Αδερφέ μη μου λες τέτοια. Αυτό θα ήταν καταστροφή.και στειλαμε και οπλα ναπουμε..λες να μας μπουμπουνιασει με κανα πυρηνικο ο βλαδιμηρος και να μην προλαβουμε να δουμε τον θρυλο μας πρωταθλητη ευρωπης στο ποδοσφαιρο????
200 χρονια αδερφες και ισαποστακηδες, τωρα βρηκε ο μαλακας ο κουλης να το παιξει τζον ραμπο και να εμπλακει σε πολεμο????!!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 39K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.591
- Πόντοι
- 4.765
και σενα που σε μεγαλωσαν σα πασοκακι,τι καταλαβες?γερος πουστης και ασχημος κατεντησεςΟτιδήποτε χρειάζεται αρκεί όταν μεγαλώσουν να μη γίνουν πουτινάκια.
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Ξεκινηστε, ποιος σας εμποδιζει
Μετά λύπης σου ανακοινώνω, πως μόνο εμείς οι 2 μείναμε με ένα πτυχίο, (νομικής και ιατρικής).
Παρατηρώ πως οι ίδιοι που ήταν επιδημιολόγοι, ανοσολόγοι, βιολόγοι, έγιναν και Πύραρχοι, μετεωρολόγοι, εισαγγελείς, διεθνολόγοι, Στρατηγοί…
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Πάντως ένα δίκιο στη χαζοΟύρσουλα το δίνω. Ο τρόπος που κινούνται οι μπαλαρίνες θυμίζει την κίνηση των μηχανοκίνητων ταξιαρχιών του Πούτιν στις ουκρανικές στέπες. Εμμεση προπαγάνδα του τυραννικού καθεστώτος. Δι' αυτό και η πλήρης απαγόρευσις.
Να ενημερωθεί σχετικά η ελληνική διπλωματίαΝαι καζαμπουμπουρα, θα αλλάξουμε σύμμαχους κσι εξωτ. πολιτική για να δουλέψεις εσυ με ρώσους το καλοκαιράκι...
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.278
- Πόντοι
- 456
Ενοχλούνται οι Δυτικοί από την ύπαρξη του Πούτιν, όπως ενοχλούνταν και από το Σαντάμ, τον Μιλόσεβιτς, τονΓια οσους δεν εχουν καταλάβει αυτη την στιγμη μονο στα χαρτία δεν ειναι παγκοσμιος πόλεμος . Ο αποκλεισμος της Ρωσίας απο τους Δυτικούς απο παντου και τουμπαλιν και με το γεγονος οτι απο οτι φαινεται στην ρητωρική του Πουτιν οτι κανει εξοδο Μεσσολογγιου ...
Καντάφι, τον Άσαντ.
Περικυκλώνουν επί 2 δεκαετίες τη Ρωσία με αντιβαλλιστικούς πυραύλους ελπίζοντας ότι έτσι θα νικήσουν σε έναν πυρηνικό πόλεμο. Ο Πούτιν δεν έχει καμία άλλη επιλογή γιατί όλο και θα τον πλησιάζει η μοίρα του Σαντάμ και του Καντάφι όσο περιμένει.
Μία ελπίδα για να διατηρηθεί η ειρήνη είναι να ανακτήσουν τον έλεγχο της αμερικής οι πιο εσωστρεφείς δυνάμεις που όπως έχουν δείξει, δεν ενδιαφέρονται να το παίζουν χωροφύλακες μέσα στο σπίτι του Κιμ ή του Πούτιν.
Σε αντίθετη περίπτωση νικητές από μία πυρηνική διαμάχη αμερικής-ρωσίας θα βγουν οι Κινέζοι και τους επιζήσαντες μάλλον θα τους περιμένει κάποιος παγκόσμιος κομμουνισμός τύπου Β. Κορέας.
Oletiras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 3.868
- Πόντοι
- 456
Αυτοι οι ευρωπαιοι παντως ειναι ΓΤΠΚ ,εχουν 20 χρονια τωρα που περνουν πιπες στον πουτιν ,εχουν κανει τις χωρες τους εξαρτημενες απο την ρωσικη ενεργεια σε βαθμο αυτοκτονιας ,εκαναν τον κουφο κα τον αοματο οταν κατελαβε ο πουτιν την κριμαια ,ουτε κουβεντα για της "δημοκρατικες διαδικασιες" με τις οποιες εκλεγεται και κυβερνα και ξαφνικα μετα την εισβολη στην υπολοιπη ουκρανια πανε στο αλλο ακρο και απαγορευουν μεχρι και τις πολιτιστικες εκδηλωσεις με εργα μεγαλων ρωσων κλασικων.
Κανενας μακροπροθεσμος σχεδιασμος ,κανενα εναλακτικο σχεδιο ολα στο ποδι.
Κανενας μακροπροθεσμος σχεδιασμος ,κανενα εναλακτικο σχεδιο ολα στο ποδι.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 44.997
- Πόντοι
- 22.266
Κ εγώ τυπε που είμαι στρατιωτικός ιατρο---- δικαστης με πτυχίο από ΚίεβοΜετά λύπης σου ανακοινώνω, πως μόνο εμείς οι 2 μείναμε με ένα πτυχίο, (νομικής και ιατρικής).
Παρατηρώ πως οι ίδιοι που ήταν επιδημιολόγοι, ανοσολόγοι, βιολόγοι, έγιναν και Πύραρχοι, μετεωρολόγοι, εισαγγελείς, διεθνολόγοι, Στρατηγοί…
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.441
- Πόντοι
- 506
Επιπεδο ζαιων εφτασες. ΕλεοςΤι να κλασει η Ουκρανία μπροστα στο μπαλετο τύπε
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.591
- Πόντοι
- 4.765
Κ εγώ τυπε που είμαι στρατιωτικός ιατρο---- δικαστης με πτυχίο από Κίεβο
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.754
- Πόντοι
- 6.256
Στο μεταξυ στις ΗΠΑ....
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Ανοικτό Πανεπιστήμιο κι εσύ; Εγώ είμαι ακόμη στο 24ο εαρινό εξάμηνο. Αργώ ακόμη για το πτυχίο.Ειπαμε ρε παιδια, δια βιου μαθηση...
Εγω ειμαι κσι στρατηγος
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.565
- Πόντοι
- 9.297
Από την πολλή καλοπέραση έχει ξεφύγει...?️??️??️?
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.754
- Πόντοι
- 6.256
Παντως πτυχια μπορειτε να παρετε οσα θελετε...κομματοσκυλο ομως γεννιεσαι.Ανοικτό Πανεπιστήμιο κι εσύ; Εγώ είμαι ακόμη στο 24ο εαρινό εξάμηνο. Αργώ ακόμη για το πτυχίο.
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.441
- Πόντοι
- 506
1.32 το θέρμανσης και ανεβαίνει. Πέρασε και την βενζινη επι εποχής καραντινας. Τρενο τον πάμε τον πουτιν. Βέβαια εχουν C.C.
Ασ ρωτήσουν κι εμας που αν δεν έφευγε ο τσιπρας ακομα θα ειχαμε κλειστές τράπεζες.
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν 7 αυξήσεις επιτοκιων εξ αιτίας του πληθωρισμού.
Οι ευρωπεη τι κανουν?Ασχολουνται ακόμα με τη Eurovision και τη FIFA?
Ασ ρωτήσουν κι εμας που αν δεν έφευγε ο τσιπρας ακομα θα ειχαμε κλειστές τράπεζες.
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν 7 αυξήσεις επιτοκιων εξ αιτίας του πληθωρισμού.
Οι ευρωπεη τι κανουν?Ασχολουνται ακόμα με τη Eurovision και τη FIFA?
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 44.997
- Πόντοι
- 22.266
Μπα ,,γίνεσαι άμα τα ξύνεις κ πληρώνεσαι κ αλλάζεις κ κόμμα στο πιτς φιτιλιΠαντως πτυχια μπορειτε να παρετε οσα θελετε...κομματοσκυλο ομως γεννιεσαι.
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 641
- Πόντοι
- 376
Βρε μαλακα αν αυτό που έκανε τώρα αυτός το έκανε ο πασοκος ή ο συριζαιος τι θα έγραφες τώρα;Ναι καζαμπουμπουρα, θα αλλάξουμε σύμμαχους κσι εξωτ. πολιτική για να δουλέψεις εσυ με ρώσους το καλοκαιράκι...
Άντε και γαμηθειτε τα έχετε κάνει μουνι καπέλο μισό αιώνα τώρα και μυαλό δεν βάζετε.
Ποια εξωτερική πολιτική βρε μαλακα; Πότε είχες και την θυμήθηκες τώρα;
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 44.997
- Πόντοι
- 22.266
«Επιτακτική» η ένταξη του Κοσόβου στο ΝΑΤΟ: Ρόλο διαμεσολαβητή θέλει και πάλι ο Ερντογάν | in.gr
«Τα Βαλκάνια δεν έχουν ανοσία στις επιπτώσεις από την κατάσταση στην Ουκρανία» δήλωσε ο πρωθυπουργός του Κοσόβου
www.in.gr
Πώς θα μπει αφού είναι επίσημα κομμάτι της Σερβίας κ τι ΝΑΤΟ είναι κατά των αποσχιστικών τάσεων στις χώρες όπως τώρα στην Ουκρανία ντονμπας κριμεα
Κωμωδία ζουμε
Ας ελπίσουμε να μη γίνει δεκτή στο ΝΑΤΟ σαν κοσοβο
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.013
- Πόντοι
- 1.486
Εγω με 2 Πτυχία κι ενα μεταπτυχιακό χωράω?
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.565
- Πόντοι
- 9.297
Ομογενής από Μαριούπολη ωρυομενη κατά του προκομμενου Προξένου μας που την έκανε και άφησε όλους τους ομογενείς πίσω....ακόμα δεν τον ξηλωσε ο Δένδιας;
ΑΙΣΧΟΣ!!
ΑΙΣΧΟΣ!!