Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Σούφριτς λέγεται ο βουλευτής; :2funny:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.667
Πόντοι
9.931
Το μουνοπανο ο Πουτιν θα εισβαλει στην Ουκρανία και θα παει η βενζίνη χαλαρά στα 2.50 ευρω, συν του οτι θα ακριβύνουν μεχρι και τα μανταλάκια!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Δεν έχω διαφορετική οπτική, καταλαβαίνω πολύ καλά τι διαβάζω, εσύ αναπαράγεις την προπαγάνδα των εχθρών μας και εγώ προσπαθώ να σε πείσω ότι αυτά που ακολουθείς είναι λάθος. Εμένα η πατρίδα μου ως λέξη και ως έννοια δηλαδή η γη των πατέρων μου, αυτό σημαίνει πατρίδα, είναι η Ελλάς και ο Ελληνικός λαός είναι οι άνθρωποι οι οποίοι προέρχονται από Έλληνα πατέρα και Ελληνίδα μητέρα, όπου και αν ζουν. Τα γεωγραφικά σύνορα της πατρίδας μου δεν τα ορίζουν ούτε οι πολιτικοί, ούτε οι μεγάλες δυνάμεις, τα ορίζει αποκλειστικά και μόνο η ιστορία. Γνωρίζω πολύ καλά ότι η πατρίδα μου ατιμάζετε 2000 χρόνια τώρα και ότι την ιστορία της την γράφουν άλλοι, ζω με την ελπίδα να δω την πατρίδα μου μεγάλη και δυνατή να μπορεί να γράφει την ιστορία της και αν είναι δυνατόν και την ιστορία των άλλων. Αυτό είναι το συμφέρων της πατρίδας μου και του λαού της, όλα τα υπόλοιπα είναι σαχλαμάρες.
Ποια προπαγανδα αναπαραγω ρε μεγαλε? Την αποψη μου γραφω, αν δεν σου αρεσει και δεν εχεις επιχειρηματα δεν μπορεις να το βαφτιζεις προπαγανδα.,Οσο αυτα που λες για την πατριδα,παρτο λιγο αλλιως. Οι μεγαλυτερες κοτες παραδοσιακα ειναι οι πατριδοκαπιλοι που την δυσκολη στιγμη κρυβονται να κρυφτουν και τρεχουν πρωτοι. Οπως οι βαρυμαγκες που στους τσαμπουκαδες ουτε να συζητησουννα βρουν μια λυση δεν καθονται.
Κλασσικα εικονογραφημενα

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Ποια προπαγανδα αναπαραγω ρε μεγαλε? Την αποψη μου γραφω, αν δεν σου αρεσει και δεν εχεις επιχειρηματα δεν μπορεις να το βαφτιζεις προπαγανδα.,Οσο αυτα που λες για την πατριδα,παρτο λιγο αλλιως. Οι μεγαλυτερες κοτες παραδοσιακα ειναι οι πατριδοκαπιλοι που την δυσκολη στιγμη κρυβονται να κρυφτουν και τρεχουν πρωτοι. Οπως οι βαρυμαγκες που στους τσαμπουκαδες ουτε να συζητησουννα βρουν μια λυση δεν καθονται.
Κλασσικα εικονογραφημενα
Κατ αρχάς ποια είναι η καταγωγή σου; Διότι αν δεν είσαι Έλλην δε πρόκειται να συνεννοηθούμε ποτέ.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.667
Πόντοι
9.931

Εν τω μεταξύ σήμερα το αριστερά γίδια εκαναν πορεία στην Αμερικανική πρεσβεία :confused: :idiot::uglystupid:

Ο αλλος εχει 150 με 180 χιλιαδες στρατιωτες στα συνορα με την Ουκρανια, οι Αμερικανοι τους φταίνε παλι...:headbang::headbang:

Οι αριστεροί εχουν καταφερει το ακατόρθωτο, να εχουν γεννηθεί μετα το 1980 αλλα να ζουν στο 1960 και πισω!!

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.604
Πόντοι
506
Η αποψη σου ειναι σεβαστη. Ολοι θελουμε το συμφερον της δικης μας πατριδας και γι αυτην θα πολεμησουμε αν ποτε χρειαστει.
Πηγε ο πανεξυπνος ο Τσιπρας στον Πουτιν να ζητησει βοηθεια και του εριξε ακυρο.
Και για μενα, Παλι καλα να λες που δεν εχεις δει κανενα Ρωσο να τριγυρναει στα υπουργεια μας. Δες λιγο Λευκορωσια και Τσετσενια τι γινεται που οι προεδροι εκει ειναι συμμαχοι του Πουτιν.
Επισης να σου πω οτι κατα καιρους εχουμε πιασει Ρωσους που προσπαθησαν να καταγραψουν υλικο απο δικες μας στρατιωτικες βασεις. Επειδη μιλαμε απο εδω και δεν γνωριζομαστε, να στο αποδειξω, δεν εχω την απαιτηση να με πιστεψεις.
Εαν εχεις γνωρισει εστω και λιγο σλαβο, τοτε θα ηξερες την απαντηση. Γιατι ερυξε ακυρο στον γελοιο;
Γιατι συχενοταν να του πιασει το χερι

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Εαν εχεις γνωρισει εστω και λιγο σλαβο, τοτε θα ηξερες την απαντηση. Γιατι ερυξε ακυρο στον γελοιο;
Γιατι συχενοταν να του πιασει το χερι
Πες μας φιλε αν εσυ ξερεις, γιατι?

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.604
Πόντοι
506
Πες μας φιλε αν εσυ ξερεις, γιατι?
γιατι τυπε ρωτας; εσυ δηλ δεν ξερεις;
εκανε μπαμ οτι αυτα που ελεγε δεν πιστευε. Δεν ειχε αρχιδια να κανει τπτ απο αυτα που ελεγε, ενας κλοουν ειναι.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
γιατι τυπε ρωτας; εσυ δηλ δεν ξερεις;
εκανε μπαμ οτι αυτα που ελεγε δεν πιστευε. Δεν ειχε αρχιδια να κανει τπτ απο αυτα που ελεγε, ενας κλοουν ειναι.
Να μας πει και ο φιλος που εχει γνωρισει σλαβους

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
Τερμα η κοροιδια απο τους Αμερικανους και το ΝΑΤΟ που κανεις δεν τους πιστευει πια
απο δω και περα αντι για λουλουδια θα τους προσφερει :alivedick:

o Влади́мир Влади́мирович Пу́тин :rockon:

• Like
Αντιδράσεις: cool11

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Ποιος τελικά είναι ο Ζελένσκι που μαζί με τον Μπλίνκεν οδηγούν την ανθρωπότητα σε έναν Γ παγκόσμιο πόλεμο; Διαβάζουμε στην Βικιπαίδεια:

Πρώτα χρόνια:
Ο Ζελένσκι γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 1978 στο Κριβί Ριχ, στην Ουκρανική ΣΣΔ (σημερινή Ουκρανία) από Εβραίους γονείς. Ο πατέρας του Ολεξάντρ Ζελένσκι είναι καθηγητής ο οποίος είναι επικεφαλής ενός ακαδημαϊκού τμήματος της κυβερνητικής και της πληροφορικής σκληρού λογισμικού στο ινστιτούτο οικονομικών του Κριβί Ριχ, ενώ η μητέρα του Ρίμμα Ζελένσκα δούλευε ως μηχανικός. Πριν την είσοδο στο δημοτικό έζησε για τέσσερα χρόνια στη Μογγολία, στην πόλη του Έρντενετ που δούλευε ο πατέρας του.
Πηγή

Μπλίνκεν, γεννήθηκε το 1962 στην Νέα Υόρκη, από γονείς Εβραϊκής καταγωγής. Μεγάλωσε στην Νέα Υόρκη και στο Παρίσι.
Αφού αποφοίτησε από το Λύκειο "Jeannine Manuel" του Παρισιού, επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες, για να σπουδάσει Κοινωνικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ (1980-1984). Ύστερα από την αποφοίτησή του από το Χάρβαρντ, πήγε στην Νέα Υόρκη, για να σπουδάσει Νομική στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, από το οποίο έλαβε πτυχίο το 1988.
Πηγή

Εγώ μισώ τους Εβραίους; Εγώ έχω μένος εναντίον τους; Αφού μας οδηγούν σε έναν Γ παγκόσμιο και είναι οι κατ εξοχήν υπεύθυνοι για τον Β Παγκόσμιο, τι θέλετε; Να τους αγαπάω; Η να πιστεύω τα παραμύθια που ξερνάνε από τις τηλεοράσεις, από τις ταινίες, από τα ραδιόφωνα και όλα τα μέσα προπαγάνδας που ελέγχουν και διαφθείρουν τους λαούς.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.504
Πόντοι
216
konoskopos, εσυ καλα τα λες, αλλα φωνη βοωντος εν τη ερημω...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.747
Πόντοι
3.656
Οι Αμερικανοί, εδώ και μέρες, ισχυριζόντουσαν πως θα γίνει πόλεμος, αφού η Ρωσία είχε στείλει στα σύνορα το 70% του συνόλου των στρατευμάτων, τα οποία ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, απαιτούνταν για να εισβάλει.
Έγινε η εισβολή; ΟΧΙ.

Ο Πρωθυπουργός της Ουκρανίας είχε δηλώσει ΔΗΜΟΣΙΑ ότι η εισβολή των Ρωσικών στρατευμάτων θα συνέβαινε στις 16 Φεβρουαρίου.
Έγινε η εισβολή; ΟΧΙ.

Είπε κάποιος από αυτούς, συγνώμη κάναμε λάθος εκτίμηση; ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ

Σταμάτησαν τα Μέσα να πιπιλίζουν άλλα σενάρια, μια και τα προηγούμενα αποδείχτηκαν λανθασμένα; ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ

Συνεχίστε την καλή δουλειά λοιπόν

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.747
Πόντοι
3.656
Ακούστηκε οτι ο αμερικάνος δημοσίευε της ημερομηνίες που θεωρούσε ως πιο πιθανές ώστε να τις "κάψει". Φυσικά, κανείς δεν ξέρει την αλήθεια. Αυτά είναι παιχνίδια για μεγάλα παιδιά.
Αλίμονο να έκανε λάθος, ήξερε τι έκανε ο τύπος. Ψέματα θα λέμε τώρα;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.967
Πόντοι
6.256
Το μεγαλο γελιο ειναι που οι ευρωπαιοι θελουν λυση μεσω διπλωματίας.
Και η αδελφουλα η γαλλιδα το ιδιο.
Βεβαια για πολεμους μακρυα απ την ευρωπη δεν ηθελα διπλωματικη λυση, πέρα βρέχει. Και πουλαγαν και οπλα μια χαρα.
Τωρα που ο πολεμος ειναι στην πορτα τους ειναι συγκλονισμενοι.
Η δύση ειναι στην παρακμη της.
Εφαγε γερη σφαλιαρα απ τον κινεζικο ιό τωρα τη γλεντάει και ο κοντός.
Μια χαρα τα παει η ευρώπη

Drake88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
2.470
Πόντοι
446
Έμενα αυτό που μ'αρέσει περισσότερο εδώ μέσα είναι όλοι αυτοί που υπερασπίζονται Πούτιν, Ρωσσία και λένε για τους μαλάκες του Αμερικάνους ,τις αδερφές κλπ.
Στη Ρωσία ,αν είσαι δημόσιο πρόσωπο και τύχει να πείς κακή κουβέντα για τον Πούτιν έχεις πρόβλημα σε βαθμό που θα πρέπει να φύγεις απο τη χώρα στην καλύτερη ,είτε να βρεθείς νεκρός στη χειρότερη. Αν διαβάσεις λίγο ιστορία και τύχει να μιλήσεις με Πολωνούς,Λιθουανούς,Ουκρανούς, Βούλγαρους ,γενικά μη Ρώσους πρώην Σοβιετικούς- Κομουνιστοκρατούμενους, καταλαβαίνεις τι εστί Βερίκοκο όσον αφορά την Ρωσική εξωτερική Πολιτική.
Όχι δεν γουστάρω τους Αμερικάνους.
Είναι μεγάλα αρχίδια και αυτοί και δεν τους λυπάμαι καθόλου όταν ακούω-διαβάζω ότι σαπακιάζουμε στο ξύλο κανέναν δικό τους εδώ στο Ελλάντα,γιατι οι περισσότεροι πάνε γυρεύοντας.
Μια απ τα ίδια όμως είναι και οι Ρώσοι.
Το ίδιο νόμισμα. Ίδια αξία -διαφορετική όψη.
Μουνόπνανα και αυτοί.
Όλα αυτά φυσικά αφορούν την εξωτερική πολιτική κάθε χώρας και την αντρική συμπεριφορά.
Απο γυναίκες δεν έχουμε πρόβλημα εθνικότητας. Τις αγαπάμε και τις γαμάμε όλες. Και αν υπάρχει και καμιά διαφωνία στην πολιτική, όλα λύνονται μ ένα καλό τσιμπουκακι και χύσιμο στο στόμα, για να γίνει η σωστή εμπέδωση της πραγματικότητας.

Tzimakos99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2021
Like
423
Πόντοι
21
O ουκρανικός στρατός εχει χιλιάδες μουσουλμάνους στρατιώτες , δηλαδη:, Αλμπάνς απο Κόσοβο , Βόσνιακα μεμετια κ Τούρκους μισθοφόρους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom