Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.194
- Πόντοι
- 2.356
Ψάκι κι ας μη γαμήσω ποτέ.Ηρθε η ωρα να κανουμε την πραγματικη συγκριση των 2 υπερδυναμεων.....
Ψακι ή Ζαχαροβα ρε μουνια...?????
Δικιά μας είναι, τύπε.
Ψάκι κι ας μη γαμήσω ποτέ.Ηρθε η ωρα να κανουμε την πραγματικη συγκριση των 2 υπερδυναμεων.....
Ψακι ή Ζαχαροβα ρε μουνια...?????
αλεκο δεν εφυγες ανταρτης στην ουκρανια?
Οχι εχω δικαστηριο αυριοαλεκο δεν εφυγες ανταρτης στην ουκρανια?
Ξεσπασε πολεμoς στο μπου,με τινος το μερος θα ταχθεις?Ή θα το παιξεις διπλωματικαΠαιδια Ειρηνη ημην !!!
Το "Ζητω η Ελλας" σου φανηκε μπαναλ?Σταρχιδια μου η Ουκρανία και η Ρωσία.
LONG LIVE HELLAS.
Διαπραγματεύσεις με κάποιον που έχει μπουκάρει, σε βομβαρδίζει και δε σε θεωρεί καν ανεξάρτητη χώρα;Σχεδον θετικές οι πρώτες επαφες διαπραγματευσεων. Για να δουμε
τυπε δεν ξερωΞεσπασε πολεμπς στο μπου,με τινος το μερος θα ταχθεις?Ή θα το παιξεις διπλωματικα
Για τον Κουλη μενεις , στ αρχιδια σου το δικαστηριοΟχι εχω δικαστηριο αυριο
To πενταποσταγμα τύπε μου είναι άθλιο. Αντιγραφή και κλέψιμο από άλλα sites και παπαρολογία ακατάσχετη. Ο τίτλος δεν έχει καμία σχέση με το περιεχόμενο του άρθρου. Δε μπορείς να βρεις κάτι σοβαρό εκεί μέσα να διαβάσεις.Pentapostagma.gr
μην πας ετσι κι αλλιως θα το χασεις.Οχι εχω δικαστηριο αυριο
Καθόλου. Έτσι μου βγήκε.Το "Ζητω η Ελλας" σου φανηκε μπαναλ?
Αυτο παλι το περιεργο, να διεξαγονται διαπραγματευσεις πριν ληξουν οι εχθροπραξιες, δεν το καταλαβα. Συνηθως σε αυτες τις διαπραγματευσεις το καθε μερος προβαλλει τις θεσεις του, αναλογα με το τι εγινε στο πεδίο. Τωρα τι?Διαπραγματεύσεις με κάποιον που έχει μπουκάρει, σε βομβαρδίζει και δε σε θεωρεί καν ανεξάρτητη χώρα;
Τι φάση;
Καλά....To πενταποσταγμα τύπε μου είναι άθλιο. Αντιγραφή και κλέψιμο από άλλα sites και παπαρολογία ακατάσχετη. Ο τίτλος δεν έχει καμία σχέση με το περιεχόμενο του άρθρου. Δε μπορείς να βρεις κάτι σοβαρό εκεί μέσα να διαβάσεις.
Εχω πληρωθει ηδη. Υποθεση που εχει πληρωθει, ειναι ηδη κερδισμενημην πας ετσι κι αλλιως θα το χασεις.
Σχεδον θετικές οι πρώτες επαφες διαπραγματευσεων. Για να δουμε
και τι θες να κανουν Αλεξ , να σκοτωθουν καμια 500χιλιαδες και μετα να πανε στο τραπεζι να μιλήσουν ?Αυτο παλι το περιεργο, να διεξαγονται διαπραγματευσεις πριν ληξουν οι εχθροπραξιες, δεν το καταλαβα. Συνηθως σε αυτες τις διαπραγματευσεις το καθε μερος προβαλλει τις θεσεις του, αναλογα με το τι εγινε στο πεδίο. Τωρα τι?
α ναι το ξεχασα. εγω που τελειωσα τη δουλεια και πριν πληρωθω τον γαμωσταυρισα τι να κανω.Εχω πληρωθει ηδη. Υποθεση που εχει πληρωθει, ειναι ηδη κερδισμενη