριβώς λέω εγώ.

Αυτός ο ανόητος αθροίζει τις εισαγωγές και εξαγωγές των 2 χωρών ενώ αρχικά μιλούσε για τις εξαγωγές της Ρωσίας στην Κίνα.

Όποιος διαβάζει καταλαβαίνει.

Μέχρι τότε:

Слава Україні! Слава Україні!

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.302
Πόντοι
216
Τράβα παρακάτω ρε σκουπίδι να πεις τις ψευτιές σου.
Επειδη ισως γνωριζεις περισσοτερα.
Τι θα συμβει στην περιπτωση που ο Ζελενσκι πει εδω είμαι στο Κιεβο ελατε να με συλλαβετε και δεν υπογραφω τιποτα?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Α καλά, εγώ εδώ σταματώ.

Πρόκειται περί εμφανώς ηλιθίου.

Τα νούμερα αυτά λένε ότι ακριβώς λέω εγώ.

Αυτός ο ανόητος αθροίζει τις εισαγωγές και εξαγωγές των 2 χωρών ενώ αρχικά μιλούσε για τις εξαγωγές της Ρωσίας στην Κίνα.

Όποιος διαβάζει καταλαβαίνει.

Μέχρι τότε:

Слава Україні! Слава Україні!
Εμφανώς ηλίθιος είσαι εσύ. Μίλησα για ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ. Το κατάλαβες άριστα και μας έβαλες πίνακα εισαγωγών και εξαγωγών. Που είναι λίγο πάνω από τα 100 δις στο άθροισμα για να διαψεύσεις τα 140 δις.
Για τα οποία μας έλεγες ότι υφίστανται μόνον στον ύπνο μας.
Έφαγες το πικραμυγδαλο και σχόλασε ο γάμος.
'Οντως όποιος διαβάζει καταλαβαίνει και ποιόν δικαιώνουν τα νούμερα και ποιός είναι το νούμερο που παριστάνει τον περισπούδαστο με παπαριές καμαρωτές.

• Like
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Επειδη ισως γνωριζεις περισσοτερα.
Τι θα συμβει στην περιπτωση που ο Ζελενσκι πει εδω είμαι στο Κιεβο ελατε να με συλλαβετε και δεν υπογραφω τιποτα?
Θα τον συλλάβουν, δε θα υπογράψει τίποτα και θα μείνει ως ήρωας που αντιστάθηκε μέχρι που η μάχη δεν είχε νόημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom