Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
πρωην στρατηγος ΓΕΣ, μια ακινητη φαλαγγα 60χιλιομετρων οπως αυτην τον ρωσων εξω απο το κιεβο ειναι ο πιο ευκολος στοχος, ακομη και ενα μονο μαχητικο αεροπλανο θα ηταν ικανο να την διαλυσει, το οτι οι ουκρανοι δεν την χτυπανε σημαινει οτι δεν μπορουνε/δεν εχουνε τη δυνατοτητα.
τυπε πηγε να κανει σερβις το εργαλειο το Φαντασμα του Κιεβου αλλα μολις γυρισει θα δεις τι θα παθουνε

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
τυπε εδω στο bou τον εχουμε φαει και τον εχουμε χωνεψει ηδη ,τι πρωινο μου λες τωρα,δε θελω ηττοπαθειες
Αυτο λέω. Ο Ερντογαν αυτο ο Ερνογαν εκεινο, πανω σε δυο βαρκες, γαματος πολιτκος, γιατι δεν του τραβανε το αυτι, πως προσεχει τον λαο του , ποσο διπλαματης ειναι Ελεος πια με την Ερντογολαγνεια .Στα παπαρια μας τι κανει το δικο μας μαγαζι πρεπει να κοιταμε

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
τυπε πηγε να κανει σερβις το εργαλειο το Φαντασμα του Κιεβου αλλα μολις γυρισει θα δεις τι θα παθουνε
laughing-laughing-hysterically.gif

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
πρωην στρατηγος ΓΕΣ, μια ακινητη φαλαγγα 60χιλιομετρων οπως αυτην τον ρωσων εξω απο το κιεβο ειναι ο πιο ευκολος στοχος, ακομη και ενα μονο μαχητικο αεροπλανο θα ηταν ικανο να την διαλυσει, το οτι οι ουκρανοι δεν την χτυπανε σημαινει οτι δεν μπορουνε/δεν εχουνε τη δυνατοτητα. Οτι εχουνε οι ουκρανοι απο στρατο ειναι μεσα στο Κιεβο τυποι, ποσο να αντεξεις? οταν πεσει ολη η χωρα θα πας σε υπογραφες με σκυμμένο το κεφαλι. :confused: :confused: :confused:
Γαμω τις αναλυσεις απο στρατηγο ε.α.Εαν ειναι να παμε σε συραξη με τετοιους στην ηγεσια την εχουμε :fuck1::fuck1:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Γαμω τις αναλυσεις απο στρατηγο ε.α.Εαν ειναι να παμε σε συραξη με τετοιους στην ηγεσια την εχουμε :fuck1::fuck1:
τυπε μελη του bou θα πρεπει να εχουμε στην ηγεσια αν γινει πολεμος. που εχουνε τις στρατιωτικες τακτικες που μαθανε απο το playstation για πλακα :confused: :confused: :confused:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.859
Πόντοι
9.931
Ενταξει τυπε αφου το ειπε ο υπουργος αμυνας της Ρωσιας ετσι θα ειναι :uglystupid: :idiot:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
τυπε μη το γελας καθολου,το χει βαλει μεσα και το φτιαχνει ολο,αεροτομες ,προφυλακτηρα,καζανακια,τσιμουχες,φουλ νικελ, θα του ριξει και ενα χαμηλωμα για να πεταει χαμηλα ,μεχρι να το τελειωσει θα βγαζει λογο στο Κιεβο ο Πουτιν αλλα τι να λέει, θα χει φτιαξει εργαλειο

petroscat100

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
458
Πόντοι
21
εγω το μονο που ειπα ειναι οτι ειναι αδιανοητη η συντεταγμενη και μαζικη αντιδραση ολης της δυσης....και αυτο μπορει να οδηγησει σε 3ο παγκοσμιο πολεμο γιατι απεναντι σου εχεις μια υπερδυναμη και οχι το ιρακ....
για να σου δωσω να καταλαβεις, τετοια αντιδραση θα περιμενα αν ο πουτιν βομβαρδισε το βερολινο ή το λιβερπουλ...το οτι μπηκε στην ουκρανια για να την αναγκασει να μην μπει στο νατο, μου φαινεται απο τους πιο κοινους και προφανεις πολεμους που εχω δει στην ζωη μου...
δηλαδη αν αυριο μαθευτει σχεδιο της καγκεμπε να φτιαξει βαση στο μεξικο και μπουκαρει ο αμερικανος στο μεξικο, θα υπαρξει τετοια παγκοσμια αντιδραση????
ειπαμε : οι ουκρανοι (και κυριως οι ουκρανες) ειναι αδερφια μας...οι μεξικανοι ειναι αδερφια μας...θα βαψουμε και κανα κοινοβουλιο στο χρωματα της ουκρανιας ή του μεξικου, και παμε παρακατω...μην το ψειριζουμε κιολας δηλαδη....
Καλα τα λες. Εγω βλεπω οτι ολα αυτα ηταν στο σχεδιο των Αμερικανων Βρετανων. Ιστορικα δημιουργουνε καταστασεις για πολεμο με υπουλο τροπο. Ο σκοπος τους ειναι να αποδυναμώσουν τον εχθρο τους κ να δυναμώσουν αυτοι με το να πουλήσουν οπλα. Το πετυχαν. Οι Ρωσοι εχουν αποδυναμωθει και ολοι η Ευρωπη θα αγορασει οπλα. Ο λογος που παρουσιαζουν τον Πουτιν σαν νεο Χιτλερ αυτος ειναι. Να φοβηθουν και να αγορασουν απο αυτους. Το ιδιο καναν και με την Ελλαδα στην Κυπρο και με το Ιρακ στο Κουβειτ. Δωσανε πρασινο να γινει εισβολη κ τα μετα τα ξερετε. Και η Ελλαδα εξοπλίστηκε κ η Τουρκια κ το Κουβειτ απο τους Αμερικανους.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Μπηκαν στο ΝΑΤΟ οι Βαλτικές, η Πολωνια και η Ρουμανια, αλλά με την "προοπτικη" να μπει καποτε και η Ουκρανια, μπουκαρισε ο Πουτιν για να το αποτρεψει, ναι καλα ενταξει, ωραιο το παραμυθακι αλλά εχει μπαμπούσκες μονο και οχι δρακο
Δεν νομίζω ότι είναι έτσι. Η Ρωσία επεμβαίνει τώρα, επειδή τώρα μπορεί. Ποιος σου είπε ότι θα άφηνε τις άλλες χώρες να μπουν, αν μπορούσε να το αποτρέψει; Αλλά ήταν ένα διαλυμένο κράτος και μετά το euromaidan βασικά άρχισε να ισχυροποιείται και να προετοιμάζεται για την τωρινή επέμβαση.

Όλες αυτές οι νατοικές βάσεις στα σύνορά της είναι πραγματική απειλή για την ασφάλειά της, γιατί δεν προλαβαίνει να αντιδράσει. Για ποιον λόγο νομίζεις ότι το ΝΑΤΟ έχει επεκταθεί τόσο πολύ προς τα ανατολικά, αν δεν έχει απειλητικές διαθέσεις;

Δεν θα εκπλαγώ καθόλου, αν μετά την Ουκρανία ο Πούτιν περιλάβει τις βαλτικές κλπ. Το αν θα καταφέρει να βγει νικητής από αυτήν την ιστορία είναι άλλο πράγμα, βέβαια.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Σε ποιά χώρα της ανατολικής Ευρώπης έβαλε πυρηνικά το ΝΑΤΟ; Στην Πολωνία; Στην Εσθονία; Στη Λετονία; Στη Λιθουανία;
Αλλά ο γνωστός αναλυτής του μπου Στοκαδούροφ είδε στη γυάλινη σφαίρα ότι ΘΑ έβαζε στην Ουκρανία ΟΤΑΝ αυτή έμπαινε στη συμμαχία.
Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Ρε τι μαλακας είσαι; :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε για να σας ενημερωσω βαζω σε κινδυνο τη ζωη μου,ειναι τοπ secret το gifακι το που δειχνει το υπεροπλο ghost., αν πουνε οι ειδησεις τις επομενες μερες για καποιον που σκοτωθηκε επειδη γλιστρησε στην μπανιερα να ξερετε οτι δεν ειναι αληθεια,με φαγανε :confused: :confused: :confused: :hi:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει.

Αποστομωτικό επιχείρημα.
Δεν έχουν κάτι καλύτερο να σας δώσουν από την πρεσβεία;
Γειά σου Γιάννη, κουκιά σπέρνω.
Και άνοια βλέπω......

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εγώ πάλι βλέπω ένα φασιστοτρόλ που όλη μέρα ξερνάει φιλορωσική προπαγάνδα και μας το παίζει και ειδήμων επί παντός επιστητού.
Εγώ πάλι βλέπω κάποιον που χρειάζεται βοήθεια αλλά δεν το κάνω θέμα. Μηπως να γύρναγες στα μπινελίκια και στις κότες;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Αυτο ηταν το προτελευταιο τυπε...αυτο που δειχνει σημερα ειναι που παει στο Μεξικο να παρει τη θετη κορη του απο τα καρτελ που την ναρκωνουν και την εκδιδουν.
Από τον καιρό του Ιντιάνα Τζόουνς στην ταινία όπου έμπλεξε με μια παρα'ι'νδουιστικη ομάδα σε ένα παλάτι είχα να δω "ξεκαρδιστική" σκηνή....

petroscat100

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
458
Πόντοι
21
Δεν νομίζω ότι είναι έτσι. Η Ρωσία επεμβαίνει τώρα, επειδή τώρα μπορεί. Ποιος σου είπε ότι θα άφηνε τις άλλες χώρες να μπουν, αν μπορούσε να το αποτρέψει; Αλλά ήταν ένα διαλυμένο κράτος και μετά το euromaidan βασικά άρχισε να ισχυροποιείται και να προετοιμάζεται για την τωρινή επέμβαση.

Όλες αυτές οι νατοικές βάσεις στα σύνορά της είναι πραγματική απειλή για την ασφάλειά της, γιατί δεν προλαβαίνει να αντιδράσει. Για ποιον λόγο νομίζεις ότι το ΝΑΤΟ έχει επεκταθεί τόσο πολύ προς τα ανατολικά, αν δεν έχει απειλητικές διαθέσεις;

Δεν θα εκπλαγώ καθόλου, αν μετά την Ουκρανία ο Πούτιν περιλάβει τις βαλτικές κλπ. Το αν θα καταφέρει να βγει νικητής από αυτήν την ιστορία είναι άλλο πράγμα, βέβαια.
Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Τελευταια αρχισε να μιλαει και για τις Βαλτικες αλλα δε νομιζω να μπορει να κανει τπτ εκει. Στο ζητημα της επεκτασης του ΝΑΤΟ αν κ αυτο που κανει εχει λογικη γιατι εχουν πει τοσες φορες ψεματα που δεν μπορεις να τους εμπειστευεσαι αλλα απο την αλλη σκεφτομαι και την βορεια Κορεα που δεν εχει και κανενα μεγαλο οπλοστασιο κ οι Αμερικανοι δεν τολμουν να την πειραξουν. Εγω στην θεση του Πουτιν μαλλον το ιδιο θα εκανα. Αλλωστε τα ιδια κανουν κ οι Ισραηλινοι με το Ιραν αλλα εκει οι Αμερικανοι δεν βλεπουν προβλημα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom