Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

hellroach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Κριτικές
3
Like
407
Πόντοι
280
Μόνο εκεί νομίζεις πως έχει βλέψεις?
Τα υπόλοιπα πουτινάκια τι θα απογίνουν?
Δεν ξέρω απλά δεν νομίζω ότι τα υπολόγισε καλά. Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά νομίζω ότι ο μεγάλος χαμένος θα είναι η Ρωσία. Δεν εννοώ φυσικά ότι θα χάσει εδάφη, αλλά οι οικονομικές συνέπειες φαίνονται τρομακτικές. Αν δεν σταματήσει εκεί εγώ νομίζω θα έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα. Οι πόλεμοι δεν κερδίζονται πάντα από τη μεγαλύτερη υπερδύναμη - άποψή μου φυσικά, και μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά όλα είναι οικονομία.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.603
Πόντοι
1.706
Α ενταξει πολυ σοβαρος λογος....ειμαι σιγουρος οτι αμα μας τη πεσουν οι Τουρκοι αυτες οι χωρες θα εχουν ακριβως την ιδια αντιδραση.
Σόρρυ τα έχω γράψει και αλλού, μόνοι μας θα είμαστε.
Σταματήστε να περιμένετε από τον οποιονδήποτε το παραμικρό.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.934
Πόντοι
3.346
Μόνο εκεί νομίζεις πως έχει βλέψεις?
Τα υπόλοιπα πουτινάκια τι θα απογίνουν?
Oι ρωσοφιλοι δεν βλεπουν περα απο τη μυτη τους.
Εδω νομιζουν οτι ξεκινησε πολεμο ο πουτιν, για κατι περιοχες της ουκρανιας. :confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.723
Πόντοι
6.256
Σόρρυ τα έχω γράψει και αλλού, μόνοι μας θα είμαστε.
Σταματήστε να περιμένετε από τον οποιονδήποτε το παραμικρό.
Εμενα τα λες;Στους αλλους πες τα που φαντασιωνονται το ΝΑΤΟ να ερχεται καβαλαρης ή τον Πουτιν ημιγυμνο ζωσμενο με καλασνικοφ να μας σωσουν απο τους Τουρκαλαδες...

hellroach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Κριτικές
3
Like
407
Πόντοι
280
Εμενα τα λες;Στους αλλους πες τα που φαντασιωνονται το ΝΑΤΟ να ερχεται καβαλαρης ή τον Πουτιν ημιγυμνο ζωσμενο με καλασνικοφ να μας σωσουν απο τους Τουρκαλαδες...
Είμαι σίγουρος ότι θα μας δώσουν φουσκωτά να φύγουμε σαν τους Σύριους, οπότε μην είσαι πολύ αυστηρός με τους ανθρώπους.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.723
Πόντοι
6.256
Το χοντραινει το πραγμα ο Κουλακας.....

1646138688461.png

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Όταν τελειώσει όλο αυτό το με την Ουκρανία, θα ήθελα να ασχοληθεί λίγο ο Πούτιν αποκλειστικά και μόνο με την Ελλαδαρα.
Βασικά δεν χρειάζεται καν να τελειώσει.
Αν σήμερα ανακαλέσει τον πρέσβη από εδώ και στείλει τον δικό μας από εκεί, θέλω να δω αντίδραση της πρωθυπουργαρας μου. Ο οποίος είναι οπαδός του δικαίου και του ανθρωπισμού. Αλλά είναι και μεγάλος γνώστης της γεωπολιτικής και μέγας πολέμαρχος επίσης.
Ειλικρινά θα πλήρωνα να δω αντίδραση.
Η Ελλάδα μάλωσε τον Πούτιν. Η Ελλάδα ρε μλκ

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.298
Πόντοι
216
Δεν είναι θέμα ισαπόστασης. Καταδικάζεις απερίφραστα την εισβολή, η οποία είναι κατανοητή αλλά αδικαιολόγητη, προσφέρεις α΄φθονη ανθρωπιστική βοήθεια, ακολουθείς ομόφωνες αποφάσεις οργανισμών στους οποίους είσαι μέλος. Η αυτοτελής αποστολή αμυντικού υλικού, χωρίς καμία απόφαση Διεθνούς Οργανισμού, σε κάνει εμμέσως μέρος της σύγκρουσης. Τη στιγμή που τον έναν των εμπλεκομένων τον χρειάζεσαι στα εθνικά σου θέματα και τον άλλον, αυτόν που σκίζεις τα ρούχα σου για πα΄ρτη του, τον βρίσκεις μπροστά σου στις "επιθέσεις" της Τουρκίας με UAV και συστήματα αυτοπροστασίας στα τουρκικά τ/θ που αντιμετωπίζεις στον Εβρο.
Τα περί εμπλοκής μας για προστασία της μειονότητας είναι για γέλια. Αν κερδίσει ο Πουτιν στη Μαριούπολη, τι τον εμποδίζει να εξαφανίσει κάθε ελληνικό ίχνος; Ποιά είναι η προστασία που προσφέραμε στη μειονότητα με την αποστολή των όπλων;
Τι UAV και συτηματα αυτοπροστασιας μας λές τωρα ? Αμα ξεκινησει κατι θα μπουκαρουν απο τον Νεστο οπως μπουκαραν απο την Λευκορωσια οι μογγολοι. Κατσε εσυ να ασχολεισαι με τακτικες και οπλα.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Η Ελλάδα μάλωσε τον Πούτιν. Η Ελλάδα ρε μλκ
γιατι θα μας στηριξουν οι δυτικοι αμα γινει το μπραφ,μαστα,οι δυτικοι που φοβηθηκαν να στηριξουν την Ουκρανια θα στηριξουν εμας απέναντι στον Ερντογαν που ετσι και δωσει το συνθημα τα χαμπιμπια που εχουν μαζεμενα μεσα θα βαλουν φωτια στις μπουρδελοχωρες τους

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
που έφερε πάλι τους αμερικανούς κοντά μας.
Σέβομαι την απουσία όρεξης. Δεν απαντώ πάρα μόνον σε αυτό. Προηγήθηκε άλλος θερμότερος στην επαφή με την αμερικανική πλευρά. Ανέλπιστα βέβαια. Αυτός τη συνέχισε.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.465
Πόντοι
6.536
Θα πάνε και εύκολα. Υπάρχουν ομάδες που βγάζουν μεροκάματο από τέτοιες μεταφορές. Οι μόνοι που αποδειχθήκαμε ανίκανοι να τις χρησιμοποιήσουμε ήμαστε εμείς, επί Καμμένου. Που γέλασε και το παρδαλό κατσίκι με τις κουταμάρες που πήγε κι έκανε. Και στα δυτικά η Ρωσία δεν έχει έλεγχο. Αρκεί να φτάσουν Κίεβο. Είναι όντως μεγάλη η αποδοχή της Ρωσσίας στη χώρα μας. Το Κυπριακό δεν ξεχνιέται τόσο εύκολα. Ούτε η χούντα.
Έχω καθημερινή επικοινωνία με άτομο σε πόλη στα δυτικά.
Φοβούνται πολύ την 5η Φάλαγγα....
Υπάρχει εκατόμβη νεκρών Ρώσων και Τσετσένων,όπως και Ουκρανών...
Η συσπείρωση του Ουκρανικού λαού στα δυτικά ειναι στο μέγιστο.
Οι Ρώσοι δεν περίμεναν σε καμία περίπτωση τέτοια αντίσταση.Ελεγαν για 24-48 ώρες...
Ούτε οι ίδιοι οι Ουκρανοί περίμεναν ότι έχουν τέτοια αποθέματα ψυχής...
Ίσως και να παίζει ρόλο το μακρινό σε ένα βαθμο dna τους,το Κοζάκικο....
Επίσης οι κυρώσεις οι απαγορεύσεις κτλ της Δύσης δεν σταματούν τις Ρωσικές βόμβες.....

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Τι UAV και συτηματα αυτοπροστασιας μας λές τωρα ? Αμα ξεκινησει κατι θα μπουκαρουν απο τον Νεστο οπως μπουκαραν απο την Λευκορωσια οι μογγολοι. Κατσε εσυ να ασχολεισαι με τακτικες και οπλα.
Τα Akinci τα οποία θα στοχεύουν άρματα, οχήματα, στοιχεία αεράμυνας και πυροβολικού, μικρές εγκαταστάσεις στον Έβρο ειχαν τεράστιο πρόβλημα κινητήρων που το έλυσαν οι Ουκρανοί. Τα τουρκικά άρματα και τα Leo είχαν θέμα στη Συρία απέναντι και σε απλά RPG, που τα χειριζόταν κατά βάση κατσαπλιάδες. Το έλυσαν σε σημαντικό βαθμό με το σύστημα αυτοπροστασίας που τους προσέφεραν οι Ουκρανοί. Το ίδιο πρόβλημα έχουν και τα δικά μας άρματα. Όταν θα μπουκάρουν θα είναι από τα θέματα που θα έχουμε να λύσουμε στο πεδίο.
Επίσης ο Νέστος είναι μεταξύ Ξάνθης και Καβάλας. Δεν ξέρω ποιά από τις δύο παίζει το ρόλο της Λευκορωσσίας.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.298
Πόντοι
216
Τα Akinci τα οποία θα στοχεύουν άρματα, οχήματα, στοιχεία αεράμυνας και πυροβολικού, μικρές εγκαταστάσεις στον Έβρο ειχαν τεράστιο πρόβλημα κινητήρων που το έλυσαν οι Ουκρανοί. Τα τουρκικά άρματα και τα Leo είχαν θέμα στη Συρία απέναντι και σε απλά RPG, που τα χειριζόταν κατά βάση κατσαπλιάδες. Το έλυσαν σε σημαντικό βαθμό με το σύστημα αυτοπροστασίας που τους προσέφεραν οι Ουκρανοί. Το ίδιο πρόβλημα έχουν και τα δικά μας άρματα. Όταν θα μπουκάρουν θα είναι από τα θέματα που θα έχουμε να λύσουμε στο πεδίο.
Επίσης ο Νέστος είναι μεταξύ Ξάνθης και Καβάλας. Δεν ξέρω ποιά από τις δύο παίζει το ρόλο της Λευκορωσσίας.
Η Βουλγαρια ξεκαθαρα !!!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Η Βουλγαρια ξεκαθαρα !!!
Α μάλιστα. Θα μπουκάρουν οι Τούρκοι μηχανοκίνητα από την ορεινή Ροδόπη. Όπου σου βγαίνει η ψυχή να κινηθείς ποδαράτος. Και θα το κάνουν με την ευλογία των Βουλγάρων, που θα τους δώσουν το ελεύθερο να κινούν μεγάλους στρατιωτικούς σχηματισμούς στο έδαφός τους, για να επιτεθούν σε μας. Συγγνώμη αδυνατώ.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.012
Πόντοι
1.486
δεν έχω όρεξη...αλήθεια. καμία, δεν έχω αντοχές πλέον...

πολύ γρήγορα
είναι ο μόνος πρωθυπουργός τα τελευταία 20 χρόνια που στάθηκε απέναντι στον ερντογάν.
που τον πήδηξε και στον έβρο και στο διπλωματικό πεδίο.
που έφερε πάλι τους αμερικανούς κοντά μας.
που ξαναξεκίνησε τους εξοπλισμούς με καλές - επιτέλους -επιλογές.
που πλησίασε τρίτες χώρες και άρχισε διπλωματικό παιχνίδι.
που δρα - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ - και υπογείως στη διεθνή σκηνή.

τώρα
η στιγμή για πολλές μαγκιές στους μογγόλους δεν έχει έρθει ακόμα.
θέλουμε τουλάχιστον μια 5ετία (να μην αναλύσω γιατί τόσο) στον ίδιο ΣΩΣΤΟ δρόμο και θα φτάσει και η ευτυχισμένη αυτή ώρα
Μπορω να στα αναιρέσω όλα με επιχειρηματα και όχι με πολιτικές κορώνες.Ειδικα αυτο με τους " Αμερικανούς κοντα μας"...
Δεν το κανω αφενός γιατι τα εχω γραψει χιλιαδες φορές και αφετέρου γιατι εκτιμώ τον τρόπο γραφής σου.
Θα σταθω μόνο στην εμπειρία μου στο ΠΝ επί 30 χρόνια καθώς και στη θητεία μου στο ΝΑΤΟ και στην Ουασίγκτον ,για να σου πω ότι ηταν τεραστιο λαθος η εμπλοκή μας με ενεργό τρόπο,δηλαδη με αποστολή Πολεμικού Υλικού.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.298
Πόντοι
216
Α μάλιστα. Θα μπουκάρουν οι Τούρκοι μηχανοκίνητα από την ορεινή Ροδόπη. Όπου σου βγαίνει η ψυχή να κινηθείς ποδαράτος. Και θα το κάνουν με την ευλογία των Βουλγάρων, που θα τους δώσουν το ελεύθερο να κινούν μεγάλους στρατιωτικούς σχηματισμούς στο έδαφός τους, για να επιτεθούν σε μας. Συγγνώμη αδυνατώ.
Ειναι ενα σεναριο ομως που βασιζετε στην φιλια Τουρκων και Βουλγαρων (που θα ειναι προθυμοι οπως παντα) και εφαρμοστηκε στην Ουκρανια με τους Λευκορωσους. Εμεις θα είμαστε στον Εβρο αυτοι θα πινουτν καφε στην Θεσσαλονικη :::

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Έχω καθημερινή επικοινωνία με άτομο σε πόλη στα δυτικά.
Φοβούνται πολύ την 5η Φάλαγγα....
Υπάρχει εκατόμβη νεκρών Ρώσων και Τσετσένων,όπως και Ουκρανών...
Η συσπείρωση του Ουκρανικού λαού στα δυτικά ειναι στο μέγιστο.
Οι Ρώσοι δεν περίμεναν σε καμία περίπτωση τέτοια αντίσταση.Ελεγαν για 24-48 ώρες...
Ούτε οι ίδιοι οι Ουκρανοί περίμεναν ότι έχουν τέτοια αποθέματα ψυχής...
Ίσως και να παίζει ρόλο το μακρινό σε ένα βαθμο dna τους,το Κοζάκικο....
Επίσης οι κυρώσεις οι απαγορεύσεις κτλ της Δύσης δεν σταματούν τις Ρωσικές βόμβες.....
Εκατόμβες όχι. Απώλειες σίγουρα. Γιατί ούτε το ουκρανικό ΥΠΑΜ δε τολμά να στηρίξει τις χιλιάδες Ρώσσους νεκρούς που αραδιάζει. Στο τέλος λέει πάντα πως τα νούμερα δεν είναι επιβεβαιωμένα.
Ο Καντίροφ δήλωσε σήμερα πως έχει 2 νεκρούς και 6 τραυματίες. Και οι Ουκρανοί πως έπιασαν μερικούς δικούς του να προσπαθούν να περάσουν απαρατήρητοι κινούμενοι με ασθενοφόρο. Γενικά παίζει πολύ παραμύθι και από τις δύο πλευρές, αναμενόμενο όμως.
Οι Ουκρανοί έκαναν το σωστό. Επέλεξαν να αμυνθούν εκεί που είχαν τις καλύτερες πιθανότητες. Και θα αντέξουν για μέρες. Οι Ρώσσοι είναι απορίας άξιο αν είχαν κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο πέρα από την παρέλαση στα ουκρανικά εδάφη. Γιατί με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν προκύπτει κάτι άλλο.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
γιατι θα μας στηριξουν οι δυτικοι αμα γινει το μπραφ,μαστα,οι δυτικοι που φοβηθηκαν να στηριξουν την Ουκρανια θα στηριξουν εμας απέναντι στον Ερντογαν που ετσι και δωσει το συνθημα τα χαμπιμπια που εχουν μαζεμενα μεσα θα βαλουν φωτια στις μπουρδελοχωρες τους
Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι δεν καταλαβαίνουμε με τίποτα (με τίποτα όμως) ότι κέρδος θα έχουμε μόνο αν κάνουμε ότι ο Τούρκος. Ουδετερότητα ρε μαλακες.
Κι ο Τούρκος στο ΝΑΤΟ είναι. Θα κλείσει τα στενά οκ αλλά δεν θα στείλει οπλισμό.
Ο Ούγγρος αρνήθηκε να συμμετάσχει. Ο Ούγγρος. Με τον μισό πληθυσμό. Και τι θα πάθει;

Μια ζωή τσιμπούκια.
Μια στον Αμερικανό, μια στον Άγγλο, μία στον Γάλλο.
Καθαρά από συμφέροντα άλλων, δεν έχουμε κάνει τσιμπούκι και στον Ρώσο. Αλλιώς εννοείται και εκεί τσιμπούκι.

Μια ζωή στο τσιμπούκι. Μια φορά να μείνει η χώρα ουδέτερη απέναντι σε κάτι πολύ μεγαλύτερο από την ίδια (παγκόσμια γεωπολιτική) δεν έχουμε μείνει.

Θα χάσω ένα κάρο λεφτά από τούς Ρώσους στο νησί οι οποίοι το καλοκαίρι θα πάνε στον Τούρκο, επειδή έχω τσιμπούκια ηγέτες.

Θα πιάσουν πάλι ένα κάρο φωτιές κι αυτή την φορά θα πάρουμε τα αρχιδια του Ρώσου ο οποίος δύο φορές στέλνει κτήνη να ρίχνουν νεράκι μήπως και οι Ζουλού εδώ σβήσουν τις φωτιές.

Θα χάσω ένα σωρό μουνετα στο νησί, Ρωσίδες σαν το λευκό γαλατάκι επειδή ο άλλος είναι τσιμπούκι.

Στήριξε το ΝΑΤΟ ρε τσιμπούκι. Δώσε την βάση, συμμετείχε σε ασκήσεις, καταδίκασε, στείλε και καμιά κουβέρτα και φακές.
Όλα οκ, προβλεπόμενα.

Τα βασιλικοτερα του βασιλέως τι τα θέλετε; Τσιμπούκι μια ζωή λέμε

Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
608
Πόντοι
81
Αυτό που έχω να πω εγώ χωρίς να πάρω κανενός το μέρος αν και έχω την άποψη μου για εμένα είναι ότι : Όταν δυο σκυλιά μαλώνουν δεν πας να τα χωρίσεις.......... πόσο όταν μαλώνει μια αρκούδα με ένα σκυλί??? Και εμεις το καναμε με περηφάνια μαλάκα Μητσοτάκη....
το θεμα ειναι οτι παλι ο απλός κοσμάκης θα την πληρώσει την νύφη και ολα διχνουν οτι του χρόνου ο χειμώνας θα είναι βαρύς για την τσέπη μας

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.938
Πόντοι
22.266
Mπορει να μου επιδείξει κάποιος την δήλωση του Πούτιν που απειλεισε τον κόσμο με πυρηνικά

Ουδέποτε στην αυστηρή μετάφραση είπε κάτι τέτοιο αλλά παραποιήθηκε η μετάφραση

Συζητήσαμε (όχι διέταξα όπως είπαν τα κανάλια) με τον επικεφαλή των πυρηνικών όπλων να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο ασφαλείας τους

Παρακαλώ οι ρωσοφωνοι ρωσοποντιοι παλιννοστούντες αντικειμενικά να μου κάνουν κ αυτή την αυστηρή μετάφραση.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom