Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.934
Πόντοι
3.346
3 φράσεις που αποτυπώνουν ξεκάθαρα το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή.

-)Έχει τεράστια ιστορική ευθύνη ο κ. Μητσοτάκης, που μάλλον δεν διαθέτει τη στόφα του πατέρα του για να καταλάβει ότι το εθνικό συμφέρον της Ελλάδας δεν είναι να παριστάνει το πεκινουά της Δύσης, που γαβγίζει για να τρομάξει τη ρωσική αρκούδα. Γ. Χαρβαλιάς.

-)Μια παλιά ρωσική παροιμία λέει «Άμα σηκώσεις την αρκούδα για χορό, ο χορός θα τελειώσει όταν θέλει η αρκούδα».

-)«Ως η χώρα με τη μεγαλύτερη ακτή στη Μαύρη Θάλασσα τηρήσαμε αυτή την αρχή. Σε όλες μας τις επαφές ως Τουρκία, προσπαθούμε για τη συνέχιση της ειρήνης, της ηρεμίας και του ασφαλούς περιβάλλοντος στη Μαύρη Θάλασσα. Ως Τουρκία, έχουμε εξετάσει όλα τα θέματα σε αυτό το πλαίσιο. Το βλέπουμε με τον ίδιο τρόπο και σε αυτή την περίπτωση. Θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε το 19ο, το 20ο και το 21ο άρθρο της Σύμβασης για τα Στενά του Μοντρέ, όπως κάναμε μέχρι τώρα». Χουλουσί Ακάρ
(Κολοκύθια δηλαδή, γιατί τα άρθρα που επικαλείται δείχνουν ότι δεν αλλάζει τίποτα και το περιβόητο "κλείσιμο των Στενών" είναι φύκια που η Τουρκία πουλάει ως μεταξωτές κορδέλες.)
Εμεις ειμαστε ξεκαθαρα κατα του κατακτητη και υπερ των συμμαχικων δυναμεων.
Οι μειονοτητες στην Ελλαδα μπορουν ελευθερα να φυγουν απο την χωρα και να πανε να σταθουν στο πλευρο του πατερουλη πουτιν.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εμεις ειμαστε ξεκαθαρα κατα του κατακτητη και υπερ των συμμαχικων δυναμεων.
Οι μειονοτητες στην Ελλαδα μπορουν ελευθερα να φυγουν απο την χωρα και να πανε να σταθουν στο πλευρο του πατερουλη πουτιν.
Eσύ εκφράζεις μόνον τον εαυτο σου. Κι εγώ μόνον τον εαυτό μου. Και ο καθένας μόνον τον εαυτό του.
Τα είμαστε όλοι Ουκρανοί και λοιπές πίπες εκφράζουν μόνον αυτούς που τα λένε. Οι μειονότητες είναι θρησκευτικές στην Ελλάδα και μας δημιουργούν θέματα.
Μάλλον θέλεις να αναφερθείς σε μειοψηφίες, αλλά θα βρεθείς προ οδυνηρής εκπλήξεως.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.077
Πόντοι
216
Έχω μια απορία...
Εδώ και κάμποσες μέρες, παίζει δυνατά η άποψη σε κάποια ΜΜΕ, παραδοσιακά και online, πως πολύ κακώς κάνουμε να τα βάζουμε με τους Ρώσους... και, όταν το αφήγημα του ξανθού γένους που θα μας σώσει απο τα όποια δεινά δεν τραβά, μπαίνει στη μέση το συμφέρον, το "μην πάμε κόντρα σε μια υπερδύναμη" με τις απαραίτητες αναφορές στη Ρωσία (και τον Πούτιν) ως "αρκούδα"... φυσικά, αυτό αντανακλάται, στον υπερθετικό βαθμό και στο θρέντ. Ταυτόχρονα, και παράλληλα, το αφήγημα αυτό επιβάλλει σαν μέγα τραγικό ατόπημα/αμάρτημα την σύμπραξη με Ε.Ε. και ΝΑΤΟ, δυο οργανισμούς στους οποίους είμαστε ήδη μέλος εδώ και δεκαετίες πλέον... δύο (εν δυνάμη στην περίπτωση της Ε.Ε. και στην πράξη στην περίπτωση του ΝΑΤΟ) υπερδυνάμεις...
Και ρωτώ τώρα εγώ... αν είναι ηθικό και πρακτικό λάθος να πάμε κόντρα στον Πούτιν, γιατί δεν είναι εξ'ίσου τραγικό ατόπημα να πάμε κόντρα σε δυο γίγαντες στους οποίους ΗΔΗ είμαστε μέλος; Αν η "Ρωσική αδελφική φιλία" είναι ηθικός φραγμός, γιατί δεν είναι τα πακέτα ντελόρ που τσεπώναμε επι 3 δεκαετίες; Γιατί δεν είναι ο επι πιστώσει εξοπλιστικός μαραθώνιος που απολαμβάναμε μέχρι να σκάσει η φούσκα της κρίσης; Εκει η δύση ήταν καλή και τώρα μας ξίνισε; Αν φοβόμαστε την αντίδραση του Πούτιν, γιατί δεν βάζουμε κάτω και μια πιθανή αντίδραση ΝΑΤΟ/Ε.Ε. αν πάμε υπέρ του Πούτιν; Ή μήπως πιστεύουμε αλήθεια οτι σε τέτοια περίπτωση δεν θα φτάσουμε να έχουμε σύνορα στον Πρίαμο;

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.343
Πόντοι
786
φυσικά διαφωνούσε ο στάλιν, διότι φοβόταν μην του ρίξουν κι αυτού βόμβα,
και επειδή, αλλιώς, η μισή ιαπωνία θα ήταν κομμουνιστική

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.722
Πόντοι
6.256
Eσύ εκφράζεις μόνον τον εαυτο σου. Κι εγώ μόνον τον εαυτό μου. Και ο καθένας μόνον τον εαυτό του.
Τα είμαστε όλοι Ουκρανοί και λοιπές πίπες εκφράζουν μόνον αυτούς που τα λένε. Οι μειονότητες είναι θρησκευτικές στην Ελλάδα και μας δημιουργούν θέματα.
Μάλλον θέλεις να αναφερθείς σε μειοψηφίες, αλλά θα βρεθείς προ οδυνηρής εκπλήξεως.
Θαυμαστη η ψυχραιμια σου να απαντας στον καθε αυτιστικο εδω μεσα τυπε....

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Ο Στάλιν διαφωνούσε με τους βομβαρδισμούς να φανταστώ. Φυσικά για καθαρά ανθρωπιστικούς λόγους.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Για τους φιλάνθρωπους Αμερικάνους εργοδότες σου έχεις να μας πεις κάτι; Το πόσο ανθρωπιστές είναι; Πόσο ωραία φέρθηκαν στους σκλάβους; Πόσο απέχουν τα δημοκρατικά τους αισθήματα από τις φυλετικές διακρίσεις; Πόσο πολύ υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή όταν βομβαρδίζουν εκείνοι πόλεις;

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.934
Πόντοι
3.346
Ανοιγεις πολυ την κουβεντα και δεν εχουμε ολη τη μερα να συζηταμε γι αυτα.
Εγω θελω να πω οτι... Η Ελλαδα στο πολεμο αυτο, ειναι ξεκαθαρα με το πλευρο των συμμαχικων δυναμεων. Σε οποιον αρεσουμε..οι αλλοι να πανε με τα σκυλια του πολεμου.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.839
Πόντοι
6.256
κι αυτός το 'παιρνε, όταν υπηρετούσε στις βρυξέλλες
Δε συγκρινονται οι στρατιωτικοι που πανε δυο χρονια στις πρεσβειες.
Λεμε για υπεξ που πεφτει μάσα χοντρη.
Τα χουμε ξαναπει αυτα.
Φαγοπότι γερό

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.934
Πόντοι
3.346
Yazuka βαλε μας τα μανιταράκια από Χιροσίμα και Ναγκασάκι και άσε τις γκέισσες.
Συντροφε αν δεν το πηρες χαμπαρι ο δικο σου.. με μανιταρια απειλει την ανθρωποτητα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ανοιγεις πολυ την κουβεντα και δεν εχουμε ολη τη μερα να συζηταμε γι αυτα.
Εγω θελω να πω οτι... Η Ελλαδα στο πολεμο αυτο, ειναι ξεκαθαρα με το πλευρο των συμμαχικων δυναμεων. Σε οποιον αρεσουμε..οι αλλοι να πανε με τα σκυλια του πολεμου.
Δεν νομίζω να την ανοίγω καθόλου. Μια μειοψηφία, ακόμα και εντός της κυβέρνησης, είναι ξεκάθαρα με το πλευρό των ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων. Η Ελλάδα δεν είναι. Αφού όμως ευτυχώς υπάρχει δημοκρατία η κυβέρνηση δρα και οι ψηφοφόροι κρίνουν τα πεπραγμένα και αυτής και της αντιπολίτευσης.
Μίλα μόνον για τον εαυτό σου.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Συντροφε αν δεν το πηρες χαμπαρι ο δικο σου.. με μανιταρια απειλει την ανθρωποτητα.
Απειλει όπως τόπες. Και ο Κέννεντυ απειλούσε το 1962. Οι μονοι που έχουν προς στιγμήν ήδη ριξει είναι τα φιλαράκια σου.

FireHead_69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2020
Κριτικές
4
Like
771
Πόντοι
301
Bαλε και φωτογραφιες απο Τσετσενια συντροφε..
Έχει ενα βίντεο κάτι σελίδες πιο πίσω με τους τσετσενους έτοιμους να πολεμήσουν για τον Βλαντο...
Έννοια σου και τα ίδια θα κάνουν και οι Ουκρανοί σε λίγα χρόνια!!

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Ο Βλαδίμηρος θα έρθει και προς την Δύση θα την κατάκτηση μαζί με την Κίνα όλα είναι στημένα μάγκες ..είδη απειλές προς Σουηδία εξαπόλυση ο Βλάντιμιρ … ο 3 παγκόσμιος μολης ξεκίνησε …..
Γοια σου ραι μαγγα παλει καλλα που ειπαρχουν κε αντρωπι σαν κε αισενα εδο μεσσα που γνορειζουν γοιατη ει παιρησωτερη λαινε ωτη να νε πραβω σου που σκεπταισαι σοστα κε καταλλλαμβαινις

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.671
Πόντοι
736
Εγω εκτιμησα το σκατο προχθες οταν βουλωσε η λεκανη τύπε
Εριχνα νερο, ξαναεριχνα, τιποτα. Φωναξα λοιπον τον υδραυλικο.

Ηρθε αυτος με εναν τεραστιο κουβα, τον γεμισε νερο και τον εριξε στη χεστρα με δυναμη, γεμισε νερα ολο το μπανιο, τοιχοι, καθρεφτες, πατωματα, συμπούρδελο το εκανε, αλλά ξεβουλωσε με τη μια

Εκανε γυρω στα 20 δευτερολεπτα και πηρε 50 ευρω
Αν ξαναβουλώσει δοκίμασε όπως θα είναι παράδειγμα μισή γεμάτη η λεκάνη με νερό , παίρνεις μια σφουγγαρίστρα (κατα προτίμηση με πολλά κρόσια η πως τα λένε) και πιέζεις με δύναμη ... είχα δεί που το έκανε κάποιος εγω δεν το δοκίμασα ακόμα :P

Επίσης δεν λερώνεται και το μπάνιο έτσι. Αν πετύχει γλυτώνεις και το πενηντάρικο :)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.934
Πόντοι
3.346
Δεν νομίζω να την ανοίγω καθόλου. Μια μειοψηφία, ακόμα και εντός της κυβέρνησης, είναι ξεκάθαρα με το πλευρό των ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων. Η Ελλάδα δεν είναι. Αφού όμως ευτυχώς υπάρχει δημοκρατία η κυβέρνηση δρα και οι ψηφοφόροι κρίνουν τα πεπραγμένα και αυτής και της αντιπολίτευσης.
Μίλα μόνον για τον εαυτό σου.
Φυσικα οι Ελληνες πολιτες (ψηφοφοροι για σενα) δεν θελουν πολεμο..
Ειμαστε με τα Ελληνικα συμφεροντα, Ειμαστε με τις συμμαχικες δυναμεις!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εδώ θαυμάζουμε ένα μοναδικό είδος: δεξιός/φιλελέ που σε λίγο θα βγει στις πλατείες να φωνάζει "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο".
Στο 'χω πει και άλλη φορά. Αν δε σου φτάνει το μυαλό να καταλάβεις βασικά πράγματα, άδικα κουράζεσαι. Καλύτερα να συνεχίσεις να βρίζεσαι με τους υπολοιπους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom