Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Έμενα αυτό που μ'αρέσει περισσότερο εδώ μέσα είναι όλοι αυτοί που υπερασπίζονται Πούτιν, Ρωσσία και λένε για τους μαλάκες του Αμερικάνους ,τις αδερφές κλπ.
Στη Ρωσία ,αν είσαι δημόσιο πρόσωπο και τύχει να πείς κακή κουβέντα για τον Πούτιν έχεις πρόβλημα σε βαθμό που θα πρέπει να φύγεις απο τη χώρα στην καλύτερη ,είτε να βρεθείς νεκρός στη χειρότερη. Αν διαβάσεις λίγο ιστορία και τύχει να μιλήσεις με Πολωνούς,Λιθουανούς,Ουκρανούς, Βούλγαρους ,γενικά μη Ρώσους πρώην Σοβιετικούς- Κομουνιστοκρατούμενους, καταλαβαίνεις τι εστί Βερίκοκο όσον αφορά την Ρωσική εξωτερική Πολιτική.
Όχι δεν γουστάρω τους Αμερικάνους.
Είναι μεγάλα αρχίδια και αυτοί και δεν τους λυπάμαι καθόλου όταν ακούω-διαβάζω ότι σαπακιάζουμε στο ξύλο κανέναν δικό τους εδώ στο Ελλάντα,γιατι οι περισσότεροι πάνε γυρεύοντας.
Μια απ τα ίδια όμως είναι και οι Ρώσοι.
Το ίδιο νόμισμα. Ίδια αξία -διαφορετική όψη.
Μουνόπνανα και αυτοί.
Όλα αυτά φυσικά αφορούν την εξωτερική πολιτική κάθε χώρας και την αντρική συμπεριφορά.
Απο γυναίκες δεν έχουμε πρόβλημα εθνικότητας. Τις αγαπάμε και τις γαμάμε όλες. Και αν υπάρχει και καμιά διαφωνία στην πολιτική, όλα λύνονται μ ένα καλό τσιμπουκακι και χύσιμο στο στόμα, για να γίνει η σωστή εμπέδωση της πραγματικότητας.
Και στην Ελλάδα αμα πεις κάτι κακό για το κουλή δεν θα μπορείς να βρεις καλή δουλειά.. Πιο χούντα έχει η Ελλάδα με τα κανάλια να μας πρίζουν τα αρχιδια υπέρ της κούλας..

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Και στην Ελλάδα αμα πεις κάτι κακό για το κουλή δεν θα μπορείς να βρεις καλή δουλειά.. Πιο χούντα έχει η Ελλάδα με τα κανάλια να μας πρίζουν τα αρχιδια υπέρ της κούλας..
Καλα εσυ ξεκινα με το να βρεις μια γκομενα να ξελαμπικαρεις και μετα θα βρεις και δουλεια.

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.765
Πόντοι
7.636
Καλά δεν ασχολούνται και όλοι με τα περί πολιτικής.
Νομίζω στον ιδιωτικό τομέα αν πεις κακη κουβέντα για το αφεντικό χάνεις τη δουλειά σου η μπαινεις στο μάτι τους.Για τον Κούλη όχι και τόσο...

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Η αποψη σου ειναι σεβαστη. Ολοι θελουμε το συμφερον της δικης μας πατριδας.
Πηγε ο πανεξυπνος ο Τσιπρας στον Πουτιν να ζητησει βοηθεια και του εριξε ακυρο.
Και για μενα, Παλι καλα να λες που δεν εχεις δει κανενα Ρωσο να τριγυρναει στα υπουργεια μας. Δες λιγο Λευκορωσια και Τσετσενια τι γινεται που οι προεδροι εκει ειναι συμμαχοι του Πουτιν.
Επισης να σου πω οτι κατα καιρους εχουμε πιασει Ρωσους που προσπαθησαν να καταγραψουν υλικο απο δικες μας στρατιωτικες βασεις. Επειδη μιλαμε απο εδω και δεν γνωριζομαστε, να στο αποδειξω, δεν εχω την απαιτηση να με πιστεψεις.
Μα δεν είναι το θέμα να σε πιστέψω, το θέμα είναι ότι αυτά που γράφεις ως κακά της Ρωσίας εμένα δεν με απασχολούν. Δεν με απασχολεί το τι γίνετε στα εσωτερικά άλλων κρατών όσο αυτά δεν επηρεάζουν τα εσωτερικά της πατρίδας μου. Είναι κατανοητό και απλό αυτό; Από την άλλη, ο Πούτιν όλοι ξέρουμε τι Ρωσία παρέλαβε και όλοι ξέρουμε που είναι τώρα η Ρωσία, πως θα κρίνω αυτόν τον πολιτικό ως κακό η θα ασχοληθώ αν τον βρίζουν και έχουν προβλήματα οι Ρώσοι; Ας κάνουν οι δικοί μας πολιτικοί την πατρίδα μας όπως είναι η Ρωσία σήμερα και ας μην επιτρέπουν να τους βρίζουν δημόσια, δεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι η λογική στα συμφέροντα της πατρίδας μας που γράφεις, αλλά έχω την εντύπωση ότι προσπαθείς να συνδυάσεις τα ατομικά συμφέροντα με τα συμφέροντα του Έθνους μας, κάτι εντελώς λάθος.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Μα δεν είναι το θέμα να σε πιστέψω, το θέμα είναι ότι αυτά που γράφεις ως κακά της Ρωσίας εμένα δεν με απασχολούν. Δεν με απασχολεί το τι γίνετε στα εσωτερικά άλλων κρατών όσο αυτά δεν επηρεάζουν τα εσωτερικά της πατρίδας μου. Είναι κατανοητό και απλό αυτό; Από την άλλη, ο Πούτιν όλοι ξέρουμε τι Ρωσία παρέλαβε και όλοι ξέρουμε που είναι τώρα η Ρωσία, πως θα κρίνω αυτόν τον πολιτικό ως κακό η θα ασχοληθώ αν τον βρίζουν και έχουν προβλήματα οι Ρώσοι; Ας κάνουν οι δικοί μας πολιτικοί την πατρίδα μας όπως είναι η Ρωσία σήμερα και ας μην επιτρέπουν να τους βρίζουν δημόσια, δεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι η λογική στα συμφέροντα της πατρίδας μας που γράφεις, αλλά έχω την εντύπωση ότι προσπαθείς να συνδυάσεις τα ατομικά συμφέροντα με τα συμφέροντα του Έθνους μας, κάτι εντελώς λάθος.
Ατομικο συμφερον να υπαρχει ελευθερια λογου;
Να μην θελω η χωρα μου να εχει δικτατορικη κυβερνηση;
:think::think:

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Ατομικο συμφερον να υπαρχει ελευθερια λογου;
Να μην θελω η χωρα μου να εχει δικτατορικη κυβερνηση;
:think::think:
Ρε φίλε τώρα με δουλεύεις η τα πιστεύεις αυτά που γράφεις; Δηλαδή το πρόβλημα μας είναι ο λόγος και η δικτατορία; Η να είναι η πατρίδα μας μια υπερδύναμη και ο λαός της να νομοθετεί χωρίς ξένες επεμβάσεις; Διότι το συμφέρων της πατρίδας μας μπορεί να είναι μια καλή δικτατορία από μία κακή δήθεν δημοκρατία, αν λες ότι κοιτάς το συμφέρων της πατρίδας μας, δεν σε απασχολούν τα πολιτεύματα, αλλά το τι προσφέρουν αυτά στην πατρίδα μας. Τι να το κάνω εγώ να βγαίνει ο κανάκης, η ο λαζόπουλος η ο κάθε δημοσιογράφος να γελοιοποιεί η να χλευάζει τους πολιτικούς μας και να είμαστε σε αυτά τα χάλια και να αισθάνομαι ωραία, θα προτιμούσα χίλιες φορές η πατρίδα μου να ήταν σαν την Ρωσία και να μη μιλούσε κανείς.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Ρε φίλε τώρα με δουλεύεις η τα πιστεύεις αυτά που γράφεις; Δηλαδή το πρόβλημα μας είναι ο λόγος και η δικτατορία; Η να είναι η πατρίδα μας μια υπερδύναμη και ο λαός της να νομοθετεί χωρίς ξένες επεμβάσεις; Διότι το συμφέρων της πατρίδας μας μπορεί να είναι μια καλή δικτατορία από μία κακή δήθεν δημοκρατία, αν λες ότι κοιτάς το συμφέρων της πατρίδας μας, δεν σε απασχολούν τα πολιτεύματα, αλλά το τι προσφέρουν αυτά στην πατρίδα μας. Τι να το κάνω εγώ να βγαίνει ο κανάκης, η ο λαζόπουλος η ο κάθε δημοσιογράφος να γελοιοποιεί η να χλευάζει τους πολιτικούς μας και να είμαστε σε αυτά τα χάλια και να αισθάνομαι ωραία, θα προτιμούσα χίλιες φορές η πατρίδα μου να ήταν σαν την Ρωσία και να μη μιλούσε κανείς.
Καθολου δε σε δουλευω φιλε. Το ειπες μονο σου. Εσυ δεν εχεις προβλημα να ζεις σε μια χωρα οπως η Ρωσια. Εγω δεν θελω. Πηγαινε να ζησεις εκει να μας πεις τι ωραια που ειναι. Οσο για το υπερδυναμη, μην εισαι και τοσο σιγουρος οτι θα ειναι για πολυ. Εχουν μονοπλευρο ΑΕΠ, μην τους συγκρινεις με τους Κινεζους. Οσο εξελισεται η τεχνολογια οι Ρωσοι εχουν μεγαλα προβληματα, αλλος ενας λογος που βλεπεις τον Πουτιν να κανει αυτες τις ενεργειες

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
Ούτε στην Ουκρανία υπάρχει δημοκρατία. Λογοκρισία, ολιγάρχες, μαφία, ακροδεξιοί.
Μια μικρή Ρωσία είναι.
Το θέμα των ημερών είναι αλλού, όχι στη δημοκρατία της Ρωσίας
Η Αμερική είναι βαθύτατα υποκριτική και τώρα γίνεται επικίνδυνο, αν και δεν υπάρχει περίπτωση πολέμου εννοείται

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Ούτε στην Ουκρανία υπάρχει δημοκρατία. Λογοκρισία, ολιγάρχες, μαφία, ακροδεξιοί.
Μια μικρή Ρωσία είναι.
Το θέμα των ημερών είναι αλλού, όχι στη δημοκρατία της Ρωσίας
Η Αμερική είναι βαθύτατα υποκριτική και τώρα γίνεται επικίνδυνο, αν και δεν υπάρχει περίπτωση πολέμου εννοείται
Αλλο ειναι το προβλημα των Ουκρανων. Οι διεφθαρμενοι τους πολιτικοι. Σε γενικες γραμμες εγω συμφωνω να μην ειναι με τους Ρωσους και να θελουν να ειναι στη Δυση.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Καθολου δε σε δουλευω φιλε. Το ειπες μονο σου. Εσυ δεν εχεις προβλημα να ζεις σε μια χωρα οπως η Ρωσια. Εγω δεν θελω. Πηγαινε να ζησεις εκει να μας πεις τι ωραια που ειναι. Οσο για το υπερδυναμη, μην εισαι και τοσο σιγουρος οτι θα ειναι για πολυ. Εχουν μονοπλευρο ΑΕΠ, μην τους συγκρινεις με τους Κινεζους. Οσο εξελισεται η τεχνολογια οι Ρωσοι εχουν μεγαλα προβληματα, αλλος ενας λογος που βλεπεις τον Πουτιν να κανει αυτες τις ενεργειες
Άλλα λέω εγώ, άλλα λες εσύ, η δεν καταλαβαίνεις η κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Έγραψα εγώ ότι δεν έχω πρόβλημα να ζω σε μια χώρα όπως η Ρωσία; Η γράφω άλλα πράγματα; Εγώ γράφω ότι εάν είχε συμφέρων η πατρίδα μου να μην επιτρέπετε στον κάθε κάφρο να βρίζει η να χλευάζει τους πολιτικούς μας θα το προτιμούσα όσο οι πολιτικοί μας ωφελούν τα συμφέροντα της πατρίδας μας, δεν έχει σχέση με αυτά που γράφεις. Μπορείς να γράψεις ότι εσένα δεν σε απασχολεί το συμφέρων της πατρίδας σου, αλλά θες να περνάς εσύ καλά και ο περίγυρός σου, δηλαδή, να μπορείς να πηγαίνεις στα μπουρδέλα, να μπορείς να βλέπεις ράδιο αρβύλα, να μπορείς να πίνεις φρέντο εσπρέσο και στα αρχίδια σου αν εδώ έχουμε γίνει Ισλαμαμπάντ, η αν οι ξένοι ορίζουν τις ζωές μας, η οικονομία μας έχει διαλυθεί, η ο στρατός μας έχει τα μαύρα του τα χάλια.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Άλλα λέω εγώ, άλλα λες εσύ, η δεν καταλαβαίνεις η κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Έγραψα εγώ ότι δεν έχω πρόβλημα να ζω σε μια χώρα όπως η Ρωσία; Η γράφω άλλα πράγματα; Εγώ γράφω ότι εάν είχε συμφέρων η πατρίδα μου να μην επιτρέπετε στον κάθε κάφρο να βρίζει η να χλευάζει τους πολιτικούς μας θα το προτιμούσα όσο οι πολιτικοί μας ωφελούν τα συμφέροντα της πατρίδας μας, δεν έχει σχέση με αυτά που γράφεις. Μπορείς να γράψεις ότι εσένα δεν σε απασχολεί το συμφέρων της πατρίδας σου, αλλά θες να περνάς εσύ καλά και ο περίγυρός σου, δηλαδή, να μπορείς να πηγαίνεις στα μπουρδέλα, να μπορείς να βλέπεις ράδιο αρβύλα, να μπορείς να πίνεις φρέντο εσπρέσο και στα αρχίδια σου αν εδώ έχουμε γίνει Ισλαμαμπάντ, η αν οι ξένοι ορίζουν τις ζωές μας, η οικονομία μας έχει διαλυθεί, η ο στρατός μας έχει τα μαύρα του τα χάλια.
Εσυ μαλλον δεν καταλαβαινεις τι λεω εγω. Δεν πειραζει ομως. Διαβαζω αυτα που γραφεις ,εχεις διαφορετικη οπτικη. Ανταλλαγη αποψεων κανουμε. Δεν εχουμε καποιο περιορισμο ,να μας αναγκαζει να συμφωνησουμε. Σε δημοκρατικη κοινωνια ζουμε.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Εσυ μαλλον δεν καταλαβαινεις τι λεω εγω. Δεν πειραζει ομως. Διαβαζω αυτα που γραφεις ,εχεις διαφορετικη οπτικη. Ανταλλαγη αποψεων κανουμε. Δεν εχουμε καποιο περιορισμο ,να μας αναγκαζει να συμφωνησουμε. Σε δημοκρατικη κοινωνια ζουμε.
Δεν έχω διαφορετική οπτική, καταλαβαίνω πολύ καλά τι διαβάζω, εσύ αναπαράγεις την προπαγάνδα των εχθρών μας και εγώ προσπαθώ να σε πείσω ότι αυτά που ακολουθείς είναι λάθος. Εμένα η πατρίδα μου ως λέξη και ως έννοια δηλαδή η γη των πατέρων μου, αυτό σημαίνει πατρίδα, είναι η Ελλάς και ο Ελληνικός λαός είναι οι άνθρωποι οι οποίοι προέρχονται από Έλληνα πατέρα και Ελληνίδα μητέρα, όπου και αν ζουν. Τα γεωγραφικά σύνορα της πατρίδας μου δεν τα ορίζουν ούτε οι πολιτικοί, ούτε οι μεγάλες δυνάμεις, τα ορίζει αποκλειστικά και μόνο η ιστορία. Γνωρίζω πολύ καλά ότι η πατρίδα μου ατιμάζετε 2000 χρόνια τώρα και ότι την ιστορία της την γράφουν άλλοι, ζω με την ελπίδα να δω την πατρίδα μου μεγάλη και δυνατή να μπορεί να γράφει την ιστορία της και αν είναι δυνατόν και την ιστορία των άλλων. Αυτό είναι το συμφέρων της πατρίδας μου και του λαού της, όλα τα υπόλοιπα είναι σαχλαμάρες.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Δεν έχω διαφορετική οπτική, καταλαβαίνω πολύ καλά τι διαβάζω, εσύ αναπαράγεις την προπαγάνδα των εχθρών μας και εγώ προσπαθώ να σε πείσω ότι αυτά που ακολουθείς είναι λάθος. Εμένα η πατρίδα μου ως λέξη και ως έννοια δηλαδή η γη των πατέρων μου, αυτό σημαίνει πατρίδα, είναι η Ελλάς και ο Ελληνικός λαός είναι οι άνθρωποι οι οποίοι προέρχονται από Έλληνα πατέρα και Ελληνίδα μητέρα, όπου και αν ζουν. Τα γεωγραφικά σύνορα της πατρίδας μου δεν τα ορίζουν ούτε οι πολιτικοί, ούτε οι μεγάλες δυνάμεις, τα ορίζει αποκλειστικά και μόνο η ιστορία. Γνωρίζω πολύ καλά ότι η πατρίδα μου ατιμάζετε 2000 χρόνια τώρα και ότι την ιστορία της την γράφουν άλλοι, ζω με την ελπίδα να δω την πατρίδα μου μεγάλη και δυνατή να μπορεί να γράφει την ιστορία της και αν είναι δυνατόν και την ιστορία των άλλων. Αυτό είναι το συμφέρων της πατρίδας μου και του λαού της, όλα τα υπόλοιπα είναι σαχλαμάρες.
Εισαι πολυ αστείος. Ξεχασες να γραψεις και να ειναι Ορθοδοξοι Χριστιανοι !!!!!!

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Εντωμεταξύ βλέπετε τη μετριοκρατια το επίπεδο για τον πουτσο.Φανταστειτε παλαιο υπουργό να έκανε παρόμοιο λάθος όπως η Αγγλιδα υπουργός εξωτερικών που δεν αναγνωρισε ρωσική κυριαρχία στο Ροστο.Π.χ. να έκανε το ιδιο λάθος ο Ριμπεντροπ ή ο Μολοτωφ.Θα τους είχαν καρατομησει αμέσως.Το ιδιο και τον Μπρεζινσκι κτλ.Τωρα απίστευτη ανετια και ασχετοσυνη.Καλα κάνει και τους γαμαει ο Λαβρωφ μπράβο ρε Λαβρωφ πουτσαρα.
το ότι είναι γυναίκα, λες να έχει κάποια σχέση, ή μπα;

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
Defending champion Oleksandr Abramenko won Ukraine’s first medal of the Beijing Olympics on Wednesday and celebrated by getting a hug from Russian skier Ilia Burov at a time of rising tensions between the countries

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom