sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.074
- Πόντοι
- 22.266
Άνοιξε νέο νήμα για την Παλαιστίνη και κόπηκε όλη η επισκεψιμότητα στο εδώ νημα
Ενώ οι καθηγητές Εβραίοι χτυπάνε σε εφτά χλμ πάχους λωρίδας γης νοσοκομεία και ρεύμα κ πάρτα κάτω τα ισλαμιαΕ αγωνιζοντε λέει οι Ρώσοι να πάρουν το κουπιανσκ, είναι σε κάτι χωράφια 7χιλιομετρα έξω απ τη πολη, σε πενήντα χρόνια θα έχουν φτασει
Υπομονή να έχουμε και θα αποδειχτεί ότι οι νεκροί άμαχοι στην Γάζα, με μία μόνον επίθεση, θα ξεπεράσουν κατά πολύ τα θύματα της ειδικής επιχείρησης των Ρώσων εναντίων των Ναζί μέχρι τώρα...Ενώ οι καθηγητές Εβραίοι χτυπάνε σε εφτά χλμ πάχους λωρίδας γης νοσοκομεία και ρεύμα κ πάρτα κάτω τα ισλαμια
Ειναι ασήμαντο θέμα η καταστροφη δυο μεγάλων ευρωπαϊκών χωρων.Άνοιξε νέο νήμα για την Παλαιστίνη και κόπηκε όλη η επισκεψιμότητα στο εδώ νημα
Ο ακατανόμαστος ?βασικά το ίδιο λέμε.
Απλά εγώ δεν θέλω να είμαι τόσο απόλυτος γιατί θα πεταχτούν οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι Poutinolagnes να πουν το γνωστό τροπάρι "και τι ξερεις εσύ , δεν έχεις παει εκεί μπλα μπλα ...."
Σε σένα βέβαια δεν βγάζουν άχνα παρόλο που λες πάνω κάτω τα ιδια που γραφουμε και μεις τα μπαντενόπουλα.
Έχω μια ένσταση για τα ποσοστά απωλειων που γράφεις στο ποστ #36.793 , οι απώλειες των ρώσων είναι μεγάλες αλλά κάποια ποσοστά είναι υπερβολικά τουλάχιστον με βάση τα όσα έχουν καταγραφεί σε φωτό/βίντεο και καταμετρούνται από το Oryx.
Αν θες ρίξε μια ματιά στα παρακάτω λινκ που βασίζονται στα στοιχεία του Oryx. Οταν τα είχα πρωτοβάλει το καλοκαίρι είχαν ξινίσει καποια παιδακια εδώ μεσα
Στο πρώτο αυτός που το έστησε κάνει μια λεπτομερή καταγραφή απωλειών ανα κατηγορία οπλικού συστήματος και ως ποσοστό σε σύγκριση με τα προ πολέμου διαθέσιμα. Έχει βάλει χωριστά και τα δυτικά συστήματα.
Το δεύτερο αφορά ειδικά την περιοχή της Ζαπορίζια από τον Ιούνιο και μετά. Αν σκρολαρεις το φύλλο κάπου στη μέση έχει συγκεντρωτικό πινακάκι των απωλειών και τη διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα
Russian Losses
docs.google.comZaporizhzhia Counter-offensive Losses as of 2023-12-29
docs.google.com
Bγαλε αυτόν τον χιονάνθρωπο για άβαταρ σου κ ξανάφερε πίσω εκείνη την μουναραΗ Ρωσία επιβάλλει ξανά capital controls για να στηρίξει το ρούβλι (γραφήματα) | Ειδήσεις για την Οικονομία | newmoney
Ανακάμπτει το ρωσικό νόμισμα - Επιβάλλονται κεφαλαιακοί έλεγχοι σε εξαγωγικές εταιρείεςwww.newmoney.gr
Bγαλε αυτόν τον χιονάνθρωπο για άβαταρ σου κ ξανάφερε πίσω εκείνη την μουναρα
Ε σιγά. Θα πήρες καμιά 100στηΤην αφαίρεσα γιατί με πέρναγαν για γκόμενα και μου έστελναν μηνύματα για ραντεβού.
Ε σιγά. Θα πήρες καμιά 100στηχιλιάδεςpm και το κάνεις θέμα ....
Τον Σοιγκού με τα τρία εμφράγματα και τον Γεράσιμοφ με τα θραύσματα από την οβίδα που έφαγε στο μέτωποΝαυάγια και υποστηρικτές του ζελέ αρχίσατε να εμπεδώνεται την ηττα και αραιώσατε ;;;
Για μιλήστε μας για την αντεπίθεση ;;
Τον βαριά αρωστο Πούτιν
Τον νεκρό Καντίροφ
Aυτοι δεν εχουν καρκίνο οπως ο πουτιν?Τον Σοιγκού με τα τρία εμφράγματα και τον Γεράσιμοφ με τα θραύσματα από την οβίδα που έφαγε στο μέτωπο