kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.839
- Πόντοι
- 6.256
Καλα λες.Μπα,για αντίποινα θα έδιωχνε τον Άγιο Ιωάννη Ρώσο(τότε Ρώσος στην σημερινή εποχή Ουκρανός ο Αγιος...)!
Να μην παει κανεις
Καλα λες.Μπα,για αντίποινα θα έδιωχνε τον Άγιο Ιωάννη Ρώσο(τότε Ρώσος στην σημερινή εποχή Ουκρανός ο Αγιος...)!
κι αυτός το 'παιρνε, όταν υπηρετούσε στις βρυξέλλεςΓια ΥΠΕΞ λεω
Εμεις ειμαστε ξεκαθαρα κατα του κατακτητη και υπερ των συμμαχικων δυναμεων.3 φράσεις που αποτυπώνουν ξεκάθαρα το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή.
-)Έχει τεράστια ιστορική ευθύνη ο κ. Μητσοτάκης, που μάλλον δεν διαθέτει τη στόφα του πατέρα του για να καταλάβει ότι το εθνικό συμφέρον της Ελλάδας δεν είναι να παριστάνει το πεκινουά της Δύσης, που γαβγίζει για να τρομάξει τη ρωσική αρκούδα. Γ. Χαρβαλιάς.
-)Μια παλιά ρωσική παροιμία λέει «Άμα σηκώσεις την αρκούδα για χορό, ο χορός θα τελειώσει όταν θέλει η αρκούδα».
-)«Ως η χώρα με τη μεγαλύτερη ακτή στη Μαύρη Θάλασσα τηρήσαμε αυτή την αρχή. Σε όλες μας τις επαφές ως Τουρκία, προσπαθούμε για τη συνέχιση της ειρήνης, της ηρεμίας και του ασφαλούς περιβάλλοντος στη Μαύρη Θάλασσα. Ως Τουρκία, έχουμε εξετάσει όλα τα θέματα σε αυτό το πλαίσιο. Το βλέπουμε με τον ίδιο τρόπο και σε αυτή την περίπτωση. Θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε το 19ο, το 20ο και το 21ο άρθρο της Σύμβασης για τα Στενά του Μοντρέ, όπως κάναμε μέχρι τώρα». Χουλουσί Ακάρ
(Κολοκύθια δηλαδή, γιατί τα άρθρα που επικαλείται δείχνουν ότι δεν αλλάζει τίποτα και το περιβόητο "κλείσιμο των Στενών" είναι φύκια που η Τουρκία πουλάει ως μεταξωτές κορδέλες.)
Eσύ εκφράζεις μόνον τον εαυτο σου. Κι εγώ μόνον τον εαυτό μου. Και ο καθένας μόνον τον εαυτό του.Εμεις ειμαστε ξεκαθαρα κατα του κατακτητη και υπερ των συμμαχικων δυναμεων.
Οι μειονοτητες στην Ελλαδα μπορουν ελευθερα να φυγουν απο την χωρα και να πανε να σταθουν στο πλευρο του πατερουλη πουτιν.
Yazuka βαλε μας τα μανιταράκια από Χιροσίμα και Ναγκασάκι και άσε τις γκέισσες.Bαλε και φωτογραφιες απο Τσετσενια συντροφε..
Θαυμαστη η ψυχραιμια σου να απαντας στον καθε αυτιστικο εδω μεσα τυπε....Eσύ εκφράζεις μόνον τον εαυτο σου. Κι εγώ μόνον τον εαυτό μου. Και ο καθένας μόνον τον εαυτό του.
Τα είμαστε όλοι Ουκρανοί και λοιπές πίπες εκφράζουν μόνον αυτούς που τα λένε. Οι μειονότητες είναι θρησκευτικές στην Ελλάδα και μας δημιουργούν θέματα.
Μάλλον θέλεις να αναφερθείς σε μειοψηφίες, αλλά θα βρεθείς προ οδυνηρής εκπλήξεως.
Για τους φιλάνθρωπους Αμερικάνους εργοδότες σου έχεις να μας πεις κάτι; Το πόσο ανθρωπιστές είναι; Πόσο ωραία φέρθηκαν στους σκλάβους; Πόσο απέχουν τα δημοκρατικά τους αισθήματα από τις φυλετικές διακρίσεις; Πόσο πολύ υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή όταν βομβαρδίζουν εκείνοι πόλεις;Ο Στάλιν διαφωνούσε με τους βομβαρδισμούς να φανταστώ. Φυσικά για καθαρά ανθρωπιστικούς λόγους.
Ανοιγεις πολυ την κουβεντα και δεν εχουμε ολη τη μερα να συζηταμε γι αυτα.Eσύ εκφράζεις μόνον τον εαυτο σου. Κι εγώ μόνον τον εαυτό μου. Και ο καθένας μόνον τον εαυτό του.
Τα είμαστε όλοι Ουκρανοί και λοιπές πίπες εκφράζουν μόνον αυτούς που τα λένε. Οι μειονότητες είναι θρησκευτικές στην Ελλάδα και μας δημιουργούν θέματα.
Μάλλον θέλεις να αναφερθείς σε μειοψηφίες, αλλά θα βρεθείς προ οδυνηρής εκπλήξεως.
Δε συγκρινονται οι στρατιωτικοι που πανε δυο χρονια στις πρεσβειες.κι αυτός το 'παιρνε, όταν υπηρετούσε στις βρυξέλλες
Πιο φασισταριο και από τα ΣΣ του Χίτλερ έχεις καταντήσει καημένε.Πιο γραφικός από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη.
Συντροφε αν δεν το πηρες χαμπαρι ο δικο σου.. με μανιταρια απειλει την ανθρωποτητα.Yazuka βαλε μας τα μανιταράκια από Χιροσίμα και Ναγκασάκι και άσε τις γκέισσες.
Δεν νομίζω να την ανοίγω καθόλου. Μια μειοψηφία, ακόμα και εντός της κυβέρνησης, είναι ξεκάθαρα με το πλευρό των ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων. Η Ελλάδα δεν είναι. Αφού όμως ευτυχώς υπάρχει δημοκρατία η κυβέρνηση δρα και οι ψηφοφόροι κρίνουν τα πεπραγμένα και αυτής και της αντιπολίτευσης.Ανοιγεις πολυ την κουβεντα και δεν εχουμε ολη τη μερα να συζηταμε γι αυτα.
Εγω θελω να πω οτι... Η Ελλαδα στο πολεμο αυτο, ειναι ξεκαθαρα με το πλευρο των συμμαχικων δυναμεων. Σε οποιον αρεσουμε..οι αλλοι να πανε με τα σκυλια του πολεμου.
Απειλει όπως τόπες. Και ο Κέννεντυ απειλούσε το 1962. Οι μονοι που έχουν προς στιγμήν ήδη ριξει είναι τα φιλαράκια σου.Συντροφε αν δεν το πηρες χαμπαρι ο δικο σου.. με μανιταρια απειλει την ανθρωποτητα.
Έχει ενα βίντεο κάτι σελίδες πιο πίσω με τους τσετσενους έτοιμους να πολεμήσουν για τον Βλαντο...Bαλε και φωτογραφιες απο Τσετσενια συντροφε..
Γοια σου ραι μαγγα παλει καλλα που ειπαρχουν κε αντρωπι σαν κε αισενα εδο μεσσα που γνορειζουν γοιατη ει παιρησωτερη λαινε ωτη να νε πραβω σου που σκεπταισαι σοστα κε καταλλλαμβαινιςΟ Βλαδίμηρος θα έρθει και προς την Δύση θα την κατάκτηση μαζί με την Κίνα όλα είναι στημένα μάγκες ..είδη απειλές προς Σουηδία εξαπόλυση ο Βλάντιμιρ … ο 3 παγκόσμιος μολης ξεκίνησε …..
Αν ξαναβουλώσει δοκίμασε όπως θα είναι παράδειγμα μισή γεμάτη η λεκάνη με νερό , παίρνεις μια σφουγγαρίστρα (κατα προτίμηση με πολλά κρόσια η πως τα λένε) και πιέζεις με δύναμη ... είχα δεί που το έκανε κάποιος εγω δεν το δοκίμασα ακόμαΕγω εκτιμησα το σκατο προχθες οταν βουλωσε η λεκανη τύπε
Εριχνα νερο, ξαναεριχνα, τιποτα. Φωναξα λοιπον τον υδραυλικο.
Ηρθε αυτος με εναν τεραστιο κουβα, τον γεμισε νερο και τον εριξε στη χεστρα με δυναμη, γεμισε νερα ολο το μπανιο, τοιχοι, καθρεφτες, πατωματα, συμπούρδελο το εκανε, αλλά ξεβουλωσε με τη μια
Εκανε γυρω στα 20 δευτερολεπτα και πηρε 50 ευρω
Φυσικα οι Ελληνες πολιτες (ψηφοφοροι για σενα) δεν θελουν πολεμο..Δεν νομίζω να την ανοίγω καθόλου. Μια μειοψηφία, ακόμα και εντός της κυβέρνησης, είναι ξεκάθαρα με το πλευρό των ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων. Η Ελλάδα δεν είναι. Αφού όμως ευτυχώς υπάρχει δημοκρατία η κυβέρνηση δρα και οι ψηφοφόροι κρίνουν τα πεπραγμένα και αυτής και της αντιπολίτευσης.
Μίλα μόνον για τον εαυτό σου.
Στο 'χω πει και άλλη φορά. Αν δε σου φτάνει το μυαλό να καταλάβεις βασικά πράγματα, άδικα κουράζεσαι. Καλύτερα να συνεχίσεις να βρίζεσαι με τους υπολοιπους.Εδώ θαυμάζουμε ένα μοναδικό είδος: δεξιός/φιλελέ που σε λίγο θα βγει στις πλατείες να φωνάζει "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο".