You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 39K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.175
- Πόντοι
- 3.846
Έλληνες κομμουνιστές του 21ου αιώνα.... αυτό το ανέκδοτο. Όπως ακριβώς οι φανατικοί χριστιανοί προσδοκούν ακόμη τη Δευτέρα Παρουσία για να κάτσουν εκ δεξιών του Πατρός και να κληρονομήσουν τη βασιλεία των Ουρανών, ακριβώς τα ίδιο παπάρες είναι και αυτοί.
Ο Έλληνας κομμουνιστής δηλώνει υπέρ του Πούτιν επειδή είναι Ρώσος. Και νομίζουν αυτά τα ζώα (που θεωρούν τους εαυτούς τους και μορφωμένους) ότι μόνο και μόνο που είσαι από τη Ρωσία είσαι και κομμουνιστής δικός τους δηλαδή. Ρε ζώα ο Πούτιν μόνο σε ένα ελληνικό κόμμα έστελνε αγωνιστικούς χαιρετισμούς επειδή τους θεωρούσε ομοϊδεάτες, στο ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη. Ψάξτε το όσο θέλετε.
Οι Έλληνες κομμουνιστές δηλώνουν ακόμη πίστη στην ΕΣΣΔ. Σε ένα πολιτικό σύστημα που κατάρρευσε εδώ και πάνω από 30 χρόνια. Η αγαπημένη σας Σοβιετία δεν πρόκειται να ξαναζήσει ποτέ ,γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Ούτε εσείς στην Ελλάδα τη θέλετε. Θέλετε να είναι οι άλλοι αριστεροί για να πηγαίνετε να βγάζετε selfie και μετά να εισπράτετε τα ενοίκια από τις σπιταρόνες σας. Αυτοί είστε. ΓΙα μια δεκάρα σκοτώνεστε μεταξύ σας και νομίζετε ότι οι καπιταλιστικές σας αμαρτίες θα συγχωρεθούν επειδή ψηφίζετε ΚΚΕ και δεν τρώτε στα McDonald's. Δεν ειδα εγώ κομμουνιστή να δωρίζει το σπίτι του στους φτωχούς αντί να το νοικιάζει. Δεν είδα Έλληνα κομμουνιστή να μετακομίζει στη Βόρεια Κορέα, μια φορά το πρότεινα στα σοβαρά σε ένα μαλάκα του ΚΚΕ και η απάντηση ήταν "θέλει πολύ γραφειοκρατία". Μόνο σε μια καθυστερημένη χώρα με αμόρφωτους αριστερούς όπως η Ελλάδα θα δεις χιπστεράδικα μπαράκια να έχουν φωτογραφίες του Στάλιν και του Λένιν. Για πήγαινε στη Βαρσοβία να βάλεις μπλούζα με σφυροδρέπανο να δεις για πότε θα βρεθείς στον πάτο του ποταμού. Η ουσία είναι ότι η Σοβιετική Ένωση ποτέ δεν έκανε πράξη τα οράματα του κομμουνισμού, αντίθετα τα πρόδωσε και δημιούργησε δυστυχία. Όταν έπεσε όλοι πανηγύριζαν και ποτέ δεν ξαναψήφισαν κομμουνιστές.
Μόνο ένας Έλληνας αριστερός θα μπορούσε να είνια τόσο αναίσθητος που να θέλει να υποφέρουν οι λαοί για να πουλάει μούρη στο facebook.
Ο Έλληνας κομμουνιστής δηλώνει υπέρ του Πούτιν επειδή είναι Ρώσος. Και νομίζουν αυτά τα ζώα (που θεωρούν τους εαυτούς τους και μορφωμένους) ότι μόνο και μόνο που είσαι από τη Ρωσία είσαι και κομμουνιστής δικός τους δηλαδή. Ρε ζώα ο Πούτιν μόνο σε ένα ελληνικό κόμμα έστελνε αγωνιστικούς χαιρετισμούς επειδή τους θεωρούσε ομοϊδεάτες, στο ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη. Ψάξτε το όσο θέλετε.
Οι Έλληνες κομμουνιστές δηλώνουν ακόμη πίστη στην ΕΣΣΔ. Σε ένα πολιτικό σύστημα που κατάρρευσε εδώ και πάνω από 30 χρόνια. Η αγαπημένη σας Σοβιετία δεν πρόκειται να ξαναζήσει ποτέ ,γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Ούτε εσείς στην Ελλάδα τη θέλετε. Θέλετε να είναι οι άλλοι αριστεροί για να πηγαίνετε να βγάζετε selfie και μετά να εισπράτετε τα ενοίκια από τις σπιταρόνες σας. Αυτοί είστε. ΓΙα μια δεκάρα σκοτώνεστε μεταξύ σας και νομίζετε ότι οι καπιταλιστικές σας αμαρτίες θα συγχωρεθούν επειδή ψηφίζετε ΚΚΕ και δεν τρώτε στα McDonald's. Δεν ειδα εγώ κομμουνιστή να δωρίζει το σπίτι του στους φτωχούς αντί να το νοικιάζει. Δεν είδα Έλληνα κομμουνιστή να μετακομίζει στη Βόρεια Κορέα, μια φορά το πρότεινα στα σοβαρά σε ένα μαλάκα του ΚΚΕ και η απάντηση ήταν "θέλει πολύ γραφειοκρατία". Μόνο σε μια καθυστερημένη χώρα με αμόρφωτους αριστερούς όπως η Ελλάδα θα δεις χιπστεράδικα μπαράκια να έχουν φωτογραφίες του Στάλιν και του Λένιν. Για πήγαινε στη Βαρσοβία να βάλεις μπλούζα με σφυροδρέπανο να δεις για πότε θα βρεθείς στον πάτο του ποταμού. Η ουσία είναι ότι η Σοβιετική Ένωση ποτέ δεν έκανε πράξη τα οράματα του κομμουνισμού, αντίθετα τα πρόδωσε και δημιούργησε δυστυχία. Όταν έπεσε όλοι πανηγύριζαν και ποτέ δεν ξαναψήφισαν κομμουνιστές.
Μόνο ένας Έλληνας αριστερός θα μπορούσε να είνια τόσο αναίσθητος που να θέλει να υποφέρουν οι λαοί για να πουλάει μούρη στο facebook.
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.946
- Πόντοι
- 1.056
Tην Καλημερα Volcano....το ιδιο ακριβως μου ειπε η Ρωσσιδα για το μισθο.....μου ειπε οτι εκλεισε και το σουπερ-μαρκετ στην Θησεως...το Mocva η οπως το λενε......μου φανηκε περιεργο...ισως επειδη η Καλλιθεα εχει αρκετους Ρωσο-ουκρανους μην γινει κανενα "Μπραφ".....ηδη 1 Ουκρανεζα εχει κοψει τη Καλημερα σε φιλη της Ρωσιδας.....με την φιλη μου τα λενε ακομα αλλα οσες φορες πηγε σπιτι της το κλιμα ηταν τεταμενο.....και ολα εδω στην Ελλαδα...θα δουμε πως θα εξελιχθει.......Καλα να περνας....Δεν νομίζω ότι ο Βούλγαρος ή ο Ρώσος έχει καλύτερο βιοτικό επίπεδο τώρα από ότι στον κομμουνισμό
Περισσότερα αγαθά κ ελευθερία έκφρασης ναι αλλά αυτά τα αγαθά ποιος τα αγοράζει;;;;;;οι ολίγοι
Τώρα αυτά τα αστεία πεινούσαν είτε κομμωδοες των δυτικών
Το πρόβλημα της πείνας έγινε 1991-1999
Υγ κομμουνιστής δεν είμαι αλλα αυτό είναι η αλήθεια
Όλες οι κομμουνιστές κατά μέσω όρο έως ρον1980 είχαν καλύτερο βιοτικό επίπεδο από εμάς
Ο Πούτιν δεν κατάφερε ποτέ να αυξήσει κατά πολύ το μέσο μισθό του Ρώσσου
Μην. Κοιτάτε Μόσχα κ Πίτερ
υσ.Η πλακα ειναι οτι ειχα-εχω Κουμπαρα και Ουκρανη και Ρωσσιδα και κουμπαρο Λευκορωσσο και γκομενοκατασταση με Λευκορωσσιδα.....αλλα εγω ειμαι ΟΗΕ.....θα τους καλουσα σε" Σουαρε" και θα τους πλακωνα στην Votka και μετα ολοι Αδελφια......
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.737
- Πόντοι
- 3.656
1ον. Όσα λέει ο τύπος για τα ψεύτικα γεγονότα που δείχνουν οι τηλεοράσεις της Δύσης, είναι αλήθεια τα περισσότερα. Υποθέτω πως γνωρίζεις πως τελείως ξεδιάντροπα ο ΣΚΑΙ με τη Σία Κοσιώνη πρώτη μούρη έδειξε ατύχημα που συνέβη στο Μετρό της Ρώμης, ότι είναι από τη Σημερινή Ουκρανία. Υπάρχει ολόκληρος κατάλογος με Fake News για την Ουκρανία στο διαδίκτυο.Δες εδω ενα εκπαιδευτικό βίντεο για παιδιά με θέμα την Ουκρανία
Τίτλος: «Ένα μάθημα για την παγκόσμια ειρήνη»
Ρωσία: «Εκπαιδευτικό» βίντεο για παιδιά, σχετικά με την Ουκρανία- Το Κρεμλίνο εντείνει την προπαγάνδα | LiFO
Με τίτλο «Ένα μάθημα για την παγκόσμια ειρήνη»www.lifo.gr
2ον. Η Προπαγάνδα που προωθεί ένα βίντεο από το Υπουργείο Παιδείας οποιασδήποτε χώρας, δεν έχει τη δύναμη την οποία έχει η πλύση εγκεφάλου την οποία θα υποστεί ένα παιδί από τη γέννησή του σχετικά με τη θρησκεία της υποομάδας όπου μεγαλώνει. Στην αρχή η μάνα του, κατόπιν η οικογένειά του, στη συνέχεια το Σχολείο του κάθε μέρα θα του πιπιλάνε τον εγκέφαλο. Καθημερινή Προσευχή, Μάθημα Θρησκευτικών κλπ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.737
- Πόντοι
- 3.656
Μα ναι. Σύμφωνα με τις Διεθνείς Συνθήκες Πρόσφυγας ονομάζεται το άτομο που καταφεύγει λόγω διώξεων σε Γειτονική χώρα. Και ο κανόνας είναι η μέγιστη πλειονοψηφία να είναι Γυναικόπεδα ή υπερήλικες. Περιμένω λοιπόν να μου αποδείξεις τον ισχυρισμό σου με τα ανάλογα στοιχεία. Για να είμαι πιο συγκεκριμένος, βίντεο στα οποία να φαίνονται έξω από τα Πολωνικά Σύνορα να συνωστίζονται χιλιάδες Γυναικόπεδα από εμπόλεμες χώρες. Τότε, θα παραδεχτώ πως λες την αλήθεια. Μέχρι τότε θα έχω την άποψη, βάσει των βίντεο που έχω δει εγώ, ότι στα σύνορα της Πολωνίας μαζεύτηκαν αμέτρητοι Άντρες Ισλαμιστές, οι οποίοι πήγαν στη Λευκορωσία με απευθείας πτήσεις από την Τουρκία, οι δυνάμεις της Λευκορωσίας τους συνόδευσαν μέχρι τα σύνορα, κι αυτοί προσπάθησαν να περάσουν μέσα. Αυτονόητο πως οι εν λόγω δεν θα τολμούσαν να πραγματοποιήσουν κάτι παρόμοιο την εποχή του Ανατολικού μπλοκ, επειδή οι Πολωνοί θα έστηναν πολυβόλα και θα τους θέριζαν. Σήμερα απλά τους απώθησαν. Κοίτα πόσα γυναικόπεδα υπήρχαν ανάμεσα στους τάχα Πρόσφυγες, τότεΟυτε διπλα στην ελλαδα εγινε πολεμος
Video: Hundreds of Migrants Gather at Belarus-Poland Border
Hundreds of people, largely from the Middle East, camped at the Belarus-Poland border in frigid weather seeking to enter Poland. Western officials say Belarus is trying to orchestrate a refugee crisis at its borders with the European Union.
www.nytimes.com
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.852
- Πόντοι
- 9.297
Από την στιγμή που οι ερυθροί φρενοβλαβεις είναι στις τρύπες τους αυτό λέγεται "κάτι σαν στρατιωτικός νόμος"...κάτι προσωρινό ελπίζουμε.Δεν χρειάζετα;ι το αν "ζούσαμε".
Την Παρασκευή έβγαλε διάταγμα ο Πουτινάκος και ισχύει πάλι το ίδιο στη Ρωσία.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Κανένας Ουκρανός άρρεν πολίτης ηλικιών 18 - 60 δεν φεύγει από την χώρα.
Ρωτήστε οποιαδήποτε Ουκρανή που έρχεται από εκεί.
Αντίθετα φεύγουν από την Δύση και επιστρέφουν στην πατρίδα τους για να πολεμήσουν τον ΠΟΥΤΙΝΟ.
Βάλτε το καλά στο μυαλό σας ΠΟΥΤΙΝΟΣΠΕΡΜΑΤΑ.
Ρωτήστε οποιαδήποτε Ουκρανή που έρχεται από εκεί.
Αντίθετα φεύγουν από την Δύση και επιστρέφουν στην πατρίδα τους για να πολεμήσουν τον ΠΟΥΤΙΝΟ.
Βάλτε το καλά στο μυαλό σας ΠΟΥΤΙΝΟΣΠΕΡΜΑΤΑ.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.852
- Πόντοι
- 9.297
Οι εν Ελλάδι δικαιωματιστες τι λένε για όλα αυτά;Είμαι σίγουρος ότι οι γυναίκες με τέτοια μυαλά θα στραβό- κοιτάνε τις Ουκρανες μήπως τους φάνε τους άνδρες....Μα ναι. Σύμφωνα με τις Διεθνείς Συνθήκες Πρόσφυγας ονομάζεται το άτομο που καταφεύγει λόγω διώξεων σε Γειτονική χώρα. Και ο κανόνας είναι η μέγιστη πλειονοψηφία να είναι Γυναικόπεδα ή υπερήλικες. Περιμένω λοιπόν να μου αποδείξεις τον ισχυρισμό σου με τα ανάλογα στοιχεία. Για να είμαι πιο συγκεκριμένος, βίντεο στα οποία να φαίνονται έξω από τα Πολωνικά Σύνορα να συνωστίζονται χιλιάδες Γυναικόπεδα από εμπόλεμες χώρες. Τότε, θα παραδεχτώ πως λες την αλήθεια. Μέχρι τότε θα έχω την άποψη, βάσει των βίντεο που έχω δει εγώ, ότι στα σύνορα της Πολωνίας μαζεύτηκαν αμέτρητοι Άντρες Ισλαμιστές, οι οποίοι πήγαν στη Λευκορωσία με απευθείας πτήσεις από την Τουρκία, οι δυνάμεις της Λευκορωσίας τους συνόδευσαν μέχρι τα σύνορα, κι αυτοί προσπάθησαν να περάσουν μέσα. Αυτονόητο πως οι εν λόγω δεν θα τολμούσαν να πραγματοποιήσουν κάτι παρόμοιο την εποχή του Ανατολικού μπλοκ, επειδή οι Πολωνοί θα έστηναν πολυβόλα και θα τους θέριζαν. Σήμερα απλά τους απώθησαν. Κοίτα πόσα γυναικόπεδα υπήρχαν ανάμεσα στους τάχα Πρόσφυγες, τότε
Συνέκρινε την αναλογία των γυναικόπεδων, με σημερινή φωτογραφία από τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣVideo: Hundreds of Migrants Gather at Belarus-Poland Border
Hundreds of people, largely from the Middle East, camped at the Belarus-Poland border in frigid weather seeking to enter Poland. Western officials say Belarus is trying to orchestrate a refugee crisis at its borders with the European Union.www.nytimes.com
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Ενώ ο ΠΟΥΤΙΝΟΣ θέλει να γίνουν όλοι οι λαοί πλούσιοι σαν τον Αμπράμοβιτς.Το μεγαλο σανό ειναι που λενε οτι η ρωσία θα γονατισει απο τις κυρωσεις, λες και η ευρωπη δε θα νιωσει τίποτα,
Ακομα μια εκδοχή της αποτυχημενης ευρωπης ζουμε.
Και στην ευρωπη θελουν υποβαθμιση και φτωχοποιηση των λαών
Λες και στην "αποτυχημένη Ευρώπη" δεν έχουν τις περιουσίες τους οι Ρώσοι ολιγάρχες.
Λες και στο "αποτυχημένο Παρίσι" δεν έχει διαμέρισμα η κόρη του ΠΟΥΤΙΝΟΥ και στο Λονδίνο ο κωλογλύφτης του ΠΟΥΤΙΝΟΥ Λαβρόφ.
Ρε τι ακούμε εδώ μέσα.
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.586
- Πόντοι
- 506
S500 επιστρατευει ο πουτιν.
o τιτλος λεει σχετικα για τις επιπτώσεις του πολέμου στην Ελλαδα αλλα εδω ασχολούνται με τις επιπτώσεις στη Ρωσσια. Κοιτα μεχρι τέλος του χρονου ποσες επιχειρήσεις θα κλεισουν. Αλλα ο μητσο θα δωσει εικονική μειωση ενφια και κανα 100ρίκο επιδομα φτώχειας και θα πει ότι καθάρισεΤο μεγαλο σανό ειναι που λενε οτι η ρωσία θα γονατισει απο τις κυρωσεις, λες και η ευρωπη δε θα νιωσει τίποτα,
Ακομα μια εκδοχή της αποτυχημενης ευρωπης ζουμε.
Και στην ευρωπη θελουν υποβαθμιση και φτωχοποιηση των λαών
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Τώρα για όσους δεν πιστεύουν ότι υπάρχει Ρώσικη προπαγάνδα και ότι τα ΠΟΥΤΙΝΟΣΠΕΡΜΑΤΑ του μπου.κομ είναι τα ηλίθια φερέφωνα της δεν έχει παρά να δεί τον κατάλογο των συνδεδεμένων μελών:
https://www.bourdela.com/forum/online/
Τα bot του Yandex παρακαλοθούν εκτός από αυτό εδώ το νήμα και το νήμα του Καμένου:
Και αυτό λέει πάρα πολλά για τον προδότη ΠΟΥΤΙΝΟΣΠΕΡΜΑ υπουργό αμύνης του Σύριζα.
Και θα επανέλθω για αυτό το μουνόπανο που έχει και ανέλπιστους θαυμαστές εδώ μέσα.
https://www.bourdela.com/forum/online/
Τα bot του Yandex παρακαλοθούν εκτός από αυτό εδώ το νήμα και το νήμα του Καμένου:
Και αυτό λέει πάρα πολλά για τον προδότη ΠΟΥΤΙΝΟΣΠΕΡΜΑ υπουργό αμύνης του Σύριζα.
Και θα επανέλθω για αυτό το μουνόπανο που έχει και ανέλπιστους θαυμαστές εδώ μέσα.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.852
- Πόντοι
- 9.297
Εδώ πέρα τα παιδιά της Παπαρήγα σπουδάσανε στον καπιταλιστικό εχθρό...Ενώ ο ΠΟΥΤΙΝΟΣ θέλει να γίνουν όλοι οι λαοί πλούσιοι σαν τον Αμπράμοβιτς.
Λες και στην "αποτυχημένη Ευρώπη" δεν έχουν τις περιουσίες τους οι Ρώσοι ολιγάρχες.
Λες και στο "αποτυχημένο Παρίσι" δεν έχει διαμέρισμα η κόρη του ΠΟΥΤΙΝΟΥ και στο Λονδίνο ο κωλογλύφτης του ΠΟΥΤΙΝΟΥ Λαβρόφ.
Ρε τι ακούμε εδώ μέσα.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.071
- Πόντοι
- 1.686
Ο πόλεμος αυτός είναι πολύ δυσάρεστος.
Είναι πόλεμος ανάμεσα στους Ρώσους Ολιγάρχες και
τους Ουκρανούς Ολιγάρχες.
Έχουμε και τους προπαγανδιστές του Σόρος
να κάνουν εδώ προπαγάνδα π.χ. ο 65χρονος
κρυφός γκέϋ παρλαπίπας, που παριστάνει τον φιλο-Ουκρανό,
ενώ δεν έχει πάει ποτέ του στην Ουκρανία (!) ,
και διάφοροι άλλοι φαιδροί τύποι .
Επ' ευκαιρία του πολέμου αυτού, είναι
δήθεν υπέρ των προσφύγων, η λούγκρα.
Ο 65χρονος κρυφός γκέϋ θέλει να γεμίσει η Ελλάδα
με Ισλαμιστές άντρες, διότι τέτοιους βρίσκει
να του περιποιούνται τη σούφρα !
Τράβα ρε γέρικη 65χρονη λούγκρα, φοβική να σε πηδάνε
οι Ισλαμιστές στα Κράτη τους, δίπλα σε μιναρέδες,
εμείς θέλουμε να έρθουν ωραίες γυναίκες
μετανάστριες,
Το ακούς κουνιστή μπαμπόγρια ;
Που παριστάνεις ότι συγκινήθηκες από τον πόλεμο
Ρωσίας -Ουκρανίας.
Όταν ο Κλίντον βομβάρδιζε τη Γιουγκοσλαβία
χωρίς κανένα δικαίωμα, εσύ λούγκρα έπαιρνες πίπες
σε γιαχαμπίμπηδες, και δεν έλεγες τίποτα !
Ξουτ , γέρικη λούγκρα,
την προπαγάνδα του Σόρος να την κάνεις
στην Κίνα, να σε κάνουν πάπια Πεκίνου
οι Κινέζοι !
Είναι πόλεμος ανάμεσα στους Ρώσους Ολιγάρχες και
τους Ουκρανούς Ολιγάρχες.
Έχουμε και τους προπαγανδιστές του Σόρος
να κάνουν εδώ προπαγάνδα π.χ. ο 65χρονος
κρυφός γκέϋ παρλαπίπας, που παριστάνει τον φιλο-Ουκρανό,
ενώ δεν έχει πάει ποτέ του στην Ουκρανία (!) ,
και διάφοροι άλλοι φαιδροί τύποι .
Επ' ευκαιρία του πολέμου αυτού, είναι
δήθεν υπέρ των προσφύγων, η λούγκρα.
Ο 65χρονος κρυφός γκέϋ θέλει να γεμίσει η Ελλάδα
με Ισλαμιστές άντρες, διότι τέτοιους βρίσκει
να του περιποιούνται τη σούφρα !
Τράβα ρε γέρικη 65χρονη λούγκρα, φοβική να σε πηδάνε
οι Ισλαμιστές στα Κράτη τους, δίπλα σε μιναρέδες,
εμείς θέλουμε να έρθουν ωραίες γυναίκες
μετανάστριες,
Το ακούς κουνιστή μπαμπόγρια ;
Που παριστάνεις ότι συγκινήθηκες από τον πόλεμο
Ρωσίας -Ουκρανίας.
Όταν ο Κλίντον βομβάρδιζε τη Γιουγκοσλαβία
χωρίς κανένα δικαίωμα, εσύ λούγκρα έπαιρνες πίπες
σε γιαχαμπίμπηδες, και δεν έλεγες τίποτα !
Ξουτ , γέρικη λούγκρα,
την προπαγάνδα του Σόρος να την κάνεις
στην Κίνα, να σε κάνουν πάπια Πεκίνου
οι Κινέζοι !
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.181
- Πόντοι
- 2.356
+1000Έλληνες κομμουνιστές του 21ου αιώνα.... αυτό το ανέκδοτο. Όπως ακριβώς οι φανατικοί χριστιανοί προσδοκούν ακόμη τη Δευτέρα Παρουσία για να κάτσουν εκ δεξιών του Πατρός και να κληρονομήσουν τη βασιλεία των Ουρανών, ακριβώς τα ίδιο παπάρες είναι και αυτοί.
Επειδή ακριβώς μόνο με μανιχαΪστικούς όρους, μπορεί να προσεγγίσει κανείς τα κουμμούνια, γι' αυτό και το ΚΚΕ χαίρει αυτής της ιδιότυπης ασυλίας εδώ και 100 χρόνια στο Γιουνανιστάν.
Αν εξαιρέσεις τον συγχωρεμένο τον Πανούση και τον Τζήμερο, κανείς άλλος δεν έχει τολμήσει να σηκώσει ανάστημα απέναντί τους.
Τελευταία τροποποίηση:
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.181
- Πόντοι
- 2.356
Νομίζω χθες το διάβαζα αυτό.Ανέβασε κανείς εδώ την είδηση για τον Αμερικάνο λεφτά που συνελήφθη και προσπάθησε το 2015 να στήσει φιλορωσικό κανάλι στην Ελλάδα με επικεφαλής τον Βαξεβάνη;
Συνελήφθη τηλεοπτικός παραγωγός που συνεργαζόταν με Ρώσο ολιγάρχη -Το κανάλι με διευθυντή τον Κώστα Βαξεβάνη - iefimerida.gr
Συνελήφθη χθες από το FBI ο τηλεοπτικός παραγωγός Jack Hanick που εργάστηκε για τον Ρώσο ολιγάρχη Konstantin Malofeyev, καθώς σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ παραβίασε τις κυρώσεις των Ηνωμένων Πολιτειών και έκανε ψευδείς δηλώσεις σε πράκτορες του FBI.
www.iefimerida.gr
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.737
- Πόντοι
- 3.656
μα η τακτική τους είναι απλούστατη. Βαφτίζουν όλους τους οικονομικούς μετανάστες Πρόσφυγες. Κάποιοι το κάνουν από καθαρό συμφέρον, άλλοι από ανθρωπισμό, χωρίς να σκέπτονται τις μελλοντικές συνέπειες. όσο για τις γυναίκες, δεν θα είναι η πρώτη φορά που ονομάζουν τις καλύτερες αλλοδαπές πόρνες. Παλιά και δοκιμασμένη τακτική, από τότε που ήρθαν οι Σμυρνιές στην Ελλάδα
Οι εν Ελλάδι δικαιωματιστες τι λένε για όλα αυτά;Είμαι σίγουρος ότι οι γυναίκες με τέτοια μυαλά θα στραβό- κοιτάνε τις Ουκρανες μήπως τους φάνε τους άνδρες....
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Μόλις πάρει την Οδησσό θα τραβήξει μία γραμμή ευθεία μέχρι πάνω και τότε θα σταματήσει.Μέχρι τωρα η κατάσταση....Από θέμα ΑΝΣΚ,πιστεύω ότι εχει επιτευχθεί...