Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.175
Πόντοι
3.846
Έλληνες κομμουνιστές του 21ου αιώνα.... αυτό το ανέκδοτο. Όπως ακριβώς οι φανατικοί χριστιανοί προσδοκούν ακόμη τη Δευτέρα Παρουσία για να κάτσουν εκ δεξιών του Πατρός και να κληρονομήσουν τη βασιλεία των Ουρανών, ακριβώς τα ίδιο παπάρες είναι και αυτοί.

Ο Έλληνας κομμουνιστής δηλώνει υπέρ του Πούτιν επειδή είναι Ρώσος. Και νομίζουν αυτά τα ζώα (που θεωρούν τους εαυτούς τους και μορφωμένους) ότι μόνο και μόνο που είσαι από τη Ρωσία είσαι και κομμουνιστής δικός τους δηλαδή. Ρε ζώα ο Πούτιν μόνο σε ένα ελληνικό κόμμα έστελνε αγωνιστικούς χαιρετισμούς επειδή τους θεωρούσε ομοϊδεάτες, στο ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη. Ψάξτε το όσο θέλετε.
Οι Έλληνες κομμουνιστές δηλώνουν ακόμη πίστη στην ΕΣΣΔ. Σε ένα πολιτικό σύστημα που κατάρρευσε εδώ και πάνω από 30 χρόνια. Η αγαπημένη σας Σοβιετία δεν πρόκειται να ξαναζήσει ποτέ ,γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Ούτε εσείς στην Ελλάδα τη θέλετε. Θέλετε να είναι οι άλλοι αριστεροί για να πηγαίνετε να βγάζετε selfie και μετά να εισπράτετε τα ενοίκια από τις σπιταρόνες σας. Αυτοί είστε. ΓΙα μια δεκάρα σκοτώνεστε μεταξύ σας και νομίζετε ότι οι καπιταλιστικές σας αμαρτίες θα συγχωρεθούν επειδή ψηφίζετε ΚΚΕ και δεν τρώτε στα McDonald's. Δεν ειδα εγώ κομμουνιστή να δωρίζει το σπίτι του στους φτωχούς αντί να το νοικιάζει. Δεν είδα Έλληνα κομμουνιστή να μετακομίζει στη Βόρεια Κορέα, μια φορά το πρότεινα στα σοβαρά σε ένα μαλάκα του ΚΚΕ και η απάντηση ήταν "θέλει πολύ γραφειοκρατία". Μόνο σε μια καθυστερημένη χώρα με αμόρφωτους αριστερούς όπως η Ελλάδα θα δεις χιπστεράδικα μπαράκια να έχουν φωτογραφίες του Στάλιν και του Λένιν. Για πήγαινε στη Βαρσοβία να βάλεις μπλούζα με σφυροδρέπανο να δεις για πότε θα βρεθείς στον πάτο του ποταμού. Η ουσία είναι ότι η Σοβιετική Ένωση ποτέ δεν έκανε πράξη τα οράματα του κομμουνισμού, αντίθετα τα πρόδωσε και δημιούργησε δυστυχία. Όταν έπεσε όλοι πανηγύριζαν και ποτέ δεν ξαναψήφισαν κομμουνιστές.
Μόνο ένας Έλληνας αριστερός θα μπορούσε να είνια τόσο αναίσθητος που να θέλει να υποφέρουν οι λαοί για να πουλάει μούρη στο facebook.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Δεν νομίζω ότι ο Βούλγαρος ή ο Ρώσος έχει καλύτερο βιοτικό επίπεδο τώρα από ότι στον κομμουνισμό
Περισσότερα αγαθά κ ελευθερία έκφρασης ναι αλλά αυτά τα αγαθά ποιος τα αγοράζει;;;;;;οι ολίγοι

Τώρα αυτά τα αστεία πεινούσαν είτε κομμωδοες των δυτικών
Το πρόβλημα της πείνας έγινε 1991-1999

Υγ κομμουνιστής δεν είμαι αλλα αυτό είναι η αλήθεια

Όλες οι κομμουνιστές κατά μέσω όρο έως ρον1980 είχαν καλύτερο βιοτικό επίπεδο από εμάς
Ο Πούτιν δεν κατάφερε ποτέ να αυξήσει κατά πολύ το μέσο μισθό του Ρώσσου
Μην. Κοιτάτε Μόσχα κ Πίτερ
Tην Καλημερα Volcano....το ιδιο ακριβως μου ειπε η Ρωσσιδα για το μισθο.....μου ειπε οτι εκλεισε και το σουπερ-μαρκετ στην Θησεως...το Mocva η οπως το λενε......μου φανηκε περιεργο...ισως επειδη η Καλλιθεα εχει αρκετους Ρωσο-ουκρανους μην γινει κανενα "Μπραφ".....ηδη 1 Ουκρανεζα εχει κοψει τη Καλημερα σε φιλη της Ρωσιδας.....με την φιλη μου τα λενε ακομα αλλα οσες φορες πηγε σπιτι της το κλιμα ηταν τεταμενο.....και ολα εδω στην Ελλαδα...θα δουμε πως θα εξελιχθει.......Καλα να περνας....
υσ.Η πλακα ειναι οτι ειχα-εχω Κουμπαρα και Ουκρανη και Ρωσσιδα και κουμπαρο Λευκορωσσο και γκομενοκατασταση με Λευκορωσσιδα.....αλλα εγω ειμαι ΟΗΕ.....θα τους καλουσα σε" Σουαρε" και θα τους πλακωνα στην Votka και μετα ολοι Αδελφια......

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.737
Πόντοι
3.656
Δες εδω ενα εκπαιδευτικό βίντεο για παιδιά με θέμα την Ουκρανία

Τίτλος: «Ένα μάθημα για την παγκόσμια ειρήνη»

1ον. Όσα λέει ο τύπος για τα ψεύτικα γεγονότα που δείχνουν οι τηλεοράσεις της Δύσης, είναι αλήθεια τα περισσότερα. Υποθέτω πως γνωρίζεις πως τελείως ξεδιάντροπα ο ΣΚΑΙ με τη Σία Κοσιώνη πρώτη μούρη έδειξε ατύχημα που συνέβη στο Μετρό της Ρώμης, ότι είναι από τη Σημερινή Ουκρανία. Υπάρχει ολόκληρος κατάλογος με Fake News για την Ουκρανία στο διαδίκτυο.
2ον. Η Προπαγάνδα που προωθεί ένα βίντεο από το Υπουργείο Παιδείας οποιασδήποτε χώρας, δεν έχει τη δύναμη την οποία έχει η πλύση εγκεφάλου την οποία θα υποστεί ένα παιδί από τη γέννησή του σχετικά με τη θρησκεία της υποομάδας όπου μεγαλώνει. Στην αρχή η μάνα του, κατόπιν η οικογένειά του, στη συνέχεια το Σχολείο του κάθε μέρα θα του πιπιλάνε τον εγκέφαλο. Καθημερινή Προσευχή, Μάθημα Θρησκευτικών κλπ

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.737
Πόντοι
3.656
Ουτε διπλα στην ελλαδα εγινε πολεμος
Μα ναι. Σύμφωνα με τις Διεθνείς Συνθήκες Πρόσφυγας ονομάζεται το άτομο που καταφεύγει λόγω διώξεων σε Γειτονική χώρα. Και ο κανόνας είναι η μέγιστη πλειονοψηφία να είναι Γυναικόπεδα ή υπερήλικες. Περιμένω λοιπόν να μου αποδείξεις τον ισχυρισμό σου με τα ανάλογα στοιχεία. Για να είμαι πιο συγκεκριμένος, βίντεο στα οποία να φαίνονται έξω από τα Πολωνικά Σύνορα να συνωστίζονται χιλιάδες Γυναικόπεδα από εμπόλεμες χώρες. Τότε, θα παραδεχτώ πως λες την αλήθεια. Μέχρι τότε θα έχω την άποψη, βάσει των βίντεο που έχω δει εγώ, ότι στα σύνορα της Πολωνίας μαζεύτηκαν αμέτρητοι Άντρες Ισλαμιστές, οι οποίοι πήγαν στη Λευκορωσία με απευθείας πτήσεις από την Τουρκία, οι δυνάμεις της Λευκορωσίας τους συνόδευσαν μέχρι τα σύνορα, κι αυτοί προσπάθησαν να περάσουν μέσα. Αυτονόητο πως οι εν λόγω δεν θα τολμούσαν να πραγματοποιήσουν κάτι παρόμοιο την εποχή του Ανατολικού μπλοκ, επειδή οι Πολωνοί θα έστηναν πολυβόλα και θα τους θέριζαν. Σήμερα απλά τους απώθησαν. Κοίτα πόσα γυναικόπεδα υπήρχαν ανάμεσα στους τάχα Πρόσφυγες, τότε
Συνέκρινε την αναλογία των γυναικόπεδων, με σημερινή φωτογραφία από τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
_123437359_ukrainian_refugees_poland_afp.jpg

