Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Αλλά για σένα θα κάνω ευχαρίστως μια εξαίρεση.
καλα για ολους ετσι λες,ειναι που δε θελεις ταχαμου,παραδεξου το ,η ρουφιανια και οι αραπηδες ειναι τα μεγαλα σου παθη

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.550
Πόντοι
506
Για ποιο λόγο η Ελλάδα είχε τόσο ενεργή συμμετοχή και κατευθείαν τρέξαμε να πάρουμε μέρος υπέρ των Ουκρανών; Τόσο χαζοί ήμαστε ή υπάρχει κάτι από πίσω που μας δίνει εγγύηση-προστασια από επίθεση με τους απέναντι γείτονες μας;
Noμιζουν οι γελιοι οτι θα επιβληθουν κυρώσεις στην τουρκια τυπου ρωσσιας. Και οτι θα έρχονται τα φορτηγα με οπλα κατα εκατονταδες.
Το πολυ πολυ να στείλει η ουκρανια 5-6 φορτηγα με κουακερ

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.622
Πόντοι
1.706
αν μπει ο τουρκος που σε προειδοπιει οτι υπογραφεις συμφωνιες εναντιον των συμφεροντων του και ασκεις πολιτικη εναντιον των μουσουλμανων, τα ιδια θα λες?
προφανως οι ενεργεις του δεν θα κριθουν απ αυτα που λες αλλα αν ακουσεις τις σειρηνες και ποσο μαλλον τις μπομπες θεωρω οτι θα αλλαξεις γνωμη αρδην.
κανενας πολεμος δεν εχει δικαιολογια (εκτος απ τον αμυντικο) και κανενας πολιτικος δεν θελει και δεν πραττει για το καλο του κοσμακη.
ολα εμεις τα πληρωνουμε, με χρηματα η πολυ χειροτερα με αιμα
Το μήνυμα ήταν συζήτηση με ενα άλλο μέλος που έχουμε γράψει πολλά σε άλλα θρεντ.
Τι το ξέθαψες μετά από τόσες ημέρες και τι μαλακίες σχολιάζεις?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Είχε ποιητικό οίστρο ρε τυπε :afro:

Ξύλινη γλώσσα δεν θετε ,ποιητική γλώσσα δεν θετε ,τι θετε πια;
Απλά εμείς δεν είμαστε ανατολικό σύνορο της Ευρώπης αλλά νότιο. Δεν επιτρέπεται να λέει τέτοιες κουταμαρες τύπου "τα νησιά μας η Μυτιλήνη και η Λέσβος".

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Το μήνυμα ήταν συζήτηση με ενα άλλο μέλος που έχουμε γράψει πολλά σε άλλα θρεντ.
Τι το ξέθαψες μετά από τόσες ημέρες και τι μαλακίες σχολιάζεις?
εχω μεινει πισω στο διαβασμα και προσπαθω να σας φτασω γιατι κανω και καμια δουλεια που και που
αλλα γιατι μαλακιες?

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.622
Πόντοι
1.706
Noμιζουν οι γελιοι οτι θα επιβληθουν κυρώσεις στην τουρκια τυπου ρωσσιας. Και οτι θα έρχονται τα φορτηγα με οπλα κατα εκατονταδες.
Το πολυ πολυ να στείλει η ουκρανια 5-6 φορτηγα με κουακερ
Είσαι στην ίδια κατάσταση με την Ουκρανία?
Είναι ο Τούρκος στην ίδια κατάσταση με την Ρωσία?
Σκοπεύεις να ελευθερώσεις αλησμόνητες πατρίδες όταν αντιμετώπισεις τον Τούρκο?
Θέλεις πάλι καμιά αυτοκρατορία μέχρι τον Ινδό ποταμό?
Τι σκατά φοβάσαι?

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Aυτές τις μέρες υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στο εσωτερικό της Ρωσίας γιατί δε μπορούν να βγάλουν λεφτά από τη χώρα ,δε μπορούν να βγάλουν βίζα για να πάνε αλλού, τους έχουν επιβάλλει capital controls. Έτσι η αγοραστική δύναμη του ρώσικου λαού παίρνει τον πούλο. Επίσης δυσκολεύουν πολύ οι συναλλαγές (εισαγωγές ,εξαγωγές) με άλλες χώρες. Αυτό μάλλον θα οδηγήσει σε υποτίμηση του ρουβλίου.

Δηλαδή θα εξάγουν φυσικό αέριο και άλλα προϊόντα αλλά η οικονομία τους θα γαμηθεί. Και αυτό θα φάει τελικά το Βλαδίμηρο. Όσο έκανε σύντομες επιθέσεις τον προσκυνάγαν όλοι και η Ρωσία γαμούσε και έδερνε. Τώρα έχει πόλεμο στα σύνορά του και το λαό δυσαρεστημένο.
Εσύ μου αναφέρεις τις συνέπειες για το λαό, προφανώς και είναι καλύτερα απ'το να σκοτώνεται κόσμος ακόμη και έτσι.Για το λαό χεστηκανε πατοκορφα, όλοι τους.

