kolonoskopos83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Like
- 1.758
- Πόντοι
- 216
Καλά μας έπεισαν....Διάλογος σλαβικού τύπου.
Καλά μας έπεισαν....Διάλογος σλαβικού τύπου.
Ποια προπαγανδα αναπαραγω ρε μεγαλε? Την αποψη μου γραφω, αν δεν σου αρεσει και δεν εχεις επιχειρηματα δεν μπορεις να το βαφτιζεις προπαγανδα.,Οσο αυτα που λες για την πατριδα,παρτο λιγο αλλιως. Οι μεγαλυτερες κοτες παραδοσιακα ειναι οι πατριδοκαπιλοι που την δυσκολη στιγμη κρυβονται να κρυφτουν και τρεχουν πρωτοι. Οπως οι βαρυμαγκες που στους τσαμπουκαδες ουτε να συζητησουννα βρουν μια λυση δεν καθονται.Δεν έχω διαφορετική οπτική, καταλαβαίνω πολύ καλά τι διαβάζω, εσύ αναπαράγεις την προπαγάνδα των εχθρών μας και εγώ προσπαθώ να σε πείσω ότι αυτά που ακολουθείς είναι λάθος. Εμένα η πατρίδα μου ως λέξη και ως έννοια δηλαδή η γη των πατέρων μου, αυτό σημαίνει πατρίδα, είναι η Ελλάς και ο Ελληνικός λαός είναι οι άνθρωποι οι οποίοι προέρχονται από Έλληνα πατέρα και Ελληνίδα μητέρα, όπου και αν ζουν. Τα γεωγραφικά σύνορα της πατρίδας μου δεν τα ορίζουν ούτε οι πολιτικοί, ούτε οι μεγάλες δυνάμεις, τα ορίζει αποκλειστικά και μόνο η ιστορία. Γνωρίζω πολύ καλά ότι η πατρίδα μου ατιμάζετε 2000 χρόνια τώρα και ότι την ιστορία της την γράφουν άλλοι, ζω με την ελπίδα να δω την πατρίδα μου μεγάλη και δυνατή να μπορεί να γράφει την ιστορία της και αν είναι δυνατόν και την ιστορία των άλλων. Αυτό είναι το συμφέρων της πατρίδας μου και του λαού της, όλα τα υπόλοιπα είναι σαχλαμάρες.
Πολυ σωστα. Δεν διαφωνω. Δεν βαφτιζω τους Αμερικανους αγιους ,μην τρελαθουμε.Και οι κουβανοί θέλουν να έχουν ρωσικούς πυραύλους στο έδαφός τους.
Κατ αρχάς ποια είναι η καταγωγή σου; Διότι αν δεν είσαι Έλλην δε πρόκειται να συνεννοηθούμε ποτέ.Ποια προπαγανδα αναπαραγω ρε μεγαλε? Την αποψη μου γραφω, αν δεν σου αρεσει και δεν εχεις επιχειρηματα δεν μπορεις να το βαφτιζεις προπαγανδα.,Οσο αυτα που λες για την πατριδα,παρτο λιγο αλλιως. Οι μεγαλυτερες κοτες παραδοσιακα ειναι οι πατριδοκαπιλοι που την δυσκολη στιγμη κρυβονται να κρυφτουν και τρεχουν πρωτοι. Οπως οι βαρυμαγκες που στους τσαμπουκαδες ουτε να συζητησουννα βρουν μια λυση δεν καθονται.
Κλασσικα εικονογραφημενα
Εαν εχεις γνωρισει εστω και λιγο σλαβο, τοτε θα ηξερες την απαντηση. Γιατι ερυξε ακυρο στον γελοιο;Η αποψη σου ειναι σεβαστη. Ολοι θελουμε το συμφερον της δικης μας πατριδας και γι αυτην θα πολεμησουμε αν ποτε χρειαστει.
Πηγε ο πανεξυπνος ο Τσιπρας στον Πουτιν να ζητησει βοηθεια και του εριξε ακυρο.
Και για μενα, Παλι καλα να λες που δεν εχεις δει κανενα Ρωσο να τριγυρναει στα υπουργεια μας. Δες λιγο Λευκορωσια και Τσετσενια τι γινεται που οι προεδροι εκει ειναι συμμαχοι του Πουτιν.
Επισης να σου πω οτι κατα καιρους εχουμε πιασει Ρωσους που προσπαθησαν να καταγραψουν υλικο απο δικες μας στρατιωτικες βασεις. Επειδη μιλαμε απο εδω και δεν γνωριζομαστε, να στο αποδειξω, δεν εχω την απαιτηση να με πιστεψεις.
Πατερας απο Ζουαυζιλανδη και Σομαλη μητερα....Κατ αρχάς ποια είναι η καταγωγή σου; Διότι αν δεν είσαι Έλλην δε πρόκειται να συνεννοηθούμε ποτέ.
Πες μας φιλε αν εσυ ξερεις, γιατι?Εαν εχεις γνωρισει εστω και λιγο σλαβο, τοτε θα ηξερες την απαντηση. Γιατι ερυξε ακυρο στον γελοιο;
Γιατι συχενοταν να του πιασει το χερι
γιατι τυπε ρωτας; εσυ δηλ δεν ξερεις;Πες μας φιλε αν εσυ ξερεις, γιατι?
Να μας πει και ο φιλος που εχει γνωρισει σλαβουςγιατι τυπε ρωτας; εσυ δηλ δεν ξερεις;
εκανε μπαμ οτι αυτα που ελεγε δεν πιστευε. Δεν ειχε αρχιδια να κανει τπτ απο αυτα που ελεγε, ενας κλοουν ειναι.
Αλίμονο να έκανε λάθος, ήξερε τι έκανε ο τύπος. Ψέματα θα λέμε τώρα;Ακούστηκε οτι ο αμερικάνος δημοσίευε της ημερομηνίες που θεωρούσε ως πιο πιθανές ώστε να τις "κάψει". Φυσικά, κανείς δεν ξέρει την αλήθεια. Αυτά είναι παιχνίδια για μεγάλα παιδιά.
Έμενα αυτό που μ'αρέσει περισσότερο εδώ μέσα είναι όλοι αυτοί που υπερασπίζονται Πούτιν, Ρωσσία και λένε για τους μαλάκες του Αμερικάνους ,τις αδερφές κλπ.
Στη Ρωσία ,αν είσαι δημόσιο πρόσωπο και τύχει να πείς κακή κουβέντα για τον Πούτιν έχεις πρόβλημα σε βαθμό που θα πρέπει να φύγεις απο τη χώρα στην καλύτερη ,είτε να βρεθείς νεκρός στη χειρότερη. Αν διαβάσεις λίγο ιστορία και τύχει να μιλήσεις με Πολωνούς,Λιθουανούς,Ουκρανούς, Βούλγαρους ,γενικά μη Ρώσους πρώην Σοβιετικούς- Κομουνιστοκρατούμενους, καταλαβαίνεις τι εστί Βερίκοκο όσον αφορά την Ρωσική εξωτερική Πολιτική.
Όχι δεν γουστάρω τους Αμερικάνους.
Είναι μεγάλα αρχίδια και αυτοί και δεν τους λυπάμαι καθόλου όταν ακούω-διαβάζω ότι σαπακιάζουμε στο ξύλο κανέναν δικό τους εδώ στο Ελλάντα,γιατι οι περισσότεροι πάνε γυρεύοντας.
Μια απ τα ίδια όμως είναι και οι Ρώσοι.
Το ίδιο νόμισμα. Ίδια αξία -διαφορετική όψη.
Μουνόπνανα και αυτοί.
Όλα αυτά φυσικά αφορούν την εξωτερική πολιτική κάθε χώρας και την αντρική συμπεριφορά.
Απο γυναίκες δεν έχουμε πρόβλημα εθνικότητας. Τις αγαπάμε και τις γαμάμε όλες. Και αν υπάρχει και καμιά διαφωνία στην πολιτική, όλα λύνονται μ ένα καλό τσιμπουκακι και χύσιμο στο στόμα, για να γίνει η σωστή εμπέδωση της πραγματικότητας.