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.852
Πόντοι
9.297
Δεν χρειάζετα;ι το αν "ζούσαμε".
Την Παρασκευή έβγαλε διάταγμα ο Πουτινάκος και ισχύει πάλι το ίδιο στη Ρωσία.
Από την στιγμή που οι ερυθροί φρενοβλαβεις είναι στις τρύπες τους αυτό λέγεται "κάτι σαν στρατιωτικός νόμος"...κάτι προσωρινό ελπίζουμε.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Κανένας Ουκρανός άρρεν πολίτης ηλικιών 18 - 60 δεν φεύγει από την χώρα.

Ρωτήστε οποιαδήποτε Ουκρανή που έρχεται από εκεί.

Αντίθετα φεύγουν από την Δύση και επιστρέφουν στην πατρίδα τους για να πολεμήσουν τον ΠΟΥΤΙΝΟ.

Βάλτε το καλά στο μυαλό σας ΠΟΥΤΙΝΟΣΠΕΡΜΑΤΑ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.852
Πόντοι
9.297
Μα ναι. Σύμφωνα με τις Διεθνείς Συνθήκες Πρόσφυγας ονομάζεται το άτομο που καταφεύγει λόγω διώξεων σε Γειτονική χώρα. Και ο κανόνας είναι η μέγιστη πλειονοψηφία να είναι Γυναικόπεδα ή υπερήλικες. Περιμένω λοιπόν να μου αποδείξεις τον ισχυρισμό σου με τα ανάλογα στοιχεία. Για να είμαι πιο συγκεκριμένος, βίντεο στα οποία να φαίνονται έξω από τα Πολωνικά Σύνορα να συνωστίζονται χιλιάδες Γυναικόπεδα από εμπόλεμες χώρες. Τότε, θα παραδεχτώ πως λες την αλήθεια. Μέχρι τότε θα έχω την άποψη, βάσει των βίντεο που έχω δει εγώ, ότι στα σύνορα της Πολωνίας μαζεύτηκαν αμέτρητοι Άντρες Ισλαμιστές, οι οποίοι πήγαν στη Λευκορωσία με απευθείας πτήσεις από την Τουρκία, οι δυνάμεις της Λευκορωσίας τους συνόδευσαν μέχρι τα σύνορα, κι αυτοί προσπάθησαν να περάσουν μέσα. Αυτονόητο πως οι εν λόγω δεν θα τολμούσαν να πραγματοποιήσουν κάτι παρόμοιο την εποχή του Ανατολικού μπλοκ, επειδή οι Πολωνοί θα έστηναν πολυβόλα και θα τους θέριζαν. Σήμερα απλά τους απώθησαν. Κοίτα πόσα γυναικόπεδα υπήρχαν ανάμεσα στους τάχα Πρόσφυγες, τότε
Συνέκρινε την αναλογία των γυναικόπεδων, με σημερινή φωτογραφία από τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
_123437359_ukrainian_refugees_poland_afp.jpg
Οι εν Ελλάδι δικαιωματιστες τι λένε για όλα αυτά;Είμαι σίγουρος ότι οι γυναίκες με τέτοια μυαλά θα στραβό- κοιτάνε τις Ουκρανες μήπως τους φάνε τους άνδρες....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Το μεγαλο σανό ειναι που λενε οτι η ρωσία θα γονατισει απο τις κυρωσεις, λες και η ευρωπη δε θα νιωσει τίποτα,
Ακομα μια εκδοχή της αποτυχημενης ευρωπης ζουμε.
Και στην ευρωπη θελουν υποβαθμιση και φτωχοποιηση των λαών
Ενώ ο ΠΟΥΤΙΝΟΣ θέλει να γίνουν όλοι οι λαοί πλούσιοι σαν τον Αμπράμοβιτς.

Λες και στην "αποτυχημένη Ευρώπη" δεν έχουν τις περιουσίες τους οι Ρώσοι ολιγάρχες.

Λες και στο "αποτυχημένο Παρίσι" δεν έχει διαμέρισμα η κόρη του ΠΟΥΤΙΝΟΥ και στο Λονδίνο ο κωλογλύφτης του ΠΟΥΤΙΝΟΥ Λαβρόφ.

Ρε τι ακούμε εδώ μέσα.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.586
Πόντοι
506
S500 επιστρατευει ο πουτιν.
Το μεγαλο σανό ειναι που λενε οτι η ρωσία θα γονατισει απο τις κυρωσεις, λες και η ευρωπη δε θα νιωσει τίποτα,
Ακομα μια εκδοχή της αποτυχημενης ευρωπης ζουμε.
Και στην ευρωπη θελουν υποβαθμιση και φτωχοποιηση των λαών
o τιτλος λεει σχετικα για τις επιπτώσεις του πολέμου στην Ελλαδα αλλα εδω ασχολούνται με τις επιπτώσεις στη Ρωσσια. Κοιτα μεχρι τέλος του χρονου ποσες επιχειρήσεις θα κλεισουν. Αλλα ο μητσο θα δωσει εικονική μειωση ενφια και κανα 100ρίκο επιδομα φτώχειας και θα πει ότι καθάρισε

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Τώρα για όσους δεν πιστεύουν ότι υπάρχει Ρώσικη προπαγάνδα και ότι τα ΠΟΥΤΙΝΟΣΠΕΡΜΑΤΑ του μπου.κομ είναι τα ηλίθια φερέφωνα της δεν έχει παρά να δεί τον κατάλογο των συνδεδεμένων μελών:

https://www.bourdela.com/forum/online/

Τα bot του Yandex παρακαλοθούν εκτός από αυτό εδώ το νήμα και το νήμα του Καμένου:

1646559129039.png

Και αυτό λέει πάρα πολλά για τον προδότη ΠΟΥΤΙΝΟΣΠΕΡΜΑ υπουργό αμύνης του Σύριζα.

Και θα επανέλθω για αυτό το μουνόπανο που έχει και ανέλπιστους θαυμαστές εδώ μέσα.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.181
Πόντοι
2.356
Τα bot του Yandex παρακαλοθούν εκτός από αυτό εδώ το νήμα και το νήμα του Καμένου

Που το ξετρύπωσες αυτό; :confused:

Πολύ ενδιαφέρον.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.852
Πόντοι
9.297
Ενώ ο ΠΟΥΤΙΝΟΣ θέλει να γίνουν όλοι οι λαοί πλούσιοι σαν τον Αμπράμοβιτς.

Λες και στην "αποτυχημένη Ευρώπη" δεν έχουν τις περιουσίες τους οι Ρώσοι ολιγάρχες.

Λες και στο "αποτυχημένο Παρίσι" δεν έχει διαμέρισμα η κόρη του ΠΟΥΤΙΝΟΥ και στο Λονδίνο ο κωλογλύφτης του ΠΟΥΤΙΝΟΥ Λαβρόφ.

Ρε τι ακούμε εδώ μέσα.
Εδώ πέρα τα παιδιά της Παπαρήγα σπουδάσανε στον καπιταλιστικό εχθρό...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.071
Πόντοι
1.686
Ο πόλεμος αυτός είναι πολύ δυσάρεστος.
Είναι πόλεμος ανάμεσα στους Ρώσους Ολιγάρχες και
τους Ουκρανούς Ολιγάρχες.

Έχουμε και τους προπαγανδιστές του Σόρος
να κάνουν εδώ προπαγάνδα π.χ. ο 65χρονος
κρυφός γκέϋ παρλαπίπας, που παριστάνει τον φιλο-Ουκρανό,
ενώ δεν έχει πάει ποτέ του στην Ουκρανία (!) ,
και διάφοροι άλλοι φαιδροί τύποι .

Επ' ευκαιρία του πολέμου αυτού, είναι
δήθεν υπέρ των προσφύγων, η λούγκρα.

Ο 65χρονος κρυφός γκέϋ θέλει να γεμίσει η Ελλάδα
με Ισλαμιστές άντρες, διότι τέτοιους βρίσκει
να του περιποιούνται τη σούφρα !

:2funny: :2funny: :2funny:

Τράβα ρε γέρικη 65χρονη λούγκρα, φοβική να σε πηδάνε
οι Ισλαμιστές στα Κράτη τους, δίπλα σε μιναρέδες,
εμείς θέλουμε να έρθουν ωραίες γυναίκες
μετανάστριες,
Το ακούς κουνιστή μπαμπόγρια ;

:2funny: :2funny: :2funny:

Που παριστάνεις ότι συγκινήθηκες από τον πόλεμο
Ρωσίας -Ουκρανίας.

Όταν ο Κλίντον βομβάρδιζε τη Γιουγκοσλαβία
χωρίς κανένα δικαίωμα, εσύ λούγκρα έπαιρνες πίπες
σε γιαχαμπίμπηδες, και δεν έλεγες τίποτα !
Ξουτ , γέρικη λούγκρα,
την προπαγάνδα του Σόρος να την κάνεις
στην Κίνα, να σε κάνουν πάπια Πεκίνου
οι Κινέζοι !

:2funny: :2funny:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.181
Πόντοι
2.356
Έλληνες κομμουνιστές του 21ου αιώνα.... αυτό το ανέκδοτο. Όπως ακριβώς οι φανατικοί χριστιανοί προσδοκούν ακόμη τη Δευτέρα Παρουσία για να κάτσουν εκ δεξιών του Πατρός και να κληρονομήσουν τη βασιλεία των Ουρανών, ακριβώς τα ίδιο παπάρες είναι και αυτοί.
+1000

Επειδή ακριβώς μόνο με μανιχαΪστικούς όρους, μπορεί να προσεγγίσει κανείς τα κουμμούνια, γι' αυτό και το ΚΚΕ χαίρει αυτής της ιδιότυπης ασυλίας εδώ και 100 χρόνια στο Γιουνανιστάν. :confused:

Αν εξαιρέσεις τον συγχωρεμένο τον Πανούση και τον Τζήμερο, κανείς άλλος δεν έχει τολμήσει να σηκώσει ανάστημα απέναντί τους. :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.181
Πόντοι
2.356
Ανέβασε κανείς εδώ την είδηση για τον Αμερικάνο λεφτά που συνελήφθη και προσπάθησε το 2015 να στήσει φιλορωσικό κανάλι στην Ελλάδα με επικεφαλής τον Βαξεβάνη;
Νομίζω χθες το διάβαζα αυτό.

• Like
Αντιδράσεις: px75
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.737
Πόντοι
3.656
μα η τακτική τους είναι απλούστατη. Βαφτίζουν όλους τους οικονομικούς μετανάστες Πρόσφυγες. Κάποιοι το κάνουν από καθαρό συμφέρον, άλλοι από ανθρωπισμό, χωρίς να σκέπτονται τις μελλοντικές συνέπειες. όσο για τις γυναίκες, δεν θα είναι η πρώτη φορά που ονομάζουν τις καλύτερες αλλοδαπές πόρνες. Παλιά και δοκιμασμένη τακτική, από τότε που ήρθαν οι Σμυρνιές στην Ελλάδα

Οι εν Ελλάδι δικαιωματιστες τι λένε για όλα αυτά;Είμαι σίγουρος ότι οι γυναίκες με τέτοια μυαλά θα στραβό- κοιτάνε τις Ουκρανες μήπως τους φάνε τους άνδρες....

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μέχρι τωρα η κατάσταση....Από θέμα ΑΝΣΚ,πιστεύω ότι εχει επιτευχθεί...

Συνημμένα

• 275179117_1772787589594257_3611276068305454151_n.jpg
    275179117_1772787589594257_3611276068305454151_n.jpg
    106,7 KB · Εμφανίσεις: 37
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Stories

Νέο!