Ο Πούτιν ρώτησα,που είναι χαμένος σε όλο αυτό, όταν έχει να λαβαίνει απ'την ΕΕ λόγω αερίου, όχι ο κόσμος

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.302
Πόντοι
216
Πηγε αλλά δεν το άφησαν.ξεχνας ότι επί θητείας του πήγε να κλείσει συμφωνία με τους Κινέζους για ΚΟΣΚΟ και σε τρελές τιμές καθώς τότε δεν είχαμε κρίση και του την έπεσε ο ΓΑΠ και χάλασε η δουλειά.Η όταν άσκησε βέτο που η Μπακογιάννη τα είχε κάνει πλακάκια σε κάτι συμφωνίες με τους Αμερικανούς και ήθελε καλύτερες να κάνει με τους Ρώσους και τότε άρχισαν να τον απειλούν οι Αμερικανοί.συν τους δικούς του στο κομμα που του τα πρηξανε ότι τρώνε χρόνια οι Πασοκοι ώρα να φάμε και εμεις.εν το μεταξύ σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες οι περισσότεροι ηταν μονιμαδες του ΠΑΣΟΚ δεν έβγαζε ακρη.μετα από αυτά τα παράτησε όλα και ξεκίνησε το playstation.πηγε να βάλει σειρά πολύ γρήγορα αλλά δεν γίνονται έτσι οι αλλαγές.θελει μεταβατικό χρόνο για να αλλάξουν καθιερωμένες αντιλήψεις και συνήθειες.
Ο κουρασμενος της Ραφήνας δεν εκανε ΤΙΠΟΤΑ για την οικονομια αντ'αυτου προσελαβε αγροφυλακες και δ.υ. και μας πήγε με σπασμενα τα φρενα στα μνημονια και την καταστροφη. Αχρηστος τελειως .

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.622
Πόντοι
1.706
εχω μεινει πισω στο διαβασμα και προσπαθω να σας φτασω γιατι κανω και καμια δουλεια που και που
αλλα γιατι μαλακιες?
Υπάρχει αμυντικός ή επιθετικός πόλεμος?
Επίσης, υπάρχει αμυντικό ή επιθετικό όπλο?
Για τον τούρκο εχω γράψει ενα κάρο μαλακίες, εμάς φοβάμαι και όχι αυτόν.
Αν καταλάβεις γιατί μας φοβάμαι να ανακαλέσω το μαλακίες.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Noμιζουν οι γελιοι οτι θα επιβληθουν κυρώσεις στην τουρκια τυπου ρωσσιας.
οι γελοιοι προσπαθουν να δικαιολογησουν τους αμερικανους που σαν κοτες καταπιαν αλλον εναν τσαμπουκα της τουρκιας που δεν συμμετεχει στις κυρωσεις

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.622
Πόντοι
1.706
οι γελοιοι προσπαθουν να δικαιολογησουν τους αμερικανους που σαν κοτες καταπιαν αλλον εναν τσαμπουκα της τουρκιας που δεν συμμετεχει στις κυρωσεις
Τσαμπουκάς είναι?
Ήρεμα και ευγενικά ρωτάω.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Μην απορρίπτεις τόσο γρήγορα τη σημασία και τυη δυναμική του "σβησίματος" του Πούτιν, ως προσωπικότητα, με παρόμοιες μεθόδους. Έχει, ιστορικά, λειτουργήσει ΠΑΡΑ πολύ αποδοτικά.
Ναι, για εμάς, τους σύγχρονούς του, δείχνει μαλακία... αλλά, δεν απευθύνεται σε εμάς. Εαν καταφέρουμε να ΜΗΝ κληροδοτήσουμε τον πλανήτη στα κολεόπτερα και τους μύκητες, και εξακολουθεί να υπάρχει ανθρώπινος πολιτισμός σε τρείς γενιές απο τώρα, αυτή η "αποκαθήλωση" σήμερα, θα φέρει καρπούς τότε...
απροπό, αυτή είναι μια καθαρά Σοβιετική μέθοδος... ξεκίνησε όταν ο Στάλιν επέβαλλε να σβήνονται πρώην συνεργάτες του, που τους είχε καθαρίσει εν τω μεταξύ, απο ΟΛΕΣ τις επίσημες φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζονταν, ώστε να μην τους γνωρίζουν οι επόμενες γενιές.
Ρε τον πουστη τον Στάλιν, έπεφτε κάργα φωτοσοπ.

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Υπάρχει αμυντικός ή επιθετικός πόλεμος?
Επίσης, υπάρχει αμυντικό ή επιθετικό όπλο?
Για τον τούρκο εχω γράψει ενα κάρο μαλακίες, εμάς φοβάμαι και όχι αυτόν.
Αν καταλάβεις γιατί μας φοβάμαι να ανακαλέσω το μαλακίες.
ολα τα οπλα μπορουν να γινουν επιθετικα και αμυντικα
αμυντικος ειναι ο πολεμος κατα τον οποιο υπερασπιζεσαι την πατριδα σου η οτι εσυ θεωρεις οτι αξιζει να ρισκαρεις την ζωη σου γι αυτο
πολιτικες γνωσεις δεν εχω και δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα αλλα με την λογικη μου βλεπω οτι του τουρκου του κανουν ολοι πιπες και ναι τον φοβαμαι, χωρις να εχω ιδεα τι μπορει να παιζεται στο παρασκηνιο
θεωρω επισης πολυ πιο ικανο ηγετη απο τους δικους μας αν και τον μισω με αυτα που κανει και θελει να κανει
αν θεωρεις οτι λεω μαλακιες, δικαιωμα σου και δεν χρειαζεται να το ανακαλεσεις

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.622
Πόντοι
1.706
ολα τα οπλα μπορουν να γινουν επιθετικα και αμυντικα
αμυντικος ειναι ο πολεμος κατα τον οποιο υπερασπιζεσαι την πατριδα σου η οτι εσυ θεωρεις οτι αξιζει να ρισκαρεις την ζωη σου γι αυτο
πολιτικες γνωσεις δεν εχω και δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα αλλα με την λογικη μου βλεπω οτι του τουρκου του κανουν ολοι πιπες και ναι τον φοβαμαι, χωρις να εχω ιδεα τι μπορει να παιζεται στο παρασκηνιο
θεωρω επισης πολυ πιο ικανο ηγετη απο τους δικους μας αν και τον μισω με αυτα που κανει και θελει να κανει
αν θεωρεις οτι λεω μαλακιες, δικαιωμα σου και δεν χρειαζεται να το ανακαλεσεις
Έχουμε γράψει πάαααααααααααααααααααααααααααααααααάρα πολλά, σε αυτό και σε άλλα θρεντ, που δεν μπορώ παρά να το συνοψίσω ως:
Μην φοβάσαι αυτόν που σε υποτιμά.
Στους δίπλα αναφέρομαι.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Σύμφωνα με τους Βρετανούς έκαναν δημοσκοπήσεις στην Ουκρανία, που έδωσαν κάποια δείγματα υπέρ της εισβολής. Και με βάση αυτά αποφασίστηκε η εισβολή. Αλλά δεν απηύθυναν τα σωστά ερωτήματα και δεν απευθύνθηκαν στο σωστό δείγμα. Πχ. δεν περιέλαβαν το Κίεβο και τις δυτικές περιοχές. Οπότε δεν ήταν και αντιπροσωπευτικό. Σύμφωνα με τους Βρετανούς πάντα.
Και εμείς κάνουμε δημοσκοπήσεις! Θέλετε πουτσα στα καύσιμα; Θέλετε πουτσα στο ρεύμα; Πάρτε πουτσα και στα δύο να μην έχει παράπονο κανένας ....

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.622
Πόντοι
1.706
συγνωμη,οχι τσαμπουκας,bukkake στη μαπα των αμερικανων και απο κατω εσεις τα αμερικανακια να γλειφετε οτι περισσεψει,ηρεμα στο λέω
Έχεις ενα θέμα με τις σεξουαλικές σου φαντασιώσεις, άσε μας εμάς στην απόξω, ΔΕ ΘΕΜΕ.
Το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να επιβάλλει οικονομικές κυρώσεις.
Η ΕΕ το έκανε, δεν είναι μέλος ο αγαπητικός σου,
Ούτε καν πρός ένταξη δεν υπολογίζεται πλέον.
Ξανά, τσαμπουκάς είναι?

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Έχουμε γράψει πάαααααααααααααααααααααααααααααααααάρα πολλά, σε αυτό και σε άλλα θρεντ, που δεν μπορώ παρά να το συνοψίσω ως:
Μην φοβάσαι αυτόν που σε υποτιμά.
Στους δίπλα αναφέρομαι.
εχω διαβασει αρκετα απο δω και συνεχιζω αλλα δεν εχω το υποβαθρο να κρινω αυτο που λες-λετε
ελπιζω μονο να εχετε δικιο και να πανε ολα καλα
για την ακριβεια ευελπιστω να μην χρειαστει να το μαθουμε ποτε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom